I ja bih volio kad bi Vinokurov napravio nesto ozbiljnije ,ali on je u timu prvenstveno kao potpora Condatoru.
Da jos sutra ravnicarska etapa i onda planine za vikend.
Mislim da nema vozaca ,a da nije do sad pao negdje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
U Clevelandu su jako sretniSchumy.d je napisao/la:LeBron James u Miamiu iduće sezone...
Uh, bit će to jaka momčad -> James, Bosh i Wade u istoj momčadi, polovica postave SAD repke.
Nemaju, nego ce se njih trojica vjerovatno dogovorit da potpisu znatno manje ugovore od max contracta koje su sva 3-ica mogli dobit da su ostali su svojim timovima..... lebron da je ostao u cavsima bi dobio preko 120 M $ na 6 godina, što ispadne preko 20 M $/god i tako su i wade i bosh mogli dobit, a salary cap u nba od sezone 2011/2012 je tek nesto iznad 58 M $, iznad toga se placa luxury tax.... najvjerojatnije ce sva trojica potpisat identican ugovor ( sto se para tice) za otprilike 80 M $ na 5 godina, sto bi bilo oko 16 M $ godisnje te ce tima ostavit mjesta za par solidnih backup igraca, no posebno naglaseno ovo SOLIDNIH u najboljem scenariju za njih.... morat ce se oslonit na ovu mladu trojicu koju su draftali ove sezone, ostaje i mmario chalmers s kojim se lebron mora dogovorit oko broja #6 koji obojica hoce nosit na dresu iduce sez, a beaslya su tradeali za prakticki nista u minesotu samo da bi oslobodily cap space.... Pat Riley je napravio golem poso u ovom trade roku ali sad ce morat napravit jos veci da im osigura ostalu 9-oricu koja ce bit dostojna i dovoljna da uskoce ako ovi zastekaju...Bibi je napisao/la:Navijacki htio sam da ode u Knickse jer sam ih zelio vidjeti da se vrate na starim stazama slave![]()
Miami izgleda mocno sada,ali pitanje je kako ce"dream team" kolektivno igrat.Ne bi bilo prvi put da se takvo nesto ostvari.(u losem smislu)
Samo cudi me sta stvarno Miami ima toliko mjesta pod Salary cupom
Pogodi koji je razlog tome?Schumy.d je napisao/la:Cibona navodno dogovorila sve sa Stipčevićem i Carom...![]()
![]()
![]()
![]()
Koji su to kreteni doveli ova "pojačanja"...![]()
Ovu dvojicu igrača bih zadnje doveo u Cibonu...Bibi je napisao/la: Pogodi koji je razlog tome?
Za Cara me boli k...c,a od Roka nisam ocekiva.Kakav god da je on je bio zadarski glavni igrac i "zadarsko srce"i sad se proda zna se zbog cega.A cuj,sta bi ti u Ciboni Papaloukasa,Jasikevicijusa,Holdena i takve igrace?Cibona nema para za nista bolje od ovih igraca stoga za njih je i ovo dobro za razliku od Zadra
Ne zbog toga, nego je obicaj da onaj ko nosi zutu majicu prepusti etapnu pobjedu vozacu koji s njim dolazi na ciljFelipe Massa je napisao/la:Sjajan Fair Play Contadora,zbog one etape kad je Schlechu spao lanac.
Alebrto je siguro bolji hronometras i mislim da i ove godine Tour ide njemu.
Sutra etapa za sprintere.Idemo Mark po zelenu majicu ...
Vjerovao ili ne pusta se. To je kao neko nepisano pravilo, ko nosi zutu majicu u dvoboju prepusta etapnu pobjedu.Bibi je napisao/la:Da je bio bilo koji drugi vozac,a ne Schleck nevjerujem da bi ga Contador pustio.Ovo je ipak Tourmalet najveci vrh na Pirinejima,to se ne pusta samo tako.
Da se ti nadjes tamo drugacije bi razmisljaoBibi je napisao/la:Ma kontam ja tebe i znam za to "pravilo",ali Boze moj da se ja nadem u takvoj situaciji i to jos na Tourmaletu ne bi sigurno propustio pobjedu
...treba mu i putovnicu oduzet kao i državljanstvo pa nek mu sjeverna bosna da sve svoje. To je čin izdaje domovine...Bibi je napisao/la:Posto se po medijima provlaci kao glavna vijest da je Jakov Fak ipak odlucio nastupati za Sloveniju,zanima me vase misljenje o tome.Ja sam suzdrzan jer ne krivim ga,a ni opravdavam.