Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- brg
- Navijam za: JB
Re: Jenson Button
Ma da, ima dana za megdana dolaze brze staze i vjerojatno par kišnih među njima 

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Buttonova izjava nakon trke: "The first lap was great – I loved it! I was alongside Robert [Kubica] for 10 corners, then we both went around Mark [Webber] in Turn Eight, one on the inside and one on the outside! We continued fighting until Turn 10, but I couldn't get around the outside of him there – it was just too tight. - evo i video:
Super je ono prestizanje Webbera na pravcu prije mosta. Skoooro da podsjeća na neko staro, ovaj put je bio Kubica s unutarnje strane. Super stvar!
Super je ono prestizanje Webbera na pravcu prije mosta. Skoooro da podsjeća na neko staro, ovaj put je bio Kubica s unutarnje strane. Super stvar!

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Odlično, samo da je još vidjeti onboard i od Kubice. 

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
čovječe,da je izmjerit puls i adrenalin u tim trenucima
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Super ovo izgleda... Koliko malo prostora je Kubica ostavio na ulazu u most. A prije ono preticanje u stilu Schumi-Zonta-Hakkinen.
Samo ovo je drugačije jer Webber nije zaostao kao Zonta tada. Bravo Button i Kubica!
Samo ovo je drugačije jer Webber nije zaostao kao Zonta tada. Bravo Button i Kubica!

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
UUUUUUUUUUUU, ovo je još bolje probijanje nego schumacherovo! Svaka čast i nije pustil gas u zavoju kraj zida, nego tek dok je skužil kaj je napravil i kolko je kubica blizu malo je abgasal da nebi došlo do sudara i pošto je kubica s unutarnje strane nije ga uspel prejti! Odlično natkočenje webbera, malo riskantno ali vidi se da je ove godine jako teško proći ako gume rade na stazi i nema drastičnog pada (trošenja) pa s toga treba imati velika .... u prvom krugu. Bravo button!
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Schumy.d
- Legenda
Moram priznati da mi se Jenson sve više dopada kao vozač. 
Kad je on u dvoboju stalno ima na oku protivnika i ostavi taman mjesta za čisto utrkivanje, nema prljavih zatvaranja.
Stvarno je za pohvalu njegovo praćenje kuda ide drugi bolid i koliko mjesta ima.

Kad je on u dvoboju stalno ima na oku protivnika i ostavi taman mjesta za čisto utrkivanje, nema prljavih zatvaranja.
Stvarno je za pohvalu njegovo praćenje kuda ide drugi bolid i koliko mjesta ima.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Ostalo mu iz vremena kada su ga cesto obilazili za krugSchumy.d je napisao/la:Moram priznati da mi se Jenson sve više dopada kao vozač.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
To bi i mene zanimalo kolike bi bile vrijednosti kod današnjih vozača. Znam da su bili Gillesu Villeneuvu i Didieru Pironiju mjerili puls prije starta, kod Pironija su vrijednosti bile jako jako visoke, a kod Villeneuva normalne, tj. kao da sjedi na kauču i razmišlja, a ne kao da će za koju minutu krenuti u utrku (nekako mislim da bi jedan vozač koji je nedavno završio f1 karijeru imao slične vrijednostividc je napisao/la:čovječe,da je izmjerit puls i adrenalin u tim trenucima

A Button mi isto izgleda dosta smiren, a sad to nije moguče znati ovako, i Pironi je inače izgledao miran.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Dero
- Profesionalni vozač
Vidiš ideje, uz sve grafičke novotarije što nam svake godine stavljaju recimo da stave prikaz pulsa i tlaka vozača. Još jedna dimenzija u utrci pa da vidimo tko ostaje hladan i nakon starta ( naravno fincima to netreba).130R je napisao/la:To bi i mene zanimalo kolike bi bile vrijednosti kod današnjih vozača. Znam da su bili Gillesu Villeneuvu i Didieru Pironiju mjerili puls prije starta, kod Pironija su vrijednosti bile jako jako visoke, a kod Villeneuva normalne, tj. kao da sjedi na kauču i razmišlja, a ne kao da će za koju minutu krenuti u utrku (nekako mislim da bi jedan vozač koji je nedavno završio f1 karijeru imao slične vrijednostividc je napisao/la:čovječe,da je izmjerit puls i adrenalin u tim trenucima).
A Button mi isto izgleda dosta smiren, a sad to nije moguče znati ovako, i Pironi je inače izgledao miran.
Tehnički valjda ne bi trebalo biti prepreke ak su još 60tih mogli astronautima na mjesecu to mjerit uz pomoć obichnog radija.
- darky
- Profesionalni vozač
pa to su i mjerili jedno vrijeme dok je senna vozio McLaren
ne sjećam se više utrke, ali na jednoj je bilo da kad se sena pojavio iza jednoga navodno je bilo skočilo na 180 ili tako nešto vozaču kad je vidio sennu iza sebe...
(ajmo povjesničari iskopajte kad je to i gdje bilo)
ne sjećam se više utrke, ali na jednoj je bilo da kad se sena pojavio iza jednoga navodno je bilo skočilo na 180 ili tako nešto vozaču kad je vidio sennu iza sebe...
(ajmo povjesničari iskopajte kad je to i gdje bilo)
- brg
- Navijam za: JB
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bwij1NWP ... ded#at=127[/youtube]
fino ,ima se vremana za zajebanciju ovaj vikend
Button u Prostovom ,a Hamilton u Senninom bolidu
fino ,ima se vremana za zajebanciju ovaj vikend

-
- Profesionalni vozač
Takvi su i na stazi - Button slicniji Prostu, Hamilton Senni. 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
glupo je uspoređivati sennu sa bilo kojim vozačem...no vjerojatno je kolega želio reći da button vozi više sa mozgom (kao i profesor) dok hamiltno vozi sa srcem (kao i Senna) jer je dokazao da ne upotrebljava baš uvjek i mozak (no zato ga neki i vole a neki baš i ne)....kimiraikkonen1 je napisao/la:hamilton senni bas i nije ... al ok
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Profesionalni vozač
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
hamilton bi jako želio biti poput senne, zato i ima takvu kacigu.....ali....ali......kimiraikkonen1 je napisao/la:hamilton senni bas i nije ... al ok
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Samo nek se momak nada.... ali 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
nema smisla uspoređivat nekog vozača iz sadašnjeg vremena s davnim vremenima. Danas ja držim da su vozači čak i puno bolji nego prije 20 i više godina.
Zašto? Danas uz vozački talent postoje razni simulatori i kompijuteri gdje vozač može vidjet gdje gubi i najmanju tisućinku u odnosu na idealno i uz svu tu tehnologiju može svoj talent usavršit i bit samo bolji. Bolidi su brži, sile kroz zavoj su veće, vozači su fizički spremniji....ne vidim gdje potezat paralelu jer svako vrijeme nosi svoje. Možda bi se moglo kad bi uzeli današnjeg vozača i u bolidu od tada aktualnog svj. prvaka da pokuša skinut fastest lap. Tu bi mogli vidjet jesu li svi ti simulatori i silna tehnika uspjeli prevarit nekadašnji talent. Naravno je ne osporavam vožnju bolida nekada (s kvačilom i ručnim mjenjačem) jer trebalo je i tada bit u formi to vozit.
Pravila i bolidi su se nadaleko promjenili što nam je i dokaz Schumaher. Čovjek se ne snalazi s bolidom nikako kao da je prije toga osvojio 7 naslova u nekoj drugoj seriji a ne u F1.
Zašto? Danas uz vozački talent postoje razni simulatori i kompijuteri gdje vozač može vidjet gdje gubi i najmanju tisućinku u odnosu na idealno i uz svu tu tehnologiju može svoj talent usavršit i bit samo bolji. Bolidi su brži, sile kroz zavoj su veće, vozači su fizički spremniji....ne vidim gdje potezat paralelu jer svako vrijeme nosi svoje. Možda bi se moglo kad bi uzeli današnjeg vozača i u bolidu od tada aktualnog svj. prvaka da pokuša skinut fastest lap. Tu bi mogli vidjet jesu li svi ti simulatori i silna tehnika uspjeli prevarit nekadašnji talent. Naravno je ne osporavam vožnju bolida nekada (s kvačilom i ručnim mjenjačem) jer trebalo je i tada bit u formi to vozit.
Pravila i bolidi su se nadaleko promjenili što nam je i dokaz Schumaher. Čovjek se ne snalazi s bolidom nikako kao da je prije toga osvojio 7 naslova u nekoj drugoj seriji a ne u F1.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ja mislim da je SRV napisao da je JB SLIČNIJI Prostu,a LH Senni. ILi mislite da je Button sličniji Senni a LH Prostu?!
Ne znam otkud tolika želja za svađom...

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nemaju kaj pisati u temi ferrari pa dođu sim.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 22032.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Želi prvu pobjedu kod kuće
Želi prvu pobjedu kod kuće
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
je li Button imao nekih problema s bolidom? Čudno mi je zašto nije prešao Rosberga do kraja.
Ako su Webber i Hamilton nakon SC-a uspili stvorit prednost više od 20sec nad trećim (komotno su prije kraja još jednom mogli u boks i ništa izgubit) a Button koji je bio svo to vrijeme iza Rosberga (s istim bolidom kao Hamilton) nije mogao ništa. Ispada da je McL bio sekundu brži od Mercedesa po krugu.
Velika je stvar što je došao nekako s 14 do 4. pozicije ali opet nadao sam se da ću od njega vidjet borbu.
Ako su Webber i Hamilton nakon SC-a uspili stvorit prednost više od 20sec nad trećim (komotno su prije kraja još jednom mogli u boks i ništa izgubit) a Button koji je bio svo to vrijeme iza Rosberga (s istim bolidom kao Hamilton) nije mogao ništa. Ispada da je McL bio sekundu brži od Mercedesa po krugu.
Velika je stvar što je došao nekako s 14 do 4. pozicije ali opet nadao sam se da ću od njega vidjet borbu.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Mislim da nije imao problema s bolidom. Ispričao se kasnije momčadi zbog toga što nije mogao proći Rosberga...Ćale od Lewisa je napisao/la:je li Button imao nekih problema s bolidom? Čudno mi je zašto nije prešao Rosberga do kraja.
Ali napredovao je 10 pozicija pomoću odlične taktike i spleta okolnosti, Čak mislim da nije nikog ni pretekao na stazi...
Jučer je imao problema i zato je bito tek 14. u kvlafikacijama.