Mark Webber
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Re: Mark Webber
Bolje je bilo kada je zatražio svoje mehaničare da skinu prednje krilo s njegovog bolida i mašu Vettelovim 

-
- Početnik
ako se ne varam, međusobni sukobi na stazi između webbera i vettela su do sada webberu uzeli jednu pobjedu (imao bi 4 - ham, but i vet po 2), a vettelu 2 druga mjesta; i ako smijem prema krhkom sjećanju prosuditi, za oba je kriv vettel
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
"Jučer je bila jedinstvena situacija i po prvi put smo se porječkali. Nikad ne bih potpisao ugovor za slijedeću godinu da sam mislio da ću imati ovakav status. Bio sam razočaran. Vidjet ćemo kako će se stvari u budućnosti razvijati; ja ću raditi ono za što sam plaćen i nadam se da će to biti dovoljno."
Nakon Webberovog riganja vatre odmah su reagirali iz Red Bull Racinga, točnije šef momčadi Christian Horner obećao je da će smiriti situaciju, iako i dalje tvrde da su njihove odluke bile opravdane.
izvor: autosport.hr
samo neka oni rade raspašoj i rigaju vatru dok McL tiho uzima oba naslova
Nakon Webberovog riganja vatre odmah su reagirali iz Red Bull Racinga, točnije šef momčadi Christian Horner obećao je da će smiriti situaciju, iako i dalje tvrde da su njihove odluke bile opravdane.

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Sve mi se čini da će Mark dobiti pedalu iz RB za 2011. Taj Ozzie, u pravom smislu Ozzie, ne zna zatvoriti usta......Ćale od Lewisa je napisao/la:"Jučer je bila jedinstvena situacija i po prvi put smo se porječkali. Nikad ne bih potpisao ugovor za slijedeću godinu da sam mislio da ću imati ovakav status. Bio sam razočaran. Vidjet ćemo kako će se stvari u budućnosti razvijati; ja ću raditi ono za što sam plaćen i nadam se da će to biti dovoljno."

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A zašto bi ih zatvarao?pospani gad je napisao/la:
Sve mi se čini da će Mark dobiti pedalu iz RB za 2011. Taj Ozzie, u pravom smislu Ozzie, ne zna zatvoriti usta......

...put u raj nije posut ružama...
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Chuck Norris je napisao/la:A zašto bi ih zatvarao?pospani gad je napisao/la:
Sve mi se čini da će Mark dobiti pedalu iz RB za 2011. Taj Ozzie, u pravom smislu Ozzie, ne zna zatvoriti usta......

.....hehehehe....... očito zna zašto toliko laje na sav glas.... valjda mu je uz pobjedu dobar osjećaj još nešto škakljivo reći.... dok Alonso isto puno govori poslije utrke, ali pri tome samo p*zd*............

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Horner:
"Of course, we will talk about it, and if the air needs to be cleared it will be cleared. Mark has been with us when we were battling for tenth and eleventh places. He knows how hard the team has worked as a group to get ourselves into a position to be running at the front and winning grands prix.
Mislim da tu i leži sva srž ljutnje. Webber je bio sa njima dok su bili loši , dok su se rasli kao ekipa. Vettel je s druge strane došao u pobjednički bolid i odmah bio maza.
"Of course, we will talk about it, and if the air needs to be cleared it will be cleared. Mark has been with us when we were battling for tenth and eleventh places. He knows how hard the team has worked as a group to get ourselves into a position to be running at the front and winning grands prix.
Mislim da tu i leži sva srž ljutnje. Webber je bio sa njima dok su bili loši , dok su se rasli kao ekipa. Vettel je s druge strane došao u pobjednički bolid i odmah bio maza.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Interview sa Webberom nakon utrke... 
Govori o utrci i o toj sad već famoznoj zamjeni prednjeg krila...

Govori o utrci i o toj sad već famoznoj zamjeni prednjeg krila...

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Hahahaha, legendarni su.gringo73 je napisao/la:Novo (najavljeno) favoriziranje unutar Red BUlla, pogađate, nauštrb Webbera! Link

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Sad se ispricava,a bas me zanima kako ce reagirat ako postane svjetski prvakzizi je napisao/la:mw kaže izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Početnik
jel netko zna zašto je webber neuobičajno toliko sporiji od vettela?
ugl su stalno unutar 1-2 desetinke a danas 0,55 sek.
- kowalski
- Rezervni vozač
Promet ili greška.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Vozacka pogreskapadobranac je napisao/la:jel netko zna zašto je webber neuobičajno toliko sporiji od vettela?

Ovo je izjavio za BBC:"I got a little bit wide on the entry to Turn 1 - stuck the front of the car out and I couldn't get back into the line,"
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Doktorski odvezena utrka. Svaka čast!
Nešto u Buttonovom stilu.

- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
Opet je potukoSchumy.d je napisao/la:Doktorski odvezena utrka. Svaka čast!

- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Po meni glavni favorit za naslov.Ovo kako je danas odvozio je fenomenalno.
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
dobar je auzzie nema ssta
deda svaka ccast 

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- l3n00x
- Navijam za: alonso
dobra vožnja ,još bolja izjava kad je michaela prestigao za krug,hahaha.......
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Respect Webberu, nadam se da ce osvojiti prvenstvo! Nije đaba rekao Nick da mu je Webber bio najjači kolega..
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Kako sad stvari stoje ovaj covjek ce uzeti naslov.Djeluje mi puno bolje od Vettela.Jedini pravi kandidat sa njim je Hamilton ,ali ukoliko McM bude imao bolid bar na nivou Ferrarija u narednim utrkama.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Navijam za: Ferrari [Alonso]
Cestitke na pobjedi uz malo srece i odlicnu odluku da ostane na stazi...nizao je odlicne krugove i zasluzeno slavio....
btw. ovo sam tek sad vidio...svaka mu cast na ovom u potpunosti se slazem.
Svoje viđenje Ferrarijeve odluke u Hockenheimu ponudio je i Australac Mark Webber, vozač konkurentskog Red Bulla...
Mark Webber prokomentirao je potez talijanske momčadi, koja je na Velikoj nagradi Njemačke Felipeu Massi dala uputu da treba propustiti momčadskog kolegu Fernanda Alonsa na prvo mjesto.
"Massi su pružili priliku za pobjedu. No, nije se uspio odvojiti od Alonsa i zato je Ferrari odlučio da treba pobijediti onaj tko je taj dan brži. I brži je pobijedio", konstatirao je Australac.
"Bude li Massa u Mađarskoj dovoljno brz da nestane iz Alonsovog vidokruga, slavit će. Tu je priliku propustio u Hockenheimu. Njegova je prva dionica bila nevjerojatno dobra", dodaje.
Webber pritom ne križa mogućnost nove momčadske odredbe u Formuli 1: "Teško ih je, jako teško nadzirati. Prisutne su već 40 godina i bit će ih i u budućnosti. To je jednostavno tako, ako u momčadi imate dva ili više bolida povremeno će se momčad naći u poziciji da određeni vozač treba uzeti određeno mjesto. Kada momčad bude u prilici to kontrolirati, to će i učiniti".
"Osim toga, bolje je tako riješiti problem nego namjerno pogriješiti pri zaustavljanju u boksu ili povući sličan potez. Na mnoge se načine može usporiti vozača. Zato ne nemoguće praktično zabraniti momčadske odredbe. Bolje je to napraviti javno nego skrivati", zaključio je Mark Webber.
Ipak, svjestan je da dio navijača to gleda drugim očima: "Mi gledamo kako da momčad izvuče maksimalni rezultat, ali jasno mi je da navijači tu vide druge stvari. Ali dogodilo se to mnogo puta i ljudi koji misle da je Ferrari iznimka - sanjaju. Nije ni prvi ni zadnji put".
btw. ovo sam tek sad vidio...svaka mu cast na ovom u potpunosti se slazem.
Svoje viđenje Ferrarijeve odluke u Hockenheimu ponudio je i Australac Mark Webber, vozač konkurentskog Red Bulla...
Mark Webber prokomentirao je potez talijanske momčadi, koja je na Velikoj nagradi Njemačke Felipeu Massi dala uputu da treba propustiti momčadskog kolegu Fernanda Alonsa na prvo mjesto.
"Massi su pružili priliku za pobjedu. No, nije se uspio odvojiti od Alonsa i zato je Ferrari odlučio da treba pobijediti onaj tko je taj dan brži. I brži je pobijedio", konstatirao je Australac.
"Bude li Massa u Mađarskoj dovoljno brz da nestane iz Alonsovog vidokruga, slavit će. Tu je priliku propustio u Hockenheimu. Njegova je prva dionica bila nevjerojatno dobra", dodaje.
Webber pritom ne križa mogućnost nove momčadske odredbe u Formuli 1: "Teško ih je, jako teško nadzirati. Prisutne su već 40 godina i bit će ih i u budućnosti. To je jednostavno tako, ako u momčadi imate dva ili više bolida povremeno će se momčad naći u poziciji da određeni vozač treba uzeti određeno mjesto. Kada momčad bude u prilici to kontrolirati, to će i učiniti".
"Osim toga, bolje je tako riješiti problem nego namjerno pogriješiti pri zaustavljanju u boksu ili povući sličan potez. Na mnoge se načine može usporiti vozača. Zato ne nemoguće praktično zabraniti momčadske odredbe. Bolje je to napraviti javno nego skrivati", zaključio je Mark Webber.
Ipak, svjestan je da dio navijača to gleda drugim očima: "Mi gledamo kako da momčad izvuče maksimalni rezultat, ali jasno mi je da navijači tu vide druge stvari. Ali dogodilo se to mnogo puta i ljudi koji misle da je Ferrari iznimka - sanjaju. Nije ni prvi ni zadnji put".
-
- Navijam za: Alonso
Webberu svaka čast. Odvezao je ovu utrku fenomenalno. 40-tak krugova sa soft gumama u onakvom ritmu, a vidjeli smo cijele ove godine da te gume traju 5 do max 15 krugova (čak je Alonso u Monacu odvezao jedan jedini krug s njima), Nakon 10-tak godina o ovoj pobjedi će se pričati kao o onoj Michaela iz 1998. Vrhunska vožnja bez ijedne greške. Nakon ove utrke on mi pari najveći kandidat za titulu, ako RBR ne bude favorizirao Vettela. 

Nediljko Matijaš