odličan start... šteta kaj su u nastavku sve izgubili
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A šta će mu bolji mercedes kad rosberg ima duplo više bodoav od njega, pa čak da je auto i pobjednički poput red bulla, opet bi rosberg bio taj koji pobjeđuje i bori se za naslov, a ne SchumyForza je napisao/la:To sam ja naglasao več od utrke. Bravo majstore !!!
Da mu bog dao bolji Mercedes
to je samo 1.slobodni trenig,vidit cemo sutra pravo sanje dobro on poznaje tu stazu bit ce dobar!!!vegi696 je napisao/la:Schumacher 9. Rosberg 6. opet ga pere za pola sekunde nažalost
ako moze zadržati to 6. mjesto bit ce dobro znamo kakav ima start utrke i brzinu u samoj tako da mislim do je jos sve otvorenokowalski je napisao/la:Ne miriše na dobro, kasni pola sekunde i na drugom treningu.
ma sutra na startu ce vratiti on pozicijeFerrariF1 je napisao/la:Krenuo je fino i onda problem
Greska njegova.Na hladnim gumama je morao loviti bolje pozicije.Igor18 je napisao/la:kaj se dogodilo u kvalama? imo je bolji q2 zakaj 4 desetinke kasni za rosbergom? jel bila neka greška?
Kaže: išli smo na jedan izlazak u q3 što je inače u normalnim okolnostima zadovoljavajuće, ali možda smo ipak pogriješili.Wir haben auf einen Run gesetzt, was im Normalfall vernünftig ist, im Nachhinein betrachtet aber vielleicht doch falsch war.