Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Michael Schumacher
mogao je danas komotno do 6.mjesta imao je brzinu za to.na početku je parirao red bullovima u istim uvjetima(kad su mclareni i alonso otišli u boks šumi je bio 3. a red bullovi 1-2 i držao je razmak konstantnim). otišao u boks,izašao i onaj dvoboj s kubicom ga zajebo.poslije toga opet u boks pa onda preran prelazak na mekše gume što je bilo katastrofična odluka tko god da ju je donio i to je to
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
ima puno borbe ove sezone
lijepo je do za gledat makar mozda nekad nije regularno ali zbog ovakvih stvari ljudi gledaju f1 sta god mnogi rekli schumy zbilja se bori ko lav i najborbeniji je od svih 

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Koliko sam ja vidio Kubica mu uopće nije prošao pola bolida,a i najbolje je ovako uletiti kao Kubica "idem mu ja ući na kočenju pa što bude" 

Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- vidc
- Veteran
[quote="deda"][/quote]
iskreno,ne vidim ni jedan nepošten potez.redom:
kubica-poštena borba,nijedan ne popušta,muška vožnja,šteta što su obojica oštetili bolide u dvoboju,inače odličan dovoboj,kakvih se nadam da će još bit
liuzzi-e tu stvarno ne znam šta je problem,liuzzi je imao i više nego dovoljno prostora
buemi-kao ovo bi trebalo predstavljati neku kontroverzu,čisto preticanje,bez guranja i ičega
massa-massa prekasno koči i udara u zadnji kotač šumijevog bolida,nije bio ni blizu da bi bio ispred da bi mu šumi morao ostavljat prostora
ljudi,ako mrzite šumahera,nemojte ispadat smiješni s ovakvim stvarima.uostalom,nijedan od ovih vozača se nije žalio na šumahera,koliko ja znam
iskreno,ne vidim ni jedan nepošten potez.redom:
kubica-poštena borba,nijedan ne popušta,muška vožnja,šteta što su obojica oštetili bolide u dvoboju,inače odličan dovoboj,kakvih se nadam da će još bit
liuzzi-e tu stvarno ne znam šta je problem,liuzzi je imao i više nego dovoljno prostora
buemi-kao ovo bi trebalo predstavljati neku kontroverzu,čisto preticanje,bez guranja i ičega
massa-massa prekasno koči i udara u zadnji kotač šumijevog bolida,nije bio ni blizu da bi bio ispred da bi mu šumi morao ostavljat prostora
ljudi,ako mrzite šumahera,nemojte ispadat smiješni s ovakvim stvarima.uostalom,nijedan od ovih vozača se nije žalio na šumahera,koliko ja znam
- A.Senna
- Početnik
Prdnuo je sumi u cabar,jbga proslo je njegovo vrijeme,mali Rosberg ga sije sve u 16,dosli su neki novi klinci:)
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ako je Michael izgurao Kubicu, onda se isto tako može reći da je Kubica izgurao Michaela u idućem zavoju. 
Jel' tako deda?

Jel' tako deda?
-
- Rezervni vozač
Nemoj bit smješan!vidc je napisao/la:iskreno,ne vidim ni jedan nepošten potez.redom:deda je napisao/la:
Kubicu je zgurao na travu zavoj prije!
S Liuzzijem je imo kontakt pa je ovaj morao usporit!
Massu je prakticki u ogradu zgurao!
Neznam sta ti vise treba?
I da jos ga je i klinac Buemi prestigo
- Schumy.d
- Legenda
Deda, molim te da mi odgovoriš na moje pitanje (ako nije problem) 

