Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
spojler
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la spojler »

odlično,debilizam na vrhuncu
slika
neskoq
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la neskoq »

Pa jesul mijenjali gume,sto su ulazili uopste u boks.Sta je ovo ljudi nista mi nije jasno.

Mozel ko napisat kakvo je sada stanje sa Ferarijima,gledam streaming slaba je slika.Jesuli mijenjali oni gume koji su u poretku.
mantikor
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la mantikor »

mogli su imat 2 mesto s alonsom, hamelton bio malo duze u boksu sbog promene krila
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Evo vam sada... Komotno se pokrijte po ušima.
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Ma ko da se pokrije,sto su isli u boks ako nisu nista radili.Bar kod mase sam vidi samo je stao u boksu
Schumy.d
Legenda
Legenda

neskoq je napisao/la:Ma ko da se pokrije,sto su isli u boks ako nisu nista radili.Bar kod mase sam vidi samo je stao u boksu
Šta ti bljuzgaš? Pa normalno da su obavili pit stop
neskoq

Post Postao/la neskoq »

I staHamilton je svejedno profitirao.Opet je cova drugi a Masa 15-ti.

Nisam nista rekao ruzno osim da su idioti i kreteni kao sto i jesu.Alonso je imao najbrzi krug prije SC. i bio je stigao Hamiltona a vidi sad.I kad je odradio kaznu ovi nemaju sanse da mu pridju ni blizu.Ciao ariverdechi.
Schumy.d
Legenda
Legenda

neskoq je napisao/la:Nisam nista rekao ruzno osim da su idioti i kreteni kao sto i jesu.Alonso je imao najbrzi krug prije SC. i bio je stigao Hamiltona a vidi sad.I kad je odradio kaznu ovi nemaju sanse da mu pridju ni blizu.Ciao ariverdechi.
Jesi ti možda vidio šta se dogodilo?
Daj se saberi malo. Nakon ciljne ravnine je SC izašao točno ispred Alonsa. Tu su izgubili vrijeme, nije tim kriv.
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Schumy.d je napisao/la:
neskoq je napisao/la:Nisam nista rekao ruzno osim da su idioti i kreteni kao sto i jesu.Alonso je imao najbrzi krug prije SC. i bio je stigao Hamiltona a vidi sad.I kad je odradio kaznu ovi nemaju sanse da mu pridju ni blizu.Ciao ariverdechi.
Jesi ti možda vidio šta se dogodilo?
Daj se saberi malo. Nakon ciljne ravnine je SC izašao točno ispred Alonsa. Tu su izgubili vrijeme, nije tim kriv.
Slažem se sa schumyem ferrari je tu napravio šta je mogao SC im je zeznuo utrku ;)
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Pa sto ga nije obiso ko i Hamilton.Sta,evo vidis ko je profitirao iz svega toga.Svaku trku Ferariju neko upropasti,samo kod njih niko nije kriv.Imaju super bolid,jedan od najboljih a vidi sta rade.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ovo nije fer uopće. Kad sad razmislim, mogli su i Alonso i Massa preteći SC, odraditi kaznu i vratiti se među vodeće.
Avanti FER, Avanti!!!
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Najbolje je da se ukine safeti,pa kad se desi udes kom obojci kom opanci.Kao da je samo njima bio safeti kar.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

neskoq je napisao/la:Pa sto ga nije obiso ko i Hamilton.Sta,evo vidis ko je profitirao iz svega toga.Svaku trku Ferariju neko upropasti,samo kod njih niko nije kriv.Imaju super bolid,jedan od najboljih a vidi sta rade.
O'ladi malo momak.
Avanti FER, Avanti!!!
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Koja strategija,za svaku pohvalu.Borba za 14-to mjesto.Samo napred.Ako ovako nastave mogu se nadati 5-tom mjestu u poretku konstruktora.Trebamo svi biti prezadovoljni.
The Greatest je napisao/la:
neskoq je napisao/la:Pa sto ga nije obiso ko i Hamilton.Sta,evo vidis ko je profitirao iz svega toga.Svaku trku Ferariju neko upropasti,samo kod njih niko nije kriv.Imaju super bolid,jedan od najboljih a vidi sta rade.
O'ladi malo momak.
Necu da oladim,sto da se nebi mozda trebo veseliti ovom postignucu.Svaka im cast na uspjehu da upropaste iz boksova i ovu trku.Momak.
Schumy.d
Legenda
Legenda

neskoq je napisao/la:Svaka im cast na uspjehu da upropaste iz boksova i ovu trku.Momak.
:lol: :lol: #-o #-o
Prijatelju, ti nisi očito pogledao šta se dogodilo. Molim te nemoj komentirati više ništa barem dok ne pogledaš ponovno što se dogodilo. ;)
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

