Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- bravof
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - McLaren
a sto ih nafali majko draga....to sto ti zoves harmonijom ona ce uvjek postojat dok drugi vozac lize dupe Hamiltonu,cim se desi suprotno ne gine mu noga iz McM.....
i usput svi smo mi gledali utrku tako da smo vidjeli koliko je Hamilton bio pricljiv....
i usput svi smo mi gledali utrku tako da smo vidjeli koliko je Hamilton bio pricljiv....

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
-
- Navijam za: McLaren
kaj si ti na drogama?!bravof je napisao/la:a sto ih nafali majko draga....to sto ti zoves harmonijom ona ce uvjek postojat dok drugi vozac lize dupe Hamiltonu,cim se desi suprotno ne gine mu noga iz McM.....
ak je "lizanje dupeta" ovaj pokušaj pretjecanja od strane Buttona, onda ne znam kaj je za tebe ravnopravna borba...
a nakon utrke je čak bilo više komunikacije između lewisa i jensona (često i sa webberom) nego je to uobičajeno...samo što nije bilo nekog velikog veselja jer je bila "čudna" situacija...što zbog pretjecanja, što zbog informacija iz boksa...
što se pak tiče harmonije - ona ne postoji ni u braku, gdje muž i žena biraju jedno drugo...hamilton i button samo moraju biti korektni jedan prema drugome, poštivat jedan drugoga i borit se za sebe i svoju ekipu! ne moraju se ljubit i grlit niti biti najbolji prijatelji...
- bravof
- Početnik
sad ces jos reci da je tacna informacija bila da stede gorivo i da je Baton iz cista mira pustio gas nakon preticanja Hamiltona a 100% je imao goriva....ja cu ti reci iz Boxa su mu javili da smije to radit Hamiltonu....ili si toliko zaslijepljen Hamiltonom ili stvarno ne vidis politiku McM-a....to nije prva situacija uzmi i onu godinu kad je Alonso vozio za McM,tek kad je otisao neke su stvari izasle na vidjelo,u McM-u nema mjesta za drugog vozaca dok e Hamilton tamo,to je opce poznato,...

- tazio nuvolari
- Navijam za: kimi raikkonen
slazem se sa bravofom, coek je u pravu. najbolje da ekipa kao McM ostane bez goriva?!
od hamiltona niko od momcadskih kolega nesme biti brzi
od hamiltona niko od momcadskih kolega nesme biti brzi
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pa da, McM je doveo Alonsa za ne znam ni ja više kolko milijuna da Hamiltonu liže dupe. -.-bravof je napisao/la:sad ces jos reci da je tacna informacija bila da stede gorivo i da je Baton iz cista mira pustio gas nakon preticanja Hamiltona a 100% je imao goriva....ja cu ti reci iz Boxa su mu javili da smije to radit Hamiltonu....ili si toliko zaslijepljen Hamiltonom ili stvarno ne vidis politiku McM-a....to nije prva situacija uzmi i onu godinu kad je Alonso vozio za McM,tek kad je otisao neke su stvari izasle na vidjelo,u McM-u nema mjesta za drugog vozaca dok e Hamilton tamo,to je opce poznato,...
Isto kako je i sada doveo svjetskog prvaka - opet da Hamiltonu liže dupe.

