Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la sunseeker »

Forza je napisao/la:Vettel za BBC:
"I was just trying to get the braking point and suddenly I lost the car. You can see we touched.
"I'm not the kind of guy who pushes the fault to one guy. We are a team and we have to respect that."

Link
kako se priča mijenja.......

onda je :lud: zapravo mislio na sebe
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

"I was just trying to get the braking point and suddenly I lost the car. You can see we touched.
"I'm not the kind of guy who pushes the fault to one guy. We are a team and we have to respect that."

Link
da bas.... covjek je krenuo u desno i nema se tu sta dalje razgovarati.Webber se drzao svoje putanje i on nije kriv.Vettel je kriv ,jer vjerovatno isfrustriran time sto ga Webber pobjedjuje pokusao ga je prestici na svaki nacin i pokazati neku svoju nadmoc ili sta ja znam vec.U tom nije uspio i sad mjenja misljenje kako vjetar puhne.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

sunseeker je napisao/la:

Link
kako se priča mijenja.......

onda je :lud: zapravo mislio na sebe

da. sasvim druga priča nakon malo PR obrade.

izjava marka webbera iz istog članka:

"Both of us have views on it and I hope that if we did it again I would not do a massive amount different from my side"

ako sam dobro shvatio njegovu suptilnu poruku: mali, ponovi to i opet ćeš naj*b*t
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ljudi aj da i ja prokomentiram tu situaciju... svi vozaci tokom borbe bolidom malo trzaju na protivnika, isto tako je hamilton napravio massi na istom zavuju u turskoj 2008. god. ali mislim da se to neradi kad si 2 mm od protivnikovok bolida da on ne stigne reagirat...
McLaren u <3
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

mislim da smo zreli za jednu anketu (tko je kriv: jedan, drugi, obojica, nijedan) oko mw vs sv situacije
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

McLewis je napisao/la:ljudi aj da i ja prokomentiram tu situaciju... svi vozaci tokom borbe bolidom malo trzaju na protivnika, isto tako je hamilton napravio massi na istom zavuju u turskoj 2008. god. ali mislim da se to neradi kad si 2 mm od protivnikovok bolida da on ne stigne reagirat...
i uz to mali se nameraccio na pogressnog tipa.. ako iko necce ustuknuti onda je to webber... samo u ovom sluccaju ssto je sasvim opravdano... a uz sve to trzas na timskog kolegu.. apsurd..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Obično to vozači rade kad su negdje poravniati "kaciga uz kacigu" vettel je malo zakasnio sa tim cimanjem i zakačio ga stražnjom gumom.
Michael is faster than you!!
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Šta vi pričate, pa koliko godina imate?
Weber je zaslužio izgon ovime što je napravio. a dobit će da će se svi okrenut protiv njega zbog ponašanja i teško da će mu ubuduće dobro ići. Mislim da će vettelu nadalje gledati u leđa
i to je zaslužio kretenskim ponašanjem. potpuno razočaranje od čovjeka.
i to je ovaj put i mladen jasno primjetio
Samo neka se trkaju.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

dmarijon je napisao/la:Šta vi pričate, pa koliko godina imate?
Weber je zaslužio izgon ovime što je napravio. a dobit će da će se svi okrenut protiv njega zbog ponašanja i teško da će mu ubuduće dobro ići. Mislim da će vettelu nadalje gledati u leđa
Na čemu si ti? Cijeli f1 svijet se okrenuo protiv vettela i ovog što je izveo, samo ti si sad našao pametovat. Webber je držao putanju, a Vettel je skrenuo u njega.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Odi na stranicu od offical RedBulla racing tima i pročitaj blogove, forum... ti si jedan rjetkih koji ima takvo mišlenje. Sam pročitaj članke različitih avtora među kojima ima i bivših vozača etc. i presudi koliko imaju godina ;)
slikaslikaslika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Borba na stazi, bolje gledati i ovo nego kako Alonso stize Fisichellu 15 sec. po krugu i prestize za 1. mjesto, ili kako se Rubens bori kao lav protiv MS-a.

