Ćale od Lewisa tvoj nick name sve govoriĆale od Lewisa je napisao/la:šta mu vredi Red Bull ili Ferrari kad ne može ni vlastitog kolegu stić. Isto ja mogu reć npr za Kobayasia daj mu RB pa ćeš vidit ko će bit prvak. Takve priče su glupost, čovjek je tu gdje je, ne zna se snać, svi ga šamaraju i svi su ga dosad pretekli osim Virgina, Lotusa i Hispanie.Schumy.d je napisao/la: Daj mu Red Bull u ruke pa da vidimo šta je ostalo od njega? Ili bar Ferrari, ne mora biti Red Bull.
Mercedes je tek 5. bolid po snazi (možda i 6.) i borba za 8. mjesto je njihova realnost.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- FerrariF1
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Re: Michael Schumacher
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
da je doslo do kontakta schumacher bi zavrsio puno gore, sto je i rubens rekao, prevrnut u zidu. siguran sam da je i on bio toga svijestan. uostalom bezpredmetno je raspravljat jel ga htio izgurat u ogradu, naravno da nije. nitko ne zele ugrozit svoj ili tuđi zivot. zna di je limit, ovo je bilo na samoj granici. ja mislim da je htio zastrasit rubensa kad vec nije isao s vanjske strane, i da je ocekivao da ce rubens popustit (obicno i bude tako) al rubens je ocito pod svaku cijenu htio proc schumachera, i majstorski je to ucinio.ne kazem da nije bilo opasno, jer je. al bilo je taman na limitu. jedino tamo kad su do trave dosli trebao je schumi pomaknut se prije jer se staza suzavala. al dobro, uvijek ce bit ljudi koji ce rec namjerno je napravio. ja mislim da covjek jednostavno ide do limita, i da zna gdje je taj limit.
Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
U postovima McLarenovih navijača dominira pridjev 'jadan'. Patetični ste očito vi, jer vas frustrira sama Schumacherova pojava, neovisno što čini na stazi. Nije vama lako. Što se tiče same kazne, mislim da je neopravdana, te samim time i previsoka.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Po meni je kazna - taman. Neki su tražili da mu se zabrani nastup iduću trku, mislim da bi to bilo previše. Ovakvi vozači će uvijek privlačit malo više pozornosti, kao i Alonso, Hamilton...na našim forumima i Massa. Mislim da bi ga razapeli da je došlo do bilo kakvog kontakta u onom stiskanju, i sva sreća da nije. Mislim da bi njegovi navijači trebali više biti zabrinuti njegovom formom, u odnosu na Rosberga. Na početku mu se davalo 4 trke za prilagodbu, pa 6, pa pola sezone...sad se već ide na to da će iduću sezonu biti onaj stari. Nek bude, ali 3. u poretku, iza McLarenovih vozača. 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ali ćemu sva ova diskusija...pa zar je itko od vas očekivao da će sve proći mirno kad se Barichello poćeo opasno približavati "starom gadu"...pa kada je to Schumy ikoga propustio ako se bore za pozicije...potez koji je napravio možete nazvati kakvim god želite epitetom i pridjevom (gadan, prljav, pokvaren...) jer je i takav bio ali to i je potez koji odlikuje odličnog i beskompromisnog vozača (trkača) učiniti će sve da bude ispred i ma koliko ga ja osobno mrzio i pljuvao po njemu ovo je samo bila beskompromisna borba dva "stara prijatelja i suparnika"....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kazna je definitivno zaslužena i prikladna.
