Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Igor18 »

Ma mercedes nema šanse na stazama na kojima je top speed od velike važnosti.
Oni imaju čini mi se cca 15 km/h manji top speed od najbržih, što je puno. Mislim da na Spa i na Monzi nemaju kaj tražit.
Njihove jedine šanse su kiša i neke kaotične situacije koje bi oni izbjegli ( sudari vodećih, SC a da oni netom prije obave box i slično).
Za Mađarsku se bojim da nebu dobro, odnosno da će se dogodit utrka slična valenciji.
Jedino se nadam, a prognoze govore da bi se mogla dogodit kiša pa da tu probaju nešto ugrabit.
Michael is faster than you!!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Bibi je napisao/la:
kowalski je napisao/la:Solidnu utrku je odvozio. Dobar race pace, u granicama mogućnosti bolida. Ubrzo je Spa, vidjeti ćemo koliko će izvući tamo. Ako auto bude solidan, moguće je prvo postolje ove sezone. 92.
A moguce je da Yamamoto ako auto bude solidan dode na postolje na SPA :roll:
Bolje bi bilo da se Mercedes baci sve karte na sljedecu sezonu i da probaju nesto konkretno napraviti od ove nema nista.Postolje je moguce jedino u lancanom sudaru vodece sestorice vozaca.
1. Ne očekujem postolje, već se kao i svi navijači nadam
2. Naravo da treba bacit karte na slijedeću sezonu, ali to ne znači da treba parkirati auto u garažu i ne utrkivati se
3. Rosberg je par puta bio na postolju ove sezone, a Spa je vozačka staza na kojoj je MS pružio jedne od najboljih performansa u karijeri tako da
postolje nije nemoguće
4. Paralela s Yamamotom ti je bzvz.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Michael jest malo zahrđao zbog 3 godine nenastupanja, bit će on opet OK , ali teško će ponoviti godine svoje dominacije. Sličan primjer je biciklist Lance Armstrong. I on je nakon 3 godine nenastupanja ponovno nastupio na touru prošle godine, ali došli su mlađi i luđi. Tako je i sa Schumacherom, veliko je pitanje hoće li on iduće godine biti među najboljima i ako mu bolid bude vrhunski. Jedino ako Mercedes i Brawn uvedu ono što radi i Ferrari: "team orders".
Nediljko Matijaš
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

domenico je napisao/la:Michael jest malo zahrđao zbog 3 godine nenastupanja, bit će on opet OK , ali teško će ponoviti godine svoje dominacije. Sličan primjer je biciklist Lance Armstrong. I on je nakon 3 godine nenastupanja ponovno nastupio na touru prošle godine, ali došli su mlađi i luđi. Tako je i sa Schumacherom, veliko je pitanje hoće li on iduće godine biti među najboljima i ako mu bolid bude vrhunski. Jedino ako Mercedes i Brawn uvedu ono što radi i Ferrari: "team orders".
Lance se vratio nakon 3 godine, pa bio drugi (ili treći) s vrlo malim zaostatkom. MS nije ni blizu tom rezultatu.
Naveći problem je ta odsutnost iz F1, dosta se toga razvilo i promjenilo s tehničkog aspekta, a on u tim promjenama nije sudjelovao. Sad treba to sve pohvatati, a vrijeme mu istječe. Budimo realni, ne pomlađuje se. Dominaciju više neće postići, ali ako bude imao najbolji auto, može doći do naslova.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

utrku je odvozio dobro, dobar start. raniji ulazak u boks nije bilo dovoljno da se vrati ispred kubice i tu je vjerojatno izgubio poziciju od rosberga kroz bokseve. poslje je rosberg bio malo brži. ali nisu bili veliki razmaci. očito je to najbolje šta je moglo bit.
a šta je tu je, bit ce bolje :)
'cause everything is possible for those who believe..
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ak je gumbić mogo do naslova može i schumi ( i rosberg naravno) samo preduvijet je konkurentan auto :D
Ono u Njemačkoj očito je bio maximum kaj se moglo napravit na toj stazi.
Nažalost, ni oni sami ne znaju u čemu je problem, u engleskoj na postolju, sad krug zaostatka obojce vozača.
Jebiga treba se izgurat sezona do kraja, puno je utrka ali treba mislit i na sljedeću sezonu. I oni sami (Rosberg) kažu da je baza automobila potpuno pogrešno napravljena (što smo mi na forumu odavno shvatili) i očito sve kaj donesu od updateova može to bit vrhunski novitet jednostavno ne daje dovoljno da se pokriju svi nedostatci.
Do kraja se moraju potruditi da budu u konstruktorskom poretku 4.momčad. Ne smiju se blamirat jer bi onim glavonjama koji sve financiraju lako moglo prekipjet (makar ne vjerujem da će nakon jedne sezone) ali nikad se ne zna.
Nije laka odluka Browna i ekipe, treba se lagano prebacit na sljedeću sezonu ali opet puno je do kraja i nekako se mora izgurat aktualna do kraja.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Evo još jednog onboard filma dede kojem nejde :lol:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

lijep krug ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slikaslikaslika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Hmmm, rekel bi čak da i ima smisla. Mislim da rijetko koji vozač voli da mu prednji kraj proklizava.
Da, bude od slijedeće po Schumijevom, ko zna kak bu Rosbyu odgovaral, a to je vjerojatno zadnja briga u Mercedesu:)
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

