Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ricxpa »

Ferraristica je napisao/la:Ovim je zaradio još veći respekt,barem ima karakter da kaže ono što misli
Apsolutno se slažem, svaka mu čast na tome!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Alonso me opet razočarao, umjesto da se skoncentriše na utrkivanje on raspravlja o drugim stvarima i na taj način gubi koncentraciju, očekivao sam da će od frustracije zalijepit u zid.
Buemija nije pretekao a Sutil jeste, još ga je Kobayashi na kraju pretekao jeste da je Kobayashi imao nove gume ali bila su samo dva krug do kraju.
Jel ima jedan tvoj post koji hvali Alonsa,a deklariras se kao navijac Ferrarija?

U tom trenutku bio je deveti i vjerojatno nebi nista znacajnije napravio i trazio je normalnu stvar koju bih svaki drugi vozac napravio.

I na kraju:Fia mu je unistila utrku,a ne on sam ;)
Ja sam Alonsa branio i kad je giješio kao jump start, smatrao sam da je to zbog toga što Ferrari nije najbolji i on pokušava na sve načine da pobjedi i zato nekad i pogriješi. Pisao sam da se Alonso svarno bori za Ferrari ali onda je došla Kanada i ona situacija sa Hamiltonom a posebno sa Buttonom i razočarao sam se u Alonsa. A kad sam vidio danas kako se Kobayashi brani od Buttona u istoj situaciji u kojoj je bio Alonso kad je zaobilazio vozače za čitav krug onda je moje razočarenje Alonsovim nastupom u Kanadi još postalo veće.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

F2004_the_best_ever je napisao/la:

Ja sam Alonsa branio i kad je giješio kao jump start, smatrao sam da je to zbog toga što Ferrari nije najbolji i on pokušava na sve načine da pobjedi i zato nekad i pogriješi. Pisao sam da se Alonso svarno bori za Ferrari ali onda je došla Kanada i ona situacija sa Hamiltonom a posebno sa Buttonom i razočarao sam se u Alonsa. A kad sam vidio danas kako se Kobayashi brani od Buttona u istoj situaciji u kojoj je bio Alonso kad je zaobilazio vozače za čitav krug onda je moje razočarenje Alonsovim nastupom u Kanadi još postalo veće.
Iz tvojih prethodnih postova jasno se vidi koga preferiraš.Ajde rećemo da je greška što ga je Kobayashi pretekao(ja ne mislim tako) ali zašto stalno onda kritiziraš Alonsa????Zašto ne i Massu?Alonso je pretekao Hulkenberga a nisam vidio da je Massa nekog pretekao
Da ne bi neko pogrešno protumačio za mene su oba danas izvrsno vozila i samo im je race control najvjerovatnije upropastio mjesta na postolju
...put u raj nije posut ružama...
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Alonso me opet razočarao, umjesto da se skoncentriše na utrkivanje on raspravlja o drugim stvarima i na taj način gubi koncentraciju, očekivao sam da će od frustracije zalijepit u zid.
Buemija nije pretekao a Sutil jeste, još ga je Kobayashi na kraju pretekao jeste da je Kobayashi imao nove gume ali bila su samo dva krug do kraju.
Jel ima jedan tvoj post koji hvali Alonsa,a deklariras se kao navijac Ferrarija?

U tom trenutku bio je deveti i vjerojatno nebi nista znacajnije napravio i trazio je normalnu stvar koju bih svaki drugi vozac napravio.

I na kraju:Fia mu je unistila utrku,a ne on sam ;)

Ti pljujes Alonsa u svakom postu,i zato skloni to navijam za Ferrari, vec za Massu.Nemas pozitivnog posta o Ferrariju,mora da si Schummyivac pa mrzis Alonsa Kao i pola Ferraista na ovom forumu.
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Poruka iz space-time continuuma za Alonsa: " Alonso dear, life isn't fair... in a matter of fact life is a bitch, fucking bitch, which will fuck you up if you don't fuck her instead! And one more thing - remember, life is a bitch and then you die! Have a nice day"
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ajde prestanite se žalit sad će sigurno FIA kazniti sve koji su pod istragom i Alonso bude 5., pa da onda vidim komentare.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:Ajde prestanite se žalit sad će sigurno FIA kazniti sve koji su pod istragom i Alonso bude 5., pa da onda vidim komentare.
Bez obzira na sve, mrlja sa Hamiltonovim pretjecanjem ostaje kakva je i o tome se raspravlja.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:

Iz tvojih prethodnih postova jasno se vidi koga preferiraš.Ajde rećemo da je greška što ga je Kobayashi pretekao(ja ne mislim tako) ali zašto stalno onda kritiziraš Alonsa????Zašto ne i Massu?Alonso je pretekao Hulkenberga a nisam vidio da je Massa nekog pretekao
Da ne bi neko pogrešno protumačio za mene su oba danas izvrsno vozila i samo im je race control najvjerovatnije upropastio mjesta na postolju
Zašto više kritizairam Alonsa :?:
Zato što od Alonsa imam veća očekivanja nego od Masse i zato što Alonso, bez obzira šta ja mislio o njemu posebno van staze ali objektivno, smatram ipak malo boljim vozačem od Masse i zato je moje razočarenje njegovim nastupom u Kanadi veliko.
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Zašto više kritizairam Alonsa :?:
Zato što od Alonsa imam veća očekivanja nego od Masse i zato što Alonso, bez obzira šta ja mislio o njemu posebno van staze ali objektivno, smatram ipak malo boljim vozačem od Masse i zato je moje razočarenje njegovim nastupom u Kanadi veliko.
Danas su u Ferrariju svi zasluzili kritike.Normalno je da ih kritikujemo ako upropaste utrku,a ovo nije prva koja je upropastena.Nije Alonso bio toliko los da nemoze preteci buemija,koliko je bio brzi od svih ostalih prije onog nesretnog safeti cara.Jednostavno kada se desi greska oni svi cekaju da se to samo popravi a ne rade nista,nikako posle on nije vozio brzo kao prije safeti kara.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

da mi je znati ko će Alonsa primit u neku momčad nakon Ferraria, on na svakoj utrci plače ko dijete.
Čini mi se da kod njega još vlada velika ljubomora na Hamiltona i neprežaljeni McLaren.
Vjerojatno već sad osjeća pritisak i vidi da mu izmiče borba za naslov pa daje svakakve izjave o drugima i traži krivicu oko sebe.
Čudno kako Massa se ne buni a bili su jedan iza drugog i još mnogo drugih koji nisu pretekli SC
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:da mi je znati ko će Alonsa primit u neku momčad nakon Ferraria, on na svakoj utrci plače ko dijete.
Čini mi se da kod njega još vlada velika ljubomora na Hamiltona i neprežaljeni McLaren.
Vjerojatno već sad osjeća pritisak i vidi da mu izmiče borba za naslov pa daje svakakve izjave o drugima i traži krivicu oko sebe.
Čudno kako Massa se ne buni a bili su jedan iza drugog i još mnogo drugih koji nisu pretekli SC
Ti si ČUO samo Alonsov team-radio. ;)

A da te podsjetim: Vettel hits me!! To nije cmizdrenje? :-s
I ne vidim zašto netko nebi uzeo Alonsa za vozača... kakve veze ima team radio sa njegovim vožnjama. Apsurd.
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Ćale od Lewisa je napisao/la:da mi je znati ko će Alonsa primit u neku momčad nakon Ferraria, on na svakoj utrci plače ko dijete.
Pa zbog toga sto je masa ravnodusan vec neko vrijeme na sve sto se desava oko njega.Alonso je pravi fighter nesto poput Levisa samo sto mu fali neko u kutu ko ce da prati stanje na stazi.I normalno je da mu bude krivo posle sjajnih kvala i dobrog starta da mu se onakoi unisti utrka.Ko je sad lud on sto je ostao iza sefti ili Lewis sto metar ispred njega odjuri.Jel svi treba sada da pocnu da krse pravila i da igraju onako kako misle oni da je najbolje.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Alonso Fernando je napisao/la:

Ti pljujes Alonsa u svakom postu,i zato skloni to navijam za Ferrari, vec za Massu.Nemas pozitivnog posta o Ferrariju,mora da si Schummyivac pa mrzis Alonsa Kao i pola Ferraista na ovom forumu.
A ko si ti da mene narediš da ja sklonim za koga navijam?
Odavno nisam čuo veću glupost da neko ovdje na forumu naređuje nekom šta ovaj da uradi?
Ja nisam ni u jednom svom postu nazvao Alonsa pogrdnim riječima a niti Ferrari.
A kad smo kod Ferrari ja od kad pratim F1 navijam za Ferrari i zbog Ferrarija i gledam F1, da nema Ferrarija vjerovatno ne bih ni pratio F1. Ti si navijao prije protiv Ferrarija sad možda zbog Alonsa navijaš za Ferrari a kad ode Alonso ti ćeš opet navijati protiv Ferrarija a ja ostajem uvjek uz Ferrari.
Što se tiče Schumachera sigurno je da ću prema njemu uvjek osjećati jedan respekt zbog svega što je uradio za Ferrari ali kad su u duelu on i Ferrari ne postoji ni promil šanse da navijam za Schumachera.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:
Ti si ČUO samo Alonsov team-radio. ;)

A da te podsjetim: Vettel hits me!! To nije cmizdrenje? :-s
I ne vidim zašto netko nebi uzeo Alonsa za vozača... kakve veze ima team radio sa njegovim vožnjama. Apsurd.
Ajde reci mi koji vozač nije javio timu kad je imao dodir sa protivnikom?Samo jednog mi navedi...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

nisam spomenuo u svom postu team-radio nego sam rekao izjave. Pod to mislim ono što kažu vozači nakon trke a što mi čitamo po autosport.com itd...
a za ono u prvom krugu mi nije ni jasno što se desilo, dali se to 'vettel hits me' odnosilo na ono kad je Hamilton taknuo krilom Vettela bočno ili na sljedećem kad su se skoro jedan drugom uz bok postavili u onom bržem zavoju.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

King iCool je napisao/la: Ajde reci mi koji vozač nije javio timu kad je imao dodir sa protivnikom?Samo jednog mi navedi...
Upravo tako,ali isto tako reci mi vozača koji ne bi prijavio drugog vozača što je pretekao SC?
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

King iCool je napisao/la: Ajde reci mi koji vozač nije javio timu kad je imao dodir sa protivnikom?Samo jednog mi navedi...
Upravo tako,ali isto tako reci mi vozača koji ne bi prijavio drugog vozača što je pretekao SC?
Zašto to mene pitaš pa ja se ne žalim. Jedino mi je odvratno da Alonso još tokom utrke pita na kojoj je poziciji Lewis završil nakon kazne. Kao da bi to pomoglo alonsu da dođe do svoje pozicije nazad...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ne govorim o tome, nego Vettel je njega udario? :shock:
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Pa nije u tome stvar. Naravo da će Hamilton reći da ga je Vettel udario i naravno da će Alonso reći da je Hamilton obišao SC.
Ali ima jedna bitna razilika u ova dva slučaja. Hamilton poslije nije navaljivao na radio i ispitivao što će Charlie poduzeti i hoće li
biti kazni. Alonso je napravio upravo suprotno. Pitao je koji je Hamilton i koliko mu je kazna naštetila. Ako ne vidite razliku, zbilja
šteta... :roll:
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Sve u svemu, svaki Cigan svog konja hvali.
Zadnja izmjena: The Greatest, dana/u 27 lip 2010, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Avanti FER, Avanti!!!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

King iCool je napisao/la:
Zašto to mene pitaš pa ja se ne žalim. Jedino mi je odvratno da Alonso još tokom utrke pita na kojoj je poziciji Lewis završil nakon kazne. Kao da bi to pomoglo alonsu da dođe do svoje pozicije nazad...

Imaš pravo, treba pitati za Buemia gdje je i koji je.
Pa s njim se utrkivao, do tog incidenta sa SC-om ga je lovio i bio odmah iza njega, a nakon toga ovaj prevarom drugi, aAlonso deveti, a bore se za naslov prvaka i trebali za istu poziciju. O čemu ti pričaš čovječe?
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Arai je napisao/la:
Pa nije u tome stvar. Naravo da će Hamilton reći da ga je Vettel udario i naravno da će Alonso reći da je Hamilton obišao SC.
Ali ima jedna bitna razilika u ova dva slučaja. Hamilton poslije nije navaljivao na radio i ispitivao što će Charlie poduzeti i hoće li
biti kazni. Alonso je napravio upravo suprotno. Pitao je koji je Hamilton i koliko mu je kazna naštetila. Ako ne vidite razliku, zbilja
šteta... :roll:
Pa to je normalno svaki vozač to pita,tako da u tome ne vidim apsolutno ništa problematično ni nemoralno
Ako vami to smeta ja ne znam u kom svijetu živite,a ne smeta vam što vaš vozač svjesno krši pravila već nekoliko puta
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

upravo to. ne znam kaj toliko sad mclarenovci brane hamiltona, ako je ono njima normalno javljanje u box što je onda nenormalno. što se mene tiče ono je bila definicija cmizdrenja, a ne javljanja o kontaktu.

kad malo bolje razmislim, puno vozača ove godine ima naviku cmizdrit za nešto. kad se sjetim kimija... mislim da ga nisam nikad ni čuo preko team radia:))
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

padobranac je napisao/la:upravo to. ne znam kaj toliko sad mclarenovci brane hamiltona, ako je ono njima normalno javljanje u box što je onda nenormalno. što se mene tiče ono je bila definicija cmizdrenja, a ne javljanja o kontaktu.

kad malo bolje razmislim, puno vozača ove godine ima naviku cmizdrit za nešto. kad se sjetim kimija... mislim da ga nisam nikad ni čuo preko team radia:))
Jedino što je Hamilton rekao je bilo: "Vettel hit me"... i ništa više. Alonso se raspitavao gdje je Hamilton koliko su ga kaznom usporili i
na koje je mijesto pao. I onda se još prije toga dere na A. Stellu da jedino što moraju raditi je javiti kontroli utrke o Hamiltonovom
kršenju pravila. Točno se po ovom vidjelo da Alonso još uvijek pati na Hamiltona.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

King iCool je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Alonso : Utrka je izmanipulirana

http://www.autosport.com/news/report.php/id/84837
On barem zna kako je to i on sam je bio u Singapuru 08.
Zanimljiva mi je ova rečenica: "...but Hamilton overtook the safety car, something that I had never seen, overtaking the medical car with yellow flags."
Pa i Alonso je prešao Medical Car, i u prvom zavoju bio između Sc-a i MC-a! :roll:
slika
Odgovori