Strategiju s lizanjem dupeta su isprobali s Heikkijem - nije se isplatilo jer je preloš. Vratili su se svojoj staroj - da je najbolje imat dva izvrsna i ravnopravna vozača.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
čekaj malo...pa kaj je vama?!?
HAMILTONU su javili da NEMA goriva...i on je usporio! po toj vašoj logici - željeli su lewisa zajebat, a ne Buttona! jer ako je Hamilton nedodirljiv i nitko mu ne smije ništa, onda koju kitu njega usporavat i dopuštat Buttonu da ga napada i pretiče?!?!? mislim, ne mogu vas shvatit nikako...
kako su smiješne te priče da nitko "ne smije" biti brži od Hamiltona...da je tome tako, onda valjda nebi šefovi Mclarena dovodili aktualnog svjetskog prvaka!
HAMILTONU su javili da NEMA goriva...i on je usporio! po toj vašoj logici - željeli su lewisa zajebat, a ne Buttona! jer ako je Hamilton nedodirljiv i nitko mu ne smije ništa, onda koju kitu njega usporavat i dopuštat Buttonu da ga napada i pretiče?!?!? mislim, ne mogu vas shvatit nikako...
kako su smiješne te priče da nitko "ne smije" biti brži od Hamiltona...da je tome tako, onda valjda nebi šefovi Mclarena dovodili aktualnog svjetskog prvaka!
- tazio nuvolari
javili su obojici, da se nebi dalje borili i slupali, jer hamilton nije pometn vozac koliko i buton
-
jel mi možeš, molim te, objasnit tu tezu o pameti Hamiltona...zbog čega misliš da je on glup? zato jer u 90% slučajeva nadmudri vozača protiv kojeg se bori?tazio nuvolari je napisao/la:javili su obojici, da se nebi dalje borili i slupali, jer hamilton nije pometn vozac koliko i buton
možemo govorit o njegovoj agresivnosti, koja možda ponekad prelazi granice...iako je pitanje koja je to granica?! po meni je jedina pretjerana agresivnost i idiotizam zabit se u nekoga i izbacit sebe i tog vozača iz utrke!
- tazio nuvolari
moja greska nisam dobro napisao, on je previse agresivan. ocu da kazem, kad je buton slupao auto i kad je potrosio gume?!
hamilton cesto bude idiot, pa izbaci sebe i vozaca koji ga napada il kojeg obilazi
hamilton cesto bude idiot, pa izbaci sebe i vozaca koji ga napada il kojeg obilazi
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...nisu sve momčadi poput one za koju ti navijaš pa bih te molio da ne generaliziraš i prebacuješ slike i flashbackove u ovaj dio foruma...jasno mi je da je da ti je malo čudno vidjeti da vozači ne moraju biti dupelisci jedan drugome no šta ćeš ima i takvih momčadi gdje se gradi nekakva ravnopravnost ako je moguća...bravof je napisao/la:a sto ih nafali majko draga....to sto ti zoves harmonijom ona ce uvjek postojat dok drugi vozac lize dupe Hamiltonu,cim se desi suprotno ne gine mu noga iz McM.....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Tazio pogledaj od sredine prema kraju 2009. kako Button zna biti nježan prema bolidu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- bravof
- Početnik
Toon Army je napisao/la:...nisu sve momčadi poput one za koju ti navijaš pa bih te molio da ne generaliziraš i prebacuješ slike i flashbackove u ovaj dio foruma...jasno mi je da je da ti je malo čudno vidjeti da vozači ne moraju biti dupelisci jedan drugome no šta ćeš ima i takvih momčadi gdje se gradi nekakva ravnopravnost ako je moguća...bravof je napisao/la:a sto ih nafali majko draga....to sto ti zoves harmonijom ona ce uvjek postojat dok drugi vozac lize dupe Hamiltonu,cim se desi suprotno ne gine mu noga iz McM.....

dobra ti je i ova,,,

ali necu da se prepucavam i da od teme pravimo OFF,ziv ti meni bio...samo sam iznio svoje misljenje koje je i vise nego ocito....izvini sto istina pogodila

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ajde molim te razmisli o onome o čemu pišeš. To što si ti jedan isfrustrirani navijač Kimija ne daje ti pravo da se*eš po svemu i svačemu.tazio nuvolari je napisao/la:moja greska nisam dobro napisao, on je previse agresivan. ocu da kazem, kad je buton slupao auto i kad je potrosio gume?!
Kad je Hamilton izbacio i sebe i drugoga zbog pretjerane agresivnosti. Kad? To se dogodilo samo jednom, gle čuda, upravo Kimiju ali to nema
veze s agresivnošću. Button je odličan vozač, ali i on je slupao bolid tu i tamo. Sve ovo su riječi tipičnog hejtera...

- brg
- Navijam za: JB
Pa javili su mu da NEMA goriva zato jer NEMA goriva ! nisu ga željeli zajebat ,nego mu omogučit da završiprekro je napisao/la:čekaj malo...pa kaj je vama?!?
!
utrku,što bi on naravno zajebao jer ako se ne bi zabio u Buttona onda bi ostao bez goriva do kraja.
Zato su nakon pokušaja preticanja javili Buttonu da i njemu fali goriva.
Kolko je glup shvatio je tek kad je parkirao bolid i zato se ponašao kako se ponašao nakon utkre.
ps... ne bi se čudio da mu je Witmarsh zapjevao preko radija da će to vratit na isti način do kraja sezone
e onda se pobjednik utrke ponaša kako se ponašao Hamilton ,popišano
-
- Navijam za: Lewis Hamilton
Javili su hamiltonu da stedi gorivu i ponovili su mu dva puta da to vazi za OBA VOZACA (JB i LH) a onda nakon 5 krugova button pretice i hamilton veoma rizicno vraca poziciju (vjerovatno iznerviran buttonovim ponasanjem). ovo sto je button uradio nije fer jer je dobio isto "naredjenje" kao i hamilton a ocigledno je prekrsio ili je imao problema u komunikaciji pa nije skapirao da obojica trebaju da krstare i da stede gorivo
- bravof
- Početnik
jest ,jest,lopov je ovaj Baton,ne ginemu noga iz McM ako ovako nastavi....

