Zaboravio si jedno važno. "Smedley: Sorry."homersimpson je napisao/la: Suci su to mogli i drugačije interpretirati npr.
"Alonso je brži, znaš što treba napraviti. Vozi brže."
.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Fernando Alonso
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Vidjet ćemo kakva će odluka biti WMSC ali ako Ferrari dobije veliku kaznu Smedley bi trebao dobiti otkaz. On mora da vodi računa o tome šta priča i da štiti interese Ferrarija, bez obzira što je očigledno sa Massom dobar prijatelj, njega ne plaća Massa nego Ferrari.Dani je napisao/la:Zaboravio si jedno važno. "Smedley: Sorry."homersimpson je napisao/la: Suci su to mogli i drugačije interpretirati npr.
.

- kowalski
- Rezervni vozač
U vrijeme Schumachera nije bilo kažnjivo. Sad je. Radi toga nije bilo izravne naredbe. Suci to nisu mogli drugačije interpretirati.homersimpson je napisao/la:Neznam gdje ti vidiš glupost. Navedi, pokaži gdje je to Massa dobio izravnu naredbu da propusti Alonsa kao što je to bilo svojedobno s Barrichellom i Schumacherom.Arai je napisao/la: I molim te ne piši gluposti.
Ne trebaš navoditi ono što je i bilo predmet kazne jer to nije izravna naredba. Razgovor u "šiframa" - OK, ali izravna naredba nije.
Massi je dano do znanja da je Alonso brži. Takve obavjesti vozači dobivaju stalno jer ih uvjek zanima što se dešava s onima neposredno iza/ispred njih.
Suci su to mogli i drugačije interpretirati npr.
S obzirom da nije bilo izravne naredbe ali zbog insinuacije koja je očita cijelom svijetu mogli su dobiti opomenu.
Kazna o momčadskim odredbama automatski povlači i kaznu o blamaži.
A dvostruko mjerilo o čitanju pravila mislim da, s obzirom na tvoj avatar, ne trebam niti pokušavati objašnjavati ti bi to trebao znati bolje a usput daljnja rasprava o tome opet odlazi u OT.
Ono što je bitno u ovoj priči, onaj postupak iz 2002.god je nemoralan, a ovaj je i nemoralan, i protuzakonit.
A da li su opravdana propuštanja? Naravno da jesu. Cilj opravdava sredstvo, a cilj je naslov prvaka.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Stavimo na trenutak ove svima očite stvari na stranu. Tvoj prijašnji post je bio tipa: "Pokušali su zaobići pravila, ali ih je FIA kaznila ..."homersimpson je napisao/la:Neznam gdje ti vidiš glupost. Navedi, pokaži gdje je to Massa dobio izravnu naredbu da propusti Alonsa kao što je to bilo svojedobno s Barrichellom i Schumacherom.Arai je napisao/la: I molim te ne piši gluposti.
Ne trebaš navoditi ono što je i bilo predmet kazne jer to nije izravna naredba. Razgovor u "šiframa" - OK, ali izravna naredba nije.
Massi je dano do znanja da je Alonso brži. Takve obavjesti vozači dobivaju stalno jer ih uvjek zanima što se dešava s onima neposredno iza/ispred njih.
Suci su to mogli i drugačije interpretirati npr.
S obzirom da nije bilo izravne naredbe ali zbog insinuacije koja je očita cijelom svijetu mogli su dobiti opomenu.
Kazna o momčadskim odredbama automatski povlači i kaznu o blamaži.
A dvostruko mjerilo o čitanju pravila mislim da, s obzirom na tvoj avatar, ne trebam niti pokušavati objašnjavati ti bi to trebao znati bolje a usput daljnja rasprava o tome opet odlazi u OT.
FIA ih nije kaznila zbog samog prekršaja, već zbog narušavanja ugleda sporta što je također jedno od pravila. WMSC će tek utvrditi
dali sa danim dokazima može kazniti Ferrari zbog ovoga što je svima bilo tako očito. Vjerujem da će Ferrari dobiti tzv. uvijetnu kaznu.
Istu onu stvar kao što je dobio McLaren nakon gluposti u Australiji 2009. Ako ne naprave nikakvo sranje recimo do kraja sezone ovaj im
se prekršaj briše. To je jedino što se logički i može a ono što ti kažeš, nema konkretnog dokaza. Kazna za bilo koga od vozača, pogotovo
Alonsa uopće ne dolazi u obzir.
