Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

@Schumy.d da je Fernando danas pobjedio na posten i zasluzen nacin vjeruj mi da bi mi bilo drago,ali ovako mu zelim sve najgore u nastavku sezone.
Naravno da necu mjenjati navijam za ,samo zelim da dobiju ono sto su zasluzili...
Ajmo FIA idemo kazna...

Svaka cast Ferrariju ,a posebno Alonsu na onakvom rizicnom preticanju Masse.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
ivanfece
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivanfece »

King iCool je napisao/la:Koja sramota od momčadi! I još tako loše sve to izvesti...SRAMOTA! Da su se barem potrudili sakriti malo taj team order.
Onaj team radio:"Jesi razumio poruku" ili onaj "sorry" su dovoljni dokazi FIA-i i bit će belaja. Dominicali samo bježi od novinara sad,haha! Baš me zanima sta će Massa sad u presici reči. MOžda da ga je baš u tom krugu ulovio grč u nozi!
Pa zar ovo nije isto kao i ono sa neke od prethodnih utrka kada su Batonu koji je napao Hamiltona javili da stedi gorivo.U pravu si Mclarenovci svaku prevaru ljepse zapakuju,nije Ferrari tako vjest u manipulacijama kao Mclaren al su zato dokazali da su najbrzi.FERRARI ima najjaci bolid i svi ostali mogu samo da se nadaju da ce ih sudbina i losa sreca omesti u prvenstvu.I McLarenove prevare.Pa niko nije u zadnjih par sezona varao i krao kao ovi iz McLarena i jos se oni javljaju,sramota i fuj.Ako ima licemjera medju vozacima onda je to Ronova maza Hamilton i niko vise,Vetel hits mee o pleas help.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

@One and only
Nemaš ti brige za mene. Ja sam tu blizu prozora pa ja samo lagano van, ne treba meni školjka.
Da, Ferrari je oderao McLaren. Tu nema rasprave, ali daj barem budite toliko pošteni pa dajte Massi da pobijedi. On je oprao
Alonsa na startu, vodio cijelu trku i sad ovo sranje. Fuj! Sad se vidi zašto je Alonso izbačen iz McLarena!
slika
ivanfece

Arai je napisao/la:@One and only
Nemaš ti brige za mene. Ja sam tu blizu prozora pa ja samo lagano van, ne treba meni školjka.
Da, Ferrari je oderao McLaren. Tu nema rasprave, ali daj barem budite toliko pošteni pa dajte Massi da pobijedi. On je oprao
Alonsa na startu, vodio cijelu trku i sad ovo sranje. Fuj! Sad se vidi zašto je Alonso izbačen iz McLarena!
A Alonso je izbacen iz McLarena zato sto je hamilton padao u depru svaki put kada ga vidi,a niko nesmije da iskvari Hamiju dok je stari prevarant Ron ziv.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

ivanfece je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Koja sramota od momčadi! I još tako loše sve to izvesti...SRAMOTA! Da su se barem potrudili sakriti malo taj team order.
Onaj team radio:"Jesi razumio poruku" ili onaj "sorry" su dovoljni dokazi FIA-i i bit će belaja. Dominicali samo bježi od novinara sad,haha! Baš me zanima sta će Massa sad u presici reči. MOžda da ga je baš u tom krugu ulovio grč u nozi!
Pa zar ovo nije isto kao i ono sa neke od prethodnih utrka kada su Batonu koji je napao Hamiltona javili da stedi gorivo.U pravu si Mclarenovci svaku prevaru ljepse zapakuju,nije Ferrari tako vjest u manipulacijama kao Mclaren al su zato dokazali da su najbrzi.FERRARI ima najjaci bolid i svi ostali mogu samo da se nadaju da ce ih sudbina i losa sreca omesti u prvenstvu.I McLarenove prevare.Pa niko nije u zadnjih par sezona varao i krao kao ovi iz McLarena i jos se oni javljaju,sramota i fuj.Ako ima licemjera medju vozacima onda je to Ronova maza Hamilton i niko vise,Vetel hits mee o pleas help.
Mislim da na ovakvu glupost ne moram odgovoriti...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:FUJ; FUJ; FUJ; FUJ; FUJ BLJAK!!!!! u svim ekipama se vozaci utrkuju na stazi jedino u ferrariu se propusta... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj
Ajd se prisjeti turske i Mclarenovog team radija da Button nije smjeo prestići Hamiltona ;)
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Arai je napisao/la:Fuj! Sad se vidi zašto je Alonso izbačen iz McLarena!
Ma dajte... Alonso izbačen? Pričate gluposti. Alonso nije izbačen, već je otišao. Iz Mclarena su rekli da bi ga voljeli zadržati.
Ja ne znam zašzo radite toliku frku oko ovoga. Potez nije bio pravedan prema Massi, ali je definitvno bio jako pametan za tim.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