- Igor18
- Veteran
imam dojam da je rubens na svjezim gumama htio pod svaku cijenu proc i tako na neki nacin revansirat se za stvari iz proslosti. mislim da je on najnapaljeniji od svih vozača na njega
da je neko drugi bio mislim da bi pustio gas i odustao. a i da se kojim slucajem schumacher obranio vjerovatno bi se sad pricalo o genijalnom potezu. kad je schumacher u pitanju uvijek je tako. a uostalom i nakon monaca bilo je slicnih razgovora. "jadan potez, prljav potez" ocito je tako kad je schumacher u pitanju. il ga voliš il ga mrzis. i sta god napravi uvijek ce bit isto. jadan-genijalan, no to je ono sto razlikuje prosječne vozace od šampiona! nadam se da ce u belgiji ipak uspjet neš napravit

- jaki
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ova kazna je presedan,a budućnost će pokazati hoće li se stoga slični potezi na isti način sankcionirati. Osobno mislim da neće i da je ova kazna izrečena samo jer je riječ o Schumacheru i plačljivku Barichellu. Naveo sam neke primjere 100-tinjak postova unazad
gdje su "krivci" za slične i gore poteze ostali nekažnjeni, a evo najsvježijeg koji bi svima trebao biti još u sjećanju, gdje glavni "krivac" ostao nekažnjen, premda je ishod bio kudikamo opasniji.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mHkRcLdi ... re=related[/youtube]

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Profesionalni vozač
Ne bih se slozio. Nakajima nije prosao Kobayashija, odnosno bio je cijelo vrijeme iza, Kobayashi jeste promijenio smjer, ali obzirom da je Nakajima bio iza i udario u njega, ovo je tipicni race incident. Ne vidim nekakvu podmuklu namjeru Kobayashija da izbaci Nakajimu.jaki je napisao/la:Ova kazna je presedan,a budućnost će pokazati hoće li se stoga slični potezi na isti način sankcionirati. Osobno mislim da neće i da je ova kazna izrečena samo jer je riječ o Schumacheru i plačljivku Barichellu. Naveo sam neke primjere 100-tinjak postova unazadgdje su "krivci" za slične i gore poteze ostali nekažnjeni, a evo najsvježijeg koji bi svima trebao biti još u sjećanju, gdje glavni "krivac" ostao nekažnjen, premda je ishod bio kudikamo opasniji.
Dok je to kod MS i RB-a bilo evidentno, jer su bili poravnati u trenutku kad je MS skrenuo naglo u desnu stranu i zatvorio RB-a. Smatram da kazna od 10 mjesta nije adekvatna i da je trebao biti gore kaznjen, bas zato sto je on MS.
- Schumy.d
- Legenda
Da baš...SRV je napisao/la: Ne bih se slozio. Nakajima nije prosao Kobayashija, odnosno bio je cijelo vrijeme iza, Kobayashi jeste promijenio smjer, ali obzirom da je Nakajima bio iza i udario u njega, ovo je tipicni race incident. Ne vidim nekakvu podmuklu namjeru Kobayashija da izbaci Nakajimu.

Ako je ovo tebi race incident, onda je i dvoboj MSC-Rubens isto to.
Imaj isto mjerilo onda barem...
-
Pa nije mu to trebalo,nije on nekakav pocetnik kao ovi japanci al vjerujem da je za njega frustrirajuce da ga svi tako obilaze pa i za cijeli krug i njega treba razumjeti.A kaznu su odredili ljudi koji mnogo vise poznaju ovaj sport od nas,McLarenovcima je bolje da sute o ovakvim incidentima jer su mnogo puta do sada cutali kada je klempo pravio ovakve i teze incidente pa nije kaznjavam.Generalno nema vozaca koji nije nesto slicno napravio u zaru borbe,ali McLarenovci su najglasniji u osudama a imaju vozaca koji je najskloniji ovakvim i tezim situacijama.
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ma daj svi Lewisovi Fernandovi i incidenata svih ostalih zajedno je puno manje neg kaj ih je Shumi imo u karijeri!ivanfece je napisao/la:Pa nije mu to trebalo,nije on nekakav pocetnik kao ovi japanci al vjerujem da je za njega frustrirajuce da ga svi tako obilaze pa i za cijeli krug i njega treba razumjeti.A kaznu su odredili ljudi koji mnogo vise poznaju ovaj sport od nas,McLarenovcima je bolje da sute o ovakvim incidentima jer su mnogo puta do sada cutali kada je klempo pravio ovakve i teze incidente pa nije kaznjavam.Generalno nema vozaca koji nije nesto slicno napravio u zaru borbe,ali McLarenovci su najglasniji u osudama a imaju vozaca koji je najskloniji ovakvim i tezim situacijama.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Sam si u svom jednom postu napisao da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje, ali ga mora potkrijepiti činjenicama. Pa daj sad ondaivanfece je napisao/la:Pa nije mu to trebalo,nije on nekakav pocetnik kao ovi japanci al vjerujem da je za njega frustrirajuce da ga svi tako obilaze pa i za cijeli krug i njega treba razumjeti.A kaznu su odredili ljudi koji mnogo vise poznaju ovaj sport od nas,McLarenovcima je bolje da sute o ovakvim incidentima jer su mnogo puta do sada cutali kada je klempo pravio ovakve i teze incidente pa nije kaznjavam.Generalno nema vozaca koji nije nesto slicno napravio u zaru borbe,ali McLarenovci su najglasniji u osudama a imaju vozaca koji je najskloniji ovakvim i tezim situacijama.