- A.Senna
- Početnik
Deda u pravu si.Schumacher se svojim potezima danas samo osramotio.
-
- Rezervni vozač
Naravno da nije:
Kubica je bio u unutarnjoj putanji sto znaci da je mozda i mogo proc zavoj bez izljetanja da je malo ranije zakocio dok je Schumacher sa vanjske strane trebo puno ranije kocit. Al dobro to je trkaci incident i tu nebi trebalo nikog kaznit al mislim da ono sto je napravio Massi stvarno nije korektno!
Ispravite me ak sam u krivu!
Kubica je bio u unutarnjoj putanji sto znaci da je mozda i mogo proc zavoj bez izljetanja da je malo ranije zakocio dok je Schumacher sa vanjske strane trebo puno ranije kocit. Al dobro to je trkaci incident i tu nebi trebalo nikog kaznit al mislim da ono sto je napravio Massi stvarno nije korektno!
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Svaka cast Sumiju, ima vatre ko i kad je bil klinac, Kubicu je mozda malo zgural ispocetka, ali ima pravo jednom zatvoriti stranu tak da je sve regularno a kaj se tice Masse, Massa nije imal sanse proci tak da neznam kaj je uopce pokusaval...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Schumy.d
- Legenda
Ali Kubica nije bio ni blizu polovice Schumacherovog bolida na kočenju, tako da se to isto može smatrati guranjem.deda je napisao/la:Naravno da nije:

- A.Senna
- Početnik
Sve u svemu,bas se osramotio danas,jos kad ga je Buemi pretekao 

- ZD1400RT
- Početnik
- Navijam za: Spanjarda
Uvijek iste rasprave oko Shumachera! Postoji milijun video zapisa koji svjedoče da će ovaj radje razbiti drugoga i sebe nego popustiti. Svima je to jasno osim njegovim fanovima.
Webera nakon Turske svi napali radi incidenta sa Vettelom. Svemogući Shumacher upropasti utrku nekoliko vozača i sve OK. Neka njega, bar su zanimljivije utrke!
Webera nakon Turske svi napali radi incidenta sa Vettelom. Svemogući Shumacher upropasti utrku nekoliko vozača i sve OK. Neka njega, bar su zanimljivije utrke!
11
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
to kaj je imal soft gume skoro polovicu trke nema veze..
istina bil je lud, ali zato je gazda!!! nema labavo...
imal je peh utrku, ali ko ga je pratil prek live timinga mogel je videti da je imal jako tešku utrku i da je čitavo vrijeme stiskal, šteta za gume na kraju, loša strategija .. loša...

istina bil je lud, ali zato je gazda!!! nema labavo...
imal je peh utrku, ali ko ga je pratil prek live timinga mogel je videti da je imal jako tešku utrku i da je čitavo vrijeme stiskal, šteta za gume na kraju, loša strategija .. loša...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Šteta za ono puknuće gume, ali moram primjetiti da se rosberg bolje snašao sa gumama nego schumy. Schumacher mora probati naći još nešto u set up-u i stilu vožnje da smanji to prebrzo trošenje guma na svojem bolidu, jer u protivnom će uvjek imati problema na "zelenim stazama". I to ne mislim na onu ludu strategiju da pola utrke kad je vozio na mekšima, nego imam osjećaj da je rosberg brži u utrci na tvrđoj komponenti. Naglašavam da postoji mogučnost da sam u krivu treba pričekati još par utrka, ali isti problemi bili su i u turskoj gdje je ušao sa onom kolonom iza sebe rosberg kubica itd. u cilj gdje je bilo gotovo očito da je nešto sporiji od njih pa zato imama takav dojam! Inače po meni odlično branjenje pozicije, jest da je agresivan, ali u mojim očima to je ono što se od njega traži. Sada sljedi valencija i isto će biti malo sumnje u njegovu brzinu zbog toga jer ne poznaje tako dobro stazu (alibi
), ma i ako će loše proći nema veze, jer će poslije toga doći silver i isti uvjeti za sve, uzdići će se on iz ovih sr...!