Svaka cast i njima dvojici, a isto tako i dvojcu iz McM-a
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

ocigledno nismo gledali istu utrku...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

u pravu si kad kažeš da će webber zbog ovoga dobiti izgon, u pravu si kad kažeš da će se većina momčadi okrenuti protiv njega, ali pogledaj još jednom snimku i obrati jednu malu pozornost na to tko u koga skreće, ili ti to uopće nije bitno......

vettel je kriv da kriviji ne može biti, ima veliko zaleđe iza sebe pa si to može dopustiti, to je znao pa je zato i onako nasrnuo misleći "pichka se mora maknuti kad ja dolazim", samo webber nije pichka.......to je smetnuo s uma.......

mali se počeo ponašati kao hamilton......to je valjda polularno.....vidio mali da je hamiltonu upalilo pa ide i on probat...........ali jok, nebu išlo

bahati klinac dobio po ušima, ovako neće zaslužiti naslov...
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Ekipa a da ja vas nesto pitam...
zar nismo trazili izravne borbe za prvo mjesto...zar nismo plakali i kukali kako su utrke dosadne...kako je taj i taj vodio cijelu utrku, kako se netko probio kroz boksove...bla bla...htjeli smo uzbudjenja dobili smo ih...i opet nismo zadovoljni....tj ja jesam...mene iskreno nije briga tko je kriv...ja ocekujem da utrke budu sadrzajne i uzbudljive...pomalo sokantne...ova je bila sve to...tako da dao Bog da slicnih dvoboja bude svaku utrku...
necu stati na stranu niti jednog od dva vozaca koja su sudjelovala u ovom dvoboju...no znate kako se kaze mala je razlika izmedju genijalnosti i ludost :)
1982 UCV 1919
dmarijon
Legenda
Legenda

Ljudi, ne znam šta je vama realno. Iz red bulla realno kažu da ostaje otvoreno pitanje zašto mu webber nije pustio prostora (trebao je). Kada netko prilazi kraj tebe 20 na sat brže, ostavit ćeš mu prostora toliko da ne mora po travi proći, tim više što je na pola bolida. I jergović to sam kaže.
16 godina aktivno pratim F1. Webber je zeznuo ovaj put, i to gadno. Da je vozač drugog tima, trebao mu je ostaviti barem malo prostora, a da ne govorim o vettelu.
Samo neka se trkaju.
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Jel netko zna kad su se zadnji put sudarila dvojica timskih kolega kad su bili na vodecim pozicijama?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

dmarijon je napisao/la:Ljudi, ne znam šta je vama realno. Iz red bulla realno kažu da ostaje otvoreno pitanje zašto mu webber nije pustio prostora (trebao je). Kada netko prilazi kraj tebe 20 na sat brže, ostavit ćeš mu prostora toliko da ne mora po travi proći, tim više što je na pola bolida. I jergović to sam kaže.
16 godina aktivno pratim F1. Webber je zeznuo ovaj put, i to gadno. Da je vozač drugog tima, trebao mu je ostaviti barem malo prostora, a da ne govorim o vettelu.
jedno je dati prostora, a drugo je maknuti se nekome u stranu......webber mu je dao i više nego dovoljno prostora...pogledaj ponovo
Dr. DJ je napisao/la:Ekipa a da ja vas nesto pitam...
zar nismo trazili izravne borbe za prvo mjesto...zar nismo plakali i kukali kako su utrke dosadne...kako je taj i taj vodio cijelu utrku, kako se netko probio kroz boksove...bla bla...htjeli smo uzbudjenja dobili smo ih...i opet nismo zadovoljni....tj ja jesam...mene iskreno nije briga tko je kriv...ja ocekujem da utrke budu sadrzajne i uzbudljive...pomalo sokantne...ova je bila sve to...tako da dao Bog da slicnih dvoboja bude svaku utrku...
necu stati na stranu niti jednog od dva vozaca koja su sudjelovala u ovom dvoboju...no znate kako se kaze mala je razlika izmedju genijalnosti i ludost :)
u pravu si, to se traži i zato je meni ova utrka bila 10/10 - dvije borbe za pobjedu, ne može bolje!

