Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Felipe Massa »

domenico je napisao/la:Sve po planu. Alonso će na startu izgubit par pozicija, Massa vozi za sebe i neće ga pustit i još će se Alonso u prvom krugu sudarit s nekim, jer će bit ljut što cijelu godinu na startu gubi pozicije neovisno s koje pozicije starta. Ovo nije moje mišljenje, tako govori Nostradamus, 4 kvatren ,3 ditiramb i 8 pjevanje. A tko ne viruje, vidit će 21.12.2012. kad dođe smak svita. :evil:
Sto bi ga pustio?? =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Felipe Massa je napisao/la:
domenico je napisao/la:Sve po planu. Alonso će na startu izgubit par pozicija, Massa vozi za sebe i neće ga pustit i još će se Alonso u prvom krugu sudarit s nekim, jer će bit ljut što cijelu godinu na startu gubi pozicije neovisno s koje pozicije starta. Ovo nije moje mišljenje, tako govori Nostradamus, 4 kvatren ,3 ditiramb i 8 pjevanje. A tko ne viruje, vidit će 21.12.2012. kad dođe smak svita. :evil:
Sto bi ga pustio?? =D>
Alonso ima ipak neku šansu da se bori za titulu, istina taj šansa je veoma mala, a kad je Massa u pitanju onda skoro da ta šansa i ne postoji.
Kad smo kod puštanja Alonsa, ako Alonso u prvom zavoju bude poravnat sa Massom li bude malo ispred Masse vjerujem da su u Ferrariju rekli Massi da u tom slučaju prikoči i pusti Alonsa.
Ako Alonso bude loše startovao kao u Silverstonu, naravno da će Massa preći Alonsa i da će krenuti u potjeru za Vettelom, neće valjde čekati Alonsa pa da i njega zaobiđu Webber, McLarenovci i ostali.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

nadam se da ce Fernanado dobro startati,i da ce uzeti poziciju Vetelu,no Fernando je rekao :Utrka se ne dobija u prvom zavoju.
uh kako sam nervozan!!!!!!!!
Alonsista hasta la muerte..
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Sto bi ga pustio?? =D>
Alonso ima ipak neku šansu da se bori za titulu, istina taj šansa je veoma mala, a kad je Massa u pitanju onda skoro da ta šansa i ne postoji.
Kad smo kod puštanja Alonsa, ako Alonso u prvom zavoju bude poravnat sa Massom li bude malo ispred Masse vjerujem da su u Ferrariju rekli Massi da u tom slučaju prikoči i pusti Alonsa.
Ako Alonso bude loše startovao kao u Silverstonu, naravno da će Massa preći Alonsa i da će krenuti u potjeru za Vettelom, neće valjde čekati Alonsa pa da i njega zaobiđu Webber, McLarenovci i ostali.
Massa nema matematicku sansu jos za naslov??
Iz Ferrarija su izjavili prije pocetka sezone dog god vozac bude ima matematicku sansu za naslov nece biti timskih odredbi.
slika

Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la: Massa nema matematicku sansu jos za naslov??
Iz Ferrarija su izjavili prije pocetka sezone dog god vozac bude ima matematicku sansu za naslov nece biti timskih odredbi.
Matematičku šansu imaju i Senna,Glock...ali samo matematičku kao i Massa ;)

Što se tiče utrke volio bih da ne bude kiše i ja bi bio zadovoljan da Alonso nakon 1.zavoja ostane na 2.mjestu i tada bi imao velike šanse za pobjedu
Samo da na startu bude sve u redu [-o<
...put u raj nije posut ružama...
McLarenMercedes
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la McLarenMercedes »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Sto bi ga pustio?? =D>
Ne bih se složio da je šansa veoma mala. Alonso bi po starom bodovnom sistemu zaostajao 18 bodova. To uopšte nije toliko mnogo na 9 trka do kraja. Raikkonen je na 7 trka do kraja 2007. zaostajao 18 bodova i ni jednom nije rekao da je titula izgubljena. Danas kad bi Alonso pobedio a Hamilton odustao razlika bi bila 22 boda. Današnja trka je presudna za prvenstvo. Jedino čega se plašim je prva krivina - u prvih 6 na startu petorica, osim Buttona su sklona incidentima. Ako posle starta Alonso bude bio među prva dva uveren sam u pobedu.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:

Što se tiče utrke volio bih da ne bude kiše i ja bi bio zadovoljan da Alonso nakon 1.zavoja ostane na 2.mjestu i tada bi imao velike šanse za pobjedu
Ali kad pogledas realno da li ce oni do kraja sezone uzeti ijedan bod??
Ja znam da nema od Massinog naslova ove godine nista,ali ostalo je dosta utrka do kraja i ko zna sta se moze desiti.
Ako ga Massa vec nemoze osvojit ,nek ga osvoji Alonso,jer uvijek sam navijao za Ferrari ma ko god da vozio za njega.Tako ce biti i poslije Massinog odlaska.
;)
Ja za Kimija nisam navijao 2007. ali bio sam presretan kad je uzeo naslov.
slika

