Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Schumy.d »

Felipe Massa je napisao/la:Ako se dobro sjecam to je bila predzadnja utrka u sampionatu ,Massa je bio nekoliko bodova iza Hamiltona i to se moralo desiti.Kimi je odavno bio izgubio bilo kakve sanse za naslov.
Isto tako godinu prije toga Massa je pustio Kimija i ovaj je postao svjetski prvak i bilo mi je drago jer je to izvedeno na puno ljepsi i kulturniji nacin.
U ovogodisnjem sampionatu jos je ostalo 8(mislim) utrka i nista nije bilo izgubljeno,al nema veze njima ce na dusu.
:lol: :lol:
Ma daj molim te...
Smiri svoje drustracije malo, promisli malo bolje, pogledaj obje situacije objektivno pa će ti i ovaj postupak bolje sjesti.
Massa nije mogao biti prvak jer je do ove utrke vozio jako loše i dio krivice treba sam snositi. Uvjeti na početku su bili isti. Dok je Alonso skupljao bodove, Massa to nije uspijevao. Mogao je i on imati bodova kao Alonso i ovog danas nebi bilo sasvim sigurno. ;)

Isti slučaj je bio Kimi-Massa i potpuno je bio razumljiv tada isto kao i ovaj danas. ;)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:Ako se dobro sjecam to je bila predzadnja utrka u sampionatu ,Massa je bio nekoliko bodova iza Hamiltona i to se moralo desiti.Kimi je odavno bio izgubio bilo kakve sanse za naslov.
Isto tako godinu prije toga Massa je pustio Kimija i ovaj je postao svjetski prvak i bilo mi je drago jer je to izvedeno na puno ljepsi i kulturniji nacin.
U ovogodisnjem sampionatu jos je ostalo 8(mislim) utrka i nista nije bilo izgubljeno,al nema veze njima ce na dusu.
100% se slažem s ovim. Schumy.d argument ti je nikakav, između ova dva incidenta nema nikakve veze. Sve ti je napisano u ovom
postu. Da je Massa danas dobio podiglo se bi mu samopouzdanje, i pitanje što bi bilo do kraja sezone. Mislim, sramota da se vozaču
ne može omogućiti POTPUNO zaslužena pobjeda nakon onakve nesreće i svih sranja.
slika
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

a zašto bi neočiglednije izveli kad bi tako i tako svima bilo jasno da je pušteno
'cause everything is possible for those who believe..
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ja nisam govorio ovde da bi Massa mogao postati Svjetski prvak,vec to da za Alonsa ima jos dosta utrka da popravi sitaciju.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
:lol: :lol:
Ma daj molim te...
Smiri svoje drustracije malo, promisli malo bolje, pogledaj obje situacije objektivno pa će ti i ovaj postupak bolje sjesti.
Massa nije mogao biti prvak jer je do ove utrke vozio jako loše i dio krivice treba sam snositi. Uvjeti na početku su bili isti. Dok je Alonso skupljao bodove, Massa to nije uspijevao. Mogao je i on imati bodova kao Alonso i ovog danas nebi bilo sasvim sigurno. ;)

Isti slučaj je bio Kimi-Massa i potpuno je bio razumljiv tada isto kao i ovaj danas. ;)
Prije dva tjedna si rekao da je ošlo prvenstvo za Alonsa i Ferrari. Pa kako to da tako brzo mjenjaš mišljenje?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la: Prije dva tjedna si rekao da je ošlo prvenstvo za Alonsa i Ferrari. Pa kako to da tako brzo mjenjaš mišljenje?
Još uvijek smatram da će teško uzeti naslov(e). Ništa se nije promijenilo.
Ali isto tako mislim da zato baš Alonso mora biti u prvom planu jer je razlika Masse i Alonsa bila ogromna.