ali ovo se više ove sezene neće ponoviti, niti u mclarenu niti red bullu, momčadi ne vole takve stvari, a pogotovo nakon ovakvog ishoda......

mi ovdje raspravljamo o vettelovoj kratkoj pameti, ne o tome bili ovoga trebalo biti još.....naravno da bi, ali upravo zbog toga što je vettel zahebo vrlo je vjerojatno da ovo više nećemo gledati.....
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

sunseeker je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Ljudi, ne znam šta je vama realno. Iz red bulla realno kažu da ostaje otvoreno pitanje zašto mu webber nije pustio prostora (trebao je). Kada netko prilazi kraj tebe 20 na sat brže, ostavit ćeš mu prostora toliko da ne mora po travi proći, tim više što je na pola bolida. I jergović to sam kaže.
jedno je dati prostora, a drugo je maknuti se nekome u stranu......webber mu je dao i više nego dovoljno prostora...pogledaj ponovo
A da ne ulazimo u ono što je Vettel izjavio da je izgubio bolid i da je onda došlo do kontakta... :D
slika
prljavi harry
Početnik
Početnik

Post Postao/la prljavi harry »

Ok, neki misle da je Webber kriv (nije), ali ipak većina misli da je Vettel zakitao stvar (je). Mislim da je na James Allen-ovoj stranici anketa na kojoj je otprilike 80 % reklo da je Vettel kriv, što ne znači da su u pravu (jesu). Vettel se u trenutku sudara odmaknuo od bijele crte jedno metar sigurno, u Webbera, dakle imao je prostora da je nastavio voziti ravno, samo bi trebao odustati u pretjecanja. Vettel je zasigurno miljenik u Red Bullu, što mi se nikako ne sviđa, te se nadam da će Webber nastaviti sa ovakvim vožnjama i na kraju razbiti maloga, pa makar ne osvojio naslov i izletio iz momčadi (što je jako moguće). Integritet ima svoju cijenu.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
dmarijon
Legenda
Legenda

Ok. većina se slaže da je vettel kriv. i to je ok. Ja čvrsto stojim pri tome da je webber. Isto tako, mislimd a je moguće da velikom broju gledatelja nije logično da se netko pomakne udesno, ako te (pogotovo momčadski kolega) uvjerljivo prelazi s unutarnje strane, i već te prošao za više od polovine bolida, a do zavoja ima još dosta. Ali tako se vozi i to je webber morao napraviti.
Da je zavoj bio odmah ispred, i da ga nije vettel već gotovo prošao, možda bi se složio.

"Marko krivi Webbera
Na pitanje novinara da komentira incident, Marko je rekao:
"Vettel je već bio ispred, barem za dva metra. Zavoj je bio lijevi i imao je unutrašnju putanju. Pa ne može on kočiti na prljavoj strani staze jer i sam zna što bi se dogodilo."

- isto i jergović

Tako da, što se mene tiče, od sada sam u dvoboju energetskih napitak full za vettela i nadam se da će u nastavku sezone razbiti webbera.