Što se tiče dvostrukih mjerila...Ja ih ne vidim nigdje. Ama baš ni jedna situacija u ovoj sezoni se nije desila dva puta. Desile su se slične,
ali opet jako različite situacije, te što zbog toga, što zbog debilnih sudaca i FIA-inih pravila Hamilton nije bio kažnjen. Ali vidiš da se to
sve počelo naplaćivati. Eto jedne poklonjene pobjede Alonsu, a i uvjeren sam da će u Mađarskoj bez problema dići postolje, a vrlo vjerojatno
i pobjedu i evo njega tik iza Hamiltona. A onda se nadam da će gluposti FIA i svih ostalih vrsta van staze prestati da u miru uživam u
ostatku prvenstva.

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BsQwQGvo ... r_embedded[/youtube]Dani je napisao/la:Zaboravio si jedno važno. "Smedley: Sorry."homersimpson je napisao/la: Suci su to mogli i drugačije interpretirati npr.
.
Evo objasnio je tu da mu je samo bilo zao sto ga je fernando prosao iako ga je hrabrio da pritisne jer je fernando brzi... hahaha lol
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Hajoj gadi mi se Domenchalli i ovo njegovo slikanje na kraju sa Alonso i Massom.Kao mi smo tim... Ma ti si ....necu da pisem psovke...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Schumy.d
- Legenda
Ajde se malo smiri jer već postaješ dosadan sa tim svojim cmizdrenjem.Felipe Massa je napisao/la:Hajoj gadi mi se Domenchalli i ovo njegovo slikanje na kraju sa Alonso i Massom.Kao mi smo tim... Ma ti si ....necu da pisem psovke...

Sam si rekao da navijaš za Ferrari. Ako je tako, onda skuži napokon da je ovo bilo samo radi dobrobita tima.
-
- Svjetski prvak
Ok ,super ,bilo je za dobrobit tima,al zar mora jos vise ponizavati Massu sa ovim slikanjima i glupostima?Schumy.d je napisao/la:Ajde se malo smiri jer već postaješ dosadan sa tim svojim cmizdrenjem.Felipe Massa je napisao/la:Hajoj gadi mi se Domenchalli i ovo njegovo slikanje na kraju sa Alonso i Massom.Kao mi smo tim... Ma ti si ....necu da pisem psovke...
Sam si rekao da navijaš za Ferrari. Ako je tako, onda skuži napokon da je ovo bilo samo radi dobrobita tima.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
fali nama danas jedan Montoya, on bi na 'Fernando je brži od tebe' odgovorio: neka se goni u 3 PM
(sad bi za Montoyu dao van Schumahera, Barichella i još pola grida...)

- Schumy.d
- Legenda
A šta je trebao?Felipe Massa je napisao/la: Ok ,super ,bilo je za dobrobit tima,al zar mora jos vise ponizavati Massu sa ovim slikanjima i glupostima?

Massa može i s ovim 2. mjestom biti sretan jer je odvozio do sada najbolju utrku. Sada treba skupljati bodove, a ako opet bude slab do kraja, lijepo se zahvalit na suradnji i uzet nekog drugog. I gotovo...
Ako ide, ide, a ako ne ide, doviđenja..
-
- Svjetski prvak
Sta je trebao?? Treba je sutit i pustiti ga nek ide na press konferenciju pa u hotel ili gdje vec idu ,a ne izigravati budalu ,samo da opere ruke od svega.Schumy.d je napisao/la:A šta je trebao?Felipe Massa je napisao/la: Ok ,super ,bilo je za dobrobit tima,al zar mora jos vise ponizavati Massu sa ovim slikanjima i glupostima?![]()
Massa može i s ovim 2. mjestom biti sretan jer je odvozio do sada najbolju utrku. Sada treba skupljati bodove, a ako opet bude slab do kraja, lijepo se zahvalit na suradnji i uzet nekog drugog. I gotovo...
Ako ide, ide, a ako ne ide, doviđenja..
Slazem se da su Massini rezultati los ,ali i Kimijevi su bili pa ga nisu odmah otjerali vec cekali jos jednu sezonu i vidjeli hoce li biti ista..
