Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Ferrari4ever »

Neznam zašto misliš da Rosberg trpi ... za sada je korak ispred Schumija , a da li se trebao vraćat to je puno kompleksnije , čovjeku je bilo dosadno u životu . Mercedesu je on potreban radi sponzora , kako god vozio svi samo njega prate , makar i 14. svi se pitaju di je i oće li nešto napravit . Tako godinu dvi , pa posli šta bude ... moje skromno mišljenje , a Rosberg ne pati , upravo naprotiv dobija na vrijednosti .
... Forza Massa ...
FerrariF1
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:ma kockao se on sa pameti kad se vratio u F1, kao što će se kockat s pameti Brawn ako sljedeće godine po njemu bude razvijao bolid.
Ne znam uopće zašto Rosberg to trpi, sve karte stavljaju na Schumahera a on izvlači maximum iz sebe i bolida. Trudi se kao nikad do sad i realno se bori s Kubicom i Renaultom dok Schumaher i Petrov se rasipaju po gridu. Još Mercedes otvoreno kaže da će se Schumaher popravit i da će sljedeće sezone on razvijat bolid, pa ja da sam Rosberg nebi si to dopustio trpit da kraj trenutno duplo boljeg vozača oni sve stavljaju na starca za kojeg niko ne može garantirat da će procvjetat sljedeće sezone.
Rosberg je čak predobar i puno toga trpi, ja bi im od sljedeće sezone reko ako će on krojit bolid ja idem iz Merca. Kod njih očito ne vrijedi taj režim tko ima realnije šanse za borit se mora ga kolega puštat i sve se mora njemu pružit, kod njih je bitno dovest svjetsko ime i sve njemu pružit pa kud ide da ide
Realno receno nista on ne trpi neka bude sretan sto je u ovakvoj momcadi i pored najboljeg vozaca svih vremena , a sto se tice dede samo lagano tek se vratia šime
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

wtf??

Kakvo topljenj

http://www.24sata.hr/sport/tu-je-proble ... id/184712/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

ivan599 je napisao/la:wtf??

Kakvo topljenj

http://www.24sata.hr/sport/tu-je-proble ... id/184712/" onclick="window.open(this.href);return false;
to objasnjava vn njemacke a mađasku objašnjava to što se kocko s setupom koji je bolji u utrci
slika
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

kakvu si je majstor mrlju na svoju karijeru stavio ... nevjerovatno ... nije se trebao uopće vraćat ... samo ruši svoju statistiku slave
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Kakvo topljenj

Koja glupost? Kak se onda Rosbergu ne topi bolid?
Neznam sta ce sve izmislit da se opravda!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

E jbg, Miha zaslužio si kaznu za onaj potez.
Nažalost, ono nije bilo fer.
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

Schumy.d je napisao/la:E jbg, Miha zaslužio si kaznu za onaj potez.
hm a koje je objašnjenje ? ružno je izgledalo? neko je nastrada? minja je 6 puta smijer ?
slika
FERRARI-MAN

meni se cini da je schumacher pomalo frustriran bolidom,ali onaj potez je bio skroz nepošten [-X
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Raikkonen/Schumacher Brazil 06 nikakva kazna
Massa/Webber Fuji 07 nikakva kazna
Webber/Raikkonen Brazil 09 nikakva kazna
Hamilton/Petrov Malezija 10 nikakva kazna
Schumacher/Barichelo Mađarska 10 kazna?!! Hmmm #-o
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

pilot19 je napisao/la:
hm a koje je objašnjenje ? ružno je izgledalo? neko je nastrada? minja je 6 puta smijer ?
Osim stvari principa i opće zdrave pameti da se nikoga ne dovodi u onakvu situaciju? Da se nešto dogodilo onda bi bilo "jbg nije imao sreće" ili nešto tipa "to je borba". Samo razmisli na način da je tebe tako stisnu netko uza zid pri toj brzini jel bi ostao miran i potapšao Schumachera po leđima i rekao "super si vozio, daj idući put me samo još mrvicu više izguraj prema zidu"? Nebi sigurno.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

stari laF malo lud al dobro :D recimo u duhu borbe :D skoro ista situacija je bila prosla utrka vettel na alonsa doduse ne bas ovako dramaticna ali... :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

prljavi igraju prljavo!
Vec je to ove godine i Felipeu napavio. Očito nevoli da ga bivsi kolege prestižu?
Bas me zanima kak ce komentirat ovo?
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Vrlo ružan potez,ovo mu nije trebalo
...put u raj nije posut ružama...
FERRARI-MAN

Zweki je napisao/la:
pilot19 je napisao/la:
Osim stvari principa i opće zdrave pameti da se nikoga ne dovodi u onakvu situaciju? Da se nešto dogodilo onda bi bilo "jbg nije imao sreće" ili nešto tipa "to je borba". Samo razmisli na način da je tebe tako stisnu netko uza zid pri toj brzini jel bi ostao miran i potapšao Schumachera po leđima i rekao "super si vozio, daj idući put me samo još mrvicu više izguraj prema zidu"? Nebi sigurno.
pa Rubens kad je vidio da ne moze proc je mogao pustit u pravilu jedan put se moze mijenjati smjer, tako da u pravilu je schumacherov potez ok.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

jaki je napisao/la: Raikkonen/Schumacher Brazil 06 nikakva kazna
Sve to stoji, ali realno gledajući, sve su to trebale biti kazne. Pogotovo dvoboj Massa/Webber koji je skoro identičan.

Ipak ovo nije bilo u redu jer je Barrichello za par centimetara izbjegao zid i teški sudar. To je jednostavno cijena koju netko mora platiti.
Isto kao i ovi tvoji navedeni primjeri. To nam govori koliko zapravo propusta ima kod sudaca. Sve je ovo navedeno trebalo biti kažnjeno.

Ali naravno black flag je smiješna kazna koju je Rubens najavljivao. To je previše.
Sato-san
Navijam za: Kamui

Post Postao/la Sato-san »

FERRARI-MAN je napisao/la:

Kakvo topljenj

to objasnjava vn njemacke a mađasku objašnjava to što se kocko s setupom koji je bolji u utrci

:lol:

Moram priznati da mu je setup za utrku bio fenomenalan. :roll:
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

FERRARI-MAN je napisao/la:pa Rubens kad je vidio da ne moze proc je mogao pustit u pravilu jedan put se moze mijenjati smjer, tako da u pravilu je schumacherov potez ok.
Naravno da je mogao, ali išao jer je bio dovoljno blizu i naravno da nije mogao znati do kuda je ovaj spreman ići zatvarati ga. Da svi tako odustanu kad ih ovaj ispred krene zatvarati, nikad ne bi bilo pretjecanja. :roll:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

mislim da bi michaelov potez trebalo kaznit,jer milimetri su dijelili rubensa od zida,nimalo sporstski potez
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

deda je napisao/la:prljavi igraju prljavo!
Vec je to ove godine i Felipeu napavio. Očito nevoli da ga bivsi kolege prestižu?
Za talijansku televiziju je rekao: "This is F1.I think I left him too much room because he passed." :lud:
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Schumy.d je napisao/la:
jaki je napisao/la: Raikkonen/Schumacher Brazil 06 nikakva kazna
Sve to stoji, ali realno gledajući, sve su to trebale biti kazne. Pogotovo dvoboj Massa/Webber koji je skoro identičan.

Ipak ovo nije bilo u redu jer je Barrichello za par centimetara izbjegao zid i teški sudar. To je jednostavno cijena koju netko mora platiti.
Isto kao i ovi tvoji navedeni primjeri. To nam govori koliko zapravo propusta ima kod sudaca. Sve je ovo navedeno trebalo biti kažnjeno.

Ali naravno black flag je smiješna kazna koju je Rubens najavljivao. To je previše.
Trebale su biti, ali nisu, prema tome možebitna kazna za Schumachera bi trebala biti bez presedana, što će pznavajući FIA-in modus operandi još tamo od 2006 godine sigurno i biti. Njegov potez sigurno ne mogu opravdati jer nikad nisam vozio F1, ali niti osuditi osim rječima izgledalo je opasno(što zbilja jest). Mislim da bi sve trebalo završiti kao "trkaći incident", a ne kao razapinjanje Schumachera i oplakivanje jadnog Barichella.
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Mislim da se neko nauživao straha više nego u cijelom svom životu u ovoj utrci.
Ali kako kaže berni to je F1.
Kaznu ce dobit a sad jel bi i drugi tako postupili svi ce rec ne ali nebi baš gurnu ruku u vatru.
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

gringo73 je napisao/la:
deda je napisao/la:prljavi igraju prljavo!
Za talijansku televiziju je rekao: "This is F1.I think I left him too much room because he passed." :lud:
Kaj znaci "il ces odustat od preticanja il cu te zabit u zid"?
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Mislim, iako mi je Schumacher uvijek ostao najomiljeniji vozac u F1, da je ovaj potez zasluzio kaznu.
Samo puka sreca je da se nista nije desilo.Jako , jako ostar potez koji je mogao rezultirati prilicno nezgodnim sudarom jer u ovakvoj situaciji nema popustanja gasa te bilo kakvog usporavanja..
FORZA FERRARI!!!
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

curice to vam se zove utrkivanje
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto :biggrin:
slika
Odgovori