p.s. ima li tko snimku?
Samo neka se trkaju.
prljavi harry
Početnik
Početnik

Post Postao/la prljavi harry »

dmarijon je napisao/la: Ali tako se vozi i to je webber morao napraviti.
Ne, upravo tako se NE vozi, barem ako želiš biti svjetski prvak. Ako si Super baka, onda ćeš se sigurno maknuti u stranu. Možeš zamisliti Schumachera, Hamiltona ili Alonsa da se miče? Bilo kome? Ja ne. To što kaže Helmut iz Red Bulla samo potvrđuje da im je Vettel miljenik.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

dmarijon je napisao/la:Ok. većina se slaže da je vettel kriv. i to je ok. Ja čvrsto stojim pri tome da je webber. Isto tako, mislimd a je moguće da velikom broju gledatelja nije logično da se netko pomakne udesno, ako te (pogotovo momčadski kolega) uvjerljivo prelazi s unutarnje strane, i već te prošao za više od polovine bolida, a do zavoja ima još dosta. Ali tako se vozi i to je webber morao napraviti.
Da je zavoj bio odmah ispred, i da ga nije vettel već gotovo prošao, možda bi se složio.

"Marko krivi Webbera
"Vettel je već bio ispred, barem za dva metra. Zavoj je bio lijevi i imao je unutrašnju putanju. Pa ne može on kočiti na prljavoj strani staze jer i sam zna što bi se dogodilo."

- isto i jergović

Tako da, što se mene tiče, od sada sam u dvoboju energetskih napitak full za vettela i nadam se da će u nastavku sezone razbiti webbera.

p.s. ima li tko snimku?
Svatko ima pravo na mišljenje, ja recimo smatram da krivica (većim dijelom) Vettelova. Naravno nije ni Weber pomogao u toj situaciji al ipak je Vettel većim dijelom kriv.
Ok, oni jesu timski kolege. Ali nemojmo zaboravit na činjenicu da su njih dvojca najveći suparnici kad je u pitanju naslov prvaka. Obojca u rukama imaju ekstra brz bolid, i Vettel i Weber znaju da oni imaju najveće šanse za ukupnu pobjedu na kraju prvenstva.
Sad, Weber vidi Vettela kako prolazi pokraj njega. Ide na prljavu stranu i Weber mu je dao prostora ( čim je ovaj prošo pokraj njega znači da je imo prostora, pa pobogu neće mu dat cijelu stazu). Weber je na njega gledao kao na izravnog konkurenta, sigurno da mu neče olakšati i pustit gas da ovaj prođe i uzme mu naslov. Tim više što Weber zna da mu je ovo jedina šansa za naslov prvaka. A kakve pehove je imao u karijeri i želim mu da osvoji!!
Vettel je mogao nastavit dalje, šta Webera briga jel ovaj na prljavoj strani, Weberu bolje jer je veća šansa da ovaj neće proč (moro bi ranije kočit) al Vettel naglo skreće u desno kako bi došao na čistu stranu i imao bolji kut za prolazak zavoja i dogodi se to šta smo vidili. Da je pogledo u retrovizor vidio bi da nije skroz naprijed i da če zakačit Webera- koji nije ništa pogriješio, vozio je svoju liniju. Al Vettel je očito htio pokazat mišiće u ovom dvoboju, što bi mu možda i prošlo kod nekog drugog al di ćeš na Webera dečko dragi?!?!
Michael is faster than you!!
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

dmarijon je napisao/la:Ok. većina se slaže da je vettel kriv. i to je ok. Ja čvrsto stojim pri tome da je webber. Isto tako, mislimd a je moguće da velikom broju gledatelja nije logično da se netko pomakne udesno, ako te (pogotovo momčadski kolega) uvjerljivo prelazi s unutarnje strane, i već te prošao za više od polovine bolida, a do zavoja ima još dosta. Ali tako se vozi i to je webber morao napraviti.

"Marko krivi Webbera

- isto i jergović

p.s. ima li tko snimku?
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Hm. Kad gledam iz Webberovog bolida i snimke pored staze, Vettel je kriv. Kad gledam iz Vettelovog bolida, Webber je kriv.

Dakle oba su kriva, haha.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Vettel je kriv; pa nemres nekom tak uletit u putanju pri toj brzini naravno da nije ni stigo reagirat.
A i naravno da ga nebu sam tak pustio pa bore se za naslov prvaka!!!
Pitanje samo kakve su im odredbe iz boxa bile? (volio bi to čut)
Odgovori