Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

SRV je napisao/la:Fali nama i vise, dobrih 0.7s.
namjerno sam reko 0.3 jer do 0.7 će navuć Hamilton svojom vožnjom :D
da su najbrži i nadmoćniji situacija bi bila opuštena i vjerojatno bi se radile greške i rasipanje bodova, bolje je vozit na limitu i napeto do kraja.

Za sad je ok jer se bore 4 vozača za naslov, ako se svede na 2 (mislim na Hamiltona i Buttona) onda će nastat raspašoj vjerojatno
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la:Najbolji par vozača trenutno i to izvlači ekipu.
apsolutno najbolji!

hamilton trenutno vozi za klasu bolje od svih na gridu, button ima dosta sreće, ali korektno odrađuje posao, sporiji je od hamiltona, no u granicama prihvatljivosti da mu može i priprijetiti, u svakom slučaju mclaren je pogodio 100% što ga je doveo

također, martin jako dobro vodi ekipu. bravo za mclaren!

ipak, ja priželjkujem da se stvari u mclarenu malo zakuhaju i da u posljednjoj utrci imamo 4 vozača (red bull i mclaren) unutar 10-ak bodova, pa raspašoj za naslov, još ako im se uspije priključiti ferrari (u što sumnjam) bila bi to prava poslastica!

mljac
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

slika slika
ivanfece
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivanfece »

SRV je napisao/la:Fali nama i vise, dobrih 0.7s.
Minimalno.To sto je on stigao Webera je samo zato sto je Weber znao koliko je jaci pa je spustio tempo.A da je Vetel bio sa novim prednjim krilom to bi tek onda bila perverzija.Sto se tice bolida i Ferari je brzi od McM na 80 posto utrka do sada samo sto McM ima bolji pitvol definitivno i vozace nego Ferari.Sto se tice bolida sigurno Red-Ferari-McM.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Mclaren u Njemačkoj opet pokušava sa 'blown' difuzorom. LINK

Gore novo, dole staro.
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Ovo ne izgleda dobro, ali čini mi se da mozda malo i skrivaju brzinu. Hamilton u drugom sektoru kasni 3 desetinke za Alonsom i onda odjednom sekudnu izgubi u zadnjem...

EDIT: A evo pokazali da mogu. Najbrze vrijeme drugog sektora. Nije tolko loše, al mislim da se može bolje od sedmog mjesta.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Caldor je napisao/la:Ovo ne izgleda dobro, ali čini mi se da mozda malo i skrivaju brzinu. Hamilton u drugom sektoru kasni 3 desetinke za Alonsom i onda odjednom sekudnu izgubi u zadnjem...

EDIT: A evo pokazali da mogu. Najbrze vrijeme drugog sektora. Nije tolko loše, al mislim da se može bolje od sedmog mjesta.
Taj zadnji sektor i mene muči. Lewis je na tvrdim gumama u prva 2 sektora među najbržima i onda u zadnjem izgubi sekundu...u posljednjem krugu je izgubil "samo" 0.6sec u zadnjem sektoru ali zašto je to tako? Možda zbog tvrdih guma jer znamo da je Bridgestone u Hockenheim donio super soft i hard gume znači to su 2 komponente između...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Ovo ne izgleda dobro, ali čini mi se da mozda malo i skrivaju brzinu. Hamilton u drugom sektoru kasni 3 desetinke za Alonsom i onda odjednom sekudnu izgubi u zadnjem...

Taj zadnji sektor i mene muči. Lewis je na tvrdim gumama u prva 2 sektora među najbržima i onda u zadnjem izgubi sekundu...u posljednjem krugu je izgubil "samo" 0.6sec u zadnjem sektoru ali zašto je to tako? Možda zbog tvrdih guma jer znamo da je Bridgestone u Hockenheim donio super soft i hard gume znači to su 2 komponente između...
Da, i Webber je na hardu imao potpuno istu situaciju i gubio je u zadnem sektoru dosta vremena. Isto tako treba uzeti u obzir da
je Hamilton bio na malo dužem stintu, a Alonso je svoje vrijeme odvozio na super softu ako se ne varam. Ne izgleda tako loše ako se
uzme u obzir da je S3 dosta neravan što ne odgovara McLarenu. Mislim da će blown difuzor koristiti cijeli vikend pošto nema nekih problema
koji su se javljali u Silverstoneu.
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Sutra ćemo sve vidjeti. I Button je rekao da dodaci na boldi rade ok i da ce ih zadrzati. Ja se iskreno nadam da cemo ako ne u kvalama, onda bar u trci moci konkurirati Ferrariju i Red Bullu. Ima li realnih mjesta za pretjecanje na Hockenheimu?
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

pa po slici staze prilike su na zavojima
2 - nakon duge ravnine
6 nakon dugačke brze dionice oštar spori zavoj, mjesto gdje će svi pokušati preticati
8 dosta dobro izgleda zavoj, oštar i spor možda najbolje mjesto za preticanje
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

darky je napisao/la:pa po slici staze prilike su na zavojima
2 - nakon duge ravnine
6 nakon dugačke brze dionice oštar spori zavoj, mjesto gdje će svi pokušati preticati
8 dosta dobro izgleda zavoj, oštar i spor možda najbolje mjesto za preticanje
Dobro, ovaj drugi zavoj će biti malo teži za pretjecanje jer je bolid teško slijediti u prvom, jako brzom zavoju. Ali ako se tu
ostane blizu onaj hairpin je sigurno najizglednije mjesto za pretjecanje. (Hamilton-Massa, Hamilton-Piquet 2008.g)
A kako sada stvari izgledaju McLaren će se morati pošteno boriti da dođe do boljeg rezultata (postolja). Ferrari je opasan, a
Massa je tu, blizu... Pa čak ih se i Red Bullovci boje! Očito ima odgovara ova staza, McLaren se muči blown difuzorom po kiši,
a Hamilton ima svega 10-ak odvoženih krugova. Tako da neće biti lako. No, ima jedna pozitivna stvar. Button je izjavio da mu je
bolid dobar, a kad on to izjavi onda je to stvaro tako jer mu obično dosta stvari smeta. Terba nadoknaditi zaostatak u trećem
treningu i odvoziti dobre kvale. (Ako budu kišne nebi me izneneadilo vidjeti čak i Schumachera na poleu)
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
McLaren u <3
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Ovih 20 sec je stvarno zabrinjavajuće,a već u nedjelju je Mađarska. Neizgleda dobro za McLaren moraju se ubrzati ako hoće naslov.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Veliku vecinu sezone je McLaren treci tim po brzini, jedino sto ih vadi su izvrsni vozaci (u pocetku narocito Button, sada je vec bolji Hamilton), dobar pitwall te "malo" srece. Moraju nadoknaditi tih 0.7s, paket je jednostavno los.

Ferrari je mnogo puta bio bolji ali to nije kapitalizirao, pogotovo to vazi za RB, koji je uvijek bio brzi od svih ostalih (sa Kanadom i Bahreinom kao jedinim izuzetcima).
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kaj brijete vi? Tek su implementirali blown na bolid, i u odnosu na Silverstone zaostatak po krugu je duplo manji( tu je 0,7s tamo je bilo 1,5 i više sa blownom ). Hrpa stvari tek dolazi, a uz to još je uvijek velik bodovni saldo, bez obzira na sustav bodovanja.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Srebrena strjela

Post Postao/la Srebrena strjela »

Narode ovo nije dobro,veliki je zaostatak.Cisto sumnjam da se do Madjarske nesto moze nadohnaditi. #-o #-o #-o #
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Srebrena strjela je napisao/la:Narode ovo nije dobro,veliki je zaostatak.Cisto sumnjam da se do Madjarske nesto moze nadohnaditi. #-o #-o #-o #
...napredak je vidljiv kao što ti je i Dani napisao i ne treba paničariti zbog jedne trke već vjerovati da imamo dovoljno sposobnih ljudi da "vrate stvari na svoje mjesto"
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mađarska po konfiguracije neće baš šmekati Mclarenu,ali ako uzmu neke dobre bodove onda imaju mjesec dana da ubrzaju bolid još malo pa zatim sljede brze staze koje idu Mclarenu na ruku.
rooky
Navijam za: Mclaren mercedes

Post Postao/la rooky »

King iCool je napisao/la:Mađarska po konfiguracije neće baš šmekati Mclarenu,ali ako uzmu neke dobre bodove onda imaju mjesec dana da ubrzaju bolid još malo pa zatim sljede brze staze koje idu Mclarenu na ruku.
nadam se da ce biti tako ali madjarska po mom misljenu bi mogla odgovarati meklarenu....
:...::: // Hamilton United \\...:::
Srebrena strjela

Post Postao/la Srebrena strjela »

...napredak je vidljiv kao što ti je i Dani napisao i ne treba paničariti zbog jedne trke već vjerovati da imamo dovoljno sposobnih ljudi da "vrate stvari na svoje mjesto"[/quote]
Iskreno se nadam.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

I Ferrari je zaostajao za Mclarenom i Red Bullom pa se sve promijenilo do iduće utrke. Mislim da nema mjesta panici u Mclarenu..
Čak im konkurentnost Ferrarija može pomoći u jednu ruku.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Sjećam se kako je nedavno mclarenovo krilo bilo nelegalno( 2008. mislim) upravo zbog fleksibilnosti pa su ga morali učvrstiti centralnim držačem. Ha kako se pravila mjenjaju?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Dzaba je, FIA ocito voli da su u borbi za titulu tri tima, bez obzira na legalnost. Sad McLaren mora izgubit dodatno vrijeme da ovo implementira jer je ocito "legalno".
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Doći će i McLaren na tapet kad budu zadnje 3-4 utrke. Bit će onda "save fuel" i sličnih poruka. Tim neće dopustit Buttonu da se ravnopravno bori za titulu prvaka, jer se svi oni vrte oko Hamiltona. S pravom jer je on najbolji vozač današnjice, ali onda bi McLarenu bilo bolje da umjesto Buttona nađu nekog opančara kao 2008 i 2009 Kovalainena kojem su totalno sje.ali karijeru.
Nediljko Matijaš
Odgovori