Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Bara993
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamilton i McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Bara993 »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Dobro, onda nije... Pa ljudi su očekivali da će ih Ferrari preskočiti što se tiče performansi. To se nije dogodilo i treće je mjesto ugodno
iznenađenje. I kako sam već prije rekao nije samo Ferrari taj koji je donio update.
Prema čemu su oni to očekivali? Prema ispuhu?
Znači tebi je sasvim logično da najbolja (ili skoro najbolja) momčad na gridu izjavi nakon 3. mjesta da je to više od očekivanog? :roll: :doubt:
Ja vjerujem da su oni danas željeli 1. startni red, a pošto su vidjeli da je Ferrari napredovao i RB im opet postao neuhvatljiv, onda su malo stali na loptu.
.
I da, te "ostale" momčadi moraju napraviti malo veći update da stignu McM. Pa nije to samo promijeniš sistem auspuha i bit ćeš prvi... :|
Prema rezultatima treninga 3 mjesto je dobro, jer su se na treninzima motali oko 9. i 10 mjesta, i Ferrari je djelovao brže nego McLaren.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Dobro, onda nije... Pa ljudi su očekivali da će ih Ferrari preskočiti što se tiče performansi. To se nije dogodilo i treće je mjesto ugodno
iznenađenje. I kako sam već prije rekao nije samo Ferrari taj koji je donio update.
Prema čemu su oni to očekivali? Prema ispuhu?
Znači tebi je sasvim logično da najbolja (ili skoro najbolja) momčad na gridu izjavi nakon 3. mjesta da je to više od očekivanog? :roll: :doubt:
Ja vjerujem da su oni danas željeli 1. startni red, a pošto su vidjeli da je Ferrari napredovao i RB im opet postao neuhvatljiv, onda su malo stali na loptu.

I da, te "ostale" momčadi moraju napraviti malo veći update da stignu McM. Pa nije to samo promijeniš sistem auspuha i bit ćeš prvi... :|
Da, prema ispuhu. Po treći put, pretpostavka je da on donosi oko 0.5 sekundi. E, pa sad ti oduzmi pola sekunde od Ferrarijeve brzine u Kanadi
i vidjet ćeš jedan od razloga zašto je treće mjesto toliko dobro.
Ako vjeruješ da su danas željeli 1. startni red onda se ili varaš ti, ili Whitmarsh laže:
Lewis’s mistake probably made no difference to his eventual grid position, because the single-lap performance gap to the Red Bulls is quite significant here...
Prema tome, oni danas nikako to nisu mogli očekivati. Nije im Red Bull postao neuhvatljiv, to ćemo vidjeti već sutra. Ako malo bolje razmisliš
vidjet ćeš zašto je ponovo danas RBR zauzeo cijeli prvi red. Konačno su usavršili F-duct i koristili ga u kvalama. To im je donijelo brzinu
i evo ih, ponovo tu gdje su i bili. A u Silverstoneu ćemo vidjeti 'ko će 'kome biti neuhvatljiv. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Arai je napisao/la: Da, prema ispuhu. Po treći put, pretpostavka je da on donosi oko 0.5 sekundi. E, pa sad ti oduzmi pola sekunde od Ferrarijeve brzine u Kanadi
Da, dobro kažeš, to su samo pretpostavke jer treba znati "iskopirati" nešto. ;)
Da bolid dobije tih 0.5s samo tako, već bi svi imali ispuh kao RB.

Samo hoću reći da 3. mjesto trenutno McM-u ne može biti iznad očekivanja jer su 2. najbolja momčad na gridu. To je isto kao da recimo Vettel uzme 3. mjesto i kaže da je to iznad njihovih očekivanja. ;)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Da, prema ispuhu. Po treći put, pretpostavka je da on donosi oko 0.5 sekundi. E, pa sad ti oduzmi pola sekunde od Ferrarijeve brzine u Kanadi
Da, dobro kažeš, to su samo pretpostavke jer treba znati "iskopirati" nešto. ;)
Da bolid dobije tih 0.5s samo tako, već bi svi imali ispuh kao RB.

