Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Sebastian Vettel...
evo prvi put da pohvalim i ovog vozača. Jeste da mu je SC pomogao da dođe do bodova ali nam je pokazao i dobre borbe što je rijetko od njega viđeno.
Doduše nisu to oni bolidi protiv kojih bi volio ga vidit da se bori, al bolje išta nego ništa.
Doduše nisu to oni bolidi protiv kojih bi volio ga vidit da se bori, al bolje išta nego ništa.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Interview sa Vettelom nakon utrke 
LM: "Is the atmosphere still good?"
SV: "bla bla bla" ukratko ==> Not. Bit će vatre do kraja... Deja vu me neki lovi... 2007 bi se mogla ponovit....

LM: "Is the atmosphere still good?"
SV: "bla bla bla" ukratko ==> Not. Bit će vatre do kraja... Deja vu me neki lovi... 2007 bi se mogla ponovit....

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
mali prši cinizmom..........to ga nebu dovelo do naslova.......nije lewisa, neće ni njega...
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Mogli bi spušit naslov zbog međusobih obracuna!
Ko Mclaren 2007.
Ko Mclaren 2007.
-
- Navijam za: Ferrari
Sve sto ima veze sa njemackom,bolid vozac ili motor to je puno arogancije i cinizma.Nemoze bez toga.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
"Lewis je postigao ono što nije u Valenciji". Ajme majko dečko bi trebao malo na godišnji da smiri strasti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
heh, kaze on da je kao webber pokazao pravo lice.. jbmu, tako mali a vec zna kako se ponasat u ovakvim situacijama..
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... es-vettel/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnji krug mu nije bio perfektan
Zadnji krug mu nije bio perfektan
-
- Početnik
- Navijam za: McLaren
U ovom medjusubnom drkanju navijaca moje ekipe i navijaca Ferrarija zaboravilo smo na mimozu Vettela, evo on je zbunjen zbog loseg starta, mrs, priznaj da si nesposoban, kao da ti je ovo prvi put da start useres. Prosli put je kvacilo krivo, a sto je sad?
- sunseeker
- Profesionalni vozač
ali oduševljava način na koji je nasrnuo na alonsaTommy je napisao/la:U ovom medjusubnom drkanju navijaca moje ekipe i navijaca Ferrarija zaboravilo smo na mimozu Vettela, evo on je zbunjen zbog loseg starta, mrs, priznaj da si nesposoban, kao da ti je ovo prvi put da start useres. Prosli put je kvacilo krivo, a sto je sad?
- Barry
- Test vozač
ma svabo je ludTommy je napisao/la:U ovom medjusubnom drkanju navijaca moje ekipe i navijaca Ferrarija zaboravilo smo na mimozu Vettela, evo on je zbunjen zbog loseg starta, mrs, priznaj da si nesposoban, kao da ti je ovo prvi put da start useres. Prosli put je kvacilo krivo, a sto je sad?

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Eee, jel mogu ja u tu tvoju ekipu?Tommy je napisao/la:U ovom medjusubnom drkanju navijaca moje ekipe i navijaca Ferrarija zaboravilo smo na mimozu Vettela, evo on je zbunjen zbog loseg starta, mrs, priznaj da si nesposoban, kao da ti je ovo prvi put da start useres. Prosli put je kvacilo krivo, a sto je sad?

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Moja ekipa je Mclaren, moja ekipa je i KK Zadar kao i Atletico Madrid, mozes slobodnoDani je napisao/la:Eee, jel mogu ja u tu tvoju ekipu?Tommy je napisao/la:U ovom medjusubnom drkanju navijaca moje ekipe i navijaca Ferrarija zaboravilo smo na mimozu Vettela, evo on je zbunjen zbog loseg starta, mrs, priznaj da si nesposoban, kao da ti je ovo prvi put da start useres. Prosli put je kvacilo krivo, a sto je sad?![]()
![]()

