dmarijon je napisao/la:Ok. većina se slaže da je vettel kriv. i to je ok. Ja čvrsto stojim pri tome da je webber. Isto tako, mislimd a je moguće da velikom broju gledatelja nije logično da se netko pomakne udesno, ako te (pogotovo momčadski kolega) uvjerljivo prelazi s unutarnje strane, i već te prošao za više od polovine bolida, a do zavoja ima još dosta. Ali tako se vozi i to je webber morao napraviti.
Da je zavoj bio odmah ispred, i da ga nije vettel već gotovo prošao, možda bi se složio.
"Marko krivi Webbera
Na pitanje novinara da komentira incident, Marko je rekao:
"Vettel je već bio ispred, barem za dva metra. Zavoj je bio lijevi i imao je unutrašnju putanju. Pa ne može on kočiti na prljavoj strani staze jer i sam zna što bi se dogodilo."
- isto i jergović
Tako da, što se mene tiče, od sada sam u dvoboju energetskih napitak full za vettela i nadam se da će u nastavku sezone razbiti webbera.
p.s. ima li tko snimku?
Svatko ima pravo na mišljenje, ja recimo smatram da krivica (većim dijelom) Vettelova. Naravno nije ni Weber pomogao u toj situaciji al ipak je Vettel većim dijelom kriv.
Ok, oni jesu timski kolege. Ali nemojmo zaboravit na činjenicu da su njih dvojca najveći suparnici kad je u pitanju naslov prvaka. Obojca u rukama imaju ekstra brz bolid, i Vettel i Weber znaju da oni imaju najveće šanse za ukupnu pobjedu na kraju prvenstva.
Sad, Weber vidi Vettela kako prolazi pokraj njega. Ide na prljavu stranu i Weber mu je dao prostora ( čim je ovaj prošo pokraj njega znači da je imo prostora, pa pobogu neće mu dat cijelu stazu). Weber je na njega gledao kao na izravnog konkurenta, sigurno da mu neče olakšati i pustit gas da ovaj prođe i uzme mu naslov. Tim više što Weber zna da mu je ovo jedina šansa za naslov prvaka. A kakve pehove je imao u karijeri i želim mu da osvoji!!
Vettel je mogao nastavit dalje, šta Webera briga jel ovaj na prljavoj strani, Weberu bolje jer je veća šansa da ovaj neće proč (moro bi ranije kočit) al Vettel naglo skreće u desno kako bi došao na čistu stranu i imao bolji kut za prolazak zavoja i dogodi se to šta smo vidili. Da je pogledo u retrovizor vidio bi da nije skroz naprijed i da če zakačit Webera- koji nije ništa pogriješio, vozio je svoju liniju. Al Vettel je očito htio pokazat mišiće u ovom dvoboju, što bi mu možda i prošlo kod nekog drugog al di ćeš na Webera dečko dragi?!?!