@ Neskoq
Znači po tebi trebali su reć svojim vozačima " Aj momci zaobiđite Safety Car ko ga jebe on ionako ništa ne predstavlja" LOL. Sad oni ispadaju po tebi ispadaju kreteni zato što su poštovali pravila
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Vidio sam dobro da su bili nabijeni jedan do drugog Hamilton Alonso i Masa.Sada vidim da je Hamilton 2 a masa 15.Ili mozda grijesim,da nije Masa slucajno 2 a Hamilton 15.
Schumy.d
Legenda
Legenda

neskoq je napisao/la:Vidio sam dobro da su bili nabijeni jedan do drugog Hamilton Alonso i Masa.Sada vidim da je Hamilton 2 a masa 15.Ili mozda grijesim,da nije Masa slucajno 2 a Hamilton 15.
Gle, Hamilton je napravio pogrešku, ali je blago kažnjen. Da mu je dosuđena stop&go kazna, on bi bio oko 6., 7. mjesta ;)
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Zasto nisu usli prije nego sto je SC izasao,znaci 300metara prije trbali su desno skrenut u onu ulicicu sa ogranicenjem.Valjda imaju nekoga u boksu ko prati desavanja na stazi,ili mozda oni u boksu heklaju i strikaju.Nije SC izasao 2.5sec posle udesa na stazu imali su vremena.Mnogi su vec ulazili u boksove kada su oni prosli pored.
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Schumy.d je napisao/la:
neskoq je napisao/la:Vidio sam dobro da su bili nabijeni jedan do drugog Hamilton Alonso i Masa.Sada vidim da je Hamilton 2 a masa 15.Ili mozda grijesim,da nije Masa slucajno 2 a Hamilton 15.
Gle, Hamilton je napravio pogrešku, ali je blago kažnjen. Da mu je dosuđena stop&go kazna, on bi bio oko 6., 7. mjesta ;)
I opet bi manje izgubio od ove dvojice.
Schumy.d
Legenda
Legenda

neskoq je napisao/la: I opet bi manje izgubio od ove dvojice.
Tada to nitko nije mogao znati.
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Ma Ferari ako planira da se vrati u vrh,samo neka svoje takticare pokloni Redbulu i Mclarenu.Ostale preduslove imaju osim kretena u ovim momcadima a oni ih imaju za izvoz.
Schumy.d
Legenda
Legenda

neskoq je napisao/la:Ma Ferari ako planira da se vrati u vrh,samo neka svoje takticare pokloni Redbulu i Mclarenu.Ostale preduslove imaju osim kretena u ovim momcadima a oni ih imaju za izvoz.
Ma s tobom uopće ne vrijedi diskutirati. Ti po svojem i bok! :roll:

Šta se tiče utrke, mislim da su oba vozača bila spremna uzeti postolje danas, ali eto jbg... spletom okolnosti opet loš vikend.
Nadam se da će ove kazne barem donekle ispraviti pravdu.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Nazalost...Velika je ovo zalost s obzirom na jako dobar bolid i desavanja na stazi.

Nevjerojatan peh se dogodio Ferrari-ju.Pa ja vise nzm sta ce jos po zlu krenuti za ovu momcad i hoce li nam se sreca ikako okrenuti.
Ono sto se desilo za SC meni nikako nije jasno.Nije mi jasno kako se SC toliko necka da izadje pa je odjednom prazan prostor bio od 3 sec, prostor gdje je Vettel otisao, a trojka predvodjena Hamiltonom ostala iza SC-a.Hamilton je prosao SC, dok su Fernando i Felipe ostali iza.A najveci je fazon da su ostali iza naglo zakocili i uspjeli uci u boks dok su Felipe i Fernando jedini ostali jedan cijeli krug iza SC dok se nisu dokopali bokseva.Nevjerojatan splet okolnosti, tacnije pehova..

Na koncu, Ferrari je ispao najpostenija momcad na ovoj utrci..Sta ce biti od tih kazni nzm.Uglavnom, mnogo bi vrijedilo jer bi uzeli 4. mjesto sa Alonsom, a sa Massom mozda bod.

Ja i dalje vjerujem u momcad i vjerujem da ce se sreca okrenuti crvenim konjicima.Bolid djeluje jako dobar, spremaju se poboljsanja i zato imam pouzdanja da ce Ferrari biti dobar u nastavku sezone.

FORZA SCUDERIA!!!
FORZA FERRARI!!!
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Tooooooooooooooo,nek se samo sve dobro zavrsilo.Vazno da oni svi zivi i zdravi i posteni prodju kroz cilj.Sta imaju oni od toga da jurcaju i rizikuju nesto.Bolje ovako polako i sigurno,svejedno oni sebi sampanjac mogu kupit od svojih para.Samo nek su oni nama zivi i zdravi i debeli.Nazdravlje im jos jedna trka uspjesno privedena kraju.
Odgovori