Da je Massa pobijedio, onda bi Ferrari napravio korak unatrag, ne naprijed, a to vama paše pa su vjerojatno vaše frustracije tako velike. ;)
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Felipe danas perfektno odvozio,bez najmanje greške.O puštanju ne vrijedi trošit riječi,samo od ovog trenutka želim jedino da Alonso ne osvoji naslov svjetskog prvaka.Nikad mI se nije sviđao,još od borbi s Schumijem,sad još manje.
Dolazi Mađarska,nadam se dobrom rezultatu Felipea,valjda će ponovit vožnju iz 2008. samo ovaj put da motor izdrži.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Prije dva tjedna si rekao da je ošlo prvenstvo za Alonsa i Ferrari. Pa kako to da tako brzo mjenjaš mišljenje?
Još uvijek smatram da će teško uzeti naslov(e). Ništa se nije promijenilo.
Ali isto tako mislim da zato baš Alonso mora biti u prvom planu jer je razlika Masse i Alonsa bila ogromna.

Da je Massa pobijedio, onda bi Ferrari napravio korak unatrag, ne naprijed, a to vama paše pa su vjerojatno vaše frustracije tako velike. ;)
pa massa je za alonsom bio nekih 30 bodova, nista strasno za ovakvo bodovanje i imali bi sanese obojica u ovakvom bolidu ali ferrari je momcad koja mi gadi ovaj sport...
McLaren u <3
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Šanse za naslov Massi su puuuno manje nego Alonsu stoga je ova odluka odlicna i ja ju pozdravljam. Sve karte na boljeg vozaca i ne znam sto se cudite, u ocajnim situacijama ovakve stvari se moraju raditi da bi se ostalo u igri. Samo su mi smijesni ovi moralisti McLarenovci koji tu sada padobranski nesto ubacuju, pa vama bi bilo drago da vise bodova dobije jedan Massa koji sigurno nije prijetnja nego Alonso koji ima kakve-takve sanse.
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

kao i svaki navijac Alonsa, moram reci da ova pobjeda ostavlja gorak ukus u grlu... necu reci da je nezasluzena, jer je Alonso bio najbrzi vozac na stazi, ali definitivno nije ni "zaradjena" imajuci sve u vidu...

No, koliko god ovo sve izgledalo sramno, i koliko god svi navijaci Masse bili frustrirani, cinjenice su da je:

1. Formula biznis u kapitalistickom dobu, i sve je racunica. A racunica kaze da je Alonso debelo bolji vozac ove godine od Masse i da je imao 30 bodova prednosti prije utrke i da su Massine sanse (posmatrajuci REALNO situaciju tj njegovu formu i razliku u bodovima MINIMALNE). To sto je ostalo 8 utrka je druga prica, no svi mi koji navijamo bi drugacije mislili da smo upravo mi gazde tog ferrarija... na koga bi stavili novac? mislim da je odgovor jasan i da je to sustina cijele price. Ferrari se odlucio za jednog vozaca. Imajte u vidu da je to mogao uraditi u toku ove sezone najmanje jos 3-4 puta gdje je Massa svojom nekonkurentnoscu kocio i Alonsa a i tim, i time radio na stetu tima u toj svojoj nemoci. No Ferrari nije ni u jednom segmentu favorizirao Alonsa u dosadasnjem dijelu sezone dok su to vec neki od timova i radili (iako na manje ofiran nacin).. Ovo sto se danas desilo nije u duhu fair-play-a i meni je stvarno krivo, i zao mi je Masse, ali to je jednostavno po sistemu: thats business! 9 od 10 ljudi bi uradili ovo isto i zato se tu nema sta reci... nazalost je sport (bilo koji u kojem se vrte veliki novci) izgubio na moralnim vrijednostima i principima. Nadam se samo da ce i Massu ogrijati sunce i da ce i on jednog dana postati svjetski prvak, iako se u zadnje vrijeme izgubio taj njegov zar...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Ajde Alonsovci oladite. Massa je danas napravio veliku stvar za Ferrari i zato zasluži malo poštovanja ;)
Možete mu reci hvala a ne da moralizirate o tome ko je bolji vozač.

Grande Massa ;)
slikaslikaslika
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

dady16 je napisao/la:Felipe danas perfektno odvozio,bez najmanje greške.

