Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Renault

Post Postao/la Dero »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Da bi Kimi uopce i pomislio doc u Renault treba garanciju da ce dobiti bolid koji ce se boriti za titulu prvaka.
To je opce poznata stvar,a i sam je izjavio tako nesto.Iako nevjerujem u tu pricu.
Pa realno gledajući Renault sljedeće godine ima velike šanse da upravo i ima bolid za naslov, uzeci u obzir trenutnu formu i kako se stvari razvijaju. Renault definitivno pokazuje da ima sposobne ljude jer iz utrke u utrku oni donose poboljšanja i najviše su napredovali od početka sezone a sve to sigurno uz najmanji buđet prema ostalim top timovima.
Sa financijskom injekcijom od MC stvari mogu ici samo nabolje sljedece sezone.
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Kubica je spreman na dugoročno vezivanje uz Renault! LinkI jedan mali izvadak iz teksta: "...team owner Gerard Lopez has informed senior figures inside the team that he may sound out Kimi Raikkonen in the next few months about whether the Finn is interested in a return to F1 with Renault." Kimi?
Da bi Kimi uopce i pomislio doc u Renault treba garanciju da ce dobiti bolid koji ce se boriti za titulu prvaka.
To je opce poznata stvar,a i sam je izjavio tako nesto.Iako nevjerujem u tu pricu.
Da bi uvjerili Kimija da potpiše za njih trebali bi do kraja sezone bar jednu "čistu" pobjedu (na osnovu brzine auta, a ne sreće) i naravno, jakog sponzora... Teško, ali ne i nemoguće.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Piquet stari je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Kubica je spreman na dugoročno vezivanje uz Renault! LinkI jedan mali izvadak iz teksta: "...team owner Gerard Lopez has informed senior figures inside the team that he may sound out Kimi Raikkonen in the next few months about whether the Finn is interested in a return to F1 with Renault." Kimi?
Da bi Kimi uopce i pomislio doc u Renault treba garanciju da ce dobiti bolid koji ce se boriti za titulu prvaka.
Da bi uvjerili Kimija da potpiše za njih trebali bi do kraja sezone bar jednu "čistu" pobjedu (na osnovu brzine auta, a ne sreće) i naravno, jakog sponzora... Teško, ali ne i nemoguće.
a što bi ta pobjeda zapravo značila? apsolutno, ali apsolutno ništa....renault je na kraju '08 bio top bolid, pa kako je završila '09.........
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

sunseeker je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Da bi Kimi uopce i pomislio doc u Renault treba garanciju da ce dobiti bolid koji ce se boriti za titulu prvaka.
a što bi ta pobjeda zapravo značila? apsolutno, ali apsolutno ništa....renault je na kraju '08 bio top bolid, pa kako je završila '09.........
Ha čuj, bio je i Ferrari pobjednički bolid, pa znamo kako je završilo, mislim da se ipak te godine radilo o značajnijoj promjeni pravila, odtud dolazi ta drastična promjena između 2008. i 2009. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

luka_kimi je napisao/la:
Ha čuj, bio je i Ferrari pobjednički bolid, pa znamo kako je završilo, mislim da se ipak te godine radilo o značajnijoj promjeni pravila, odtud dolazi ta drastična promjena između 2008. i 2009. ;)
sljedeće sezone opet dolazi do drastičnih promjena pravila - nove gume, kers, nema f-ducta, nema dd difuzora, varijabilno stražnje krilo..........
Piquet stari
Početnik
Početnik

A što bi od pobjede mogla biti bolja naznaka da tim može složiti pobjednički auto za sljedeću godinu? Koji bi to drugi događaj u timu mogao bolje uvjeriti Kimija da potpiše za njih? Kimi je još lani jasno rekao da ga novac ne zanima, da ga zanima jedino auto kojim se može pobjeđivati...
Pobjeda bi puno značila, kako ne. Jasno da nema nikave garancije da će vrhunski bolid na kraju sezone biti vrhunski i u sljedećoj, ali bitan je taj momentum i friški dokaz da tim može složiti pobjednički bolid...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ma kakav kimi,mislim da ništa od toga nema.on hoće doć na gotovo,jebeš vozača s takvim razmišljanjem...uzeo bi brdo para,i da ga dočeka pobjednički bolid...on nikad nije i nikad neće saživit s timom i zato nikad nije uspio do kraja iskoristit svoje vozačke kvalitete.takav čovjek ne treba renaultu sigurno
Piquet stari
Početnik
Početnik