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Možda je došlo do greške u komunikaciji.
Negdje sam pročitao da je Button ranije uspio prištedit nešto goriva (možda u onom dijelu nakon boxa, kad je zaostajao koju sekundu za hamiltonom i RB) i da kad su mu javili da prištedi gorivo da je on smatrao da ima dovoljno benge i da nema potrebe za štednjom. Sad možda u toj komunikaciji nisu spomenuli da je Lewis prešao na štedni mod, i vidio čovjek da je brži i krenuo u napad.
Nakon napada vjerovatno je bilo puno povika preko radia, jer je vidljivo da je popustio gas do kraja utrke.
Negdje sam pročitao da je Button ranije uspio prištedit nešto goriva (možda u onom dijelu nakon boxa, kad je zaostajao koju sekundu za hamiltonom i RB) i da kad su mu javili da prištedi gorivo da je on smatrao da ima dovoljno benge i da nema potrebe za štednjom. Sad možda u toj komunikaciji nisu spomenuli da je Lewis prešao na štedni mod, i vidio čovjek da je brži i krenuo u napad.
Nakon napada vjerovatno je bilo puno povika preko radia, jer je vidljivo da je popustio gas do kraja utrke.
Michael is faster than you!!
- Schumy.d
- Legenda
A oko čega se vi prepirete... 
Pa nije Button nikakav dupelizac, a mislim da on to nebi mogao ni biti. Čovjek je trenutno ispred Hamiltona u prvenstvu, a to je malo tko očekivao.

Pa nije Button nikakav dupelizac, a mislim da on to nebi mogao ni biti. Čovjek je trenutno ispred Hamiltona u prvenstvu, a to je malo tko očekivao.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Buttonu je javljeno oko 30 kruga da počne sa štednjom goriva. A ako ti momčad kaže da na polovici trke, onda sumnjam da on može smatrat da 8 krugova prije kraja odjednom više nema potrebe za štednjom.Igor18 je napisao/la:Možda je došlo do greške u komunikaciji.
Negdje sam pročitao da je Button ranije uspio prištedit nešto goriva (možda u onom dijelu nakon boxa, kad je zaostajao koju sekundu za hamiltonom i RB) i da kad su mu javili da prištedi gorivo da je on smatrao da ima dovoljno benge i da nema potrebe za štednjom.
Nekima smeta što nije i ovdje došlo do sudara, i onda znamo tko bi bio krivac.Schumy.d je napisao/la:A oko čega se vi prepirete...![]()

- Mika_bar
- Početnik
Jedna je razlika između dvoboja Vettel - Webber i Hamilton - Button, ovi prvi su se sudarili, a ovi drugi nisu...
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Igor18
- Veteran
Kak znaš da mu je tad javljeno?gringo73 je napisao/la:Buttonu je javljeno oko 30 kruga da počne sa štednjom goriva. A ako ti momčad kaže da na polovici trke, onda sumnjam da on može smatrat da 8 krugova prije kraja odjednom više nema potrebe za štednjom.Igor18 je napisao/la:Možda je došlo do greške u komunikaciji.
Negdje sam pročitao da je Button ranije uspio prištedit nešto goriva (možda u onom dijelu nakon boxa, kad je zaostajao koju sekundu za hamiltonom i RB) i da kad su mu javili da prištedi gorivo da je on smatrao da ima dovoljno benge i da nema potrebe za štednjom.
Nekima smeta što nije i ovdje došlo do sudara, i onda znamo tko bi bio krivac.Schumy.d je napisao/la:A oko čega se vi prepirete...![]()
A moguće, nakon boxeva je nekoliko krugova vozio lakšim tempom od ove trojce i nakupio cca 2 sekunde za hamiltonom koji je bio stalno agresivan prema red bullovima. Tu je vjerovatno prištedio više benge neg hamilton za sam kraj utrke.
- Schumy.d
- Legenda
Ako je ovo istina kako ti kažeš, da li ti se čini možda da je to malo prerano da se počne štediti gorivo? Ipak 30/57 je pola utrke... Zanimljivo, možda je nastao propust u Mclarenu jer baš im nebi išlo u prilog da štede gorivo već na pola utrke da su RB-ovi ostali u igri.gringo73 je napisao/la: Buttonu je javljeno oko 30 kruga da počne sa štednjom goriva.

- Igor18
- Veteran
Malo mi je čudno da u 30. krugu javljaju. Al onda su morali i Hamiltonu, jer oba auta imaju na početku istu količinu goriva, a nisam vidio da je Hami popušto pritisak na red bullove.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Čitati, momci, samo treba čitati...Igor18 je napisao/la: Kak znaš da mu je tad javljeno?

Konferencija nakon trke:
Q. You don't think that was a ruse to stop you battling?
JB: I don't know. For about four or five laps beforehand they were saying you have to save fuel. They didn't put a lap time on it. They just said you have got to save a bit of fuel. That was quite early in the race I was told to do that, probably about lap 30. I don't think they expected the pace to be so fast but it was good pace, so that's why we were told to save fuel I think.

-
- Navijam za: Lewis Hamilton
oni su javili u 44 krugu hamiltonu i rekli mu da stedi gorivo i napomenuli mu da to vazi za oba vozaca, tj da su javili i buttonu.
ne znam odakle ti da su buttonu javili u 30 krugu
ne znam odakle ti da su buttonu javili u 30 krugu