ti potkrijepi svoje. A, i taj tvoj klempo ima ime.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Moram priznati da sam se nadao tome, onda ni Nick pokazao kaj zna u toj utrci. Šteta.gringo73 je napisao/la:Po meni je kazna - taman. Neki su tražili da mu se zabrani nastup iduću trku, mislim da bi to bilo previše. Ovakvi vozači će uvijek privlačit malo više pozornosti, kao i Alonso, Hamilton...na našim forumima i Massa. Mislim da bi ga razapeli da je došlo do bilo kakvog kontakta u onom stiskanju, i sva sreća da nije. Mislim da bi njegovi navijači trebali više biti zabrinuti njegovom formom, u odnosu na Rosberga. Na početku mu se davalo 4 trke za prilagodbu, pa 6, pa pola sezone...sad se već ide na to da će iduću sezonu biti onaj stari. Nek bude, ali 3. u poretku, iza McLarenovih vozača.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
SRV je napisao/la:Ne bih se slozio. Nakajima nije prosao Kobayashija, odnosno bio je cijelo vrijeme iza, Kobayashi jeste promijenio smjer, ali obzirom da je Nakajima bio iza i udario u njega, ovo je tipicni race incident. Ne vidim nekakvu podmuklu namjeru Kobayashija da izbaci Nakajimu.jaki je napisao/la:Ova kazna je presedan,a budućnost će pokazati hoće li se stoga slični potezi na isti način sankcionirati. Osobno mislim da neće i da je ova kazna izrečena samo jer je riječ o Schumacheru i plačljivku Barichellu. Naveo sam neke primjere 100-tinjak postova unazadgdje su "krivci" za slične i gore poteze ostali nekažnjeni, a evo najsvježijeg koji bi svima trebao biti još u sjećanju, gdje glavni "krivac" ostao nekažnjen, premda je ishod bio kudikamo opasniji.
Dok je to kod MS i RB-a bilo evidentno, jer su bili poravnati u trenutku kad je MS skrenuo naglo u desnu stranu i zatvorio RB-a. Smatram da kazna od 10 mjesta nije adekvatna i da je trebao biti gore kaznjen, bas zato sto je on MS.
Točno tako, ovo uopće nije za usporedbu jer je kao prvo ovaj bio iza njega, a ne poravnati, kao drugo ostavio mu je više mjesta nego MS Rubensu i kao treće nije bilo zida nego trava sa strane.
Moje je mišljenje da je samo iskustvo Rubensa i poznavanje Michaela spriječilo katastrofu u jučerašnjoj utrci, a vozaču kao što je MS koji je osvojio 7 naslova i brdo pobjeda sa stogodina iskustva i u borbi za pišljivo deseto mjesto to nije uopće trebalo, a znajući kakvih je incidenata imao i u prošlosti onda ovo dobiva još više na težini.
Kazna je potpuno neprimjerena ipreblaga i zbog cijele njegove karijere prepune sličnih incidenata mislim da je kazna izbacivanjem iz ovogodišnjeg prvenstva sasvim primjerena, takvim ljudima nije mjestona stazi..