Koga bi Ferrari trebao dovesti umjesto Masse?(ovo te pitam cisto da znam tvoje misljenje,nemoj misliti da provociram)

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
e to se moram s tobom složit , dobro bi došlo malo drskosti , iako Weber pokušava ,ali ne ide ga . Nakon onog na radiju ispričavao se . Meni je sve jasno udarac je na moral ma šta god mislili o vozačkim sposobnostima ili o nekom vozaču kad te tako opozovu .Ćale od Lewisa je napisao/la:fali nama danas jedan Montoya, on bi na 'Fernando je brži od tebe' odgovorio: neka se goni u 3 PM

... Forza Massa ...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
imaš na temi vn njemačke teoriju koju je postao chuck i sasvim je logična, a pogotovo taj sorry na krajuDani je napisao/la:
Zaboravio si jedno važno. "Smedley: Sorry."
p.s. kak da linkam na točno određeni post?
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Sad kad imamo u HR "aferu Mamić" mogao bi se neki kladioničar pobuniti na namještanje rezultata u stilu "on je znao da će Massa biti prvi nakon starta dok će se poklat Vettel i Alonso", a onda je na kraju "prevaren od strane Ferrarija". Postoji li i takva opcija?
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Trebao im je očitati bukvicu(i njemu i Smedleyu) za način na koji su to izveli a iza pres konferenciju gdje je svima dao do znanja da ga je propustio i gdje je glumio žrtvuFelipe Massa je napisao/la: Sta je trebao?? Treba je sutit i pustiti ga nek ide na press konferenciju pa u hotel ili gdje vec idu ,a ne izigravati budalu ,samo da opere ruke od svega.
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ovdje se slažem s tobom, jedino me smeta ovaj dio oko press konferencije. Ja bih se ponio jednako kao Felipe, čovjek je lijepo došao, rekao kako stvari uistinu stoje i ja mu skidam kapu na tome. Jednako kao što je i Kimi priznao u Kini da je pustio Felipea jer se ovaj bori za naslov.Chuck Norris je napisao/la:Trebao im je očitati bukvicu(i njemu i Smedleyu) za način na koji su to izveli a iza pres konferenciju gdje je svima dao do znanja da ga je propustio i gdje je glumio žrtvuFelipe Massa je napisao/la: Sta je trebao?? Treba je sutit i pustiti ga nek ide na press konferenciju pa u hotel ili gdje vec idu ,a ne izigravati budalu ,samo da opere ruke od svega.
Zašto lagati i izmotavati se, ako zapravo cijeli F1 svijet zna što se zapravo dogodilo? Alonsovo laganje je čisto pravljenje budala od svih nas.
Kad već pišem post, da se izjasnim i o situaciji. Tu stojim na Alonsovoj strani. Borba za naslov je borba za naslov i tu cilj opravdava sredstvo (ako je sredstvo dozvoljeno pravilima, što ovdje moralno gledano nije slučaj, ali teoretski gledano niti jedno pravilo nije prekršeno). Alonso je bio puno brži, a jedini razlog zašto nije prešao Massu je to što je znao da Felipe, sada kada je konačno naprijed, neće popustiti, i neće ga moći proći, bez da nešto ne polomi na bolidu.
Tada dolazi famozna naredba iz boksa. Ne znam čemu čuđenje Felipeovih navijača, Alonso je bio puno puno brži, i kao što sam već jednom i rekao, Alonso ga je mogao proći, ali to ne bi prošlo bez neke štete na njegovom autu. Da se ispred vozio Vettel, Hamilton, Alonso bi strelovito krenuo u napad i vjerojatno prošao, ali naprijed je stajao njegov timski kolega. Dakle, ako pri preticanju nešto prođe po krivu, cijela ekipa pati.

Zato je Alonso propušten. Možda i ne toliko zbog same borbe za naslov, nego čisto zato što je bio brži, zato što je mogao proći, ali nije, mislio je na ekipu i zamolio da se to sredi.