Duboko se nadam se je ovo istina što je napisano jer mi je užasno gledat ga kako se bori za mrvice jer mu je bolid totalno neprilagođen i kao da ima parsto kila viška
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ma polako se ide u raj ... još ćemo mi vidjet majstora na djelu. Neznam koliko se sjećate , ali i 2 godine u Ferrariju je postio i radio sa cijelom ekipom da postignu savršen bolid . Strpljenja !
... Forza Massa ...
pilot19

Post Postao/la pilot19 »

Ferrari4ever je napisao/la:Ma polako se ide u raj ... još ćemo mi vidjet majstora na djelu. Neznam koliko se sjećate , ali i 2 godine u Ferrariju je postio i radio sa cijelom ekipom da postignu savršen bolid . Strpljenja !
hm :biggrin: 97 mi se čini da je on bija više pri vrhu jako jako
slika
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

Tko zna što nam nosi sljedeća sezona možda naslon ili ipak ne :D
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

pilot19 je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Ma polako se ide u raj ... još ćemo mi vidjet majstora na djelu. Neznam koliko se sjećate , ali i 2 godine u Ferrariju je postio i radio sa cijelom ekipom da postignu savršen bolid . Strpljenja !
Zaboravljate samo da je tada MS imao, koliko? 27, 28 godina ? Teško da možeš reci covjeku od 41: "ima vremena, polako..." u sportu. :roll:
Glavna ponta u svemu tome je da upravo strpljenja i vremena se nema a ovo sada nikako ne izgleda bajno naprotiv izgleda uzasno.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Ovo sad izgleda tako, da je na treninzima Rosberg opet 0.015 ispred što pokazuje kakav je odnos snaga. Može se dogodit da budu još gori nego u Hockenheimu.
slikaslikaslika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Dero je napisao/la:
pilot19 je napisao/la:
Zaboravljate samo da je tada MS imao, koliko? 27, 28 godina ? Teško da možeš reci covjeku od 41: "ima vremena, polako..." u sportu. :roll:
Glavna ponta u svemu tome je da upravo strpljenja i vremena se nema a ovo sada nikako ne izgleda bajno naprotiv izgleda uzasno.
ima li vremena?
ima sigurno zašto ne
zanima te dokaz?
evo linka pa se uvjeri koliko su starci dobri http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Newman" onclick="window.open(this.href);return false; ako je mogao on, ne znam zašto schumaher ne bi mogao
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ma nisu tu u njegovom slučaju godine tolki problem.
On je tolko fizički i mentalno spreman da ta brojka od 41. godine nije ista kao kod "običnih smrtnika". Sigurno da je razlika kad je imao 28. godina i sada 41. al opet ne nešto drastično. Pa eto Rubens isto nije neki mladić pa čovjek vozi kao u najboljim danima u crvenom bolidu.
Schumi ima problem sa bolidom koji nije posložen onako kako on hoće.
Pa eto i gumbić je rekao da je schumijev problem to kaj nije sudjelovao u razvoju bolida i da je bolid bio koncepiran po buttonovom stilu vožnje (koji je suprotan od schumacherovog) i da vjeruje i da će to izgledat dručačije sljedeće sezone kad će imat bolid složen više prema svom stilu.
A ne vidim razloga da bi Button nešto branio ili opravdavao Schumachera, nije da su najbolji prijatelji...
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2400 ... edes-pace/" onclick="window.open(this.href);return false;

banako izgleda ... :(
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Nadam se da će sljedeće sezone bolid Mercedesa biti napravljen po mjeri Schumija pa da će moći da se bori za pobjede, da ponovo uživamo u njegovim potezima, ali da ipak ne bude bolji od Ferrarija, naravno.

Ove sezona je izgubljena, ali zato treba da se dobro pripreme za 2011.
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Sizifove muke.
pantera
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

prevelik zaostatak za rosbergom.. :(
nadam se da ce bar do bodova sutra, startovi su bili dobri ove sezone, makar je sad na prljavijoj strani
'cause everything is possible for those who believe..
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Kaj sad bu te opet rekli da ga mali ne šamara?
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Kockao se sa setup-om

http://www.autosport.com/news/report.php/id/85748" onclick="window.open(this.href);return false;
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ma kockao se on sa pameti kad se vratio u F1, kao što će se kockat s pameti Brawn ako sljedeće godine po njemu bude razvijao bolid.
Ne znam uopće zašto Rosberg to trpi, sve karte stavljaju na Schumahera a on izvlači maximum iz sebe i bolida. Trudi se kao nikad do sad i realno se bori s Kubicom i Renaultom dok Schumaher i Petrov se rasipaju po gridu. Još Mercedes otvoreno kaže da će se Schumaher popravit i da će sljedeće sezone on razvijat bolid, pa ja da sam Rosberg nebi si to dopustio trpit da kraj trenutno duplo boljeg vozača oni sve stavljaju na starca za kojeg niko ne može garantirat da će procvjetat sljedeće sezone.
Rosberg je čak predobar i puno toga trpi, ja bi im od sljedeće sezone reko ako će on krojit bolid ja idem iz Merca. Kod njih očito ne vrijedi taj režim tko ima realnije šanse za borit se mora ga kolega puštat i sve se mora njemu pružit, kod njih je bitno dovest svjetsko ime i sve njemu pružit pa kud ide da ide
slika
Odgovori