Ja da sam bio na Rubensovom mjestu nakon utrke bi došao do Michaela i prebio ga ko beba zvečku bez ikakve milosti i suzdržavanja i dobro ga je okarakterizirao, luđak.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Vrijeme ga je pregazilo. Ostao je samo ljuska onoga što je bio. Jedino su ostali prljavi potezi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- kowalski
- Rezervni vozač
Da, ostao je 'samo' sedmerostruki.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
Pa mogu mislit kada oni budu imali krugova koliko on ima iza sebe,mada za klempu ni sada nebih stavi ruku u vatru da nije prestigao gazdu po svojim ispadima i cirkuskim nastupima.deda je napisao/la:Ma daj svi Lewisovi Fernandovi i incidenata svih ostalih zajedno je puno manje neg kaj ih je Shumi imo u karijeri!ivanfece je napisao/la:Pa nije mu to trebalo,nije on nekakav pocetnik kao ovi japanci al vjerujem da je za njega frustrirajuce da ga svi tako obilaze pa i za cijeli krug i njega treba razumjeti.A kaznu su odredili ljudi koji mnogo vise poznaju ovaj sport od nas,McLarenovcima je bolje da sute o ovakvim incidentima jer su mnogo puta do sada cutali kada je klempo pravio ovakve i teze incidente pa nije kaznjavam.Generalno nema vozaca koji nije nesto slicno napravio u zaru borbe,ali McLarenovci su najglasniji u osudama a imaju vozaca koji je najskloniji ovakvim i tezim situacijama.
-
Drag mi je to je odmilja skraceno,a imas njegovih ispada od ove godine vise nego sumi sto je pravio za deset godina.I moras znati da su sigurnosni uslovi bili ranije daleko losiji a vozacke greske cesce.Nemos porediti vozace od prije 20 godina i sada i njihove incidente.Arai je napisao/la:Sam si u svom jednom postu napisao da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje, ali ga mora potkrijepiti činjenicama. Pa daj sad ondaivanfece je napisao/la:Pa nije mu to trebalo,nije on nekakav pocetnik kao ovi japanci al vjerujem da je za njega frustrirajuce da ga svi tako obilaze pa i za cijeli krug i njega treba razumjeti.A kaznu su odredili ljudi koji mnogo vise poznaju ovaj sport od nas,McLarenovcima je bolje da sute o ovakvim incidentima jer su mnogo puta do sada cutali kada je klempo pravio ovakve i teze incidente pa nije kaznjavam.Generalno nema vozaca koji nije nesto slicno napravio u zaru borbe,ali McLarenovci su najglasniji u osudama a imaju vozaca koji je najskloniji ovakvim i tezim situacijama.
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
- Igor18
- Veteran
Šta ste se sad svi uzbudili oko ovog, da nije schumacher nebi bilo niti riječi. Al ljudi samo čekaju nešto pa da mogu pljuvat po drugima. Jel se šta dogodilo? Nije. Jel bilo kontakta između njih? Nije. Da Schumacher ga je zguro do zida, al nije U zid. A ak cemo gledat ovak: tih situacija je bilo tijekom bliže i daljnje povijesti i nikad nije bilo neke vatre oko toga. Nakon tog rubens je zakačil travu al kad je schumacher to vidio odmah se odmaknuo.
Svi se slažemo da je bilo agresivno, al on je takav vozač agresivan (kao i npr. Hamilton- koji kad se već spomenuo u svojoj kratkoj karijeri ima tolko incidentnih i sumnjivih situacija koje neki vozači neće sakupiti u cijeloj karijeri. A karijera mu je pa skoro na početku, nagomilao ih je u tako kratkom roku. Tako da nemojmo(te) biti licemjerni kad se pljuje po nekom). Ja se slažem da je bilo možda pretjerano, al meni je to trkači "incident" nikako ne mislim da je bilo namjere, makar uvijek ima ljudi koji sta god napravi reci ce da je prljavo ljigavo i namjerno. Pa da ga je htio zabit mogo se pomjerit još par cm pa ubit i sebe i njega jelda? Ipak je to gnjida schumacher kojeg boli briga za sve makar ima obitelj ici ce namjerno ugrozit svoj i tuđi život. Treba mu oduzet sve naslove, istuć ga i diskvalificirat iz prvenstva. Jel tako?
Sa kaznom se slažem jer vjerovatno se želi poslat upozorenje i drugima da se ne ide do tih granica agresivnosti.
