Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLarenMercedes
- Navijam za: Alonsa
Re: Fernando Alonso
U nekom idealnom scenariju postoje šanse za prvo mesto sutra. Ovde je neparna strana velika prednost, možda i najveća od svih staza i Alonso bi trebalo da se probije ispred Webbera, a znamo i kako Vettel "dobro" startuje i da je samo 1 od 6 pol pozicija pretvorio u pobedu. Red Bull je uništio sve i na Silverstoneu pa se Hamilton koji je bio mnogo sporiji u kvalifikacijama u tek trećem najbržem automobilu tog vikenda tokom trke držao na 1-3 sekunde iza.
- pilot19
- Navijam za: Schumachera
Kojem to da grom pogodi Vettela a Webber naleti na ličkog medvidaMcLarenMercedes je napisao/la:U nekom idealnom scenariju postoje šanse za prvo mesto sutra.

-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Idemo Fernando po pobjedu.Samo pazi da Felipe ne bude ispred tebe ....

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ma moguća je sutra i pobjeda. Ne mora značiti da najbrži bolid mora pobijediti. Utrka se vozi malo više krugova i može se svašta dogoditi, nije samo brzina jednog kruga bitna.
Ja sam zadovoljan kvalama.
Ja sam zadovoljan kvalama.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Kvale super , a kako se ljube Vettel i Weber nikad se nezna možda Ferrari opet bude 1,2 pa po bilo kojem redosljedi briga me !
... Forza Massa ...
- homersimpson
- Početnik
dobro vidiš jer imaš tim radio i razno razne grafike kao npr. dodavanje gasapilot19 je napisao/la:Neznan za tebe ali ja još uvijek dobro vidinhomersimpson je napisao/la:U Sennino vrijeme nije bilo tim radija, da je takvo stanje i sad nitko nebi ni skužio propuštanje
Aj molin te pojasni ovo malohomersimpson je napisao/la:To je drugi dvojac koji sasvim sigurno nije poštivao timske naredbe kojih vjerovatno nije ni bilo
djelomično citirano nema nikakve veze, ali vjerujem da tad nije bilo timskih naredbi unutar utrka sve se rješavalo zakulisnim igrama u boksu
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Samo da sutra na startu "bikovi" ne nasrnu na Alonsa i ne oštete Alonsov bolid.
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
2008. je bio massa na alonsovom mjestu i na startu se provuko pored nevjerojatno brzih mclarena tog vikenda, i onda odmaglio malo dalje i pobjedio bi da se nije dogodilo što se dogodilo 3 kruga prije kraja, stoga optimistično sutra gledam na alonsa 

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
joj ljudi jel se sjećate tog starta ... svi su ostali bez teksta i da je talijanska makinja izdržala , savršena pobjeda ... a taman se tad pričalo kako massa samo zna vozat se di se kvalificira... Nando bi teoretski mogao to napravit na čistoj je strani , ali par puta ove godine nije baš pogodija prvu ... sutra mu nije dan da fulamajstor iz maranella je napisao/la:2008. je bio massa na alonsovom mjestu i na startu se provuko pored nevjerojatno brzih mclarena tog vikenda, i onda odmaglio malo dalje i pobjedio bi da se nije dogodilo što se dogodilo 3 kruga prije kraja, stoga optimistično sutra gledam na alonsa

... Forza Massa ...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Trebat ce mu takav start ako sutra misli pobjediti (Alonso jel). Vidjet cemo, ove godine bas i ne starta nesto pretjerano dobro.
- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
i da prodje red bullove mislim da nece uspjeti ostati na toj poziciji kroz bokseve vettel ga prodje ipak je skoro sekunda razlikeFerrari4ever je napisao/la:joj ljudi jel se sjećate tog starta ... svi su ostali bez teksta i da je talijanska makinja izdržala , savršena pobjeda ... a taman se tad pričalo kako massa samo zna vozat se di se kvalificira... Nando bi teoretski mogao to napravit na čistoj je strani , ali par puta ove godine nije baš pogodija prvu ... sutra mu nije dan da fulamajstor iz maranella je napisao/la:2008. je bio massa na alonsovom mjestu i na startu se provuko pored nevjerojatno brzih mclarena tog vikenda, i onda odmaglio malo dalje i pobjedio bi da se nije dogodilo što se dogodilo 3 kruga prije kraja, stoga optimistično sutra gledam na alonsa

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Nisam gledao kvalifikacije, je li to Alonso negdje jako kočio pa oštetio gumu

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
bez brige, nije oštetio gumu kolko ja znam... samo znam da je briso prljavštinu sa gume
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Danas teško možemo više očekivati od 3.mjesta u normalnim uvjetima i bez nekog sudara RB-dvojca.Alonso sve da pređe na startu nekog iz RB teško će zadržati poziciju,jer RB bi ga lako kroz boksove prešao.Mislim da na ovoj utrci RB neće samo dominirati u kvalama već i u utrci jer prednost im je jučer bila ogromna
Jedina šansa za Alonsa da i on i Massa uzmu nekog od RB pa da ih Massa štopa
Idemo Alonso bar po postolje
Jedina šansa za Alonsa da i on i Massa uzmu nekog od RB pa da ih Massa štopa
Idemo Alonso bar po postolje
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
nadam se dobrom startu i dobroj prvoj krivini za Fernanda,mogu vam reci da se pomalo bojim Masse,da nebi slucajno napravio koju glupost 

Alonsista hasta la muerte..
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Massa na startu ide direkt u Alonsa,da mu unisti nadu za naslov.Idemo Felipe pravo u Alonsa....Alonso-champ je napisao/la:nadam se dobrom startu i dobroj prvoj krivini za Fernanda,mogu vam reci da se pomalo bojim Masse,da nebi slucajno napravio koju glupost

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- FERRARI-MAN
sigurno je neki dogovor da massa ni ne koci u prvom zavoju i pogodi Bikove a alonso do pobijedeAlonso-champ je napisao/la:nadam se dobrom startu i dobroj prvoj krivini za Fernanda,mogu vam reci da se pomalo bojim Masse,da nebi slucajno napravio koju glupost

- f1factor
- Navijam za: Nikoga
Pa od ferarija posle svega ne bi me cudilo da postoji i ta solucija, samo da nekako to zamaskiraju bolje nego u njemackoj.FERRARI-MAN je napisao/la:sigurno je neki dogovor da massa ni ne koci u prvom zavoju i pogodi Bikove a alonso do pobijedeAlonso-champ je napisao/la:nadam se dobrom startu i dobroj prvoj krivini za Fernanda,mogu vam reci da se pomalo bojim Masse,da nebi slucajno napravio koju glupost
- McLarenMercedes
- Navijam za: Alonsa
Zašto ti ispod nicka piše da navijaš za Ferrari? Ako bi Massa to uradio sigurno bi dobio otkaz, pa bi onda imao prilike da ga gledaš u Toro Rossu.Felipe Massa je napisao/la:Massa na startu ide direkt u Alonsa,da mu unisti nadu za naslov.Idemo Felipe pravo u Alonsa....Alonso-champ je napisao/la:nadam se dobrom startu i dobroj prvoj krivini za Fernanda,mogu vam reci da se pomalo bojim Masse,da nebi slucajno napravio koju glupost
-
kolku frajer glavu ima ... ima preveliku glavu za svoje tjelo ... to vjerovatno ima utjecaj na otpor zraka pa zato još uvijek ne može dostić redbull
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Imaš već pozamašan broj njih.p@rtibrejker je napisao/la:Dobrodošao na ignore listuFelipe Massa je napisao/la:Massa na startu ide direkt u Alonsa,da mu unisti nadu za naslov.Idemo Felipe pravo u Alonsa....

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- FERRARI-MAN
- Schumy.d
- Legenda
Bravo majstore! 
Odlično drugo mjesto i stvarno vrhunsko zadržavanje puno bržeg Vettela iza sebe.
Ja zadovoljan!

Odlično drugo mjesto i stvarno vrhunsko zadržavanje puno bržeg Vettela iza sebe.
Ja zadovoljan!