Samo hoću reći da 3. mjesto trenutno McM-u ne može biti iznad očekivanja jer su 2. najbolja momčad na gridu. To je isto kao da recimo Vettel uzme 3. mjesto i kaže da je to iznad njihovih očekivanja. ;)
A ja samo hoću reći da su oni vrlo vjerojatno mislili da će Ferrari biti brži zbog ovog updatea. Međutim, nisu bili brži pa je ovo treće
mjesto, shodno tome, iznad očekivanja. Zar je to tako teško za shvatiti? Pogotovo ako se uzmu u obzir sve činjenice.
Ne kažem ja da je samo tako iskopirati nešto, ali činjenica je da se od toga može profitirati. Pa nisu sad bezveze tri momčadi donijele taj
blown difuzor, a još će ih najmanje dvije to učiniti u Silverstoneu. Nije potpuno jasno zašto su sad svi navalili na to, a poznato je da
se taj blown difuzor javio još na testiranjima.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arai je napisao/la: A ja samo hoću reći da su oni vrlo vjerojatno mislili da će Ferrari biti brži zbog ovog updatea. Međutim, nisu bili brži pa je ovo treće
mjesto, shodno tome, iznad očekivanja. Zar je to tako teško za shvatiti? Pogotovo ako se uzmu u obzir sve činjenice.
Ne kažem ja da je samo tako iskopirati nešto, ali činjenica je da se od toga može profitirati. Pa nisu sad bezveze tri momčadi donijele taj
blown difuzor, a još će ih najmanje dvije to učiniti u Silverstoneu. Nije potpuno jasno zašto su sad svi navalili na to, a poznato je da
se taj blown difuzor javio još na testiranjima.
OK, nebitno, case closed...
Meni je samo malo nerazumljivo da je Mclaren prezadovoljan s 3. mjestom, pogotovo s ovakvim autom. ;)
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Ako malo bolje razmisliš
vidjet ćeš zašto je ponovo danas RBR zauzeo cijeli prvi red. Konačno su usavršili F-duct i koristili ga u kvalama. To im je donijelo brzinu
Po brzinama na speed trapu baš ga i nisu nešto usavršili... http://www.formula1.com/results/season/ ... _trap.html

Mislim da je s obzirom na situaciju oko update-a bolida Hamilton iskreno zadovoljan trećim mjestom...
prekro

Post Postao/la prekro »

Schumy.d je napisao/la:Samo hoću reći da 3. mjesto trenutno McM-u ne može biti iznad očekivanja jer su 2. najbolja momčad na gridu. To je isto kao da recimo Vettel uzme 3. mjesto i kaže da je to iznad njihovih očekivanja. ;)
eh sad si se malo zaletio...

Red Bull je cijele sezone (osim u Kanadi) daleko najbrži u kvalama i gotovo da je 1. red rezerviran za njih...ako još dodaš da je Ferrari "trebao" biti brži (i činilo se da je) na ovoj stazi, onda dolazimo do zaključka da su u Mclarenu očekivali 4. ili 5. mjesto u najboljem slučaju...

no nebitno...
neskoq
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la neskoq »

Ko zna varati zna,samo se to ponekad i otkrije.
Schumy.d
Legenda
Legenda

MA FUJ!!
Do kada će se tolerirati ove gluposti? :roll:
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Svaka im cast,imaju razradjenu strategiju za pobhedu na bilo koji nacin.I posle kazne su u debeloj prednosti.
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Šteta što se dogodilo ono što se dogodilo alonsu i massi vjerojatno bi sad bili ispred hamiltona :(
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
neskoq

Post Postao/la neskoq »

Bili bi sigurno.Alonso je bio brzi pred udes imao je najbrzi krug i stizao je Hamiltona iz kruga u krug.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma ko i m kriv kaj su jazavci i nisu prešli SC.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Hebo vas i to varanje!!! Pa jeste li gledali prijenos? Hamilton je vidno usporio prije SC-a, gotovo je i stao. Nije bio siguran
šta da radi, možda se čak i konzultirao s momčadi... A tek je onda krenuo!
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la:MA FUJ!!
a kad je schumacher pobjedio izvršivši drive through u zadnjem krugu i tako prešao preko cilja i pobjedio, to je bio potez genijalca, a ovo je FUJ!, varanje
i glupost. :roll: Zanimljivo kako su kriteriji različiti. ;)

