Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Reprezentativni nogomet
Decko je cisti ziher igrac, nesto poput Inzaghija ili Raula....nema odbijanca da ga on ne pokupi, to je taj napadac koji je rodjen pod takvom zvijezdom i jbg...on i kad ne bi htio zabiti odbila bi se lopta od njega u gol (kao od Inzaghija u finalu protiv Liverpoola 2007.)
Nije nikakav igracina ali zabija i to se broji...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Danas finale, jedva čekam.Nadam se da će biti zanimljivo ko finale 2006. koje je bilo supernapeto,puno golova, udaranja glavom, penali.Danas bi opet volio gledati penale. 

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke Spancima ...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Koji su cigani ovi Holandjani to je za nepovjerovati.... Scudova ekipa iz Bayerna su dva najveca cigana cijelog prvenstva... Van Bommel ubija, kolje, otkida ruke i noge i jos ne bude sankcionisan ili bude ali blago, dok Robben se valja po podu kao da ga je udario brzi voz prilikom svakog kontakta
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Cestitke Spanjolcima na prvom osvojenom naslovu prvaka svijeta.
Robben- -vjerovatno su ga u Realu tako naucili dok je igrao za njih.
Pogle, kako igraju oni koji su izasli iz Bayernove skole. Ne kazem ja da su sveci, ali igraju drugacije.

A ne znam bas da li je kao Inzaghi... Rano je jos za reci. Uglavnom, dobio je dvije titule. Titulu za najboljeg strijelca + za najboljeg mladog igraca SP-a.Ferrari-BiH je napisao/la:Decko je cisti ziher igrac, nesto poput Inzaghija ili Raula....nema odbijanca da ga on ne pokupi, to je taj napadac koji je rodjen pod takvom zvijezdom i jbg...on i kad ne bi htio zabiti odbila bi se lopta od njega u gol (kao od Inzaghija u finalu protiv Liverpoola 2007.)

Van Bommel-vjerovatno su ga u Barceloni tako naucili dok je igrao za njih.Ferrari-BiH je napisao/la:Koji su cigani ovi Holandjani to je za nepovjerovati.... Scudova ekipa iz Bayerna su dva najveca cigana cijelog prvenstva... Van Bommel ubija, kolje, otkida ruke i noge i jos ne bude sankcionisan ili bude ali blago, dok Robben se valja po podu kao da ga je udario brzi voz prilikom svakog kontakta

Robben- -vjerovatno su ga u Realu tako naucili dok je igrao za njih.

Pogle, kako igraju oni koji su izasli iz Bayernove skole. Ne kazem ja da su sveci, ali igraju drugacije.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Mislim na stil davanja golova, dosadasnji.Scuderia je napisao/la:Cestitke Spanjolcima na prvom osvojenom naslovu prvaka svijeta.![]()
A ne znam bas da li je kao Inzaghi... Rano je jos za reci. Uglavnom, dobio je dvije titule. Titulu za najboljeg strijelca + za najboljeg mladog igraca SP-a.Ferrari-BiH je napisao/la:Decko je cisti ziher igrac, nesto poput Inzaghija ili Raula....nema odbijanca da ga on ne pokupi, to je taj napadac koji je rodjen pod takvom zvijezdom i jbg...on i kad ne bi htio zabiti odbila bi se lopta od njega u gol (kao od Inzaghija u finalu protiv Liverpoola 2007.)
Nije nikakav igracina ali zabija i to se broji...![]()
![]()
Cestitke na titulama, mada je po meni Forlan zasluzio titulu najboljeg strijelca, jbg imao je najljepse golove

Naucili su u PSV-u, zbog toga nisu ostali u Spanskoj ligi

- Schumy.d
- Legenda
Sprdao si me, a danas mislim da je dvojac Ramos-Iker bio najbolji na terenu...Chuck Norris je napisao/la:Pa si hvalio Xabi Alonsa(sve si ih pokupio iz Španjolske reprezentacije),još si trebao spomenuti Higuaina,Kaku,CR-a,Pepe-a... i sve nam je jasnoSchumy.d je napisao/la:
Šteta da se uglavnom gledaju ofenzivci, ali meni je recimo Ramos baš odlično odigrao ovo prvenstvo.
A Jašin nagrada?? Po meni Iker zaslužuje.![]()

BRAVO ŠPANJOLSKA!!

