Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la: Ja bi radije Ronaldinha i to nije nerealna želja,samo 10 milijuna i plus ga uvjeriti da se u HNL-u igra prelijep nogomet i da su tribine uvijek pune i atmosfera odlična kao u Brazilu :biggrin:
Zašto ne Klasnić??
Koliko znam, Nantes bi ga se volio riješiti. Prema transfermarktu mu je vrijednost 4,5 milijuna s tim da vjerujem da bi se dalo dogovoriti za 4 milijuna s Nantesom.
A toliko Dinamo ima. Mislim da bi Ivan bio dobro rješenje za Dinamo i za Europu, a u prvenstvu bi zabijao preko 15 komada da ga hebeš. :)

P.S.
Prema tmarktu, Rukavina vrijedi 3 milijuna.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:
Bibi je napisao/la:A sta znaci Attacking midfielder nego poluspica?
E pa, onda nije napadač... I Modrić ili Kranjčar su nekad polušpica. A kad je recimo Torres ili Drugba bio polušpica?

Ne znam zašto spominješ Slepičku jer je u tekmi protiv Kopra bio jedan od najboljih pojedinaca i sigurno je bolji igrač od svih Hajdukovih napadača. ;)

Da se vratim na temu, ako ne uspije posao s Rukavinom, ja bi volio da se proba dovesti Klasnić. To nije neka nerealna želja, a broj 17 je sad slobodan. :D
Nije bitno je li njegovo prirodna pozicija veza ili napad.Ako on igra na mjestu napadaca i zabija toliko golova onda moze biti i napadac zar ne?A i ima mali milijun igraca koji ne igraju na svojoj prirodnoj poziciji,a pruzaju vise puno vise od igre,
Slepija sam spomenuo tokom cijele sezone,a ne samo utkamicu protiv Kopra gdje je stvarno odlicno odigrao.
A Klasnic bi mogao biti odlicno rjesenje,samo pitanje je da li on zeli u klub,a prije je bilo vec pokusaja pa se nije nista konkretno dogodilo.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Gamer je napisao/la:Majko mila sramote... :roll:
Upravo to, teska, teska sramota. Kada se moras vaditi protiv Slovenaca, a imas rezultat iz prve tekme 5-1. :|
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la:
Gamer je napisao/la:Majko mila sramote... :roll:
Upravo to, teska, teska sramota. Kada se moras vaditi protiv Slovenaca, a imas rezultat iz prve tekme 5-1. :|
tipican balkanski mentalitet i ona poznata "lako cemo"
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Koja sramota. Ja im ne bi uopće isplatio plaće za ovaj tjedan. Butina katastrofalan. Ovi gola ne mogu zabiti u napadu. Totalna prepotencija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:
To ih je skoro doslo glave. Zanimljivo, Slepicka se "bunio" na presici kako malo igra, a evo, dobio je priliku, nista.
Obrana losa, napad los, i eto sta dobijes.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:
To ih je skoro doslo glave. Zanimljivo, Slepicka se "bunio" na presici kako malo igra, a evo, dobio je priliku, nista.
Obrana losa, napad los, i eto sta dobijes.
Gledao sam tekmu, onakav Dinamo ne zasluzuje da se nada nicemu.... ovo pod hitno treba promijeniti. Zajec je tu tek nekoliko dana da bi se u tome mogao traziti uzrok. Moje misljenje je da im itekako fali Mario, koji je odvlacio odbrane na sebe i otvarao prostor za ostale, a isto tako se vracao na svoju polovicu po loptu i pomagao odbrani..... i pravio gluposti :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Gledao sam tekmu, onakav Dinamo ne zasluzuje da se nada nicemu.... ovo pod hitno treba promijeniti. Zajec je tu tek nekoliko dana da bi se u tome mogao traziti uzrok. Moje misljenje je da im itekako fali Mario, koji je odvlacio odbrane na sebe i otvarao prostor za ostale, a isto tako se vracao na svoju polovicu po loptu i pomagao odbrani..... i pravio gluposti :biggrin:
Koliko je god (nekada) gluposti znao raditi, trebao im je u ovoj tekmi, a i za buduce koje ce doci. Ja ne vidim kvalitetnog igraca u Dinamu, osim Badelja, Tomecaka i Moralesa ( Tomecak non stop ozljedjen, ali kad je zdrav, dobar je.)

Golman-sklon kiksevima
Obrana-isto tako
Vezni red-prolazna ocjena
Napad-Odlaskom Mandzukica znatno izgubio na kvaliteti, nije mi samo jasno, zasto se ne gura Kramarica u igru, vec se gura Slepicku. #-o

Takodjer, ne razumijem, kako to da na pocetku Europske avanture koja Hrvatskim klubovima itekako znaci, oni idu prodati najboljeg igraca i to jos napadaca. Kasnije kada ispadnu, onda ce biti : " Ma, nismo imali napadaca, falio nam je Mario".

Ne znam... :|
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Ma gledam ja to stalno na TV-u..... "stvaramo europski Dinamo"

Aha....prodajemo igrace... da su samo ostali igraci od prosle godine i da se kupio jedan jos kvalitetan veznjak, Dinamo bi igrao grupnu fazu LP.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma bitan je prolaz... Za ostalo me i nije briga puno.
Neka prođu ovako i Šerifa :D i ja ću biti zadovoljan.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

SRAMOTA!!!

Nakon ovakve večeri i nakon ovakve igre, mene je sram što navijam za Dinamo. Uvijek sam dosad bio na Mamićevoj strani (mislim na slučajeve u kojem se izvikuje poznato skandiranje na Mamićev račun), ali nakon što je prodao čovjeka koji čini 60% ekipe, i to prije sezone u kojoj Dinamo ima veliku šansu ući u Ligu Prvaka, potpuno je izgubio moju podršku. Užas. :evil:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

luka_kimi je napisao/la:SRAMOTA!!!

Nakon ovakve večeri i nakon ovakve igre, mene je sram što navijam za Dinamo. Uvijek sam dosad bio na Mamićevoj strani (mislim na slučajeve u kojem se izvikuje poznato skandiranje na Mamićev račun), ali nakon što je prodao čovjeka koji čini 60% ekipe, i to prije sezone u kojoj Dinamo ima veliku šansu ući u Ligu Prvaka, potpuno je izgubio moju podršku. Užas. :evil:
Nisam na mamićevoj strani,ali da neko drugi vodi klub on bi davno otišao.
Prošle sezone Mandžukić nije odigrao poštenu utakmicu za Dinamo zato što je htio ići,ili recimo slučaj Ćorluka u dinamu ozlijeđen proda se i za dva dana u engleskoj igra utakmicu,i šta je tu mamić kriv?

Inače mene nije sram što navijam za Dinamo,bitan je prolaz ali istina da se ovakve utakmice ne smiju događati pa ih zato Mamić treba dobro oprati
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

luka_kimi je napisao/la:SRAMOTA!!! Nakon ovakve večeri i nakon ovakve igre, mene je sram što navijam za Dinamo. Uvijek sam dosad bio na Mamićevoj strani (mislim na slučajeve u kojem se izvikuje poznato skandiranje na Mamićev račun), ali nakon što je prodao čovjeka koji čini 60% ekipe, i to prije sezone u kojoj Dinamo ima veliku šansu ući u Ligu Prvaka, potpuno je izgubio moju podršku. Užas.

Ovako pravo navijac ne bi nikad izjavio!Mada te u potpunosti razumijem :D
Pa nije Mamic kriv sto je Dinamo izgubio i bez Mandzukica se ovo trebalo bez problema proc.Mislim da je svima jasno kakva je to limitirana ekipa,a da ne komentiram Callela(taj lik ne vrijedi 10 000$,a kamoli dve milje),Sivonjica i kompaniju sa skrtim Dodom i indisponiranog Slepicku.Bitno da su prosli pa i Salzburg je izgubio od Torshavna koja je ekipa doplo slabija od Kopera pa ih mediji ne razapinju(a imaju puno vece ambicije od Dinama)
Dani je napisao/la:Koja sramota. Ja im ne bi uopće isplatio plaće za ovaj tjedan. Butina katastrofalan. Ovi gola ne mogu zabiti u napadu. Totalna prepotencija.
Butinu igraci Dinama mogu prat noge.Iako je pogrijesio kod prva dva gola,kasnije je spasio jedan na jedan,a da negovorim o onoj obrani u 85 min.Ova izjava ti ne stoji bas ;)

24.7.2009-5.5.2013
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Vugrinec u Varazdinu.
LINK
NA PROBI DVA BRAZILCA
U Dinamo su po hitnom postupku na probu stigla dva Brazilca i to upravo na pozicijama na kojima ih je tražio Zajec. Prvi je stoper, a drugi krilni napadač koji bi trebao biti zamjena za Mandžukića. Obojica su jutros bila na treningu Dinama, no Zajec nije još želio davati procjene o kvaliteti novopridošlog dvojca.
izvor:24 sata

Jos Brazilaca =D>.Ne treba jos jedan Anderson ili Paraiba u HNL-u.

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Jbg, igralo se puno bolje od ovoga (npr. Werder) i ispadalo, zato sam ja zadovoljan prolazom. To je bitnije od igre. Neka ovako isto jedva prođu Sheriff i opet dobro.

@Bibi, spominje se Brazilac Lulinha koji ima 20 godina i nije tako bezazlen napadač (čitaj:tražili ga već neki velikani). ;)
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Lulinha je sigurno bio jedan od najboljih juniora na svijetu,a da negovorim sto je radio za U17 reprezentaaciju Brazila.
No,kako to vec postaje standardno on se izgubio po posudbama i trazi povratak svoje forme.
Ako Dinamo uspije da ga dovede sigurno bi bio atraktivan potez uprave.Ali nevjerujem bas da ce se to dogoditi... :doubt:

A sto je tek Barca uradila sa Keirrisonom?Platila ga oko 30 milijuna eura (nisam siguran),a nije odigrao niti jednu sluzbenu utakmicu.A sad se isto gubi po posudbama kao Lulinha.

Navodno Dinamu nuden Mantzios za male pare iz Panathinaikosa(inace bio zamjena Papu :D )

24.7.2009-5.5.2013
Gamer

Post Postao/la Gamer »

Nevjerujem da je istina ali evo...

http://www.net.hr/sport/page/2010/07/21/0817006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Gamer je napisao/la:Nevjerujem da je istina ali evo...

http://www.net.hr/sport/page/2010/07/21/0817006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi me ni cudilo da je istina.Sammir je vec poznat po izlascima,a Dodo se savrseno uklopio sa njim.Ali neigraju samo oni u Dinamo.Ne treba svaljivati krivicu samo na njih dvojicu...gle cak se i rimuje :D

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la: Ne bi me ni cudilo da je istina.Sammir je vec poznat po izlascima,a Dodo se savrseno uklopio sa njim.Ali neigraju samo oni u Dinamo.Ne treba svaljivati krivicu samo na njih dvojicu...gle cak se i rimuje :D
A mene nebi čudilo ni da je ovo obična izmišljotina. Gdje su slike ako su već bili tamo??
I onda pričaju kako Sammir odigrao loše itd itd... Pa normalno kad uvijek pišu (lažu) neistine o njemu. Time mu sigurno moral neće podići... :roll:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Da Sammir je poznat kao srcani nogometas i pravi borac za svoj klub :roll:
Kako se on ponasa(o) prema klubu tako mu mediji i navijaci vracaju.On ce vratiti svoj moral dobrim igrama pa mediji ka nece razapinjati.Jadni Sammir :(

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Da Sammir je poznat kao srcani nogometas i pravi borac za svoj klub :roll:
Kako se on ponasa(o) prema klubu tako mu mediji i navijaci vracaju.On ce vratiti svoj moral dobrim igrama pa mediji ka nece razapinjati.Jadni Sammir :(
Ne znam zašto mi ti pričaš o borbi za klub. Ja ne opravdavam uopće Sammira jer je do sada bio poprilično loš, ali nije u redu stalno pisati samo loše stvari o njemu iz kola u kolo.
Bilo je i gorih od njega pa se o njima nije pisalo ništa.
Neka ostave čovjeka malo na miru pa neka nam pokaže šta zna (ako zna). ;)

EDIT:
Ako je Dinamo odigrao sramotan uzvrat, onda svakako treba spomenuti i ispadanje Cibalije i Šibenika. I to je još jedna sramota... #-o
Kad se sve pogleda, Dinamo je opet najuspješniji (barem dok Hajduk ne vidimo na djelu).
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Steta za nase klubove posebno za Sibenik jer Cibalia je prvu utakmicu izgubila od amatera.Tako da od njih nisam nista ocekivao.Sibenik je napravio senzaciju pobijedivsi u prvoj utakmici,ali stvarno steta sto nisu prosli.Branili su dostojno boje Hrvatske i nisu se sigurno osramotili.Sto se tice Cibalije od njih ocekujem drastican pad u prvenstvu s pobzirom na proslu godinu.Ne izgleda to nikako dobro... :doubt:

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kako se nisu osramotili?? Cibalija nije uspjela zabiti 180 minuta gol amaterima, a Šibenik se doma samo branio i izgubili veliku prednost u samo 25 minuta.
Još Šibenik može proći (ima bar neki alibi), ali Cibalija je sramotno odigrala poput Dinama, možda i gore.

Da je Dinamo ovako ispao, pisalo bi se tjedan dana o tome, ali kad je to Cibalija, onda nije vrijedno spomena... :?
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Cibalia je dozivjela pravu blamaza i sigurno vecu nego Dinamo,ali Sibenik se nije osramotio.Pobijedili su u gostima momcad koja je igrala prije dve godine ligu prvaka,a nesjecam se kada je Dinamo ili Hajduk zadnji put nekoga takvog pobijedio.Uz to kakva je tek ekipa Sibenika,sve skoro sami juniori i pruzit takav otpor...svaka cast =D>

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Cibalia je dozivjela pravu blamaza i sigurno vecu nego Dinamo,ali Sibenik se nije osramotio.Pobijedili su u gostima momcad koja je igrala prije dve godine ligu prvaka,a nesjecam se kada je Dinamo ili Hajduk zadnji put nekoga takvog pobijedio.Uz to kakva je tek ekipa Sibenika,sve skoro sami juniori i pruzit takav otpor...svaka cast =D>
Kolega, nemoj uveličavati taj Anorthosis toliko... Ipak nisu neka velesila kao šta ga ti uzdižeš. ;)
Po meni je Anderlecht jača momčad od njih... A ni protiv Ajaxa nisu igrali loše (iako su izgubili) i da nije bilo onog oduzimanja bodova, vjerujem da bi Dinamo prošao skupinu lani.
Odgovori