šta se ti kesiš??? covijek nije vozio vecinu treninga, tek se ukljucio 12 min prije kraja na extra tvrdim gumama i zaostaje samo 0.7 sec za alonsom koji je vrijeme postavio na meksim gumama i da hamilton je bio na dugackom stintu, ko zna koliko je goriva imao....The Greatest je napisao/la:"Lewis Hamilton put on an extraordinary performance to go seventh fastest."
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Lewis Hamilton
McLaren u <3
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Hamilton je odvezao odlično vrijeme s obzirom na probleme koje je danas imao i svoje vrijeme je ostvario na tvrdim gumama što je još jedan plus. Ali treba uzeti u obzir da je Hamilton svoje vrijeme ostvario na kraju treninga kada se staza mnogo ubrzala, Alonso je svoje vrijeme ostvario na mekim gumama ali nekih 45 min ranije kada je staza bila zelena i u uslovima koji su bili danas to je veoma značajno, Hamilton je odvezao 8 brzih krugova i otprilke je imao i toliko i goriva, vidjelo se da napada stazu ako imš pun tank to se tako ne radi, Alonso kada je odvezao svoje najbrže vrijeme je takođe imao stint od 8 krugova,Hamiltonu su sporiji bolidi zasmetali par puta dok je Alonso 2-3 kruga odvezao čista.
Što se tiče zastatka Hamiltona u S3, možda mu taj sektor jednostavno ne odgovara, u S2 Hamilton imao najbolje vrijeme zbog F-ducka, možda je taj zaostatak od 0.7 s veliki ali zaostatak od 2-3 s u S3 je moguć i to ništa nije neuobičajeno i u Valenciji je Alonso imao problema sa S3.
Što se tiče zastatka Hamiltona u S3, možda mu taj sektor jednostavno ne odgovara, u S2 Hamilton imao najbolje vrijeme zbog F-ducka, možda je taj zaostatak od 0.7 s veliki ali zaostatak od 2-3 s u S3 je moguć i to ništa nije neuobičajeno i u Valenciji je Alonso imao problema sa S3.
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... -hamilton/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hamilton o brzini McLarena
Hamilton o brzini McLarena
- l3n00x
- Navijam za: alonso
pametna vožnja za lewisa ,na startu napravio što je trebao,4.mjesto i nije tako loše s obzirom na brzinu bolida.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.
- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Moram reći da sam se naježio gledajući ovaj video. Stvarno se vidi da mu je gušt, veliki sportaš i pravi fan, svaka čast.
1200 konja...ne znam, zvuči predobro auto...ručni mijenjač...daj jebote...pardon na psovci.
1200 konja...ne znam, zvuči predobro auto...ručni mijenjač...daj jebote...pardon na psovci.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ovo je predobro i bolid je zbilja legendaran
Svaka čast Lewisu na ostvarjenju snova 

-
- Profesionalni vozač
Da, jos turbo punjac, mo's mislit kako to potegne kad se upali turbina.Silver_Neelsen je napisao/la:Moram reći da sam se naježio gledajući ovaj video. Stvarno se vidi da mu je gušt, veliki sportaš i pravi fan, svaka čast.

Kaze da mu je sa ovakvim bolidom ici do krajnjih granica, kao sto je Senna nekad radio, zelio bi da to iskusi, ali dobro, makar ga je provozao na par krugova.

- pilot19
- Navijam za: Schumachera
Jel to pozitivna osobina ?SRV je napisao/la:Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
No, svršil je i gotovopilot19 je napisao/la:Jel to pozitivna osobina ?SRV je napisao/la:Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.

- pilot19
- Navijam za: Schumachera
Aj nećemo ga previše krtizirat napreduje momčina nevodi više ćaću za rukicuVuksa_KC je napisao/la:No, svršil je i gotovopilot19 je napisao/la:Jel to pozitivna osobina ?SRV je napisao/la:Vidi se da se bukvalno stidi sjest u bolid, kao ko je sad on da ima cast sjesti u taj bolid, a kad je sjeo je presretan kao...nemam bas neku dovoljno jaku usporedbu.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Baš je lijepo bilo vidjeti ponovo žutu kacigu u tome bolidu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
ItekakoDani je napisao/la:Baš je lijepo bilo vidjeti ponovo žutu kacigu u tome bolidu.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
Jak je Hamilton nema šta.
Najjače mi je kad priča o tome kak je Senna kroz Monaco vozio jednom rukom a drugom šaltao brzine i da to mora probat. A onda tijekom cijele vožnje hvata volan s obe ruke, i to onak baš grčevito
Najjače mi je kad priča o tome kak je Senna kroz Monaco vozio jednom rukom a drugom šaltao brzine i da to mora probat. A onda tijekom cijele vožnje hvata volan s obe ruke, i to onak baš grčevito