Da čestitam i trojcu iz Reala koji su igrali skoro sve minute za repku!!

Iker je danas bio fenomenalan, kako je samo pročitao Robbena u 2 zicera, fenomenalno. A Ramos je bio neprelazan, a u napadu jako dobar, čak bolji i opasniji od Pedra koji je igrao krilo neko. Svaka čast!!
Jedino ne znam na koju su foru u 24h za najboljeg desnog beka izabrali Lahma.

Najboljih 11 po meni:
Casillas - Van Bronckhorst, Puyol, Pereira, Ramos - Muller, Sneijder, Ozil, Xavi - Villa, Forlan
EDIT:
Ne smetaju njega ni kamere...

Kakav kralj (a nije mu ni cura loša)...

- Bara993
- Početnik
Bravo za Španjolsku svjetski su prvaci.
Iniesta uvijek zabija kad najviše treba sad u finalu i lani protiv Chelsea.Svaka mu čast.
Robben tjedan dana neće moći spavati.
Diego Forlan izabran za najboljg igrača turnira.Možda je mogo bit netko iz Španjolske al dobro.
Iniesta uvijek zabija kad najviše treba sad u finalu i lani protiv Chelsea.Svaka mu čast.

Robben tjedan dana neće moći spavati.
Diego Forlan izabran za najboljg igrača turnira.Možda je mogo bit netko iz Španjolske al dobro.
-
- Početnik
- Navijam za: puno postova
Ferrari-BiH je napisao/la:Decko je cisti ziher igrac, nesto poput Inzaghija ili Raula....nema odbijanca da ga on ne pokupi, to je taj napadac koji je rodjen pod takvom zvijezdom i jbg...on i kad ne bi htio zabiti odbila bi se lopta od njega u gol (kao od Inzaghija u finalu protiv Liverpoola 2007.)

Napokon netko tko se slaze sa mnom. Mislim, da ne bi bilo zabune, Mueller je odlican mladi igrac. Ali jednostavno ne vjerujem da svi okolo tvrde da je igracina i 'ajmo se ruzno izraziti - svrsavaju na njega. Decko kroz sezonu od Olica nije mogao doci do prve postave...
Odigrao je odlicno prvenstvo i potvrdio da je talentiran. Ali ne znam na temelju cega se govori o njemu kao igracini? Nema ni extra sut, ni extra prodor, a kamoli extra tehniku. Prosjecan talentirani mladi igrac koji ima odlican nos za gol, a i treba napraviti razliku izmedju njegovih 5 golova i primjerica 5 golova Forlana ili Ville...
Meni je Mesut Oezil daleko bolji i kompletniji igrac. Drago Cosic (kojeg izuzetno cijenim i stujem

To je vec debelo pretjerivanje, ali ionako se vidjelo za koga je Drago navijao na ovom prvenstvu, pa iako ga obozavam, zasmetali su me cesto njegovi subjektivni komentari u utakmicama Njemacke (pogotovo ova za 3. mjesto).
Svaka cast Spanjolcima, najbolja su ekipa na svijetu. Sad se nadam da mi prekidamo dominaciju pocevsi od sljedeceg europskog prvenstva.

Jer prakticki igrati 7 puta na prvenstvu protiv klasicnih bunkera nije nimalo lako, i prema tome ova generacija spada u jednu od najvecih ikad, sto su i sluzbeno potvrdili spojivsi EP i SP (tek treca repka u povijesti kojoj je to uspjelo).
Ova generacija u nesto vise od 3 godine je odigrala 55 utakmica, 2 puta su izgubili, 3 puta remizirali... Ne treba vise nista dodati, stvarno ne bi trebao postojati nitko tko ce osporiti ovaj naslov.
Utakmica je bila dobra, ali onakvi startovi i prekrsaji se dugo nisu vidjeli. Nizozemci (za finalnu utakmicu) -

Sto se tice pojedinacnih nagrada, jako mi je drago da je Diego Forlan ponio titulu igraca turnira, potpuno zasluzeno! Tako veliki igrac mora ostati upamcen!

Nevjerojatno da je kroz karijeru cesto bio osporavan, a zabijao je gdje god je igrao. Mislim da Ferguson zali nakon ovog SP-a. A odlucio je i Cup Uefa ove sezone.
Drago mi je i sto je Iniesta bas ispao taj koji je donio naslov Spanjolskoj, zasluzio je. Casillas je zasluzeno najbolji golman turnira.

Sto se tice strijelaca, pomalo cudno - po 5 golova Ville, Sneijdera, Forlana i Muellera.
Ovo je jedna velika pobjeda nogometne filozofije - odnosno rada s mladima. U finalu je nastupilo 19 igraca koji su potekli iz Barcelonine i Ajaxove nogometne skole. To je veliki odgovor Chelseau, Realu, Milanu, Man. Cityu, Juventusu i tako u nedogled, uglavnom klubovima koji se uzdaju u kupnju igraca, a ne u proizvodnju vlastitih. Takodjer treba i priznati da je ovo pobjeda stila Barcelonine skole nogometa, jer ovakva dominacija u smislu tehnickih i skolovanih velemajstora nogometa se rijetko vidja. Da ne bi ispalo da samo Barcelona drzi tu reprezentaciju, naravno da ne, ali ipak osovina ekipe su Barcini igraci.
Meni je prvenstvo kvalitetnije nego prethodna dva (na njima mislim da sam pogledao preko 90% utakmica), iako je ono u Japanu i Koreji bilo mozda atraktivnije, ali jebiga, u 8 godina je nogomet evoluirao. Tesko je ocekivati neku leprsavost u vrijeme kad je onakav Inter prvak Europe.

P.S. Van Bommelu treba dozivotno zabraniti prilaz sportskim terenima. Jer ono sto je on radio ne samo sinoc, nego od prve utakmice na prvenstvu je jedna velika tragedija. Samo u zadnje dvije utakmice (polufinale i finale) je MORAO zaraditi najmanje 4-5 crvenih kartona.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
E jesi objektivanSchumy.d je napisao/la: Sprdao si me, a danas mislim da je dvojac Ramos-Iker bio najbolji na terenu...![]()
BRAVO ŠPANJOLSKA!!
Da čestitam i trojcu iz Reala koji su igrali skoro sve minute za repku!!![]()
Iker je danas bio fenomenalan, kako je samo pročitao Robbena u 2 zicera, fenomenalno. A Ramos je bio neprelazan, a u napadu jako dobar, čak bolji i opasniji od Pedra koji je igrao krilo neko. Svaka čast!!

Za Ikera se slažem,ali od Ramosa je bilo boljih igrača,prije svih Iniesta strijelac čovjek koga su masakrirali Nizozemci sa grubim startovima ali to mu nije smetalo da odigra odličnu partiju,i naravno Xavi mozak i dirigent ove reprezentacije
Bravo za Španjolce

A ja moram pohvaliti igrače Barce kojih je 6+ 7.Villa započeli utakmicu,i igra Španjolske je preslika njihove ige.Moram još pohvaliti Navasa koji je unio živosti u igru,žao mi je što Lorente nie dobio ni minute zaslužio je jer Torres je ovdje bio u očajnoj formi
Malo mi je žao Nizozemaca zbog 3. izgubljenog finala ali onakvom igrom nisu ni zaslužili,a onaj mesar Van Bommel zaslužio je bez ikakvog pretjerivanja najmanje 3 crvena kartona
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Pa nisam baš ni subjektivan. Pogledaj Ramosovu stranu. Nisu uputili 2 centaršuta Nizozemci s njegove strane, bio je neprelazan u obrani. U napadu je imao 2 odlična udarca glavom i nekoliko dobrih prodora. Skroz je zasjenio ofanzivnijeg Pedra jučer. Kad je došao Navas, onda više Ramos nije imao toliko prostora jer je Navas odigrao dobru tekmu.
Jedino ne znam zašto je toliko forsirao Pedra, a imao je na klupi i Silvu i Navasa koji su po meni bolji igrači od Pedra.
Jedino ne znam zašto je toliko forsirao Pedra, a imao je na klupi i Silvu i Navasa koji su po meni bolji igrači od Pedra.
-
- Početnik
- Navijam za: puno postova
Pa zato jer je cijelo prvenstvo odigrao odlicno, pogotovo polufinale gdje je bio sjajan, osim naravno onog "poteza turnira" pred kraj koji ga je obiljezio (s razlogom). Sinoc je mozda odigrao i najlosiju utakmicu, zato ga je Del Bosque i izvadio prvog.Schumy.d je napisao/la:Jedino ne znam zašto je toliko forsirao Pedra, a imao je na klupi i Silvu i Navasa koji su po meni bolji igrači od Pedra.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ipak na kraju pravda pobjeduje(iako da bi bila potpuna pravda Urugvaj je trebao biti treci,a ne Njemacka
)
Apsolutno zasluzeno Spanjolska prvak i uzivao sam u tuznim licima Nizozemaca.Najjaca situacija je bila na kraju utakmice kad se Van Bommel isao zaliti sucu
I takav igrac je kapetan velikog kluba Bayerna
Daleko najbolji dojam na SP ostavio je po meni Novi Zeland.Prakticki pola ekipe su amateri i ovo sto su napravili je senzacionalan nastup.Svaka im cast