F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Naravno da ima, ali ipak treba biti racionalan Alonso ima veće šanse a ako se Massa nađe ispred Alonsa onda će i tako male šanse Alonsa za titulu biti još manje. Da je situacija što se tiče bodova kao kod Red Bull-a ili McLarena sigurno je da ne bi bio za takve naredbe.
Meni je Massa draži jer je ipak on naš, Ferrari-jevo dijete, za razliku od Alonsa ali ipak interes Ferrarija je na prvom mjestu. ;)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Chuck Norris je napisao/la:

slazem se sa tobom potpuno.molim za Fernanda [-o<
Alonsista hasta la muerte..
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

službeno argument protiv schumachera iz austrije 2002. godine više ne prolazi kod navijača alonsa
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

sta se ovo desilo :/ ne ne nadam se da nije istina :S
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ovo šta se sada dogodilo ne mogu i ne želim prihvatiti. Veliki sam navijač Alonsa ali ovo ne želim gledati, radije bi da bude drugi nego nepošteno prvi. Zbog ovakvih stvari između ostalog nisam volio Schumia, a sad sam postao svjedok da se moj miljenik pretvara baš u njega. Jedno je čuvati leđa nekome, ali prepustiti mu svoju poziciju koju nije izborio je nešto sasvim drugo. Nedopustivo i s obzirom da je dogovaranje zabranjeno mislim da su oba vozača Ferrarija zaslužila stroge kazne. Nedopustivo
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ovo je sasvim prihvatljiva odluka Ferrarijevog tima. Možda nije fer, ali ako žele oba (ili barem jedan) naslova, onda prednost mora biti na Alonsovoj strani. Na žalost, Massa je taj koji gubi, ali za to si je i jednim dijelom i sam kriv zbog lošijih predstava tokom prvenstva. Svaki bod je Alonsu bitan, dok Massi nije.

Ja vjerujem da bi Alonso napao Massu i time bi bespotrebno riskirao neki dodir i moguće odustajanje obojice, a to bi tada bio pravi debakl.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Sanel je napisao/la:Ovo šta se sada dogodilo ne mogu i ne želim prihvatiti. Veliki sam navijač Alonsa ali ovo ne želim gledati, radije bi da bude drugi nego nepošteno prvi. Zbog ovakvih stvari između ostalog nisam volio Schumia, a sad sam postao svjedok da se moj miljenik pretvara baš u njega. Jedno je čuvati leđa nekome, ali prepustiti mu svoju poziciju koju nije izborio je nešto sasvim drugo. Nedopustivo i s obzirom da je dogovaranje zabranjeno mislim da su oba vozača Ferrarija zaslužila stroge kazne. Nedopustivo
apsolutno se slazzem... sigurno je bio dogovor u boxu prije utrke... ovo je totalno uuzasno ...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ovo je čista strateška odluka protiv rasipanja bodova. Nije fer, slažem se, ali tih 7 bodova može biti odlučujuće na kraju. Ovo je nešto drugačije od 2002. jer... Schumacher bi bez toga i onako osvojio naslov, a ovdje je svaki bod važan. Da je i obratno, ne bi se ljutio.
Avanti FER, Avanti!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sanel je napisao/la:Ovo šta se sada dogodilo ne mogu i ne želim prihvatiti. Veliki sam navijač Alonsa ali ovo ne želim gledati, radije bi da bude drugi nego nepošteno prvi. Zbog ovakvih stvari između ostalog nisam volio Schumia, a sad sam postao svjedok da se moj miljenik pretvara baš u njega. Jedno je čuvati leđa nekome, ali prepustiti mu svoju poziciju koju nije izborio je nešto sasvim drugo. Nedopustivo i s obzirom da je dogovaranje zabranjeno mislim da su oba vozača Ferrarija zaslužila stroge kazne. Nedopustivo
Zasto oba?
Alonso je u 22 krugu kada nije uspio obici Felipea javio da je ovo smijesno. Tko zna, sta je jos pricao preko team radia.
Alonso ga nije mogao obici u tom 22 krugu na legalan nacin, pa je vjerovatno sizio i eto sta se desi.

Velika mrlja na ovu pobjedu. :thumbdown:
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

The Greatest je napisao/la:Ovo je čista strateška odluka protiv rasipanja bodova. Nije fer, slažem se, ali tih 7 bodova može biti odlučujuće na kraju. Ovo je nešto drugačije od 2002. jer... Schumacher bi bez toga i onako osvojio naslov, a ovdje je svaki bod važan. Da je i obratno, ne bi se ljutio.
da,da.kao oni su već u austriji znali da će schumacher dominantno uzet naslov pa su naredili da rubens pusti michaela čisto iz zlobe jer im je schumacher puno draži
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

a alonso još i slavi pobjedu.. ajme meni.. razumijem da su njemu bodovi potrebniji nego masi i sve to, ali čemu se veselit na takvoj pobjedi.
'cause everything is possible for those who believe..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

fanF1 je napisao/la:a alonso još i slavi pobjedu.. ajme meni.. razumijem da su njemu bodovi potrebniji nego masi i sve to, ali čemu se veselit na takvoj pobjedi.
A baš ju je proslavio... :roll:
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Pobjeda je pobjeda bravo ALONSOOOOO!!!!!!!!!
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

fanF1 je napisao/la:a alonso još i slavi pobjedu.. ajme meni.. razumijem da su njemu bodovi potrebniji nego masi i sve to, ali čemu se veselit na takvoj pobjedi.
Ne veseli se ni približno kak inače.
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Vidi se da Alonsu nije bas drago da je tako moralo ispasti da ga Massa propusti al takvi su talijani.. u red bullu nije bilo toga kolko pamtim
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
pantera
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

Vuksa_KC je napisao/la:
Ne veseli se ni približno kak inače.
ali za moj ukus je i to previše. ono njegovo pokazivanje rukama ''bla-bla'' po meni nije trebalo
'cause everything is possible for those who believe..
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nadam ste da ste ponosni na danasnju utrku Alonsa,posebno njegovi navijaci.Svaka mu cast.Vozacina je samo takva.
slika

Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Scuderia je napisao/la:
Zasto oba?
Alonso je u 22 krugu kada nije uspio obici Felipea javio da je ovo smijesno.
Jer su zajedno u tome. Jednako su krivi, iako je najveca krivnja Ferrarija. Ocito je da ni Alonsu ni Massi nije drago sto se to dogodilo, ali moraju slusati team. #-o
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
Odgovori