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Veli Martin za Lewisa: "The quickest of the fixed wings runners."
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Hahaha! Fixed wing! Vidi se da pati na Ferrari i RBR.King iCool je napisao/la:Veli Martin za Lewisa: "The quickest of the fixed wings runners."

je eventualno mogao uzeti Massu, ali parna strane je veliki hendikep budući da je prljava... Sutra očekujem prolazak Masse na
startu i zadržavanje te 4. pozicije do kraja utrke.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Definitivno mu nedaju mira ta krila,a moram priznat da i mene mučiju.Arai je napisao/la:Hahaha! Fixed wing! Vidi se da pati na Ferrari i RBR.King iCool je napisao/la:Veli Martin za Lewisa: "The quickest of the fixed wings runners."Po ko zna koji put je ostvaren maksimum maksimuma, možda
je eventualno mogao uzeti Massu, ali parna strane je veliki hendikep budući da je prljava... Sutra očekujem prolazak Masse na
startu i zadržavanje te 4. pozicije do kraja utrke.

Ja se isto nadam dobrom startu Lewisa i da Massu prođe a onda je prioritet obraniti tu poziciju i nadati se da ovi momci napred negdje pogriješe ili imaju neki problem jer po vlastitoj brzini ovaj vikend nema šanse da dođe do postolja. Ali sve u svemu mislim da je ovo 5. mjesto kao pole za nas danas.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ako sutra uspije Hamilton doć do 4. mjesta to će se važit ko 1. u ovakvim uvjetima. Još jednom pokazuje da je vozačina i nije danas osramotio McL s ogromnim zaostatkom kakav se mogao dogodit.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ja ipak smatram da je zaostatak od 1.7 i nešto sitno sec sramotno. Ne sjećam se kad je neki tim osvojio bilo kakav naslov a daĆale od Lewisa je napisao/la:ako sutra uspije Hamilton doć do 4. mjesta to će se važit ko 1. u ovakvim uvjetima. Još jednom pokazuje da je vozačina i nije danas osramotio McL s ogromnim zaostatkom kakav se mogao dogodit.
je konstantno sekundu sporiji u kvalifikacijama. Bit će svega u Belgiji, Staza koja odgovara RBR-u, a Ferrari dobiva veliki update.
McLaren je blago rečeno u qurcu jer se tvornice zatvaraju na 2 tjedna... No dobro, ima još mjesec dana do toga, a utrka je sutra.
Četvrto mjesto je maksimum, a sve iznad toga čudo.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
da Arai, sramotno je toliki zaostatak. Ali recimo da je Hamilton mjenjao mjenjač ili neki hendikep da je imao pa da su sve stavili karte na Buttona vidiš kako bi završilo. Jedanaesto mjesto, nije Button loš vozač nisam to mislio već Hamilton ima tu žicu za izvuć brzi krug i maximum bolida. Button je konstantno brz, u ovoj kriznoj situaciji nam trebaju oba talenta. Jedan koji će bit lud i brz i probat izvuć čudo a jedan koji ide na ziher i donosi bodove pa ako ništa bar na kapaljku.

-
- Profesionalni vozač
Da Button dodje do recimo 6. mjesta bi bilo super, ali tesko moguce. Hamiltonu je jedina nada da uzme Massu na startu jer Massa starta sa prljave strane.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Hamilton je danas odradio super posao. Išao je iznad mogućnosti bolida i došao do maksimuma do kojeg je mogao. Vjerujem da bi u McLarenu čak i bili sretni da sačuva ovu poziciju do kraja s obzirom koliko problema imaju na ovoj stazi. Utrka bi mogla biti damage control, jer je Ferrari osjetno ispred, a RBR je neka druga liga. U svakom slučaju nezahvalna pozicija za McLaren kad se sve uzme u obzir. Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili dok se Ferrari tražio, a RBR tukao između sebe.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu