Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Saša
Navijam za: USF1

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Saša »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Mislim da se ti ovdje varaš. Ja vjerujem da Alonso nije bio protiv Kubice jer mu je on možda i najbolji prijatelj u formuli 1 i nisam siguran da bi se bunio da mu on bude timski kolega. Smatram da je Massi ugovor produžen "reda radi" zbog one ozlijede.
Uglavnom, ja vidim još istu postavu iduće sezone u Ferrariju jer ne znam koga bi Ferrari doveo umjesto Masse, a da to nije ili Kubica ili Vettel.
Ferrari je velika ekipa da bi sebi priuštila da produži ugovor sa Massom "reda radi", sve ima svoje zašto. ;)
ili zbog onog crijeva prije 2 godine i "možda" izgubljenog naslova
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

u najmanju ruku radi toga
... Forza Massa ...
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Massa "naivac" smatra da nije vozač broj 2 u svom timu KLIK
...mislim da ovu sezonu može biti samo vodonoša Alonsu sve dok Alonso ima šanse za naslov....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Nadam se da je ovo istina i da ce se trgnut:
"For sure it makes me even stronger."
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Bibi je napisao/la:Nadam se da je ovo istina i da ce se trgnut:
"For sure it makes me even stronger."
...u to ne sumnjam (što te ne ubije...) no do kraja ove sezone će vjerojatno ipak "samo skupljati bodove za tim"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

"Ubuduće nemam namjeru propuštati Fernanda budemo li se borili za istu poziciju. Vrijedi to već za Veliku nagradu Mađarske ovog vikenda", rekao je novinarima Brazilac u Budimpešti, gdje će ovog vikenda nastupiti prvi put nakon stravične nesreće otprije godinu dana, kada je zamalo smrtno stradao nakon što ga je otkinuti komad s bolida Rubensa Barrichella pogodio u kacigu tijekom kvalifikacijskog treninga.

"Ponovi li se ove nedjelje situacija iz Hockenheima, pobijedit ću u utrci. Nisam vozač broj 2. Ukoliko mi šefovi kažu da ipak jesam, odustat ću od nastupa", dodao je

e moj felipeeee di je momčadski duh
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

l3n00x je napisao/la: "Ponovi li se ove nedjelje situacija iz Hockenheima, pobijedit ću u utrci. Nisam vozač broj 2. Ukoliko mi šefovi kažu da ipak jesam, odustat ću od nastupa"
Otkad to?? :lol:
Ajd, samo se ti drž tih svojih riječi.
Daj Bože da budete opet 1-2 i da onda bude utrkivanje. Ako se obraniš od Alonsa ČISTO, skidam kapu. ;)
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

E Massa Massa da si ti to mislija napravit napravija bi ti to u njemačkoj
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Volio bih da bude indenticna situacija.Dakle Massa 1,Alonso 2 ,pa da vidim da li bi ga ponovo pustio.
Ali samo u toj sitaciji jer u bilo kojoj drugoj sitaciji pustice ga jer ima vise bodova.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

l3n00x je napisao/la:"Ubuduće nemam namjeru propuštati Fernanda budemo li se borili za istu poziciju. Vrijedi to već za Veliku nagradu Mađarske ovog vikenda", rekao je novinarima Brazilac u Budimpešti, gdje će ovog vikenda nastupiti prvi put nakon stravične nesreće otprije godinu dana, kada je zamalo smrtno stradao nakon što ga je otkinuti komad s bolida Rubensa Barrichella pogodio u kacigu tijekom kvalifikacijskog treninga.

"Ponovi li se ove nedjelje situacija iz Hockenheima, pobijedit ću u utrci. Nisam vozač broj 2. Ukoliko mi šefovi kažu da ipak jesam, odustat ću od nastupa", dodao je

Znači velike su šanse da će Massa na kraju ove sezone otići iz Ferrarija a možda i prije kraja ove sezone, vidjet ćemo. ;) Mislim da se Fisichelli otvara prilika da ponovo uskoči u Ferrari-jev kokpit.
Ja bih osobno volio vidjet ovoga mladog Bianchi-ja.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

l3n00x je napisao/la:"Ubuduće nemam namjeru propuštati Fernanda budemo li se borili za istu poziciju. Vrijedi to već za Veliku nagradu Mađarske ovog vikenda", rekao je novinarima Brazilac u Budimpešti, gdje će ovog vikenda nastupiti prvi put nakon stravične nesreće otprije godinu dana, kada je zamalo smrtno stradao nakon što ga je otkinuti komad s bolida Rubensa Barrichella pogodio u kacigu tijekom kvalifikacijskog treninga.