Apsolutno zasluzeno Spanjolska prvak i uzivao sam u tuznim licima Nizozemaca.Najjaca situacija je bila na kraju utakmice kad se Van Bommel isao zaliti sucu

Daleko najbolji dojam na SP ostavio je po meni Novi Zeland.Prakticki pola ekipe su amateri i ovo sto su napravili je senzacionalan nastup.Svaka im cast

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
... i jedina su ekipa na cijelom SP-u koja nije niti jednom poražena.Bibi je napisao/la:Ipak na kraju pravda pobjeduje(iako da bi bila potpuna pravda Urugvaj je trebao biti treci,a ne Njemacka)
Apsolutno zasluzeno Spanjolska prvak i uzivao sam u tuznim licima Nizozemaca.Najjaca situacija je bila na kraju utakmice kad se Van Bommel isao zaliti sucu![]()

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
Ovu sam danas čuo i dobra je pa je moram staviti ovdje
Xavi treba igrat s kravatom i ispred imena mu treba pisat Dr Xavi Hernandez

Xavi treba igrat s kravatom i ispred imena mu treba pisat Dr Xavi Hernandez

- Schumy.d
- Legenda
Samo za Chucka:

-
- Veteran
Samo sam čekao kad ćeš ovo postaviti,čim sam ovo vidio sjetio sam se tebe 

- Bara993
- Početnik
Pervanov pregled SP 2010.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZGD8uOrT ... r_embedded[/youtube]
10 najboljih golova SP 2010.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-LiPMxFB ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZGD8uOrT ... r_embedded[/youtube]
10 najboljih golova SP 2010.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-LiPMxFB ... r_embedded[/youtube]
- Schumy.d
- Legenda
A Maiconov gol gdje je? 

- Armanini
- Svjetski prvak
nema do van bronckhorstovog golcine.. cijeli dan bi ga mogao gledat..
nisu stavili ni forlanov vojel..
nisu stavili ni forlanov vojel..
- Schumy.d
- Legenda
40. minuta, HR U-19 repka vodi protiv jakog Portugala sa 3:0!!!

Ako ovo pobijede, onda igraju polufinale europskog prvenstva!!
Ajmo naši!!

Ajmo naši!!
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ne samo to,nego jos pobjedom osiguravaju odlazak na SP u Kolumbiju sljedece godineSchumy.d je napisao/la:40. minuta, HR U-19 repka vodi protiv jakog Portugala sa 3:0!!!![]()
Ajmo naši!!

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
I sada je trenutno 5:0!!!
I to sa igračem manje cijelo 2. poluvrijeme, Pamić hattrick.
Razvaljotka!!

I to sa igračem manje cijelo 2. poluvrijeme, Pamić hattrick.

Razvaljotka!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Evo i linka sa slikama!!
Link
Naši dobili i crveni.
Moram stvarno reći da je sramota da HRT ne prenosi utakmice sa eura u-19. Prvi puta smo tamo, imamo šanse proći dalje. Na eurosportu su prijenosi nekih utakmica, znači ne mogu se izvlačiti na hrt-u da nema tv prijenosa.
Link
Naši dobili i crveni.
Moram stvarno reći da je sramota da HRT ne prenosi utakmice sa eura u-19. Prvi puta smo tamo, imamo šanse proći dalje. Na eurosportu su prijenosi nekih utakmica, znači ne mogu se izvlačiti na hrt-u da nema tv prijenosa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
Polufinale će sigurno biti na eurosportu.Dani je napisao/la:Evo i linka sa slikama!!
Link
Naši dobili i crveni.