Svi mi zelimo Massu sto vise, zato smo i frustrirani...jer ga nema bas nesto visoko.Schumy.d je napisao/la:Ohladi malo...Felipe Massa je napisao/la:Buraz to neki nikad nece shvatiti ,caba objasnjavati.Vjerujem da ima na ovom forumu bar pola navijaca Ferrarija koji bi voljeli vidjeti Massu sto nize u poretku ....
Vozači zaslužuju i kritike, a ne samo pohvale, zato imaj razumijevanja za ljude koji su malo objektivniji od tebe u ovoj temi.
Ti govoriš da ima Ferrarijevih fanova kojibi željeli Massu što niže, a ti sam želiš vidjeti Alonsa što niže...
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Felipe Massa
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Ali moraš priznat da račun Masse dolaze uglavnom samo kritike? Mislim (očekujem) da će ovdje biti jako dobar.Schumy.d je napisao/la:Ohladi malo...Felipe Massa je napisao/la:Buraz to neki nikad nece shvatiti ,caba objasnjavati.Vjerujem da ima na ovom forumu bar pola navijaca Ferrarija koji bi voljeli vidjeti Massu sto nize u poretku ....
Vozači zaslužuju i kritike, a ne samo pohvale...

- Schumy.d
- Legenda

Pa priznajem, ja ga prvi kritiziram.gringo73 je napisao/la: Ali moraš priznat da račun Masse dolaze uglavnom samo kritike? Mislim (očekujem) da će ovdje biti jako dobar.
Po meni ne zaslužuje ni neke pohvale prema dosad prikazanom.
Izgleda mi kao da spava, nezainteresirano... Neka se trgne malo!
-
mantikor
- Navijam za: Fernando Alonso
Massa takak kakav i auto, auto loš loš i Massa .. Sad Ferrari dobar i to se vide i po Masse , jako blizu Alonsu. U zadnih 6 utrka bil puno veca razlika izmedwu nih.
Op ispricavam se )) u 4 utrke u koima Alonso nenapravil greske u treningu ili kvalama)
Op ispricavam se )) u 4 utrke u koima Alonso nenapravil greske u treningu ili kvalama)
- Schumy.d
- Legenda

Šteta...
Danas mi je izgledao da je budan, željan i agresivan i onda onaj peh sa SC.
Ne mogu ništa zamjeriti.
Danas mi je izgledao da je budan, željan i agresivan i onda onaj peh sa SC.
Ne mogu ništa zamjeriti.
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
STETA, STETA...
Sve je djelovalo jako lijepo do izlaska SC-a..
Ja sam bas razocaran, ali ne izvedbom momcadi i vozaca ( bolida ) vec iskljucivo razocaran rezultatom koji je izazvan nevjerojatnim spletom nesrecnih okolnosti za Ferrari. ( Da je onaj kreten u SC sacekao sekundu sa paljenjem onog veselog Mercedes SLS-a sve bi to izgledalo drugacije - ili da je pozurio 2 sekunde sa paljenjem
)
Ja sam bas razocaran, ali ne izvedbom momcadi i vozaca ( bolida ) vec iskljucivo razocaran rezultatom koji je izazvan nevjerojatnim spletom nesrecnih okolnosti za Ferrari. ( Da je onaj kreten u SC sacekao sekundu sa paljenjem onog veselog Mercedes SLS-a sve bi to izgledalo drugacije - ili da je pozurio 2 sekunde sa paljenjem
FORZA FERRARI!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Šta bi bilo kad bi bilo. Vrijeme se ne može vratiti unazad a FIA radi gluposti i radit će ih i dalje, nažalost.nikolaa je napisao/la:STETA, STETA...
Ja sam bas razocaran, ali ne izvedbom momcadi i vozaca ( bolida ) vec iskljucivo razocaran rezultatom koji je izazvan nevjerojatnim spletom nesrecnih okolnosti za Ferrari. ( Da je onaj kreten u SC sacekao sekundu sa paljenjem onog veselog Mercedes SLS-a sve bi to izgledalo drugacije - ili da je pozurio 2 sekunde sa paljenjem)
Massa je ovezao dobro utrku do SC.
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Danas je Felipe mogao itekako do dobrog rezultata ,ali niz nesretnih okolnosti ga je doveo na lose mjesto.Nije uspio preci Liuzzija iako je par puta pokusavao.Vidjeli smo da preticanje nimalo nije lagano jer se i Fernando dosta mucio sa drugom FI.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Massa me je razočarao mislim da je bolid imao brzinu da Massa ostvari 4 poziciju, jedino ako nije imao kakvih problema u Q3.
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- l3n00x
- Navijam za: alonso
opet loše kvale za masu:-(
-
Chuck Norris
- Veteran