hamilton je izašao paralelno sa sc-om i nije znao šta da napravi jer je vettel vec odjurio naprijed, a znamo da sc mora sačekat i izać ispred vodećeg. situacija je bila totalno konfuzna i ne kužim šta ga svi tolko napadate,. uostalom, čak je i pobrao kaznu, tako da neznam šta biste vi, diskvalificirali ga?
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Zavist i bijeda određenih navijača. Umjesto da svoj bijes iskale na FIA-u i direkciju utrke njima je uvijek Hamilton kriv.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Dobio je kaznu neznam šta se žalite, ko je drugima kriv što su bili previše iza njega. Njemu je ta kazna možda upropastila i borbu za prvo mjesta tako da je sigurno nešto izgubio.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

K1M1 je napisao/la:
a kad je schumacher pobjedio izvršivši drive through u zadnjem krugu i tako prešao preko cilja i pobjedio, to je bio potez genijalca, a ovo je FUJ!, varanje

hamilton je izašao paralelno sa sc-om i nije znao šta da napravi jer je vettel vec odjurio naprijed, a znamo da sc mora sačekat i izać ispred vodećeg. situacija je bila totalno konfuzna i ne kužim šta ga svi tolko napadate,. uostalom, čak je i pobrao kaznu, tako da neznam šta biste vi, diskvalificirali ga?
=D> =D> :amen:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Arai je napisao/la:Hebo vas i to varanje!!! Pa jeste li gledali prijenos? Hamilton je vidno usporio prije SC-a, gotovo je i stao. Nije bio siguran
Svejedno,mislio se ne mislio on je pretekao SC
Ako je za kaznu jedina opravdana kazna bi bila da su ga isključili iz utrke a ne ova smiješna "kazna"
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Chuck Norris je napisao/la:
Arai je napisao/la:Hebo vas i to varanje!!! Pa jeste li gledali prijenos? Hamilton je vidno usporio prije SC-a, gotovo je i stao. Nije bio siguran
Ako je za kaznu jedina opravdana kazna bi bila da su ga isključili iz utrke a ne ova smiješna "kazna"
Samo pogledam "navijam za" i sve mi je jasno.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

nije ga na stazi obisao, neg na izlasku iz boxa, mozda nije skuzio da je safet, neg mislio da je neko drugi...
McLaren u <3
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Hamilton zapravo ni nije trebao dobit kaznu, jer SC mora cekat vodećeg u utrci, i ovi iza su trebali proć,da se vrate u krug.

Stvarno su im debilna pravila.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

McLewis je napisao/la:
nije ga na stazi obisao, neg na izlasku iz boxa, mozda nije skuzio da je safet, neg mislio da je neko drugi...
A tko bi drugi mogao biti na pola utrke F1 da izlazi iz bokseva i ima srebrni oblik mercedesa SLK za VELIKIM žutim svjetlima na krovu =P~
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Isključiti ga iz utrke? Ma daj molim te, zbog čega? Onda su Alonsu u Kini trebali oduzeti superlicencu. :roll: Isključiti nekoga iz utrke zbog
teške debilane od strane FIA-e stvar nebi imalo nikakvog smisla. SC je morao izači ispred Vettela, a ne iza njega!!!

@ Dero
Možda medical car! :idea: :lol:
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 27 lip 2010, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

K1M1 je napisao/la:

Ja sam vec rekao da je meni situacija sa SC smijesna.Nije mi jasno kako su onako pustili SC.Trebalo ga je pustiti prije Vettel-a kao sto to zaista i spada.Nije mi jasno vodstvo utrke i FIA.Ovdje su oni najveci problem napravili, a ne Hamilton,Fernando i Felipe...

Meni je vise za kaznjavanje bilo ono pravljenje budalama svih ostalih vozaca od strane Vettel-a kada je SC trebao napustiti stazu. Ono meni nikako ne ide u glavu, kako se uopce dozvoljava. Ja da sam na Hamiltonovom mjestu pretekao bi Vettel-a, parkirao bolid ispred, izasao i otkinuo glavu Vettel-u.. :) Ovo je cisto figurativno, ali ovo sto je Vettel radio je zaista glupo, opasno, uz to i bezobrazno...Ovo je radio, koliko se sjecam i prosle sezone na VN Kine ( ili je bilo 2008 ).Padala je kisa...
FORZA FERRARI!!!
Odgovori