Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

One and only je napisao/la: Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili
da samo se ta bodovna kasa počela sporo punit :( . Nadam se da su ih u McL dobro pripremili na sve moguće taktike i uvjete u sutrašnjoj trci. Ferrari mora ić do kraja skoro ko i RB, tako da od njih je moguće očekivat greške i gluposti po stazi. McLarenovci bi trebali vozit hladne glave kao da je zadnja trka, bar Hamilton bi trebao. Button se mora potrudit jer njemu pušu gadno za vratom
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bilo bi zanimljivo vidjeti sutra u 1. krugu SC. Onda se otvaraju različite taktičke mogućnosti. Da sam ja na Mclarenovom mjestu u tom slučaju bi pozvao Lewisa u box po tvrde gume i onda ga pustiš nek vozi do kraja. Iako je na ovoj stazi teško prestizat, HRT,Lotus i Virgin nebi smjeli biti veliki problem a onda deri do kraja. MOžda bi čak upalilo. To bi trebali s Jensonom probat ako već ne s Lewisom. Nek ga pustiju na mekim gumama u utrku i čekaju da vide kako će se stvari odvijati. Samo ne znam kakva su SC pravila sad jer ako je ono minimalno vrijeme koje se pod SC-om mora vozit pre sporo onda opet to nema smisla. :roll:
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 31 srp 2010, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Tvrde gume su jako spore, tako da ni to ne bi pilo vodu.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti sutra u 1. krugu SC. Onda se otvaraju različite taktičke mogućnosti. Da sam ja na Mclarenovom mjestu u tom slučaju bi pozvao Lewisa u box po tvrde gume i onda ga pustiš nek vozi do kraja. Iako je na ovoj stazi teško prestizat, HRT,Lotus i Virgin nebi smjeli biti veliki problem a onda deri do kraja. MOžda bi čak upalilo. To bi trebali s Jensonom probat ako već ne s Lewisom. Nek ga pustiju na mekim gumama u utrku i čekaju da vide kako će se stvari odvijati. Samo ne znam kakva su SC pravila sad jer ako je ono minimalno vrijeme koje se pod SC-om mora vozit pre sporo onda opet to nema smisla. :roll:
Mislim da nema potrebe raditi ovo s tvrdim gumama. Mekše gume se neće trošiti puno više od tvrđih koje su osjetno sporije. Sa Hamiltonom
bi trebali imati neku normalnu taktiku, uzeti 4-5 mjesto i bok. Nema se šta tu više tražiti... S Buttonom je druga priča. On bi po mome trebao
startati sa super softom napraviti neku razliku, i tek pred kraj prijeći na hard. To bi moglo upaliti jer Button je blag premam gumama, plus
ovdje je njihovo trošenje relativno malo.
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
One and only je napisao/la: Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili
da samo se ta bodovna kasa počela sporo punit :( . Nadam se da su ih u McL dobro pripremili na sve moguće taktike i uvjete u sutrašnjoj trci. Ferrari mora ić do kraja skoro ko i RB, tako da od njih je moguće očekivat greške i gluposti po stazi. McLarenovci bi trebali vozit hladne glave kao da je zadnja trka, bar Hamilton bi trebao. Button se mora potrudit jer njemu pušu gadno za vratom
Ne vjerujem da će se Ferrari nešto pretjerano sutra "lomiti" u utrci. Massino mjesto u odnosu na Alonsa se zna, a i nije mu briga na startu Alonso, nego Hamilton. Jedino bi Alonso mogao stiskati ako pređe Webbera na startu. Tad bi bilo vatre. Ako nakon starta poredak prve četvorke ostane isti, onda će Ferrari vozit minimalno kolko im treba da Lewis ostane iza, a RBR ko zna šta će tu biti. Ako Vettel bude ovako brži od Webbera onda ni tu neće biti baš previše borbe.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Arai je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti sutra u 1. krugu SC. Onda se otvaraju različite taktičke mogućnosti. Da sam ja na Mclarenovom mjestu u tom slučaju bi pozvao Lewisa u box po tvrde gume i onda ga pustiš nek vozi do kraja. Iako je na ovoj stazi teško prestizat, HRT,Lotus i Virgin nebi smjeli biti veliki problem a onda deri do kraja. MOžda bi čak upalilo. To bi trebali s Jensonom probat ako već ne s Lewisom. Nek ga pustiju na mekim gumama u utrku i čekaju da vide kako će se stvari odvijati. Samo ne znam kakva su SC pravila sad jer ako je ono minimalno vrijeme koje se pod SC-om mora vozit pre sporo onda opet to nema smisla. :roll:
Mislim da nema potrebe raditi ovo s tvrdim gumama. Mekše gume se neće trošiti puno više od tvrđih koje su osjetno sporije. Sa Hamiltonom
bi trebali imati neku normalnu taktiku, uzeti 4-5 mjesto i bok. Nema se šta tu više tražiti... S Buttonom je druga priča. On bi po mome trebao
startati sa super softom napraviti neku razliku, i tek pred kraj prijeći na hard. To bi moglo upaliti jer Button je blag premam gumama, plus
Onda bi s Buttonom morali krenuti na tvrdim gumama jer teško da će biti bez prometa ispred sebe i stvoriti neku prednost,a ako će ostat duže na stazi onda je bolje da u prvom stintu ima tvrđe gume a na kraju mekše pa nek onda pritišće kako može. JB bi komotno mogao završiti negdje između 6-9 pozicije.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:
Arai je napisao/la:
Onda bi s Buttonom morali krenuti na tvrdim gumama jer teško da će biti bez prometa ispred sebe i stvoriti neku prednost,a ako će ostat duže na stazi onda je bolje da u prvom stintu ima tvrđe gume a na kraju mekše pa nek onda pritišće kako može. JB bi komotno mogao završiti negdje između 6-9 pozicije.
Ja sam mislio da prvo barem dvojicu uzme na startu, i kad svi od vodećih pobjegnu u bokseve on ostane vani i niže brze krugove, nešto
slično kao što je napravio prošli tjedan. I onda u bokseve i možda prođe još dvojicu, opet isto kao i prošli tjedan gdje je prošao Webbera,
a još mu je sekunda nedostajala da prođe i Hamiltona. I to je već 7-8 mjesto i barem nešto bodova, a realno se više i nemože u Hungaroringu.
Eventualno se može još nešto s Rosbergom napraviti, ovisi kakva će mu biti brzina.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Arai je napisao/la:
Ja ipak smatram da je zaostatak od 1.7 i nešto sitno sec sramotno. Ne sjećam se kad je neki tim osvojio bilo kakav naslov a da
je konstantno sekundu sporiji u kvalifikacijama. Bit će svega u Belgiji, Staza koja odgovara RBR-u, a Ferrari dobiva veliki update.
McLaren je blago rečeno u qurcu jer se tvornice zatvaraju na 2 tjedna... No dobro, ima još mjesec dana do toga, a utrka je sutra.
Četvrto mjesto je maksimum, a sve iznad toga čudo.
samo u belgiji će ponovo MCM biti jak, tamo su dugačke ravnice di ta flexi krila nistu tolika prednost koliko ovdje, jer ne bježe oni hamiltonu po ravnom, već po zavojima.
u belgiji bi opet mogli vidjeti i show Force Indije tak da bude tamo svega
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

darky je napisao/la:
Arai je napisao/la:
Ja ipak smatram da je zaostatak od 1.7 i nešto sitno sec sramotno. Ne sjećam se kad je neki tim osvojio bilo kakav naslov a da
je konstantno sekundu sporiji u kvalifikacijama. Bit će svega u Belgiji, Staza koja odgovara RBR-u, a Ferrari dobiva veliki update.
McLaren je blago rečeno u qurcu jer se tvornice zatvaraju na 2 tjedna... No dobro, ima još mjesec dana do toga, a utrka je sutra.
Četvrto mjesto je maksimum, a sve iznad toga čudo.
samo u belgiji će ponovo MCM biti jak, tamo su dugačke ravnice di ta flexi krila nistu tolika prednost koliko ovdje, jer ne bježe oni hamiltonu po ravnom, već po zavojima.
u belgiji bi opet mogli vidjeti i show Force Indije tak da bude tamo svega
A belgija nema brzih i sporih zavoja?? :-k
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

:( :( :( :(
Puno dobrih bodova mu je danas izmaklo...navodno "gearbox problem"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Šteta, stvarno je dobro vozio sa ovakvim bolidom. Držao Massu iza sebe onda.... ode sve u.....
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Imao bi sigurno četvrto mjesto ispred Masse kojeg bi trebao zadržati iza sebe do kraja. Ovako je ošlo sve u 3PM. Izgubili su
i vodstvo u vozačkom i konstruktorskom poretku a ovo je već drugo sranje s njegovim bolidom. :x
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

nepiše se dobro Lewisu izgubio puno bodova, auto jako zaostaje za Redbullom,nadam se da će im Spa i Monza odgovarat.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da. Mislim da Buton otpada iz utrke za naslov. Jednostavno je previše spor. A u utrci smo bili dosta blizu ferrariju. Tako da u Belgiji očekujem da budemo ispred njih.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

imao je dobar start, stigao Massu kako smo i željeli međutim rano je usporio prije zavoja. Vjerojatno se bojao gužve i ishoda pa ga tu omako Petrov.
Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ćale od Lewisa je napisao/la: Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
Mislim da se ovo nebi dogodilo. Lewis bi vodio borbu sa Massom do kraja. Teško da bi uspio pratiti Alonsov ritam danas. ;)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la: Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
Mislim da se ovo nebi dogodilo. Lewis bi vodio borbu sa Massom do kraja. Teško da bi uspio pratiti Alonsov ritam danas. ;)
Pa na početku utrke i nije se baš nešto Massa odvojio od Hamiltona... Tu su negdje bili. Mada sumnjam da bi uspio završiti treći u tome
se slažem s tobom. Realno bi bilo četvrto mjesto jer Massu nebi bio problem zadržati iza.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ćale od Lewisa je napisao/la:imao je dobar start, stigao Massu kako smo i željeli međutim rano je usporio prije zavoja. Vjerojatno se bojao gužve i ishoda pa ga tu omako Petrov.
Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
I meni se nekako čini da bi uspio uhvatiti Vettela. Uglavnom sljedeće 2 staze mora završiti ispred svojih glavnih konkurenata jer staze koje sljede nakon Spa i Monze su RBR-u puno bolje nego nama.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Arai je napisao/la: Pa na početku utrke i nije se baš nešto Massa odvojio od Hamiltona... Tu su negdje bili. Mada sumnjam da bi uspio završiti treći u tome
se slažem s tobom. Realno bi bilo četvrto mjesto jer Massu nebi bio problem zadržati iza.
Pa to i hoću reći. Uspio bi pratiti Massu, ali ne i Alonsa jer je ovaj bio brži ovaj vikend od Masse dosta.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Steta za Lewisa, ionako im je auto spor, mogao je do nekih bodova pa da ostane uzbudljivo prvenstvo... Bojim se da ce red bull polako ali sigurno odmagliti svima... A evo jos nesto... Mozda ne znaci puno ali cini se da Lewis najvise gubi (i jedini koji gubi) trenutno s novim sustavom bodovanja...
slika
(samo je prvih 5 momcadi na popisu)...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
IH!

Post Postao/la IH! »

Po meni,ne ocekivani,i to bas vidan pad performansa bolida.

Sada ide malo duza pauza,nadam se da ce ekipa smoci snage da poslozi bolid kako treba.

Inace... #-o :biggrin:
slika
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Neka vrate običan difuzor. Bili su brži sa njim. Vjerojatno ovog još nisu dokučili.

slika
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Dani je napisao/la:Neka vrate običan difuzor. Bili su brži sa njim. Vjerojatno ovog još nisu dokučili.
ja ipak mislim da najvise su izgubili zbog prenjih krila ferrarija i red bulla a nije bas da su im i staze odgovarale
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Dani je napisao/la:Da. Mislim da Buton otpada iz utrke za naslov. Jednostavno je previše spor. A u utrci smo bili dosta blizu ferrariju. Tako da u Belgiji očekujem da budemo ispred njih.
Sanjas,koliko ste blizu bili Ferrariju 0.5sec.To je sjajno,ostanite tako brzi.
Odgovori