Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la pantera »

sunseeker je napisao/la:
Dani je napisao/la:Razlika između Masse i Alonsa je ta da se Massa nije izmotavao kao balavac. Prvenstvo je još otvoreno tako da svi još imaju šanse.

pa massa se nije tebao izmotavati, jelte jer je svima bilo sve jasno...jer se on pobrinuo da svima bude jasno....
ma bilo je svima sve jasno preko radia a ne zato jer je ovaj 'skoro stao'.
Ćale od Lewisa je napisao/la:Smješno mi je da se ovo desilo već sad na polovici, da su 3 trke prije kraja ne bi ništa rekao za propuštanja ali dok još i Massa ima najmanje izglede za borbu... sad su mu već potonule sve lađe i vjerojatno će morat do kraja sezone sve radit za Alonsa, a vjerojatno i sljedeće sezone.
Da se mene pita od sljedeće trke propuštanja kažnjavat s 'drive-through' za oba vozača a prije toga vraćanje pozicije propuštenog.
pola sezone je prošlo, a alonsu treba svaki bod za naslov pa da se slučajno nebi kasnije lupali po glavi zbog tih par bodova, žele mu omogućit da već sad bude šta bliže. nije fer, ali tako je bilo i ranije, a vjerojatno će bit i kasnije, nažalost. ali to je F1 - novac, novac i opet novac.. ili cemo ju gledat ili ne
'cause everything is possible for those who believe..
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la:Pa Sun sunce ti, pa nisi Alonso ili Massa da ne kužiš da pričamo o namjernom propuštanju.
yep, al ti nikako ne želiš skužiti da pričamo i o namjernom gledanju u difuzor
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 25 srp 2010, 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa ako je difuzor Red Bullov zašto ne?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Saučeće Massinim navijaćima...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dani je napisao/la:Pa ako je difuzor Red Bullov zašto ne?

misliš ako u njega mora gledati webber?
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bolje bi bilo da ga Lewis dobro prouči i nacrta inžinjerima McLarena. Da ubrzaju bolid, a ne da ga uspore.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dani je napisao/la:Bolje bi bilo da ga Lewis dobro prouči i nacrta inžinjerima McLarena. Da ubrzaju bolid, a ne da ga uspore.
pa kako sad stvari stoje imati će lewis dovoljno prilika do kraja
rooky
Navijam za: Mclaren mercedes

Post Postao/la rooky »

zalosno za masu, jebiga dje alonso dodje mora sve biti po njegovom. steta
:...::: // Hamilton United \\...:::
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

rooky je napisao/la:zalosno za masu, jebiga dje alonso dodje mora sve biti po njegovom. steta
kaj je tu žalosno? da je massa dovoljno brz sve bi bilo ciguli miguli
rooky

Post Postao/la rooky »

sunseeker je napisao/la:
rooky je napisao/la:zalosno za masu, jebiga dje alonso dodje mora sve biti po njegovom. steta
kako nije vidjelo se poslije trke da je zalosno, alonso mu prisao ovaj ga kiselo pozdravi i okrene se, zalosno
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

rooky je napisao/la: kako nije vidjelo se poslije trke da je zalosno, alonso mu prisao ovaj ga kiselo pozdravi i okrene se, zalosno

dali se i tad kiselo pozdravio?
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

rooky je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
kako nije vidjelo se poslije trke da je zalosno, alonso mu prisao ovaj ga kiselo pozdravi i okrene se, zalosno
Pa nije bitna Ferrariju Massina 1 pobjeda, bitna im je borba za prvenstvo ;)

2:sunseeker: dobar primjer
Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 25 srp 2010, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Vratiće mu to Alonso u Brazilu ako Alosno ne bude imao više teoretske šanse za naslov a budu u sličnoj situaciji kao danas. ;)
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Ja mislim da je Massa danas oborio rekord po pitanju "For Sure" u jedno izjavi :shock:
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Steta za Massu,ali u svakom slucaju vjerujem da ce biti jos agresivniji u sljedecoj utrci i da ce pokazat da je onaj stari.Bravo Massa! =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Massa je odradio fantastican start.Iskoristio je sve sto mu se pruzilo i poveo utrku.Zatim je parirao Alonsu na meskim gumama, medjutim na tvrdjim je imao problema pa mu se Alonso mogao primaci kada je to pozeljeo.

Ja sam, iskreno skocio na plafon kada sam vidio situaciju u prvom zavoju.2 Ferrari-ja prelaze na celo poretka zaskocivsi Vettel-a sa obje strane.Kao da su se dogovorili.

Massa, je mislim bez problema prihvatio cinjenicu da mora pokloniti pobjedu Fernandu.Jer razum govori kako sam nema sanse u prvenstvu, tako da je po mom misljenju poslije prvog zavoja znao sta treba uciniti.

Svaka cast na nevjerojatnom momcadskom radu dvojice vozaca.Ostavljali su si i dovoljno prostora, tako da nije bilo niti jedne sekunde opasnosti od eventualnog kontakta izmedju dva F10.

Cestitam Felipe!!!
FORZA FERRARI!!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

nikolaa je napisao/la:Massa je odradio fantastican start.Iskoristio je sve sto mu se pruzilo i poveo utrku.Zatim je parirao Alonsu na meskim gumama, medjutim na tvrdjim je imao problema pa mu se Alonso mogao primaci kada je to pozeljeo.

Ja sam, iskreno skocio na plafon kada sam vidio situaciju u prvom zavoju.2 Ferrari-ja prelaze na celo poretka zaskocivsi Vettel-a sa obje strane.Kao da su se dogovorili.