I ako može samo jedno pitanje za Felipeove navijače (koje će možda zvučati malo grubo, pa se odmah ispričavam svim njegovim navijačima s kojima sam u dobrom odnosu [Scuderia, Felipe Massa]). Po čemu je to Felipe zaslužio pobjedu? Samo po borbenosti koju je iskazao? Jer, o fantastičnom startu se ne može govoriti. Startao je na vrijeme i samo držao putanju, Vettel mu se praktički maknuo istovremeno zatvorivši Alonsa. Odličnoj vožnji dok je bio prvi? Ne bih rekao, Alonso mu se približavao kad god je želio, još ako Chuckova teorija pije vodu, tj. ako je istinita, tek onda je to tužno. Dakle, po čemu je zaslužio pobjedu?
Ja vas sve razumijem (mislim na njegove navijače), i znam kako vam je, ali nemojte trčati pred rudo. Timskih naredbi, još pogotovo ako su opravdane, kao u ovom slučaju, uvijek je bilo i uvijek će biti. Massa previše iskorištava to što Fernando ne želi doći niti blizu situacije koja se odigravala 2007. u McLarenu. Tako da ga zatvara, ne da mu proći kad je ovaj očigledno brži, itd. Jednom će i Alonsu prekipjeti, što će, vrlo vjerojatno, za posljedicu imati rat u Ferrariju, u kojem će ekipa, gle čuda, stati na Alonsovu stranu. Kao što netko već reče, Massa mora biti pametan sada, i mora dobro odigrati ulogu do kraja, a sljedeće sezone neka se bori.

Kao što rekoh, Alonsu zamjeram samo izmotavanje na pressici, ako je već nešto takvo napravljeno budi čovjek i priznaj, eventualno zahvali. A ne praviti budale od ljudi koji dugo gledaju i prate ovaj sport, koji ga razumiju i koji znaju što se uistinu dogodilo.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
Post je u priliku OK ali ovaj dio samo da odgovorim.Alonso nije imao izbora pa nije valjda lud da prizna da ga je Massa pustio,tada bi dao dovoljne dokaze da im oduzmu bodove.Alonso se nije hvalio pobjedom svojom nego pobjedom tima i nije imao šta drugo reći na press kad ga je Massa sa svojim ponašanjem poslije utrke i sa onakvim očitim propuštanjem doveo u nezgodnu situacijuluka_kimi je napisao/la: Kao što rekoh, Alonsu zamjeram samo izmotavanje na pressici, ako je već nešto takvo napravljeno budi čovjek i priznaj, eventualno zahvali. A ne praviti budale od ljudi koji dugo gledaju i prate ovaj sport, koji ga razumiju i koji znaju što se uistinu dogodilo.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
evo vidiš luka kimi da se ti i ja možemo složiti, osim jedne sitnice (nemre sad baš sve) alonso na pressici nikako nije mogao reći da ga je ovaj pustio jer je tako naređeno, jer bi to direktno značilo priznavanje kršenje pravila.....
a znamo svi, jedan (poveći) dio bitka f1 je upravo nedokazivo kršenje pravila, odnosno njihovo rastezanje - kako bi interpretirali šefovi momčadi
a znamo svi, jedan (poveći) dio bitka f1 je upravo nedokazivo kršenje pravila, odnosno njihovo rastezanje - kako bi interpretirali šefovi momčadi
- pantera
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Schumacher Ferrari
pa šta je njegov start mogao bit bolji? pa nije on kriv sta je vettel startao kako je, on je samo iskoristio pruženu priliku, a na krju krajeva zašto i nebi.ne znam šta je mogao drukčije(bolje) napravit na tom startu. a dalje nije vozio tako da je odmaglio alonsu, ali dovoljno da bude ispred i da ga vettel ne prođe. a vidjelo se da je alonso bio brži cijeli vikend, ne može se reć da nije. ali svi znamo da je jedno nekog stić, a drugo prestić. samo kad se sjetim onog trullievog vlakića.. znači ni jedna pobjeda, ili mjesto gdje netko nekog lovi i napada a ne prođe nije zasluženo? treba se znat i branit. ali istina je da nisu mogli dopustit da se skrše i odabrali su liniju manjeg otpora. razumljivo ali samo zbog alonsove borbe za naslov.luka_kimi je napisao/la:Po čemu je to Felipe zaslužio pobjedu? Samo po borbenosti koju je iskazao? Jer, o fantastičnom startu se ne može govoriti. Startao je na vrijeme i samo držao putanju, Vettel mu se praktički maknuo istovremeno zatvorivši Alonsa. Odličnoj vožnji dok je bio prvi? Ne bih rekao, Alonso mu se približavao kad god je želio, još ako Chuckova teorija pije vodu, tj. ako je istinita, tek onda je to tužno. Dakle, po čemu je zaslužio pobjedu?
mislim da je pušten samo zbog borbe za naslov, a ne zato jer je bio brži. zato jer ajmo gledat ovako ako je alonso brži i bolji vozač od masse, šta nije logično da ce se on lakše obranit od eventualnog napada vettela i samim time ferrari ce imat sigurniji max br. bodova?!
'cause everything is possible for those who believe..
- sunseeker
- Profesionalni vozač
izletio je na prvom zavoju....da vettel nije onako nasrnuo na alonsa ne bi felipe iz prvog zavoja izašao kao vodeći...fanF1 je napisao/la: pa šta je njegov start mogao bit bolji? pa nije on kriv sta je vettel startao kako je, on je samo iskoristio pruženu priliku, a na krju krajeva zašto i nebi.ne znam šta je mogao drukčije(bolje) napravit na tom startu. a dalje nije vozio tako da je odmaglio alonsu, ali dovoljno da bude ispred i da ga vettel ne prođe. a vidjelo se da je alonso bio brži cijeli vikend, ne može se reć da nije. ali svi znamo da je jedno nekog stić, a drugo prestić. samo kad se sjetim onog trullievog vlakića.. znači ni jedna pobjeda, ili mjesto gdje netko nekog lovi i napada a ne prođe nije zasluženo? treba se znat i branit. ali istina je da nisu mogli dopustit da se skrše i odabrali su liniju manjeg otpora. razumljivo ali samo zbog alonsove borbe za naslov.
mislim da je pušten samo zbog borbe za naslov, a ne zato jer je bio brži. zato jer ajmo gledat ovako ako je alonso brži i bolji vozač od masse, šta nije logično da ce se on lakše obranit od eventualnog napada vettela i samim time ferrari ce imat sigurniji max br. bodova?!
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ja ne znam jesu li ostali culi Alonsov team radio nakon utrke... Covjek je lijepo pitao: "-How's Felipe? -Felipe is good, he will be ok."vidc je napisao/la:mislim,to jest siguran sam da se ništa ne bi desilo da je rekao :"hvala felipeu što je mislio na tim i pustio me da pobjedim".ako vozač svojevoljno propusti nekoga to nije kršenje pravila.ali alonso pizda se izmotavao i valjao gluposti.odvratan je i sa svojim slavljem i press konferencijom,postao mi je najantipatičniji vozač na gridusunseeker je napisao/la:evo vidiš luka kimi da se ti i ja možemo složiti, osim jedne sitnice (nemre sad baš sve) alonso na pressici nikako nije mogao reći da ga je ovaj pustio jer je tako naređeno, jer bi to direktno značilo priznavanje kršenje pravila.....
To je ocito trenutak kada je on htio i mislio da smije razgovarati o Felipeu... Nakon toga team radio je odrezan tako da se ne zna sto je alonso dalje rekao... Ne shvacate da nije poanta zahvaljivati se pred cijelim svijetom... Uvjeren sam da je cim je massa izasao iz bolida Alonso zahvalio.. A slavlje mu je bilo nikakvo naspram dosadasnjih... tako da nije ni vrijedno spomena...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
-
- Svjetski prvak
E aj malo ohladi.Jasno se vidi da navijas za Alonsa ,a pricas o nekoj objektivnosti.Pa jos 10 bolida je izletilo u prvom zavoju pa nikom nista i Kimi je prosle godine u Spa otisao presiroko pa je pobjedio zasluzeno.sunseeker je napisao/la:izletio je na prvom zavoju....da vettel nije onako nasrnuo na alonsa ne bi felipe iz prvog zavoja izašao kao vodeći...fanF1 je napisao/la: pa šta je njegov start mogao bit bolji? pa nije on kriv sta je vettel startao kako je, on je samo iskoristio pruženu priliku, a na krju krajeva zašto i nebi.ne znam šta je mogao drukčije(bolje) napravit na tom startu. a dalje nije vozio tako da je odmaglio alonsu, ali dovoljno da bude ispred i da ga vettel ne prođe. a vidjelo se da je alonso bio brži cijeli vikend, ne može se reć da nije. ali svi znamo da je jedno nekog stić, a drugo prestić. samo kad se sjetim onog trullievog vlakića.. znači ni jedna pobjeda, ili mjesto gdje netko nekog lovi i napada a ne prođe nije zasluženo? treba se znat i branit. ali istina je da nisu mogli dopustit da se skrše i odabrali su liniju manjeg otpora. razumljivo ali samo zbog alonsove borbe za naslov.