vidc je napisao/la:ma kakav kimi,mislim da ništa od toga nema.on hoće doć na gotovo,jebeš vozača s takvim razmišljanjem...uzeo bi brdo para,i da ga dočeka pobjednički bolid...on nikad nije i nikad neće saživit s timom i zato nikad nije uspio do kraja iskoristit svoje vozačke kvalitete.takav čovjek ne treba renaultu sigurno
To je sve točno, ali to je njegov problem... Meni ga je gušt gledati na stazi. A i Renaultu bi dobro došao netko tko, za razliku od Petrova, može natući bodova kao i Kubica.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

vidc je napisao/la:ma kakav kimi,mislim da ništa od toga nema.on hoće doć na gotovo,jebeš vozača s takvim razmišljanjem...uzeo bi brdo para,i da ga dočeka pobjednički bolid...on nikad nije i nikad neće saživit s timom i zato nikad nije uspio do kraja iskoristit svoje vozačke kvalitete.takav čovjek ne treba renaultu sigurno
To je sve točno, ali to je njegov problem... Meni ga je gušt gledati na stazi. A i Renaultu bi dobro došao netko tko, za razliku od Petrova, može natući bodova kao i Kubica.
ma sve to stoji.ali šta to vrijedi ako će on prvu sezonu,kad i dobije dobar auto dobro voziti,a poslije kad se tim okrene Kubici on postat donji i mučit se s bolidom.slično nešto se desilo u ferrariju. 2007. odličan bolid,uspio je nekako skrpat naslov prvaka...2008.na startu dobar,al kako je sezona odmicala massa ga podero.2009. do massine nesreće massa bolji od njega. bez tima iza sebe da si ne znam kakav dobar vozač, rezultati će biti loši na dugoročne staze...
jedino da se vrati na jednu godinu,opet uzme naslov i ode :D
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Navijam za: Spanjarda

Post Postao/la ZD1400RT »

Renault je puno napredovao i to možemo zahvaliti Gerardu Lopezu koji želi preko sponzora zarađivat, a da bi imao sponzore trebaju mu rezultati i napredak. Ono što bi sponzore još više privuklo je zvučno ime poput Kimija. Po meni odličan vozač, ali nema motivacije. Bila bi mi puno draža druga opcija - Adrian Sutil u Renaultu.
11
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja bi Seba Bourdaisa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Mislio je tak i Shumi da ce ove godine opet Brawn/Mercedes rasturit pa bas i nije tak!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Dani je napisao/la:Ja bi Seba Bourdaisa.
Apsolutno potpisujem =D>
Mislim da covjek zasluzuje jos jednu priliku u F1 jer talenat sigurno ima.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Piquet stari
Početnik
Početnik

Bibi je napisao/la:
Dani je napisao/la:Ja bi Seba Bourdaisa.
Apsolutno potpisujem =D>
Mislim da covjek zasluzuje jos jednu priliku u F1 jer talenat sigurno ima.
Kad već maštamo, ja bi Montoyu...

Ali da ostanemo na zemlji, od postojećih vozaća Kobayashi bi bio zanimljiviji od Sutila, o kome se također prića.
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

kaj bi ti, da dođe u virgin i da im da svoju lovu i da po cjele dane sa njima grunta kaj kuda i kako, pa nema on 18 godina i nijednu pobjedu, odnosno nije bruno senna, a kaj se uopće bilo kakvog povratka tiće, vidim da ni ti a ni ostali ne prate WRC, to je novi kimi, smjeh, zajebancija, opuštenost, NO WAY da se vrati, prije 2 tjedna bio drugi na rally u italij odmah iza ogiera, a na par brzinaca ga je doslovno ubio (rally bio na asfaltu). eto

e da ,a ja odoh drugi tjedan gledat cara uživo (bugarska), adio
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pinkdpanter je napisao/la:

kaj bi ti, da dođe u virgin i da im da svoju lovu i da po cjele dane sa njima grunta kaj kuda i kako, pa nema on 18 godina i nijednu pobjedu, odnosno nije bruno senna, a kaj se uopće bilo kakvog povratka tiće, vidim da ni ti a ni ostali ne prate WRC, to je novi kimi, smjeh, zajebancija, opuštenost, NO WAY da se vrati, prije 2 tjedna bio drugi na rally u italij odmah iza ogiera, a na par brzinaca ga je doslovno ubio (rally bio na asfaltu). eto