Nije mi jasno šta se desilo s Massom?Ovoliko veliki zaostatak za Alonsom s tim da je Alonso i mogao još brže da mu nije schumacher zasmetao u zadnjem krugu
...put u raj nije posut ružama...
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

Lose.Neznam sta se danas desilo.Jel ima nekakav problem ili jednostavno nije dovoljno brz 

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
bit ce da je to ...Felipe Massa je napisao/la:Lose.Neznam sta se danas desilo.Jel ima nekakav problem ili jednostavno nije dovoljno brz
McLaren u <3
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
prijatelju barrichello mu je zasmetaoChuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno šta se desilo s Massom?Ovoliko veliki zaostatak za Alonsom s tim da je Alonso i mogao još brže da mu nije schumacher zasmetao u zadnjem krugu

- Bara993
- Početnik

- Navijam za: Hamilton i McLaren
Ma njemu uvijek netko smeta. I u Kanadi i u Valenciji i u Silverstoneu. Pa zakaj si ne otvori prostor ispred ko svi drugi vozači.vegi696 je napisao/la:prijatelju barrichello mu je zasmetaoChuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno šta se desilo s Massom?Ovoliko veliki zaostatak za Alonsom s tim da je Alonso i mogao još brže da mu nije schumacher zasmetao u zadnjem krugu
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

Bara993 je napisao/la:Ma njemu uvijek netko smeta. I u Kanadi i u Valenciji i u Silverstoneu. Pa zakaj si ne otvori prostor ispred ko svi drugi vozači.vegi696 je napisao/la:prijatelju barrichello mu je zasmetaoChuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno šta se desilo s Massom?Ovoliko veliki zaostatak za Alonsom s tim da je Alonso i mogao još brže da mu nije schumacher zasmetao u zadnjem krugu
upravo tako kolega,upravo takoChuck Norris je napisao/la: ako si gledao trebao si vidit ako nisi gledao onda bolje da ne komentiraš jer nekad je šutnja zlato

-
Alonso-champ
- Veteran

Chuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno šta se desilo s Massom?Ovoliko veliki zaostatak za Alonsom s tim da je Alonso i mogao još brže da mu nije schumacher zasmetao u zadnjem krugu
zalio se na gume nesto,kao pritisak u gumama.
Alonsista hasta la muerte..
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

Jebem ti gumu i formulu ....
Cestitke Alonsu sto je Massi sjebo utrku

- Schumy.d
- Legenda

Bilo je i obratno toga i sad si se ti našao javljat...Felipe Massa je napisao/la:Jebem ti gumu i formulu ....
Jbg, baš im nije to trebalo, a sad je gotovo.
Ma...
Alonso je bio loš, Ferrari je bio loš, ali Massa je i to uspio nadmašiti.
E moj Massa...
- pospani gad
- Veteran

- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
A, čovječe. Pa taj Massa je stvarno sposoban voditi utrku od početka do kraja, jedino kada starta sa polea. Čast izuzecima, s kojih nije pobijedio sa pola.
A ovo pišem u kontekstu, kako je zapeo iza Petrova i ekipe, dok je Vettel redom obilazio i borio se kao vozač/trkač. Eh, Massa-Massa nikad od tebe vozača.....
Obilaženje mu nije jača strana..... eh....
A ovo pišem u kontekstu, kako je zapeo iza Petrova i ekipe, dok je Vettel redom obilazio i borio se kao vozač/trkač. Eh, Massa-Massa nikad od tebe vozača.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Kakav spektakularni ulazak Masse po drugi put u box
, tim potezom su bili zatečeni i mehaničari Ferrarija

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Apsolutno, ovo danas je ravno katastrofi!pospani gad je napisao/la:A, čovječe. Pa taj Massa je stvarno sposoban voditi utrku od početka do kraja, jedino kada starta sa polea. Čast izuzecima, s kojih nije pobijedio sa pola.

- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
felipe kaj se događa?!
daj se trgni čovječe!
daj se trgni čovječe!