Smaras vise sa tim komentarima.Ja sve necu da pocinjem neku diskusiju ,ali ti imas non stop nesto da dodas.

-
- Navijam za: Alonso
Felipe Massa je prilikom potpisivanja novog ugovora sa Ferrarijem sigurno imao i klauzulu da ove godine mora puštat Alonsa da bar pokušaju osvojiti vozačku titulu ako već ne mogu momčadsku. Massa se očigledno pomirio s time pa ćemo morati i mi ( s tim da će on dobiti nešto keša da lakše to preboli a nama ni iz džepa ni u džep ). Morate razumit i Felipea, da nije potpisa ugovor sa Ferrarijem di bi on iša iduću godinu. Stavite se u njegovu poziciju: ili 2011 u Ferrarija kao drugi vozač pa ako se tijekom sezone nešto dogodi (kao i 2008); ili u neki drugorazedan tim gdje će pomalo padat u zaborav.
Nediljko Matijaš
-
- Veteran
Alonso se s ovom pobjedom probio na 9.mjesto svih vremena po broju pobjeda
1. M.Schumacher 91
2. Prost 51
3. Senna 41
4. Mansell 31
5. Stewart 27
6. Clark 25
7. Lauda 25
8. Fangio 24
9.Alonso 23
10. Piquet 23
1. M.Schumacher 91
2. Prost 51
3. Senna 41
4. Mansell 31
5. Stewart 27
6. Clark 25
7. Lauda 25
8. Fangio 24
9.Alonso 23
10. Piquet 23
- Vuksa_KC
- Veteran
Meni nije jasno, FIA-i je naravno stalo do dostojanstva i stava o ovom sportu. Upravo taj tim radio koji se pušta u eter dosta toga govori i sad je kao dopušteno sve pustiti u eter, a čuje se sve i svašta. Istina, to nas zabavi, ali s obzirom na to što smo do sad sve čuli, FIA si malo teže može stati u obranu dostojanstva ovog sporta. Sumnjam da režišer utrke ima kakve veze sa FIA-om i puštanje u eter onog 'slasnog' i za žutilo stvorenog materijala samo se povećalo, to ne računaju da kvari dojam o ovom sportu. Paše im gledanost i pričanje o svemu, a ne računaju da ljude uglavnom zanimaju samo tuđi problemi i nesreće.tomidix je napisao/la:Ja ne znam jesu li ostali culi Alonsov team radio nakon utrke... Covjek je lijepo pitao: "-How's Felipe? -Felipe is good, he will be ok."vidc je napisao/la:mislim,to jest siguran sam da se ništa ne bi desilo da je rekao :"hvala felipeu što je mislio na tim i pustio me da pobjedim".ako vozač svojevoljno propusti nekoga to nije kršenje pravila.ali alonso pizda se izmotavao i valjao gluposti.odvratan je i sa svojim slavljem i press konferencijom,postao mi je najantipatičniji vozač na gridusunseeker je napisao/la:evo vidiš luka kimi da se ti i ja možemo složiti, osim jedne sitnice (nemre sad baš sve) alonso na pressici nikako nije mogao reći da ga je ovaj pustio jer je tako naređeno, jer bi to direktno značilo priznavanje kršenje pravila.....
To je ocito trenutak kada je on htio i mislio da smije razgovarati o Felipeu... Nakon toga team radio je odrezan tako da se ne zna sto je alonso dalje rekao... Ne shvacate da nije poanta zahvaljivati se pred cijelim svijetom... Uvjeren sam da je cim je massa izasao iz bolida Alonso zahvalio.. A slavlje mu je bilo nikakvo naspram dosadasnjih... tako da nije ni vrijedno spomena...
Tako ni sad to nije pušteno kako bi Alonso ispal maksimalno bad guy.