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Nisam vidio da se neko od vozača žalio na poteze schumachera, niti da je dao neki komentar vezan za njih.
Ono s Massom sudci su ocijenili kao čist potez, niti sam Massa se nije žalio tak da ne vidim sad razlag da se neko od ljudi na forumu koji nikako nisu objektivni niti u poziciji da ocijenjuju, pljuju ili osuđuju nečije poteze.
Schumacher cleared in Massa clash
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84489" onclick="window.open(this.href);return false;
Brawn rues Schumacher's tyre strategy
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84480" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono s Massom sudci su ocijenili kao čist potez, niti sam Massa se nije žalio tak da ne vidim sad razlag da se neko od ljudi na forumu koji nikako nisu objektivni niti u poziciji da ocijenjuju, pljuju ili osuđuju nečije poteze.
Schumacher cleared in Massa clash
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84489" onclick="window.open(this.href);return false;
Brawn rues Schumacher's tyre strategy
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84480" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael is faster than you!!
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
semafor ne laže
P11
iza timskog kolege
sve ostalo su izgovori
P11
iza timskog kolege
sve ostalo su izgovori
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Ako ne prestiže, ne valja, star je. Ako prestiže i bori se i daje malo uzbuđenja utrci, opet ne valja!
Neke stvarno nemoš' zadovoljit
Ja sa slažem sa Igorovim opaskama na incidente.
Da je bilo za kaznu bio bi kažnjen, ali ovo je utrkivanje i tako se to radi!
Kako su rekli na tv-u, dobili su dozu Schumachera!
Neke stvarno nemoš' zadovoljit

Ja sa slažem sa Igorovim opaskama na incidente.
Da je bilo za kaznu bio bi kažnjen, ali ovo je utrkivanje i tako se to radi!
Kako su rekli na tv-u, dobili su dozu Schumachera!

-
- Rezervni vozač
[/quote]Kako su rekli na tv-u, dobili su dozu Schumachera!
[/quote]
Pa ak to znaci zgurat nekog sa staze onda su definitivno dobili dozu!

Pa ak to znaci zgurat nekog sa staze onda su definitivno dobili dozu!

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ajd dajte molim Vas covjek ima 40 i kusur godina ima bolid za hrelic stvoren i pokazao je više nego itko ove sezone kako se vozi i bori za poziciju. Da nema njega ova sezona bi bila cista ceremonija. Tko je zacinio Monako na kraju utrke i o kome su se mediji raspisali, tko je zacinio ovu utrku opet on na skoro svakoj utrci se samo jedno ime namece tko se borio i radio nešto na stazi. Svi drugi ko neki papci prvo pita box jel ga smijem prestic onda mu ovaj odgovori bolje nemoj moramo gorico štedit a i s gumamo smo na knap.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Schumacherovi potezi se mogu okarektizirati kao prljavi ali nikako ne nedozvoljeni (neregularni) što znači da je sve što je učinio smio i mogao učiniti...da su u njegovoj koži bili Hamilton, Alonso, Vettel ili Webber gotovo sam siguran da bi postupili jednako i na sve moguće (dozvoljene i nedozvoljene) načine pokušali sje..ti onu "gamad" koja želi proći ispred - zaustaviti ih ako je to ikako moguće i ne dozvoliti pretjecanje...Schumacher je samo na ovoj stazi bio ono šo i je kroz svoju cijelu karijeru - prljav vrhunski vozač koji će uvijek tražiti "bolju poziciju" za sebe i boriti se svim sredstvima za to...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- vidc
- Veteran
ovo se kosi s fizikom i osnovnim principima vožnje.ako će se pravilno gledati,kubica je trebao prije kočiti ako je mislio normalno proći zavoj jer je s unutrašnje strane prišao zavoju,dakle trebao je napraviti veći okret volanom, što znači da mora više usporiti.skini naočale marke "Alonso" i vidi da je u ovoj situaciji schumacher čak i pokušao ostati na stazi,međutim kad je vidio da kubica neće uspjeti kako treba uć u zavoj je trznuo lijevo i otišao na travu.nijedan nije popustio u ovoj situaciji,a na kraju krajeva,to je ono što se traži.deda je napisao/la:Naravno da nije:
ova naslađivanja da je buemi pretekao schumachera...reći ću samo ovo: ista staza,najbolji bolid (ili drugi najbolji) te sezone (pobjednički bolid na toj utrci,na pole positionu također),vozač alonso,godina 2007.,suparnik super aguri-vozač takuma sato