Massa, je mislim bez problema prihvatio cinjenicu da mora pokloniti pobjedu Fernandu.Jer razum govori kako sam nema sanse u prvenstvu, tako da je po mom misljenju poslije prvog zavoja znao sta treba uciniti.

Svaka cast na nevjerojatnom momcadskom radu dvojice vozaca.Ostavljali su si i dovoljno prostora, tako da nije bilo niti jedne sekunde opasnosti od eventualnog kontakta izmedju dva F10.

Cestitam Felipe!!!
start nije fantastičan kad izletiš na prvom zavoju, a bome niti razum ako znaš što moraš, a u najidelanijoj mogućoj situaciji to ne napraviš...
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

nikolaa je napisao/la:

Cestitam Felipe!!!
s ovim se ne slazem, da je Massa to htio prihvatiti onako "bez problema", onda ne bi tim doveo u ovu situaciju vec je zajedno sa Smedleyem napravio od svega veliko kino... Ne kritiziram ga, razumijem ga, ali je sa preociglednim propustanjem definitivno stvorio probleme Ferrariju iz kojih ce barem proizici novcana kazna... toliko o tome "bez problema"...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

_dreamer_ je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:

Cestitam Felipe!!!
s ovim se ne slazem, da je Massa to htio prihvatiti onako "bez problema", onda ne bi tim doveo u ovu situaciju vec je zajedno sa Smedleyem napravio od svega veliko kino... Ne kritiziram ga, razumijem ga, ali je sa preociglednim propustanjem definitivno stvorio probleme Ferrariju iz kojih ce barem proizici novcana kazna... toliko o tome "bez problema"...
već je proizašla.....100 000, a da sam ja stefano laganini bi ju proslijedio u brazil...ili monaco di je već prijavljen......
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Ja neznam zasto ti pizdis po Massi, ako ces vec napadi nekoga onda napadaj Smedleya, on je daleko veci cirkus napravija od Masse, pa ono se ocigledno vidjelo (culo) da namjerno trkaci inzinjer svoju momcad sabotira.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

sunseeker je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Massa je odradio fantastican start.Iskoristio je sve sto mu se pruzilo i poveo utrku.Zatim je parirao Alonsu na meskim gumama, medjutim na tvrdjim je imao problema pa mu se Alonso mogao primaci kada je to pozeljeo.

Cestitam Felipe!!!
start nije fantastičan kad izletiš na prvom zavoju, a bome niti razum ako znaš što moraš, a u najidelanijoj mogućoj situaciji to ne napraviš...
Izletilo je jos 10 vozaca na tom zavoju poslije starta.Start je odlicno odradio i nije mogao drugacije uciniti nego li da izleti jer su se sa njegove desne strane naguravali Alonso i Vettel..
FORZA FERRARI!!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Tommy je napisao/la:Ja neznam zasto ti pizdis po Massi, ako ces vec napadi nekoga onda napadaj Smedleya, on je daleko veci cirkus napravija od Masse, pa ono se ocigledno vidjelo (culo) da namjerno trkaci inzinjer svoju momcad sabotira.
zato što sam do danas o massi imao drugačije mišljenje, imao je priliku na stazi napraviti da nitko ništa ne kuži

možda mu to nebi cijenio cijeli svijet, ali u ferrariju bi to itekako znali!

ALI NE, morao je pokazati.....kome? što?

smedleya također ne kužim? ali ako ovako nastavi neće dugo ostati u ferrariju....

TIM je na prvom mjestu.....ili bi bar trebao biti
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

nikolaa je napisao/la:

Izletilo je jos 10 vozaca na tom zavoju poslije starta.Start je odlicno odradio i nije mogao drugacije uciniti nego li da izleti jer su se sa njegove desne strane naguravali Alonso i Vettel..

nije 10, već maksimalno 5 i ako ti kažeš da je morao izletiti onda je morao....ali ako moraš izletiti onda to nije fantastično

rooky

Post Postao/la rooky »

evo kako je alonso bio bolji i brzi.Ferrari F1 tim je kažnjen sa 100.000 dolara zbog primjene timskih odredbi na današnjoj V.N. Njemačke.

FIA je kaznila momčad iz Maranella zbog incidenta koji se dogodio u 48. krugu utrke, kada je Felipeu Massi radio vezom javljeno da propusti vodeću poziciju Fernandu Alonsu.
Momčad je ovime prekršila članak 39.1 sportskog pravilnika, kojim je zabranjena primjena timskih odredbi, te članak 151c, kojim je zabranjeno ugrožavanje ugleda sporta.

Cijeli slučaj proslijeđen je FIA-inom svjetskom motor sport vijeću, koje će dodatno razmotriti cijelu situaciju, te donijeti odluku o eventualnim dodatnim sankcijam
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

sunseeker je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:

nije 10, već maksimalno 5 i ako ti kažeš da je morao izletiti onda je morao....ali ako moraš izletiti onda to nije fantastično
[youtube]http://www.bojezvuka.hr/cjenici/yamaha_cjenik.html[/youtube][/quote]

Nisam mislio bukvalno 10 bolida..o Boze!!!

Za mene je.Massa je veliki dio ovog dobrog vikenda za Ferrari i ne moze se po njemu pljuvati u svakom postu.Navijam za Ferrari i drago mi je kada vidim u parce fermeu na 1-2 dva crvena bolida za znakom Cavallino Rampante..
Massa je danas ucinio mnogo, a ti ga bez pardona pljujes u svakoj tvojoj rijeci.Zamisli da je na njegovom mjestu bio Weber ili Vettel, e onda bi vidjeli dva bolida pokraj staze, a ne na trijumfu..
FORZA FERRARI!!!
Odgovori