e da ,a ja odoh drugi tjedan gledat cara uživo (bugarska), adio
šta se odmah ljutiš :D
kimi je vanserijski talent,ali ne vrijedi ni pola para koje je dobivao kad ga je bolio k*r*c za sve živo.al mora se priznat da je frajerski zajebo ferrarija s ugovorom.
OnTopic:
ja bih na renaultovom mjestu uzeo Sutila,mislim da je vrijeme da on pređe u neku jaču momčad
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kobayashi ,Sutil,Kimi...uglavnom svi koji bi napravili puno bolje rezultate od Petrova.
Kao sto sam i prije rekao moja je zelja Seb Bourdais.No,takoder mislim da je Sutil zasluzio bolji bolid i nebi me iznenadilo da ga Renalut uzme.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Bibi je napisao/la:Kobayashi ,Sutil,Kimi...uglavnom svi koji bi napravili puno bolje rezultate od Petrova.
Kao sto sam i prije rekao moja je zelja Seb Bourdais.No,takoder mislim da je Sutil zasluzio bolji bolid i nebi me iznenadilo da ga Renalut uzme.
Da, Bourdais je i moja želja, definitivno zaslužuje još jednu šansu jer je odličan vozač. U kojoj god seriji je vozio, ostvarivao je odlične rezultate.
Uz ove gore spomenute dodat ću još i Glocka, mislim da bi on isto bio dobar izbor.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

K1M1 je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Kobayashi ,Sutil,Kimi...uglavnom svi koji bi napravili puno bolje rezultate od Petrova.
Da, Bourdais je i moja želja, definitivno zaslužuje još jednu šansu jer je odličan vozač. U kojoj god seriji je vozio, ostvarivao je odlične rezultate.
Uz ove gore spomenute dodat ću još i Glocka, mislim da bi on isto bio dobar izbor.
F1 je postala sport u kojemu ti talenat bas i nije toliko potreban, sve sto je potrebno je odlican bolid. Uz malo vise truda i rada mogu doci i rezultati.

Bourdais se nije snasao jedino u F1, u ostalim serijama (Champ Car, Le Mans, Superleague Formula) je bio vise nego uspjesan, sto dovoljno govori o kakvom se vozacu radi.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Ferrari-BiH je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:
F1 je postala sport u kojemu ti talenat bas i nije toliko potreban, sve sto je potrebno je odlican bolid. Uz malo vise truda i rada mogu doci i rezultati.

Bourdais se nije snasao jedino u F1, u ostalim serijama (Champ Car, Le Mans, Superleague Formula) je bio vise nego uspjesan, sto dovoljno govori o kakvom se vozacu radi.
Gluposti, NHF. Pogledaj jednog Kovalainena u McLarenu 2008.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Moguće da Sutil "čačka" oko Renaultovog drugog vozačkog mjesta. Navodno je U Valenciji već došlo do kontakta s Boullierom. Link Za to drugi mjesto se vezuju imena; Glock, Heidfeld, Kimi...
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

SRV je napisao/la: F1 je postala sport u kojemu ti talenat bas i nije toliko potreban, sve sto je potrebno je odlican bolid. Uz malo vise truda i rada mogu doci i rezultati.

Gluposti, NHF. Pogledaj jednog Kovalainena u McLarenu 2008.[/quote]

Ti hoces reci da je Kovalainen talentiran??? Ili hoces reci da nije imao dobre rezultate (solidne prije bih rekao). Po meni je recimo Vettel talentiraniji i bolji vozac od njega, a pogledaj Vettelov skor na kraju sezone i pogledaj Kovalainenov, ili Kubicin ili Sutilov i sl....
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://www.planetf1.com/news/18227/6258 ... n-on-Buemi" onclick="window.open(this.href);return false;

Buemi jedna od opcija za 2011
kubica_f1fanaticos
Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia

Post Postao/la kubica_f1fanaticos »

ahh..u taj renault nikako da budu neka jaka dva vozača...treba im kimi ili neko ko dobro vozi...buemi je ovak dobar al ja mislim da nije baš on neka realna mogućnost...trebaju nekog kao Kubicu..nekog njegovog kalibra..ovo nije dobro...nemože jedan vozač stalno donosit bodove renaultu...same rokie uzimaju...nek se dalje trude do kraje sezone...pa možda dovedu nekog dobrog vozača...Allez Renault F1 Team...
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

kubica_f1fanaticos je napisao/la:ahh..u taj renault nikako da budu neka jaka dva vozača...treba im kimi ili neko ko dobro vozi...buemi je ovak dobar al ja mislim da nije baš on neka realna mogućnost...trebaju nekog kao Kubicu..nekog njegovog kalibra..ovo nije dobro...nemože jedan vozač stalno donosit bodove renaultu...same rokie uzimaju...nek se dalje trude do kraje sezone...pa možda dovedu nekog dobrog vozača...Allez Renault F1 Team...
Pa da se desi McLaren ili RedBull.... vjerovatno je to razlog, oni su navikli imati jednog vozaca kojemu je podredjen cijeli tim, a drugi da suti i vozi kako zna i umije ali da se ne mijesa prvom u posao.
Odgovori