Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
pruga prugica
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kubica-Sutil-Webber-Petro

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la pruga prugica »

Moj Top 5

1. Slovačka
2. Nigerija
3. Obala Bjelokosti
4. Novi Zeland
5. Honduras
...

28. Slovenija
29. Srbija
30. Portugal
31. Francuska
32. Engleska

Imam običaj navijat za underdoge,a od velikih reprezentacija mi je tu uvijek Njemačka :D
Utakmice zasad onako solidne,1 moj favorit je izgubio,ali valjda će ostali pobijedit. Najviše mi smetaju one vuvuzele :roll: , a najljepša mi je utakmica bila Grčka-J. Koreja
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Opet ista prica se ponavlja.Veliko natjecanje pocinje Englezi blijedi i nikakvi,bezidejni jenom rjecju katastrofa.Bojim se da ce se ponoviti prica iz Njemacke.Skupina ce se vec nekako proci,a vjerujem i osmina finala i to ce biti nazalost maksimum.Green katastrofa.Nemogu vjerovati kakav je gol primio #-o

Al nema predaje.Dok ima nade vjerovat cu u nijh.

Go England, go France :D

Moji favoriti i one koje ne podnosim:

1.Francuska
2.Engleska
3.Italija
4.Grcka
5.Cile
....

28.Nizozemska
29.Njemacka
30.Brazil
31-Argentina
32.Spanjolska
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Danas utakmica svih utakmica Alžir-Slovenija :roll: ,neznam da li da prespavam .... :biggrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Felipe Massa je napisao/la:Danas utakmica svih utakmica Alžir-Slovenija :roll: ,neznam da li da prespavam .... :biggrin:
Neznam sto fali ovoj utakmici.Dvije podjednake ekipe,slicnih kvaliteta borit ce se svim srcima za pobjedu.Utakmica daleko zanimljiva od primjerice Brazil-Koreja.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Icy je napisao/la:Evo da i ja napišem jedan post da mi Scud ne kaže da ne zalazim ovdje :p

Pogledala sve tekme i super su bile, tolko zanimljive da sam uzela knjigu i počela učit :lol:

Al čekam današnju poslasticu, naravno Argentinu - idemo do naslova!!!! :faca: Messssssi
:biggrin:
Ma kakva Argentina, dok je Demichelis u obrani, nece daleko dogurati. :D
pruga prugica je napisao/la:Moj Top 5

1. Slovačka
2. Nigerija
3. Obala Bjelokosti
4. Novi Zeland
5. Honduras
...

28. Slovenija
29. Srbija
30. Portugal
31. Francuska
32. Engleska

Imam običaj navijat za underdoge,a od velikih reprezentacija mi je tu uvijek Njemačka :D
Utakmice zasad onako solidne,1 moj favorit je izgubio,ali valjda će ostali pobijedit. Najviše mi smetaju one vuvuzele :roll: , a najljepša mi je utakmica bila Grčka-J. Koreja
To majstore. =D> :D Nisam jedini koji navija za njih. :D Ima danas da pobjede Australiju.
Felipe Massa je napisao/la:Danas utakmica svih utakmica Alžir-Slovenija :roll: ,neznam da li da prespavam .... :biggrin:

Ne znam u kakvoj su formi repke, Alzir je za mene jedna nepoznanica, ni Sloveniju nisam bas pratio da budem iskren, zato progonoziram da ce biti nerijeseno.

A danas jedna reprezentacija krece u pohod ka osvajanju svoje 4 titule najbolje reprezentacije svijeta. Naravno, pricam o Njemackoj. :p
Ajmo Deutschland. :ooo: :festa:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:
Icy je napisao/la:Evo da i ja napišem jedan post da mi Scud ne kaže da ne zalazim ovdje :p

Pogledala sve tekme i super su bile, tolko zanimljive da sam uzela knjigu i počela učit :lol:

Al čekam današnju poslasticu, naravno Argentinu - idemo do naslova!!!! :faca: Messssssi
:biggrin:
Ma kakva Argentina, dok je Demichelis u obrani, nece daleko dogurati. :D
Ja navijam za Španjolce, Argentince i Brazilce. Španjolci igraju najljepši nogomet, za Argentinu igraju meni najdraži napadači na svijetu (Messi, Aguero, Milito, Tevez), dok je Brazil jednostavno - Brazil. Ne možeš da ne navijaš za njih. :biggrin:

Scuderia, mislio sam da Demichelis ima drugačije ime. :biggrin: (broj 5). :biggrin:

I samo da prokomentiram luxov izbor... :roll: :biggrin: :biggrin: Smiluj mi se Bože, ti si stvarno zaljubljen u tog Kikija Ronalda. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Joooj kaj je Messi jučer sve uspel fulat #-o al bar ga je bilo lijepo gledati :biggrin: slikaslika

Ah, i Gerrard....slika...otkazat će mi srce :biggrin:

Nebrem vjerovat koje sreće su imali janezi, koja glupa ''obrana'' alžirskog golmana :roll:
luka_kimi je napisao/la:I samo da prokomentiram luxov izbor... :roll: :biggrin: :biggrin: Smiluj mi se Bože, ti si stvarno zaljubljen u tog Kikija Ronalda. :biggrin:
Kikija :smijeh:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Ova utakmica Alžira i naših dragih susjeda je nešto najdosadnije što sam gledao. Uglavnom, ovo SP neću pratiti kao ona nekad prije, naravno da je razlog što nema nas, ali ove vuvuzele i realno slabija kvaliteta (nema više od 3-4 jake reprezentacije) ga čine dosadnim. Iako zanimljivo je vidjeti kako su ove afričke repke, azijske pa i SAD svake godine sve jače. Sport evoluira, ubrzo očekujem Amere kako staju uz bok nama na rukometnom SP-u. :biggrin:
slika

slika
pruga prugica

PODOLSKI =D> =D> =D> =D> . Bolje nego što sam očekivao,valjda švapski fanovi sada mogu mirno do kraja odgledat utakmicu :D :D
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

GHanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koji fucking carevi

Njemačka ubija, jedva čekam Njemačka, Ghana to bu bila tekma

Slovenci prvi u skupini LOL xD
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Kakva katastrofalna greška suca kad je dao crveni Cahillu. :roll:
I sad lako moguće da najbolji australski igrač ne zaigra uopće u skupini, a time su šanse Australiji još znatno manje. :?
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Ajme mučno mi je od ovog talijanskog valjanja :roll:
:lud: :ubise: :lud:

EDIT:GOOOOOOOOOL!!! :mrgreen:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bilo je kontakta kod ovog pada. Ali, mislim da nije bilo tako strašno (iako zna biti nezgodan i mali udarac kopačkom po nozi).
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:Bilo je kontakta kod ovog pada. Ali, mislim da nije bilo tako strašno (iako zna biti nezgodan i mali udarac kopačkom po nozi).
Ajh, i ti ga objašnjavaš bezveze, kao da Icy ne zna kako je to kad dobiješ po nozi, igra ti ona nogomet aktivno (inače je zovu Maca-Primadona, bilo u novinama neki dan). :biggrin: :biggrin:

Današnje ti žene sve znaju. Znaju kuhat, heklat, spremat, igrat nogomet, znaju s kojom je varaš... Ma sve. :biggrin:

Što se tiče tekme, šta ćeš, to su Digići, uvijek se izvuku, dobro su i prošli na kraju. Jedino ne znam što je Gianluiggi Ballon izašao na poluvremenu, možda je neka povreda, tko će ga znat. Ili je stari Marčelo popizdio i pogodio ga pločom za pisanje u stilu Igora Pamića... :biggrin: :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Cestitke Japancima na pobjedi protiv Kameruna. Bas mi je drago sto su ih dobili.
Steta za Paragvaj, navijao sam za njih da dobiju Talijane.

Ajmo Demokratska Narodna Republika Koreja !!!
Ajmo po jedno veliko iznenadjenje danas. :) 8)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Jedva čekam današnji veliki derbi između Novog Zelanda i Slovačke :biggrin:

A sad ozbiljno,po meni današnja utakmica Portugal-O.Bjelokosti je derbi čitavog 1.kola,nadam se da će afrikanci to dobiti uz pomoć vuvuzela :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
pruga prugica

Nemojte podcjenjivat Slovačku,Zeland I S.Koreju [-X .Već vidim kako u grupi f Slovačka i Novi Zeland idu dalje, a S.Koreja je definitivno sposobna za iznenađenje :shock: :D :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Toliko se puno ocekivalo od Obale Bjelokosti i Portugala, kad ono nista. :|

Nema veze, evo prilike Narodnoj Demokratskoj Republici Koreji da dodje na celo skupine. 8)
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Toliko se puno ocekivalo od Obale Bjelokosti i Portugala, kad ono nista. :|
...ma dosada nije bilo prave tekme na SP...toliko opreza i taktiziranja kod svih reprezentacija ja već dugo nisam vidio...i prije je znalo biti u početku turnira slabijih i ziheraških tekmi, no nikada kao ove godine...nogomet je za sada loš i ako se ovako nastavi do kraja turnira to će biti sumrak nogometa...kao da duh "onog posebnog portugalca" vlada umovima svih trenera i nogometaša (karikiram)...nikako mi se ovo za sada ne dopada nogomet jedva da je gledljiv a ponekad ni to...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

''Skupina smrti a jedino od čega se može umrijeti je dosada.''

Legendarno :smijeh: :smijeh: :smijeh:

EDIT:
luka_kimi je napisao/la:Ajh, i ti ga objašnjavaš bezveze, kao da Icy ne zna kako je to kad dobiješ po nozi, igra ti ona nogomet aktivno (inače je zovu Maca-Primadona, bilo u novinama neki dan). :biggrin: :biggrin:

Današnje ti žene sve znaju. Znaju kuhat, heklat, spremat, igrat nogomet, znaju s kojom je varaš... Ma sve. :biggrin:
Nebi vjeroval kolko sam se nogometa naigrala u mladosti, moja kvartovska momčad je uvijek pobjeđivala :biggrin:
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

daj kako jadno prvenstvo sve neki remiji mršavi,jedino su Švabe pokazali da znaju igrat nogomet i ovaj Brazil nemože u 45 minuta zabit gol SJ. Koreji, di ovo ide??
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pa svaka momčad koja je na prvenstvu zna igrati nogomet, pa tako i Novi Zeland, Korea, JAR... Nikoga se ne smije podcjenjivati.
Borbeni su i za svakog su tvrdi orah.
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Evo to je i Korea sad pokazala golom, ali prije su Brazilci i ove veće momčadi lako pobjeđivale i imali su igru,koje zasad ne pokazuju.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ja mislim da ce se u drugom krugu svi otvoriti ,pogotovo ove jace reprezentacije koje nisu pobijedile ,jer ako se ovako nastavi ovo ce biti mozda SP sa najmanje golova.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ma doslo mi je da vise ne gledam ovo sranje...bem ti ovakav fudbal i ovakve zvijezde....
Ove slabije ekipe igraju fudbal u stilu Grcke, umjesto svi u napad, kod njih je svi na gol....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori