nikolaa je napisao/la:Nazalost...Velika je ovo zalost s obzirom na jako dobar bolid i desavanja na stazi.
Nevjerojatan peh se dogodio Ferrari-ju.Pa ja vise nzm sta ce jos po zlu krenuti za ovu momcad i hoce li nam se sreca ikako okrenuti.
Ono sto se desilo za SC meni nikako nije jasno.Nije mi jasno kako se SC toliko necka da izadje pa je odjednom prazan prostor bio od 3 sec, prostor gdje je Vettel otisao, a trojka predvodjena Hamiltonom ostala iza SC-a.Hamilton je prosao SC, dok su Fernando i Felipe ostali iza.A najveci je fazon da su ostali iza naglo zakocili i uspjeli uci u boks dok su Felipe i Fernando jedini ostali jedan cijeli krug iza SC dok se nisu dokopali bokseva.Nevjerojatan splet okolnosti, tacnije pehova..
Na koncu, Ferrari je ispao najpostenija momcad na ovoj utrci..Sta ce biti od tih kazni nzm.Uglavnom, mnogo bi vrijedilo jer bi uzeli 4. mjesto sa Alonsom, a sa Massom mozda bod.
Ja i dalje vjerujem u momcad i vjerujem da ce se sreca okrenuti crvenim konjicima.Bolid djeluje jako dobar, spremaju se poboljsanja i zato imam pouzdanja da ce Ferrari biti dobar u nastavku sezone.
FORZA SCUDERIA!!!
Doista je nevjerojatno šta se sve dešava ove sezone, ali ja u ovoj utrci ne krivim ni Ferrari ni McLaren, OK, možda Ferrari jer nisu odmah reagirali i poslali obojicu u boks. Čim sam vidio izlijetanje webbera prva mi je pomisao bila da moraju u boks odmah jer sam vidio na kojem sedjelu sudar desio i znao sam da imaju sasvim dovoljno vremena da udju u boks ali šta se desilo, oni su prošli dalje, a tada na scenu stupa FIA i SC. Kao prvo ako SC nije izašao ispred vettela onda je morao propustiti i Hamiltona i sve ostale koji su bili iza a nisu ušli u boks, a ne ono se dogodi da Hamilton obiđe SC, a zaustavi Alonsa i Massu i umjesto da im da znak da ga prođu oni ih ne puštaju. To je katastrofalna greška FIA-e za koju netkomora odgovarati jer su Alonsu upropastili dobru utrku i borbu možda čak i za pobjedu, a sigurno bi bio ispred Hamiltona, s time da bi i Massa bio ispred njega jer je ovaj mjenjao nos bolida i sigurno bi ga obojica prošla. To su katastrofalne greške.
I kazna Hamiltonu je potpuno neopravdana jer je imao pravo obići SC koji nije izašao ispred prvoplasiranog već drugoplasiranog, što znači da moračkati vodećeg.
U prijevodu katastrofa, a imam osjećaj da je sreća okrenula ledja Ferrariju a lice prema Hamiltonu jer kolko taj čovjek ima sreće u zadnjih nekoliko utrka to je za nepovjerovat.
Razočaran sam i ljut zbog FIA-e