Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Felipe Massa »

Felipe se treba kazniti ,jer je dao pobjedu Alonsu.... da bas.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ako je dogovor otprije bio takav da se propusti Alonso, sto vjerujem da je... Onda je Massa poprilicno "neinteligentan" ili tvrdoglav... Mogao je lakocom to napraviti kada je bio onaj napad bez da im itko ista kaze... I to je vjerojatno ono zasto je alonso rekao da je smijesno... Jer je znao sto slijedi...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Bravo

Post Postao/la Bravo »

Hebo vas prepirke što je tko trebao i koga treba kaznit. Sve je to relativno :D
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Magic Alonso je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Zasto oba?
Alonso je u 22 krugu kada nije uspio obici Felipea javio da je ovo smijesno.
Jer su zajedno u tome. Jednako su krivi, iako je najveca krivnja Ferrarija. Ocito je da ni Alonsu ni Massi nije drago sto se to dogodilo, ali moraju slusati team. #-o
Alonsu nije drago? Sjeti se team radio s početka utrke. Dečki ovo je samo smiješno. On je očekivao da će ga Massa pustiti, možda čak i rekao timu da mu se makne.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

tomidix je napisao/la:Ako je dogovor otprije bio takav da se propusti Alonso, sto vjerujem da je... Onda je Massa poprilicno "neinteligentan" ili tvrdoglav... Mogao je lakocom to napraviti kada je bio onaj napad bez da im itko ista kaze... I to je vjerojatno ono zasto je alonso rekao da je smijesno... Jer je znao sto slijedi...

Sigurno je bio dogovor prije trke, tu uopće nema sumnje i dobro si uočio, kod onog napada mogli su to puno bezbolnije izvesti i nitko nebi A rekao.
A što se tiče kazne obojici, rekao je ovaj iznad, obojica su u tome i sigurno nijednom nije drago da je trka tako morala završit i kao što je massi naređeno da pusti alonsa tako je isto alonsu naređeno da prođe massu, dakle jednako su krivi iako je na kraju žrtva massa ali krivica je jednaka
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
Nije moj stari đabe uvjek govorio da su talijani najveći cigani!
slika
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Felipe Massa je napisao/la:Felipe se treba kazniti ,jer je dao pobjedu Alonsu.... da bas.
Pa sta ti tu nije jasno? Upravo to je zabranjeno. Propustiti timskog kolegu bzvz. Nije zabranjeno proci ga ako on uspori. Teoretski Massa i team su prekrsili pravila, no bilo bi glupo pravit se da Alonso nije znao nista o tome. :badgrin:
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Felipe Massa je napisao/la:Nadam ste da ste ponosni na danasnju utrku Alonsa,posebno njegovi navijaci.Svaka mu cast.Vozacina je samo takva.
Itekako sam ponosan na cijeli vikend! Brži na treningu, brži na kvalifikacijama pola sekunde, brži u utrci, najbrži krug. Vettel je omogućio Massi da prođe ispred.
Avanti FER, Avanti!!!
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
Da je bogdom tako Lewis rekao Kovalainenu prije 2 godine... aj šuš
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Felipe Massa je napisao/la:Felipe se treba kazniti ,jer je dao pobjedu Alonsu.... da bas.
Pa sta ti tu nije jasno? Upravo to je zabranjeno. Propustiti timskog kolegu bzvz. Nije zabranjeno proci ga ako on uspori. Teoretski Massa i team su prekrsili pravila, no bilo bi glupo pravit se da Alonso nije znao nista o tome. :badgrin:
a fernandov team radio da je to smijesno kad ga massa nije pustio???? hmmmmmmmm
McLaren u <3
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Mozda bi navijacicama McLarena bolje bilo da se brinu o onih 20ak sekundi zaostatka. Brzo ce Madjarska.
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
Moj stari to govori za Španjolce,hehehe.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Ricxpa je napisao/la:Mozda bi navijacicama McLarena bolje bilo da se brinu o onih 20ak sekundi zaostatka. Brzo ce Madjarska.
iskreno ja se i brinem radi toga ali ovo je bljak, sa takvim ferrariem bi i massa mogao do naslova da ovako nastavi... jos je dosta trka prije kraja...
McLaren u <3
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

dady16 je napisao/la:
Moj stari to govori za Španjolce,hehehe.
Vidiš, zanimljivo... Moj je otac meni govorio da su Meksikanci i Brazilci najveći cigani jer najviše njima sliče.
Avanti FER, Avanti!!!
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

McLewis je napisao/la: a fernandov team radio da je to smijesno kad ga massa nije pustio???? hmmmmmmmm
Mozda su mu ispricali vic. :badgrin:
Ne pokusavam ja reci da Fernando nije kriv, nego da je jednako kriv i Massa, a ti to ne vidis.
Sanel je napisao/la: Sigurno je bio dogovor prije trke, tu uopće nema sumnje i dobro si uočio, kod onog napada mogli su to puno bezbolnije izvesti i nitko nebi A rekao.
A što se tiče kazne obojici, rekao je ovaj iznad, obojica su u tome i sigurno nijednom nije drago da je trka tako morala završit i kao što je massi naređeno da pusti alonsa tako je isto alonsu naređeno da prođe massu, dakle jednako su krivi iako je na kraju žrtva massa ali krivica je jednaka
Evo covjek je objasnio. :D
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

