Kako stvari stoje na poluvremenu izgleda da će slovenci i sa porazom proć
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bar mi to znamo kako boli,pogotovo kad primiš gol u 121. minutiArmanini je napisao/la:mozes zamislit razocarenje u zadnjim minutama izgubit prolazak.. grozno..
Ne podnosim Engleze i Amerikance, a oni prosli dalje.Chuck Norris je napisao/la:SAD golom u nadoknadi izbacio Slovence![]()
Englezi 2 u skupini i idu najvjerovatnije na Njemce,a ako sam dobro vidio u 1/4 finalu bi nas mogao očekivat eventualni dvoboj najvećih "prijatelja" Argentine i Engleske,joj kako bih volio da se to dogodi pa da ih Argentina izbaci
Schumy.d je napisao/la: Najbolji igrač ovih prostora Vidić opet ispao...
Schumy.d je napisao/la:Ja vidim Ganu u polufinalu
Zato baš.lux007 je napisao/la: Pa onaj dio gdje je urugvaj sad gana i juzna koreja je dosta lagan
Da,ali su pokazali takticko neznanje protiv Australije i to bi moglo biti kljucno za prolaz u polufinale.Schumy.d je napisao/la:Zato baš. Gana je pobijedila Srbiju, namučili dobro Njemce, pokazali su dobar nogomet na prvenstvu. Borbeno, rastrčano i ofanzivno. To cijenim i naprijed Gana!Eh, da im je Essien tu barem...
A da li je mozda Alzir zasluzio prolazak ili Slovenija?Pa nije ni Italija zasluzila naslov pa su postali prvaci.Armanini je napisao/la:engleska ni po cemu nije zasluzila prolazak.. ovo je otuzno.. igrat na jedan gol.. sprd nogometa..
Moguće je, dečki znaju igrati samo im malo fali timskog rada, previše je tu soliranja i driblanja.Schumy.d je napisao/la:Ja vidim Ganu u polufinalu
Međutim, moglo je biti i 1-0.Scuderia je napisao/la:Cestitke Nijemcima na pobjedi...
Moglo je biti puno vise nego 0-1
Njemcima bi bolje bilo da je 1-1,još kad su znali da Srbi gube trebali su sami sebi zabiti golScuderia je napisao/la:Cestitke Nijemcima na pobjedi...
Moglo je biti puno vise nego 0-1, no ok, prolaz je tu, na redu su prijatelji Englezi.