Hvala Vam na lipin i dorbim željama
47 može, samo ti dođi, kao nagradu dam ti autogram haha
Motor je 98 godište, plačen je 2 300 eura, neregistriran je.
Iskreno, u kupnji i nisam prošao nešto baš najbolje. Gume su po modelu i marki dobre na njemu, ali su tvrde kao kamen, ispucale i nikakve, ipak imaju 7 godina, a to je staro i da se na autu drže a kamoli na motoru di su gume najvažnija komponenta. Gume će se mjenjati, a vidjet ću još kako če ići izlazak na grobnik tj koliko ču mekane gume uzeti.
Pločice i ulje u kočnicama ja mjenjam čisto iz psiholoških razloga, iako bi morao uskoro i oba prednja diska pormijeniti. Lanac je katastrofa, kao i prednji lančanik, dok zadnji je još okay. Ali sve če se promijeniti u kompletu, s time da ide didov zlatni lanac i da če umjesto željeznog nazat iči aluminijski lančanik, tako da se malo olakšamo rotirajuče mase (desetinka po desetinka

).
Ostalo je okay. Ima poput isfrižane desne plastike, štipe od kočnice i tako to, ali to ću s vremenom riješavati jer nisam bogatun

Fala Bogu klip je u savršenom stanju

na plastikama se vide detalji, malo izbljeđena boja.. vidi se da je motor korišten, jbg. ipaksada broji 11 godinu tako da je to ipak normalna stvar

s vremenom (orginalne će inako nadam se zamjenit zamjenski olopi za stazu

) ćemo i te detalje dotjerati,.. treba para za to...
Upravo sam kupio neke zamjenske vide, matice i šajbe tako da sutra idem naselo malo razveselit moju ljubav s malim znakovima pažnje

također sam uzeo i sredstvo za skidanje zaštitnog laka s rame pa ćemo vidjeti kako funkcionira, a nadam se da će djelovati jer bi mi to xxxxx puta olakšalo posao poliranja, sačuvalo zdravlja, živaca i svega ostaloga hehe
a sad, ove citate i podatke sam izvadio iz nekih posuđenih časopisa, pa kao koga zanima
Moto puls br. 14, godina 1998.
citati iz testa aprilije RS 250 by Vale Rossi.
"Pa to je lako!", uzviknuo je odmah nakon što je sjahao s motocikla. "ide mnogo sporije, ali sve u svemu i nije toliko drukčiji od mog novog motocikla." Odmah zatim nastavio je pomalo nestašno. "Mislio sam da će biti mnogo gore, znaš!" Vale je takav kakav je: bez dlake na jeziku govori vrlo spontano. Njegova spontanost nas ponekad i zatekne. Tako je na primjer kod kretanja rekao "kako se samo lako kreće s ovim RS-om", a odmah zatim zaurla prema svome šefu Brezziju: "Rossanooo! Hoćeš li mi napraviti ovak motocikl?"
...Odmah je jasno da je rođen na stazi. Za to svakako zasluge ima !Ciao" Peliyyoni, odgovorna osoba ya rayvoj u Apriliji i afirmirani voya; tima Sport Production (dva puta mu je zamalo izmakla titula prvaka italije* . Upravo je on pogodio narav ovoga RS 250. Mnogo sati utrosenih na stazi Grobnik kraj Rijeke, u potrazi za optimalnim pode[avanjem, dalo je vrlo konkretne reyultate. Na stazyi RS vozacu pruza velika zadovoljstva. Vrlo brz silazak u zavoj, kroz zavoj prolazi odlucno i tocno izlazi iz odredenje putanje........
400 metara prelazi za 12,48 sek s izlaznom brzinom od 174.5 km/h Smile
Iz dvi revije spojeno skupa ocjene su ovakve:
Prednosti
-kvaliteta okvira
-visoke prefomanse
-precizan mjenjač
-ovjes
-snažne kočnice
-stabilnost
-pnašanje na stazi
-maksimalana snaga
-kvaliteta komponenti
-podešavanje stražnjeg ovjesa
Nedostatci
razmak između 1. i 2. brzine
-visoka potrošnja goriva (u oba časopisa se to spominje XD )
max brzina je 208 km/h pri 12.200 ok/min (a ne bi se smilo iči preko 12 000 okretaja) (na brzinomjeru piše 227)
težina je 148.8 kg (76 naprid i 72.8 straga)
potrošnja po gradu je 9.1 l, pri 130 km/h je 8 litara, max potrošnja je 11.1 litara
Dijagram je jako zanimljivo pogledati. Max snaga i max okretni moment se preklapaju indentično nakon 11 000 ok/min, a iza topg broja krivulja pada. ventil se otvara na 8 100 ok/min
snaga na kotaču je 62.29 ks na 11 100 ok/min
snaga na radilici je 68.27 ks na 11 100 ok/min
(ps. fala sale na spajanju postova)