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja se nadam da ću valjda vidjet od njega jednom borbu za prvu poziciju i te njegove vozačke sposobnosti preticavanja. Pokušo je u Turskoj pa oštetio dobar dio RB-a.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Hebes ti sve te prve startne pozicije kad u utrci nemoze doci do pobjede (jedino Valencija).
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Vuksa_KC
- Veteran
Rookie...ko da će zauvijek takav biti...pa to ti je ono dok ti kažu, misli prvo na sebe, a onda na druge. Pa valjda je cilj trebao biti 'prvi u prvom zavoju', a ne 'naglo zatvaraj Alonsa' :S
Kaj mu vrijedi naslađivanje 'alonzo didnt du it', kad već n-puta nemre 'pole' pretvoriti u pobjedu.
Kaj mu vrijedi naslađivanje 'alonzo didnt du it', kad već n-puta nemre 'pole' pretvoriti u pobjedu.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
pa dobro, mlad je dečko bu naučilVuksa_KC je napisao/la:Rookie...ko da će zauvijek takav biti...pa to ti je ono dok ti kažu, misli prvo na sebe, a onda na druge. Pa valjda je cilj trebao biti 'prvi u prvom zavoju', a ne 'naglo zatvaraj Alonsa' :S
- Vuksa_KC
- Veteran
Da, ali ovo mu je definitivno onda zadnja sezona da se može na to izvlačiti, posebice zbog forme RBR-a.sunseeker je napisao/la:pa dobro, mlad je dečko bu naučilVuksa_KC je napisao/la:Rookie...ko da će zauvijek takav biti...pa to ti je ono dok ti kažu, misli prvo na sebe, a onda na druge. Pa valjda je cilj trebao biti 'prvi u prvom zavoju', a ne 'naglo zatvaraj Alonsa' :S
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Imo je i puno kvarova, nije za sve on krivVuksa_KC je napisao/la:Da, ali ovo mu je definitivno onda zadnja sezona da se može na to izvlačiti, posebice zbog forme RBR-a.sunseeker je napisao/la:pa dobro, mlad je dečko bu naučilVuksa_KC je napisao/la:Rookie...ko da će zauvijek takav biti...pa to ti je ono dok ti kažu, misli prvo na sebe, a onda na druge. Pa valjda je cilj trebao biti 'prvi u prvom zavoju', a ne 'naglo zatvaraj Alonsa' :S

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- l3n00x
- Navijam za: alonso
šta reć na vetella,svi govore koliko je alonsso imao grešaka u sezoni,mislim da vetell vodi na toj tablici,premalo iskorištenih pole positiona tek treće mjesto(koje dijeli sa frendom)ne baš sjajna sezona nije on više tako ni mlad
- sunseeker
- Profesionalni vozač
mislim da bi još uvijek bio najmlađi prvak u povijesti ako ove sezone uzme naslovl3n00x je napisao/la:šta reć na vetella,svi govore koliko je alonsso imao grešaka u sezoni,mislim da vetell vodi na toj tablici,premalo iskorištenih pole positiona tek treće mjesto(koje dijeli sa frendom)ne baš sjajna sezona nije on više tako ni mlad
- l3n00x
- Navijam za: alonso
da to stoji ,ali po meni još nije psihički dovoljno jak i drzak u pozitivnom smislu da bi uzeo naslov(iako je bolid najbolji na gridu),moža se varam ali mislim da će još pričekat na svoj naslov
- Schumy.d
- Legenda
Pa mene baš i nije nešto oduševio s tim potezom. Kao prvo, doveo je sigurnost sebe i Alonsa u pitanje, a kao drugo, tim potezom je izgubio 2 mjesta.sunseeker je napisao/la:ali oduševljava način na koji je nasrnuo na alonsa

Inače, sve ostalo vrlo dobro danas.
- Barry
- Test vozač
ni mene... na kraju je uspio upropastiti jos jedan pole... ponavljam ovo je vjecni talenat koji ce zauvijek ostati takav...Schumy.d je napisao/la:Pa mene baš i nije nešto oduševio s tim potezom. Kao prvo, doveo je sigurnost sebe i Alonsa u pitanje, a kao drugo, tim potezom je izgubio 2 mjesta.sunseeker je napisao/la:ali oduševljava način na koji je nasrnuo na alonsa

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- sunseeker
- Profesionalni vozač
to je više bilo onako sarkastično, potez očajnog manijakaSchumy.d je napisao/la:Pa mene baš i nije nešto oduševio s tim potezom. Kao prvo, doveo je sigurnost sebe i Alonsa u pitanje, a kao drugo, tim potezom je izgubio 2 mjesta.sunseeker je napisao/la:ali oduševljava način na koji je nasrnuo na alonsa