Koju si ti utrku gledao?
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Forza je napisao/la:Ajde Alonsovci oladite. Massa je danas napravio veliku stvar za Ferrari i zato zasluži malo poštovanja ;)

Grande Massa ;)
massa danas jedino što je pokazao da nije baš previše inteligentan, niti kao vozač, a niti kao osoba.....
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sunseeker je napisao/la:
Forza je napisao/la:Ajde Alonsovci oladite. Massa je danas napravio veliku stvar za Ferrari i zato zasluži malo poštovanja ;)

Grande Massa ;)
massa danas jedino što je pokazao da nije baš previše inteligentan, niti kao vozač, a niti kao osoba.....
bitno da je alonso toliko inteligentan da se sjeti javit boxu da je massa ispred a da bi mogao biti i on malo...
McLaren u <3
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

sunseeker je napisao/la:

Grande Massa ;)
ti starno imaš neke komplekse... u svim ovim kometarima samo ti ispadaš neinteligentan... a ti si samo osoba
slikaslikaslika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Razlika između Masse i Alonsa je ta da se Massa nije izmotavao kao balavac. Prvenstvo je još otvoreno tako da svi još imaju šanse.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dani je napisao/la:Razlika između Masse i Alonsa je ta da se Massa nije izmotavao kao balavac. Prvenstvo je još otvoreno tako da svi još imaju šanse.

pa massa se nije tebao izmotavati, jelte jer je svima bilo sve jasno...jer se on pobrinuo da svima bude jasno....

da sam ja šef momčadi takav bi mi vozač sutra pakirao stvari.......

momčad je prije svega, a ako imaš ugovor (a massa ga ima) gdje ti jasno puišu prioriteti onda ti ne treba previše pameti da znaš kako i šta moraš raditi.....

massi nije momčad prije svega.....a massi je ta ista momčad dala ugovor koji ne zaslužuje.......
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

McLewis je napisao/la:
bitno da je alonso toliko inteligentan da se sjeti javit boxu da je massa ispred a da bi mogao biti i on malo...
alonso je već davno pokazao da nije previše inteligentan i da ima poveći ego, massa je to pokazao danas....ja sam razočaran jer sam mislio da massa nije takav.....
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Smješno mi je da se ovo desilo već sad na polovici, da su 3 trke prije kraja ne bi ništa rekao za propuštanja ali dok još i Massa ima najmanje izglede za borbu... sad su mu već potonule sve lađe i vjerojatno će morat do kraja sezone sve radit za Alonsa, a vjerojatno i sljedeće sezone.
Da se mene pita od sljedeće trke propuštanja kažnjavat s 'drive-through' za oba vozača a prije toga vraćanje pozicije propuštenog.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma ne kažnjavati vozače. Tim je kriv. Oduzimanje konstruktorskih bodova bi bilo u redu AKO se dokaže krivica.

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Smješno mi je da se ovo desilo već sad na polovici, da su 3 trke prije kraja ne bi ništa rekao za propuštanja ali dok još i Massa ima najmanje izglede za borbu... sad su mu već potonule sve lađe i vjerojatno će morat do kraja sezone sve radit za Alonsa, a vjerojatno i sljedeće sezone.
Da se mene pita od sljedeće trke propuštanja kažnjavat s 'drive-through' za oba vozača a prije toga vraćanje pozicije propuštenog.
Massa je po meni od početka trebo Alonsa propuštat, ako žele da osvoje naslove, jer se zna ko je bolji vozač i iz kojeg je razloga Massa u Ferrariju.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dani je napisao/la:Ma ne kažnjavati vozače. Tim je kriv. Oduzimanje konstruktorskih bodova bi bilo u redu AKO se dokaže krivica.
ako se dokaže krivica za ŠTO?
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

sunseeker je napisao/la:
....Lošu režiju....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Toon Army je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
....Lošu režiju....
apsolutno
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa Sun sunce ti, pa nisi Alonso ili Massa da ne kužiš da pričamo o namjernom propuštanju.

slika
Odgovori