ivanfece je napisao/la:
Arai je napisao/la:@One and only
A Alonso je izbacen iz McLarena zato sto je hamilton padao u depru svaki put kada ga vidi,a niko nesmije da iskvari Hamiju dok je stari prevarant Ron ziv.
HAHAHAHAH! Hamilton je padao u depru! HAHAHA! Razmisli ko je pao u depru u Valenciji. HAHAHA! Pa to što si ti sad napisao
nema nigdje. Daj se više molim te nemoj sramotiti.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:FUJ; FUJ; FUJ; FUJ; FUJ BLJAK!!!!! u svim ekipama se vozaci utrkuju na stazi jedino u ferrariu se propusta... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj
Ajd se prisjeti turske i Mclarenovog team radija da Button nije smjeo prestići Hamiltona ;)
Pa o ćemu ti pričaš čovječe??? Pa Button je napao HAmiltona i pretekao ga! Bio je 500m u vodstvu kad ga Lewis nije natrag pretekao.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Kenny je napisao/la:
Jedno je reci vozacu da ne ide u napad jer imate 1-2 ,a drugo je reci vozacu da pusti timskog kolegu.

I drago mi je sto je Massa to izveo na ovaj nacin ,da se vidi ...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Na 3:09 je dokaz vašeg licemjerja i razlog da više prestanete plakati.

http://www.youtube.com/watch?v=mx95W6XRRQ4
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
ivanfece

Arai je napisao/la:Jedna riječ je dovoljna: FUUUUJ!! Bljak! Rig! Ma daj molim te... Ferrari :thumbdown:
Da barem ima smajlić koji bljuje, njega bih stavio jer se upravo tako osjećam.
Normalno da ti se bljuje,i treba ali od straha kada vidis koliko smo nadmocniji.Cudime da nisu izveli safeti ispred ferarija to im je bila odlicna taktika do sada.Pa sta i neka im oduzmu sve bodove al nikad nece biti jaki kao ferrari,a ti sada lagano mozes pocet navijat za Mercedes jer ti si zbog Mercedesa i navijao za McM,priznaj.Da folksvagen udje u F1 oni bi ti bili favoriti.Toliko ste nadmocni da sada mozete prizeljkivati samo kaznu.Pa prizeljkujte,i bljujte od straha pred FERRARIJEM.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

King iCool je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Pa o ćemu ti pričaš čovječe??? Pa Button je napao HAmiltona i pretekao ga! Bio je 500m u vodstvu kad ga Lewis nije natrag pretekao.
Govorim o naredbama, znaš dobro da Button nije poštovo naredbu tima. Sjeti se da su Hamiltonu rekli da štedi gorivo, Hamilton ih je pito hoće li ga Button prestić i dobio je odgovor da ga Button neće prestić.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

One and only je napisao/la:Na 3:09 je dokaz vašeg licemjerja i razlog da više prestanete plakati.

Samo se vi tješite ali ovo i ono se ne može suporediti. Ne razumijem kako možete braniti tu sramotu?? Da su to posljednje 2-3 utrke bilo bi još razumljivo ali ovako... #-o
ivanfece

One and only je napisao/la:Na 3:09 je dokaz vašeg licemjerja i razlog da više prestanete plakati.

Svaka cast,mada ovo sto se vidi to je ocito montaza. :^o
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Svaka čast!! :thumbup:
ivanfece

King iCool je napisao/la:

Samo se vi tješite ali ovo i ono se ne može suporediti. Ne razumijem kako možete braniti tu sramotu?? Da su to posljednje 2-3 utrke bilo bi još razumljivo ali ovako... #-o
Da je to McM uradio pa hajde,ali ovako sramota.Pa jos 1-2,cista prevara. :evil:
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Samo sam čekao. Ukratko da odgovorim. Prvo i osnovno Hamilton je bio 1 i pol sekundu brži od svih na stazi. Kovalainen je bio DRUGI i nije niti pokušavao napasti vodećeg dok je Hamilton imao očitu šansu da to napravi. Ferrari je danas imao 1-2, Alonso nije ganjao nikoga. Drugo ovo izgleda puno ljepše nego dati gas do pol nakon zavoja. I ako se ne sjećaš nakon što je Lewis prošao Heikkia napao je prvog i pobjedio. Ali bravo, situacije su u potpunosti iste. GG
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