Schumi se ispričao Rubensu
Svi se slažemo da je bilo agresivno, al on je takav vozač agresivan (kao i npr. Hamilton- koji kad se već spomenuo u svojoj kratkoj karijeri ima tolko incidentnih i sumnjivih situacija koje neki vozači neće sakupiti u cijeloj karijeri. A karijera mu je pa skoro na početku, nagomilao ih je u tako kratkom roku. Tako da nemojmo(te) biti licemjerni kad se pljuje po nekom). Ja se slažem da je bilo možda pretjerano, al meni je to trkači "incident" nikako ne mislim da je bilo namjere, makar uvijek ima ljudi koji sta god napravi reci ce da je prljavo ljigavo i namjerno. Pa da ga je htio zabit mogo se pomjerit još par cm pa ubit i sebe i njega jelda? Ipak je to gnjida schumacher kojeg boli briga za sve makar ima obitelj ici ce namjerno ugrozit svoj i tuđi život. Treba mu oduzet sve naslove, istuć ga i diskvalificirat iz prvenstva. Jel tako?
Sa kaznom se slažem jer vjerovatno se želi poslat upozorenje i drugima da se ne ide do tih granica agresivnosti.
Schumi se ispričao Rubensu
- goran007
- Profesionalni vozač
vidim da se diglo puno prasine i kontroverznih izjava oko Schumijevog poteza sto je i normalno iz barem dva razloga...jedan je da se radi o michaelu koji sam po sebi i broju onih koji ga mrze ili obozavaju izaziva uvijek paznju,a drugi je da se radi o incidentu pri kojem su centimetri mogli dovesti do tragedije...moje misljenje je da to sedmerostrukom prvaku ne treba i da je ovo bilo previse...po meni prljav potez,potez koji u svakom slucaju zasluzuje kaznu...ali sad ono drugo...po meni ne zasluzuje kaznu kakvu je dobio...Belgija po meni nema veze s Madarskom i nije mi pravedno nekog zbog toga micat po gridu...da su ga kaznili voznjom i zaustavljanjem u boksu,nabili mu 25 sek na kraju utrke ili u najgorem slucaju dsq jos bi mi bilo i ok...al ovo ne podrzavam....no,on je u toj borbi izgubio zadnje mjesto koje nosi bodove pa eventalna kazna takvog oblika i ne bi bila kazna pa bi se opet otvorile price o kazni bez kazne...tak da mi je svo ovo kaznjavanje i dalje nedosljedno i pomalo apsurdno
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da, vidim da ti je jako drag.ivanfece je napisao/la:Drag mi je to je odmilja skraceno,a imas njegovih ispada od ove godine vise nego sumi sto je pravio za deset godina.I moras znati da su sigurnosni uslovi bili ranije daleko losiji a vozacke greske cesce.Nemos porediti vozace od prije 20 godina i sada i njihove incidente.Arai je napisao/la:Sam si u svom jednom postu napisao da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje, ali ga mora potkrijepiti činjenicama. Pa daj sad ondaivanfece je napisao/la:Pa nije mu to trebalo,nije on nekakav pocetnik kao ovi japanci al vjerujem da je za njega frustrirajuce da ga svi tako obilaze pa i za cijeli krug i njega treba razumjeti.A kaznu su odredili ljudi koji mnogo vise poznaju ovaj sport od nas,McLarenovcima je bolje da sute o ovakvim incidentima jer su mnogo puta do sada cutali kada je klempo pravio ovakve i teze incidente pa nije kaznjavam.Generalno nema vozaca koji nije nesto slicno napravio u zaru borbe,ali McLarenovci su najglasniji u osudama a imaju vozaca koji je najskloniji ovakvim i tezim situacijama.

ali je bito da Buttona dižeš u nebesa. (Da se zna, čovjek mi je odličan vozač i super je što vozi za McLaren koji ponovo sa takvom postavom
ima šanse za naslov) Rekao si da se Button uopće ne žali. Sad neznam dali se praviš glup ili...Button ima primjedbe tako dugo dok mu bolid
nije blizu savršenstva koliko to situacija dopušta. A to je rijetkost. Žalio se u 50% odvezenih utrka odkad je u McLarenu tako da pišeš gluposti.
Na to i ima pravo, jer se situacija u suprotnom ne bi mogla popraviti. I neznam kad si ti vidio da je nekoga uspoređujem sa nečim što se zbilo
prije 20.g.

- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
Schumacher je pretjerao i TOČKA. Kazna je opravdana ali samo jednu stvar treba znat to se sve desilo u roku 3 sec pa nemojte toliko covjeka pljuvati.