Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la McLewis »

The Greatest je napisao/la:"Lewis Hamilton put on an extraordinary performance to go seventh fastest." :smijeh:
šta se ti kesiš??? covijek nije vozio vecinu treninga, tek se ukljucio 12 min prije kraja na extra tvrdim gumama i zaostaje samo 0.7 sec za alonsom koji je vrijeme postavio na meksim gumama i da hamilton je bio na dugackom stintu, ko zna koliko je goriva imao....
McLaren u <3
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Hamilton je odvezao odlično vrijeme s obzirom na probleme koje je danas imao i svoje vrijeme je ostvario na tvrdim gumama što je još jedan plus. Ali treba uzeti u obzir da je Hamilton svoje vrijeme ostvario na kraju treninga kada se staza mnogo ubrzala, Alonso je svoje vrijeme ostvario na mekim gumama ali nekih 45 min ranije kada je staza bila zelena i u uslovima koji su bili danas to je veoma značajno, Hamilton je odvezao 8 brzih krugova i otprilke je imao i toliko i goriva, vidjelo se da napada stazu ako imš pun tank to se tako ne radi, Alonso kada je odvezao svoje najbrže vrijeme je takođe imao stint od 8 krugova,Hamiltonu su sporiji bolidi zasmetali par puta dok je Alonso 2-3 kruga odvezao čista.
Što se tiče zastatka Hamiltona u S3, možda mu taj sektor jednostavno ne odgovara, u S2 Hamilton imao najbolje vrijeme zbog F-ducka, možda je taj zaostatak od 0.7 s veliki ali zaostatak od 2-3 s u S3 je moguć i to ništa nije neuobičajeno i u Valenciji je Alonso imao problema sa S3.
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... -hamilton/" onclick="window.open(this.href);return false;

Hamilton o brzini McLarena
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

pametna vožnja za lewisa ,na startu napravio što je trebao,4.mjesto i nije tako loše s obzirom na brzinu bolida.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Lewis nakon utrke.... ;)

slika slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Moram reći da sam se naježio gledajući ovaj video. Stvarno se vidi da mu je gušt, veliki sportaš i pravi fan, svaka čast.
1200 konja...ne znam, zvuči predobro auto...ručni mijenjač...daj jebote...pardon na psovci.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Ovo je predobro i bolid je zbilja legendaran :D Svaka čast Lewisu na ostvarjenju snova =D>
slikaslikaslika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Silver_Neelsen je napisao/la:Moram reći da sam se naježio gledajući ovaj video. Stvarno se vidi da mu je gušt, veliki sportaš i pravi fan, svaka čast.
1200 konja...ne znam, zvuči predobro auto...ručni mijenjač...daj jebote...pardon na psovci.
Da, jos turbo punjac, mo's mislit kako to potegne kad se upali turbina. =P~

Kaze da mu je sa ovakvim bolidom ici do krajnjih granica, kao sto je Senna nekad radio, zelio bi da to iskusi, ali dobro, makar ga je provozao na par krugova. :D
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

SRV je napisao/la:Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.
Jel to pozitivna osobina ? :biggrin:
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

pilot19 je napisao/la:
SRV je napisao/la:Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.
No, svršil je i gotovo :D
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

Vuksa_KC je napisao/la:
pilot19 je napisao/la:
No, svršil je i gotovo :D
Aj nećemo ga previše krtizirat napreduje momčina nevodi više ćaću za rukicu :biggrin:
slika
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

svetogrđe
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baš je lijepo bilo vidjeti ponovo žutu kacigu u tome bolidu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Dani je napisao/la:Baš je lijepo bilo vidjeti ponovo žutu kacigu u tome bolidu.
Itekako ;)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Rain

Post Postao/la Rain »

Jak je Hamilton nema šta.

