Stvarno šteta, danas je Ferrari bio dobar.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
I treba ih sve oprat.Od Hamiltona koji svjesno krši pravila do vodstva utrke kojima je trebalo i sam ne znam koliko krugova da reagiraju.Dero je napisao/la:Jedva čekam njegovu izjavu, nadam se da je još napaljen kao što je zvučao preko Team radia, pa da malo opere sve po redu bez suzdržavanja
On nevara kako to možete pričati, preteko je SC i dobio kaznu, i drugi su trebali preteć SC jer iza njega mora stati vodeći u utrci.Chuck Norris je napisao/la:I treba ih sve oprat.Od Hamiltona koji svjesno krši pravila do vodstva utrke kojima je trebalo i sam ne znam koliko krugova da reagiraju.Dero je napisao/la:Jedva čekam njegovu izjavu, nadam se da je još napaljen kao što je zvučao preko Team radia, pa da malo opere sve po redu bez suzdržavanja
I šta to znači da je bolje ne držati se pravila????Kazna ne smije biti manja nego bi trebala biti veća od onoga koliko je profitiraoBara993 je napisao/la: On nevara kako to možete pričati, preteko je SC i dobio kaznu, i drugi su trebali preteć SC jer iza njega mora stati vodeći u utrci.
Standardno,žalil se i jaukal kako je on dobar i drži se pravila i sve to pa završi 9., a Hami je "loš" i završi 2...Dero je napisao/la:Jedva čekam njegovu izjavu, nadam se da je još napaljen kao što je zvučao preko Team radia, pa da malo opere sve po redu bez suzdržavanja
Ništa se manje nije ni očekivalo, koji carnikolaa je napisao/la:Alonso : Utrka je izmanipulirana
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84837
On barem zna kako je to i on sam je bio u Singapuru 08.nikolaa je napisao/la:Alonso : Utrka je izmanipulirana
Upravo to,i svaka mu čast"This race was to finish second. Then with the safety car I would have finished where I finished in ninth, and Hamilton in eighth. But here, when you do the normal thing, which is respecting the rules, you finish ninth, and the one who doesn't respect them finishes second."
Konačno da se jednom on i ja slažemo, možda bi mogla počet i navijat za njega nakon ovoganikolaa je napisao/la:Alonso : Utrka je izmanipulirana
A ovdje zna? Paralela s prošlošću je zbog one izjave šta navijači (ne) zaslužuju...Schumy.d je napisao/la:Za Singapur je ispostavljeno da nije ništa znao.
I to nema veze s ovime. Nije mi jasno zašto se kod svake dvojbene situacije povlače situacije iz prošlosti koje veze nemaju s ovim što se dogodilo danas. Bolje nađite slični slučaj, a ne ovo...
Jel ima jedan tvoj post koji hvali Alonsa,a deklariras se kao navijac Ferrarija?F2004_the_best_ever je napisao/la:Alonso me opet razočarao, umjesto da se skoncentriše na utrkivanje on raspravlja o drugim stvarima i na taj način gubi koncentraciju, očekivao sam da će od frustracije zalijepit u zid.
Buemija nije pretekao a Sutil jeste, još ga je Kobayashi na kraju pretekao jeste da je Kobayashi imao nove gume ali bila su samo dva krug do kraju.