ivanfece je napisao/la:
Arai je napisao/la:Jedna riječ je dovoljna: FUUUUJ!! Bljak! Rig! Ma daj molim te... Ferrari :thumbdown:
Da barem ima smajlić koji bljuje, njega bih stavio jer se upravo tako osjećam.
Normalno da ti se bljuje,i treba ali od straha kada vidis koliko smo nadmocniji.Cudime da nisu izveli safeti ispred ferarija to im je bila odlicna taktika do sada.Pa sta i neka im oduzmu sve bodove al nikad nece biti jaki kao ferrari,a ti sada lagano mozes pocet navijat za Mercedes jer ti si zbog Mercedesa i navijao za McM,priznaj.Da folksvagen udje u F1 oni bi ti bili favoriti.Toliko ste nadmocni da sada mozete prizeljkivati samo kaznu.Pa prizeljkujte,i bljujte od straha pred FERRARIJEM.
HAHAHA! Ovo me pošteno nasmijalo. Ja navijam za McLaren zbog Mercedesa, pa što si ti Baba Vanga, Nostradamus. Ti znaš za koga ja
navijam! Pa vidi se da nisi na ti sam sa sobom. Trebao bi se zaposliti na EZO TV-u na Novoj. HAHA! Koji lik.
slika
ivanfece

SRV je napisao/la:Gade mi se ove poklonjene pobjede, ili Ferrari kao sinonim za to.
Poklonjena pobjeda je kada sudci izvedu safeti kar ispred najbrzeg bolida na stazi,a ojnog za koga navijaju kazne najblaze sto je moguce prolaskom kroz boks al kada stekne dovoljnu prednost da ga niko nemoze obici.A ovo je realnost samo Masa mi se zgadio,jer je jos jednom dokazao da dobro vozi samo kada se utrkuje protiv onih koji mu daju hljeb.Ja bih njega davno naglavacke iz Ferrarija naspicio.[youtube][/youtube]
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Caldor je napisao/la:

Samo sam čekao. Ukratko da odgovorim. Prvo i osnovno Hamilton je bio 1 i pol sekundu brži od svih na stazi. Kovalainen je bio DRUGI i nije niti pokušavao napasti vodećeg dok je Hamilton imao očitu šansu da to napravi. Ferrari je danas imao 1-2, Alonso nije ganjao nikoga. Drugo ovo izgleda puno ljepše nego dati gas do pol nakon zavoja. I ako se ne sjećaš nakon što je Lewis prošao Heikkia napao je prvog i pobjedio. Ali bravo, situacije su u potpunosti iste. GG
Kak to Alonso nikoga nije ganjal? A osim toga, Alo i Mas imaju barem isti bolid, za razliku od tada Ham-Kov.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Caldor je napisao/la:

A znači sad je do forme kako se to obavi. Znači u redu je ako ja tebi sa smješkom opalim šamar, a nije ako ti ga opalim uz psovku?
Alonso je bio brži od Masse i gonjao je Massu (ti kažeš da nije nikoga pa možda nismo gledali istu utrku). A ako je Hamilton tada bio toliko brži, uz neizmjeran talenat i raskoš vožnje onda nije bilo potrebe da se Kovalainen makne, zar ne? Ali se pomakao isto kao i Massa danas Alonsu. Možda bi tada Hamilton prestigao Kovu, a možda bi obojica završili u pijesku pored staze. Isto vrijedi za Alonsa i Massu danas.
Ne branim ovakve poteze. I meni se gadi i ovo u Njemačkoj 2008. i 2010. Nebitno od koga dolazi gadi mi se, ali vama se izgleda gadi samo kad dolazi od Ferrarija, a to je licemjerje. Govno je govno bez obzira dolazilo iz Maranella ili Wokinga.
slika

McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Caldor je napisao/la:

i ja sam cekao, i da heikki je bio 4. tad a ne drugi a lewis se probio do tog 1. mjesta poslije... i bio je 1 i pol sekundu brzi od heikkia... ali ovo, direkno naredit da ga puste na prvo mijesto ... bljak... red bullovci se razbijaju, mclareni se bore na stazi jedino se ferrariji pustaju...
McLaren u <3
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Vuksa_KC je napisao/la:
Caldor je napisao/la:

Kak to Alonso nikoga nije ganjal? A osim toga, Alo i Mas imaju barem isti bolid, za razliku od tada Ham-Kov.
Ja još uvijek čekam da mi neko da dokaze za to da oni nisu imali isti bolid. Pošto su to vaša maštanja i želje... neću dočekati. A koga je to ganjal Alonso? Massu? Pa čim mu je došao blizu odma se javljalo. A najviše mi se gadilo da je sam Alonso nagovarao tim da maknu Massu.

EDIT: Isprika, Heikki je bio 4., zaboravio sam točno. Hvala kolegi na ispravku.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@Caldor: na nekoj temi sam te sezone radio usporedbu forme Hamiltona i Kovalainena te sezone. Na početku sezone Heikki je bio brži, a što je vrijeme više odmicalo Hamilton je bio sve brži i brži u odnosu na Kovalainena. Da nisu možda inžinjeri poboljšali njegove vozačke sposobnosti kroz sezonu? Ne, nisu jer je to nemoguće. Jedino što mogu razvijati je bolid.
slika

Odgovori