The Greatest je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Nadam ste da ste ponosni na danasnju utrku Alonsa,posebno njegovi navijaci.Svaka mu cast.Vozacina je samo takva.
Itekako sam ponosan na cijeli vikend! Brži na treningu, brži na kvalifikacijama pola sekunde, brži u utrci, najbrži krug. Vettel je omogućio Massi da prođe ispred.
sve točno osim ovog. nije vettel omogućio massi ništa. massa je najbolje startao
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

daj ba navijaci Ferrarija budi te bar malo iskvareni kao navijaci McM i brani te svoje kao sto rade i oni,da li bili u pravu ili ne, oni su uvjek na strani svojih i dizu ih u nebesa ijako to nisu i ijako su tim sa najvise incidenata...dosta je pljuvanja po Ferrariju,Alonsu i Massi.....nije posteno to sto se desilo ali se desilo i tako je trebalo...vazna je cinjenica da su crveni zavrsili kao 1 i 2...
Zadnja izmjena: bravof, dana/u 25 srp 2010, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Ma Ferrari bi trebao rec ovo je jos nista za ono sto nam je FIA uzela u protekle 2 utrke... Tako se nekako valjda hoce...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

bravof je napisao/la:daj ba navijaci Ferrarija budi te bar malo iskvareni kao navijaci McM i brani te svoje kao sto rade i oni,da li bili u pravu ili ne oni su uvjek u pravu...dosta je pljuvanja po njima.....nije posteno to sto se desilo ali se desilo i tako je trebalo...vazna je cinjenica da su crveni zavrsili kao 1 i 2...
A mora netko biti kriv za +20, na kakav god način.
Zadnja izmjena: Vuksa_KC, dana/u 25 srp 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

McLewis je napisao/la: a fernandov team radio da je to smijesno kad ga massa nije pustio???? hmmmmmmmm
Mozda su mu ispricali vic. :badgrin:
Ne pokusavam ja reci da Fernando nije kriv, nego da je jednako kriv i Massa, a ti to ne vidis.
Sanel je napisao/la: Sigurno je bio dogovor prije trke, tu uopće nema sumnje i dobro si uočio, kod onog napada mogli su to puno bezbolnije izvesti i nitko nebi A rekao.
Evo covjek je objasnio. :D
krivi su oni svi... sto kvare meni najdrazi sport....
McLaren u <3
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

nevjerojatno je samo to da su se mclarenovi navijači osjetili prozvanim komentirati ova događanja...........

recite mi samo koja je razlika narediti nekome da propusti bržeg iza sebe ili bržem iza reći da odstupi?

a što se tiče masse, massa je sad ispao totalni posranac, do sada ga se cijelu sezonu puštalo da upropaštava utrke i sad kad je konačano poslužio svrsi on pametuje, pa da je bar bio jebeno brži pa da ima razloga i argumenata nešto govoriti.....

osim toga izletio je na startu...i može samo zahvaliti vettelovom karakteru zašto se uopće našao na prvom mjestu

smiješna utrka, massa ispao totalni debilček (pogotovo jer je imao idealnu priliku da to ne ispadne) i sve u svemu samo još jedan evidentan primjer zašto je zabrana momčadskih naredbi jedna velika lakrdija.......

jer bilo je normalno kad je kimi to isto morao napraviti u kini 2008........
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

dady16 je napisao/la:Ajde ne baljezgaj,kad se kaže cigan ne misli se na boju kože,nego na,naćuli uši,njihovo konstantno cviljenje kad su okolnosti za njih loše,gledaj Alonsovu karijeru,a kad sve ide ko podmazano tad svima pružaju ruke i čestitaju,opet gledaj Alonsa.Protiv toga nitko realan ništa ne može reći,na stranu njegove velike vozačke sposobnosti.
Gledam njegovu karijeru... prilično je impresivna za 29. godina.
Avanti FER, Avanti!!!
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

sunseeker je napisao/la:nevjerojatno je samo to da su se mclarenovi navijači osjetili prozvanim komentirati ova događanja...........

recite mi samo koja je razlika narediti nekome da propusti bržeg iza sebe ili bržem iza reći da odstupi?

a što se tiče masse, massa je sad ispao totalni posranac, do sada ga se cijelu sezonu puštalo da upropaštava utrke i sad kad je konačano poslužio svrsi on pametuje, pa da je bar bio jebeno brži pa da ima razloga i argumenata nešto govoriti.....

osim toga izletio je na startu...i može samo zahvaliti vettelovom karakteru zašto se uopće našao na prvom mjestu

smiješna utrka, massa ispao totalni debilček (pogotovo jer je imao idealnu priliku da to ne ispadne) i sve u svemu samo još jedan evidentan primjer zašto je zabrana momčadskih naredbi jedna velika lakrdija.......

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8e87FQtd ... re=related[/youtube] odstupio??? hmmmm bas mi i ne izgleda tako.....
McLaren u <3
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

sunseeker je napisao/la:nevjerojatno je samo to da su se mclarenovi navijači osjetili prozvanim komentirati ova događanja...........

Šta tebi smeta što se Massa nije sijao na kraju i veselio, pa pusti čovjeka.

PS. Alonso je danas dobro vozio i skupa sa Massom donijo 1. 2. Ferrariju.
slikaslikaslika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

dady16 je napisao/la:
Meni se čini da je danas p******c ispao neko drugi,ali ti uvijek ne propušataš priliku da vrijeđaš Massu pa se i ne čudim takvim riječima.
ajde nađi neki moj stariji post (dakle onaj koji ne uključuje današnji datum) gdje sam ja išta loše napisao o massi, dapače, kad su mu se svi smijali ja sam pisao pozitivno...

ali danas je pokazao da je ispodprosječno inteligentan......nažalost....ili jednosatvno ima preveliki ego....ali onda bi trebao uzeti svoj ugovor za 2011. i malo se skoncentrirati.....
Odgovori