Najjače mi je kad priča o tome kak je Senna kroz Monaco vozio jednom rukom a drugom šaltao brzine i da to mora probat. A onda tijekom cijele vožnje hvata volan s obe ruke, i to onak baš grčevito :lol:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Veli Martin za Lewisa: "The quickest of the fixed wings runners."
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:Veli Martin za Lewisa: "The quickest of the fixed wings runners."
Hahaha! Fixed wing! Vidi se da pati na Ferrari i RBR. :biggrin: Po ko zna koji put je ostvaren maksimum maksimuma, možda
je eventualno mogao uzeti Massu, ali parna strane je veliki hendikep budući da je prljava... Sutra očekujem prolazak Masse na
startu i zadržavanje te 4. pozicije do kraja utrke.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Arai je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Veli Martin za Lewisa: "The quickest of the fixed wings runners."
Hahaha! Fixed wing! Vidi se da pati na Ferrari i RBR. :biggrin: Po ko zna koji put je ostvaren maksimum maksimuma, možda
je eventualno mogao uzeti Massu, ali parna strane je veliki hendikep budući da je prljava... Sutra očekujem prolazak Masse na
startu i zadržavanje te 4. pozicije do kraja utrke.
Definitivno mu nedaju mira ta krila,a moram priznat da i mene mučiju. :biggrin:
Ja se isto nadam dobrom startu Lewisa i da Massu prođe a onda je prioritet obraniti tu poziciju i nadati se da ovi momci napred negdje pogriješe ili imaju neki problem jer po vlastitoj brzini ovaj vikend nema šanse da dođe do postolja. Ali sve u svemu mislim da je ovo 5. mjesto kao pole za nas danas.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ako sutra uspije Hamilton doć do 4. mjesta to će se važit ko 1. u ovakvim uvjetima. Još jednom pokazuje da je vozačina i nije danas osramotio McL s ogromnim zaostatkom kakav se mogao dogodit.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ćale od Lewisa je napisao/la:ako sutra uspije Hamilton doć do 4. mjesta to će se važit ko 1. u ovakvim uvjetima. Još jednom pokazuje da je vozačina i nije danas osramotio McL s ogromnim zaostatkom kakav se mogao dogodit.
Ja ipak smatram da je zaostatak od 1.7 i nešto sitno sec sramotno. Ne sjećam se kad je neki tim osvojio bilo kakav naslov a da
je konstantno sekundu sporiji u kvalifikacijama. Bit će svega u Belgiji, Staza koja odgovara RBR-u, a Ferrari dobiva veliki update.
McLaren je blago rečeno u qurcu jer se tvornice zatvaraju na 2 tjedna... No dobro, ima još mjesec dana do toga, a utrka je sutra.
Četvrto mjesto je maksimum, a sve iznad toga čudo.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

da Arai, sramotno je toliki zaostatak. Ali recimo da je Hamilton mjenjao mjenjač ili neki hendikep da je imao pa da su sve stavili karte na Buttona vidiš kako bi završilo. Jedanaesto mjesto, nije Button loš vozač nisam to mislio već Hamilton ima tu žicu za izvuć brzi krug i maximum bolida. Button je konstantno brz, u ovoj kriznoj situaciji nam trebaju oba talenta. Jedan koji će bit lud i brz i probat izvuć čudo a jedan koji ide na ziher i donosi bodove pa ako ništa bar na kapaljku.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Da Button dodje do recimo 6. mjesta bi bilo super, ali tesko moguce. Hamiltonu je jedina nada da uzme Massu na startu jer Massa starta sa prljave strane.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Hamilton je danas odradio super posao. Išao je iznad mogućnosti bolida i došao do maksimuma do kojeg je mogao. Vjerujem da bi u McLarenu čak i bili sretni da sačuva ovu poziciju do kraja s obzirom koliko problema imaju na ovoj stazi. Utrka bi mogla biti damage control, jer je Ferrari osjetno ispred, a RBR je neka druga liga. U svakom slučaju nezahvalna pozicija za McLaren kad se sve uzme u obzir. Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili dok se Ferrari tražio, a RBR tukao između sebe.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Odgovori