Ma previse je njemu ocito da propusti Fernanda... I ovo jednom je tolika knedla... 2. put bi se valjda ziv pojeo... Neka samo nek on odustane od nastupa pa ce u SPA crvenog bolida najvjerojatnije vozit Adrian Sutil... To je Ferrariju zato sto nisu njega i Smedleya opalili po prsticima nakon sve ove silne sramote u Njemackoj...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
l3n00x

Post Postao/la l3n00x »

mislim da su ovakve izjave potpune nepotrebno od strane felipea,to nemože donijet nikakav mir u momčad ferraria,volio bih da felipe brane svoje pozicije protiv svih kao što to radi protiv alonsa(izuzev njemačke)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Niko ne može Ferrari "vući za nos", to se odnosi i na Massu. Niko ne može da bude veći od Ferarija ni: Montezemolo, Domenicali, Alonso, Massa, Dyer, Stella, Smedley, Rivola, Almondo, Costa, Marmorini, Tombazis, de Luca, Fry.........i još 1000 zaposlenika koji rade u Ferrariju. Svi oni moraju raditi u interesu Ferrarija i tako mora biti ako se želi ostvariti dobar rezultat.
Massa je znao šta potpisuje, nije njega Ferrari ucijenio da mora da potpiše za Ferrari ili će se njemu i njegovoj obitelji nešto loše desiti, on je dobrovoljno potpisao za Ferrari i mora da sluša naređenja iz Ferrari-ja.
Ja bih bio apsolutno protiv ove situcije koja se desila u Njemačkoj da se to desilo na prvim utrkama u sezoni ali u ovom trenutku s obzirom na stanje u bodovima Massa treba da podrži Alonsa, jer je to u interesu Ferrari-ja.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ma OK, neka se on obrani ako misli da može... ;)
Baš mu obrane od pretjecanja i nisu najjača strana.
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Bit će i njemu u Mađarskoj "save fuel" kao i u drugim timovima. Može on pričati što hoće, ali u povijesti Formule 1 Ferrari nije imao milosti za takve ispade vozača. Svi koji su vozili po svome bili su po kratkom postupku eliminirani iz momčadi (Surtees 66, Ickx 73, Regazzoni 76, Arnoux 84, Prost 91, Irvine 99).
Nediljko Matijaš
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

LOL
pa čemu se vi čudite?
pa, masa je to morao izjaviti možda i po naredbi iz FIA-e
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Vidim da niste shvatili na sta je Massa mislio. Ovo je po svemu sudeci u samom dogovoru sa Ferrarijem receno, jer nas na ovaj nacin pokusavaju razuvijeriti da je on "No. 2" vozac, te da se toboze moze boriti sa Alonsom.

Kao, ako se iduci put desi ovakva situacija, nece pustiti Alonsa. Vec unaprijed zna(ju) da ce se to mozda desiti, pa da bi ubuduce ispalo da ga Massa nije pustio nego da je prolazak rezultat borbe.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ja se izvinjavam sto pitam ovo ,ali kako vi znate sta pise u njegovom ugovoru?? Moze neki link ili nesto da i mi ostali vidimo??
Koliko je samo strucnjaka na ovom forumu ... Neznam kako vas ne zovu ekipe da radite za njih.
slika

F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Felipe Massa je napisao/la:Ja se izvinjavam sto pitam ovo ,ali kako vi znate sta pise u njegovom ugovoru?? Moze neki link ili nesto da i mi ostali vidimo??
Koliko je samo strucnjaka na ovom forumu ... Neznam kako vas ne zovu ekipe da radite za njih.
Ne vjerujem da piše daje vozač br. 2 u ekipi ali sigurno piše da mora raditi u interesu ekipe i slušati naredbe momčadi. ;)
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

SRV je napisao/la:Vidim da niste shvatili na sta je Massa mislio. Ovo je po svemu sudeci u samom dogovoru sa Ferrarijem receno, jer nas na ovaj nacin pokusavaju razuvijeriti da je on "No. 2" vozac, te da se toboze moze boriti sa Alonsom.

Kao, ako se iduci put desi ovakva situacija, nece pustiti Alonsa. Vec unaprijed zna(ju) da ce se to mozda desiti, pa da bi ubuduce ispalo da ga Massa nije pustio nego da je prolazak rezultat borbe.
Da sam sebe citiram, ono sto sam rekao se nadovezuje na tu Massinu izjavu.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Danas dobre kvalifikacije.Idemo Felipe sutra na podijum.
slika

l3n00x

Post Postao/la l3n00x »

dobre kvale za massu ,sutra se nadam da će obranit poziciju od lewisa iako starta sa prljave strane.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Jednostavno ne treba mislit ni očemu startat kako samo on to zna , fakat start mu je najjača strana , i nastaviti sa prilagođavanjem bolida jer puno je već do sada napravio . Sranje je ta parna prljava strana , al ok. Joj sjećate se starta od prije dvije godine svi su ostali bez teksta e pa samo tako - istina bio je neparnoj strani ,al dobro nema veze .
... Forza Massa ...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sutra pored Alonsa pa na postolje....
slika

Odgovori