luka_kimi je napisao/la:Meni bi baš bilo zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo kada bi Massa sutra bio brži od Alonsa u jednakoj mjeri kao što je Alonso bio brži od Masse u Hockenheimu. Da li bi Alonso dobio poruku koja završava sa rečenicom "Sorry mate" ili bi zabranili Massi da napada?
nadam se da sutra Fernando nece profulat dobru poziciju koja mu se na gridu otvara...ocekujem da ce Webber ici prvenstveno na blokadu Fernanda,dok to istop ocekujem s Massom prema Lewisu...Massa ima odlicne startove ove sezone,ali ovog puta ne ocekujem da ugrozi Fernanda...ako ga a startu ne ugrozi,sumnjam da ce se u normalnim okolnostima vise sresti u utrci...
kaj se tice tvog pitanja mislim da odgovor znas...mislim da je taj dio rasprave vec obavljen u njihovoj garazi...znaci,niti ocekujem da bi toga moglo biti preko team radia,niti da bi se Massa drznuo napasti(naravno,ne racunam na neke nepredvidene situaciju u prvim zavojima)...s druge strane,da si na celu momcadi nisam siguran ni da bi tio to dao...ja ziher ne(ne zato kaj navijam za Fernanda vec jednostavno kaj je to momcadski sport i zna se kaj sve donosi titula)