Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - McLaren
Hamiltona su 2008. dosta pokažnjavali.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Sveukupno pet puta, od toga 2 puta opravdano i 2 puta neopravdano i jednom pod jako sumnjivim okolnostima tako da bi navijačiKing iCool je napisao/la:Hamiltona su 2008. dosta pokažnjavali.
Alonsa a pogotovo Ferrarija trebali razmisliti kolika je zapravo šteta nanesena time, a kolika je ona koju je moramo trpiti Hamilton.

- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85618" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje je zapelo deccki
vele zbunjeni zbog prednjeg krila 
gdje je zapelo deccki

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
Mclaren zaostaje 1.5 sec za Red Bullom...bilo na tvrdim, bilo na mekim gumama...nije dobro
-
- Navijam za: Nikoga
Ovo je jako loše ovakvim tempom ako budemo među prvih 6 dobro bude! Čak se i veselim kaj sad ide stanka od tri tjedna da to poprave jer s ovom brzinom nemaju šanse osvojiti naslov!
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
moracu ti pokvariti veselje, ali ova pauza se zove "godisnji odmor" i fabrike ce ostati zatvorene... cak mislim i da ne smiju raditi... nece se nesto krupno desiti za vrijeme pauze ja mislim. a i ako negdje iza vrata bude radio mclaren, radice sigurno i ostali
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Upali smo u neku rupu, i to mi se ne sviđa. Red Bull je stalno ispred, a Ferrari nas je prestigao. Ne znam kako će stvari funkcionirati nakon pauze, ai nadam se nabolje. Stvar s Hamiltonom danas je pegula (ali i to se događa), a s Buttonom je poprilično sanirano ono loše stanje od subote. Ali nije bilo lijepo gledati da nas Sauber prati s lakoćom. Ove dvije zadnje trke su nam srednja žalost...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
I meni se čini da smo u krizi i to od onda kad smo počeli experimentirat s blown difuzorom. U petak na Sliverstoneu kad se prvi puta ta stvarčica testirala nije dobro izgledalo zatim u utrci smo bili bez njega i zaostali za Webberom kojih 10sec. U Hockenheimu smo ga koristili cijeli vikend i zaostali smo za pobjednicima 25sec i danas smo bili još sporiji. Ne znam da li je baš zbog difuzora ali treba se nešto pod hitno poduzeti sad se 2 tjedna ne smije ništa radit ali nakon toga treba nekako dostići bikove i po mogućnosti uzeti pobjede na ovim brzim stazama koje slijede.gringo73 je napisao/la:Upali smo u neku rupu, i to mi se ne sviđa. Red Bull je stalno ispred, a Ferrari nas je prestigao. Ne znam kako će stvari funkcionirati nakon pauze, ai nadam se nabolje. Stvar s Hamiltonom danas je pegula (ali i to se događa), a s Buttonom je poprilično sanirano ono loše stanje od subote. Ali nije bilo lijepo gledati da nas Sauber prati s lakoćom. Ove dvije zadnje trke su nam srednja žalost...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Možda je Jessica Michibata dala koji savjet McLarenovim mehaničarima kako da ubrzaju bolid.
Ako na Spa McLaren bude brz znat ćemo čija je to zasluga.

Ako na Spa McLaren bude brz znat ćemo čija je to zasluga.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Inače i Gumb I Hamilton su izjavili da voze bolid sa skoro identičnim postavkama i svim i da izmjenjuju sve telemetrijske podatke, bez obzira na različite stilove vožnje da voze skoro isti auto. Tako da priča ti ne drži vodu. Osim toga zašto je onda Gumb tolko brži od Kovalainena? Kaj,Gumbu su dali bolji bolid, ali ipak ne dovoljno bolji da bude brz ko Hamilton? Gluposti. Bolji je vozač puno od Heikkija i to se vidi i po rezultatima.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Sigurno da je Hamilton dobivao bolji bolid od Kovalainena u smislu da se više razvijao prema Hamiltonovim potrebama i da mu se bolid bolje pripremao za utrku. Ali zašto ne bi bilo tako? U sezonama u kojima su vozili skupa Hamilton je bio realan pretendent na naslov/podije. Kovalainen je 2008. bio novajlija u McM-u s ne baš najboljim rezultatima iz Renaulta, a 2009. se se pokazalo da nije na Hamiltonovom nivou u podjednako lošem bolidu. U drugom dijelu sezone čitava momčad je jednostavno morala dati vjetar u leđa Hamiltonu da bi kolko tolko spasili sezonu.
S druge strane Button dolazi kao Britanac, aktualni svjetski prvak i vozač za kojeg se otprije zna da je vrlo talentovan. Ne vjerujem da dobiva išta slabiji bolid od Hamiltona.
A što se tiče McLarenove trenutne forme mislim da su upali u istu zamku ko Ferrari prije 2 mjeseca. Zagrizli su puno, puno resursa potrošili na riješenja koja očite ne rade očekivano. Ne vjerujem da je problem suštinski, nego da kao kod Ferrarija treba dosta fine tuninga i usavršavanja novih dijelova da bi se sve fino uklopilo u paket. Jedino je nezgodno što im je to upalo baš sad u ovu pauzu, a prije dvije vrlo bitne utrke za McLaren. Da nije šta jeste McLaren bi nakupio dosta bodova i u Spa i u Monzi. Ovako moraju zakrpiti rupe, a konkurencija to vrijeme može provesti dorađivajući i pripremajući bolid za te dvije utrke (da ne spominjem da je Ferrari tradicionalno dobar na Spa, a RBR-u po defaultu svaka staza odgovara).
S druge strane Button dolazi kao Britanac, aktualni svjetski prvak i vozač za kojeg se otprije zna da je vrlo talentovan. Ne vjerujem da dobiva išta slabiji bolid od Hamiltona.
A što se tiče McLarenove trenutne forme mislim da su upali u istu zamku ko Ferrari prije 2 mjeseca. Zagrizli su puno, puno resursa potrošili na riješenja koja očite ne rade očekivano. Ne vjerujem da je problem suštinski, nego da kao kod Ferrarija treba dosta fine tuninga i usavršavanja novih dijelova da bi se sve fino uklopilo u paket. Jedino je nezgodno što im je to upalo baš sad u ovu pauzu, a prije dvije vrlo bitne utrke za McLaren. Da nije šta jeste McLaren bi nakupio dosta bodova i u Spa i u Monzi. Ovako moraju zakrpiti rupe, a konkurencija to vrijeme može provesti dorađivajući i pripremajući bolid za te dvije utrke (da ne spominjem da je Ferrari tradicionalno dobar na Spa, a RBR-u po defaultu svaka staza odgovara).

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Pa 2007. je auto konstruiran za Alonsa, pa kako objašnjavaš to da je Hamilton bio brz kao Alonso ako ne i brži?Ili su ga tada konstruirali prema novajliji,a ne prema dvostrukom svjetskom prvaku?ivanfece je napisao/la:Ti namjerno izvrces moj post,ja sam rekao da je R.Denis spremao bolid za klempu fakticki od njegovog rodjenja,Buton je i rekao da losa voznja M.S je posledica toga sto je Brawn u razvoju bolida koristio primjedbe i postavke koje im je Baton davao i da taj bolid ne odgovara M.S i da zato covjek nemoze da bude ni blizu Nici,kaze tek od iduce sezone ce M.S da pokaze svoju formu kada se u konstrukciji novog bolida budu koristile njegove primjedbe.Znaci bolid kada je konstruisan prema stilu odredjenog vozaca tesko je sa setupom to posle da se ispravi da da obadvojici odgovara,tako da fakticki svaki tim ima prvog i drugog vozaca jer oba bolida istog tima na gridu imaju istu konstrukciju koja nikada nemoze da odgovara obadvojici.Kako je Baricelo sa sporijim bolidom brzi od M.S kada je sa istim bio sporijim odgovor je u mom prethodnom postu,Ferrari je konstruisao bolide prema zelji i stilu M.S i on nikada nije mogao da bude dobar za Baricela kao za M.SA klempo i Buton nemaju ni priblizno slican stil voznje tago da im setup nemoze biti nikada isti a pogotovo bolid koji je razvijan u cijelosti po klempi nemoze da odgovara Butonu i normalno je da je on sporiji bez obzira na sve,bilo koga da stavite u taj bolid bice sporiji jer je on u potpunosti razvijan prema klempinom stilu voznje.Tako da je Buton ili bilo ko drugi da dodje u McM drugi vozac samim tim sto je cijeli bolid konstruisan u pravcu klempe.Jedino da dodje neko ko ima identican stil i pristup ali ja ne vidim takvog na ovom gridu.Znaci McM ima prvog i drugog vozaca to sam htio da kazem,a ti ako mislis drugacije imas pravo da to izneses ali bi bilo lijepo da to i obrazlozis i potkrijepis cinjenicama.Slash je napisao/la:Inače i Gumb I Hamilton su izjavili da voze bolid sa skoro identičnim postavkama i svim i da izmjenjuju sve telemetrijske podatke, bez obzira na različite stilove vožnje da voze skoro isti auto. Tako da priča ti ne drži vodu. Osim toga zašto je onda Gumb tolko brži od Kovalainena? Kaj,Gumbu su dali bolji bolid, ali ipak ne dovoljno bolji da bude brz ko Hamilton? Gluposti. Bolji je vozač puno od Heikkija i to se vidi i po rezultatima.
Kako su za vrijeme Senne i Prosta u McLarenu obojica bili jednako brzi a imaju potpuno različite stilove vožnje, slične kao danas Hamilton i Button.
Moje mišljenje je ako si vrhunski vozač svaki auto ti mora odgovarat.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Formula 1 tada i Formula 1 sada su 2 potpuno razlicita svijeta.Sada je prepuno sitnih detaljcica koji donose po 0.1 ili 0.2 po krugu, te koji znaci i po nekoliko mjesta naprijed ili nazad na gridu na pojedinim stazama.Danas su vozaci mnogo vise ograniceni karakteristikama bolida, nego sto je to bio slucaj prije 20 godina.Previse je hightech stvari stavljeno na moderne bolide te vozaci ne mogu mnogo toga da ucine iznad mogucnosti bolida.Bara993 je napisao/la:Pa 2007. je auto konstruiran za Alonsa, pa kako objašnjavaš to da je Hamilton bio brz kao Alonso ako ne i brži?Ili su ga tada konstruirali prema novajliji,a ne prema dvostrukom svjetskom prvaku?ivanfece je napisao/la:Ti namjerno izvrces moj post,ja sam rekao da je R.Denis spremao bolid za klempu fakticki od njegovog rodjenja,Buton je i rekao da losa voznja M.S je posledica toga sto je Brawn u razvoju bolida koristio primjedbe i postavke koje im je Baton davao i da taj bolid ne odgovara M.S i da zato covjek nemoze da bude ni blizu Nici,kaze tek od iduce sezone ce M.S da pokaze svoju formu kada se u konstrukciji novog bolida budu koristile njegove primjedbe.Znaci bolid kada je konstruisan prema stilu odredjenog vozaca tesko je sa setupom to posle da se ispravi da da obadvojici odgovara,tako da fakticki svaki tim ima prvog i drugog vozaca jer oba bolida istog tima na gridu imaju istu konstrukciju koja nikada nemoze da odgovara obadvojici.Kako je Baricelo sa sporijim bolidom brzi od M.S kada je sa istim bio sporijim odgovor je u mom prethodnom postu,Ferrari je konstruisao bolide prema zelji i stilu M.S i on nikada nije mogao da bude dobar za Baricela kao za M.SA klempo i Buton nemaju ni priblizno slican stil voznje tago da im setup nemoze biti nikada isti a pogotovo bolid koji je razvijan u cijelosti po klempi nemoze da odgovara Butonu i normalno je da je on sporiji bez obzira na sve,bilo koga da stavite u taj bolid bice sporiji jer je on u potpunosti razvijan prema klempinom stilu voznje.Tako da je Buton ili bilo ko drugi da dodje u McM drugi vozac samim tim sto je cijeli bolid konstruisan u pravcu klempe.Jedino da dodje neko ko ima identican stil i pristup ali ja ne vidim takvog na ovom gridu.Znaci McM ima prvog i drugog vozaca to sam htio da kazem,a ti ako mislis drugacije imas pravo da to izneses ali bi bilo lijepo da to i obrazlozis i potkrijepis cinjenicama.Slash je napisao/la:Inače i Gumb I Hamilton su izjavili da voze bolid sa skoro identičnim postavkama i svim i da izmjenjuju sve telemetrijske podatke, bez obzira na različite stilove vožnje da voze skoro isti auto. Tako da priča ti ne drži vodu. Osim toga zašto je onda Gumb tolko brži od Kovalainena? Kaj,Gumbu su dali bolji bolid, ali ipak ne dovoljno bolji da bude brz ko Hamilton? Gluposti. Bolji je vozač puno od Heikkija i to se vidi i po rezultatima.
Kako su za vrijeme Senne i Prosta u McLarenu obojica bili jednako brzi a imaju potpuno različite stilove vožnje, slične kao danas Hamilton i Button.
Moje mišljenje je ako si vrhunski vozač svaki auto ti mora odgovarat.
Slazem se da je Button inferiorniji od Hamilton-a iz razloga sto je bolid konstruiran prema Lewis-u.Mercedes je u problemima iz razloga sto je bolid pravljen prema Button-u, a promijenjena su cak oba vozaca u Mercedesovoj postavi.Rosberg ocito ima blizi vozacki stil Button-u od Schumacher-a i sad je to ogroman hendikep Schumi-ju.Jer, setup bolida moze vrlo malo poboljsati stvari, posto je baza bolida izradjena tako da on bude podupravljiv, nadupravljiv, idealno balansiran i sl.Vi mozete popraviti situaciju, da bolid bude pr. manje nadupravljiv, ali ne mozete to skroz eliminisati..
Ferrari je primjerice bio prinudjen bolid praviti po principu default-a.Dakle da se oba vozava mogu uklopiti, a kasnije da se razvija u pravcu vozaca koji ima vece sanse u prvenstvu ( sto je situacija vidljiva na razvoju F10 prema Alonsovom stilu voznje ).
FORZA FERRARI!!!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Potpuno istu stvar su izjavili i u McLarenu na početku sezone. Rekli su da im je cilj napraviti čim neutralniji bolid.nikolaa je napisao/la: Ferrari je primjerice bio prinudjen bolid praviti po principu default-a.Dakle da se oba vozava mogu uklopiti, a kasnije da se razvija u pravcu vozaca koji ima vece sanse u prvenstvu ( sto je situacija vidljiva na razvoju F10 prema Alonsovom stilu voznje ).
E, sad hoćeš li ti njima vjerovati ili ne neznam. Ali vidim da vjeruješ Ferrarijevim izjavama. Neznam zašto vas toliko smeta taj
Hamilton, i sada je jedini razlog zašto je on bolji od Buttona razvoj bolida prema Hamiltonovim smjernicama. Već vam je Bara993
napisao situaciju iz 2007 g.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Normalo da te sve to smeta kad si ti ferrarista... i da, ja pod "klempo" podrazumjevam Rosberga a ane Hamija.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Vjerujem jer je to ocito.Massa je bio blize Alonsu na pocetku sezone, dok kako je koji update uradjen na F10 to je Massi bilo sve teze drzati korak za Fernandom.Arai je napisao/la:Potpuno istu stvar su izjavili i u McLarenu na početku sezone. Rekli su da im je cilj napraviti čim neutralniji bolid.nikolaa je napisao/la: Ferrari je primjerice bio prinudjen bolid praviti po principu default-a.Dakle da se oba vozava mogu uklopiti, a kasnije da se razvija u pravcu vozaca koji ima vece sanse u prvenstvu ( sto je situacija vidljiva na razvoju F10 prema Alonsovom stilu voznje ).
E, sad hoćeš li ti njima vjerovati ili ne neznam. Ali vidim da vjeruješ Ferrarijevim izjavama. Neznam zašto vas toliko smeta taj
Hamilton, i sada je jedini razlog zašto je on bolji od Buttona razvoj bolida prema Hamiltonovim smjernicama. Već vam je Bara993
napisao situaciju iz 2007 g.
Svi ovdje znamo kada je Ferrari poceo raditi na F10, te je jasno da se baza bolida nije mogla uraditi prema Alonsu, a Massa je bio povrijedjen.Bili su hendikepirani i uradili su bolid koji je bio "cist", medjutim kasnijim doradama se islo Alonsu na ruku jer je bilo ocito da Massa ne moze u ovoj sezoni imati neku senzacionalnu formu ( sto vjerujem u Ferrari-ju nisu niti ocekivali ).
Jos jedna stvar je da Ferrari nikada nije izjavljivao o tome kako je bolid konstruiran.Iznesene su teh. specifikacije, ali nijedna izjava nije bila u tonu u kojem bi se dalo naslutiti da je Ferrari zelio napraviti neutralan bolid, ili bolid prema Alonsu ili Massi.
Govorim o stvarima koje su ocigledne.
McLaren je isao vise na ruku Hamilton-u sto je i logicno, jer je ipak imao iskustva sa bolidom iz 2009 ( McLarenom ) i imao je mogucnosti uporediti i dati smjernice u kojem bi se pravcu trebao razvijati bolid.Ja nisposto ne osudjujem tu odluku McLaren-a, vec je i podrzavam jer je to logika i razum.
Jedan od razloga sto je Hamilton bolji od Button-a je i ovaj, ali ima tu mnogo vise stvari.
Nije mi jasno kako ne mozete da shvatite realno situaciju, vec samo Hamiltona zakivate u zvijezde i kada neko nesto kaze onda se povezuju stvari iz historije, doba Senne i Prosta.Zasto ne bi isli do Nuvolarija i ekipe.Kako su se oni samo pretjecali, a cak nije bilo ni momcadskih odredbi..Kako je to moglo tada, a sad ne moze, pitanje je...
Spustite loptu na zemlju i dajte da polemisemo na nekom visem nivou, jer smo svi ipak skupili finog staza na ovom forumu..
FORZA FERRARI!!!
- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
ivanfece je napisao/la:Ti namjerno izvrces moj post,ja sam rekao da je R.Denis spremao bolid za klempu fakticki od njegovog rodjenja,Buton je i rekao da losa voznja M.S je posledica toga sto je Brawn u razvoju bolida koristio primjedbe i postavke koje im je Baton davao i da taj bolid ne odgovara M.S i da zato covjek nemoze da bude ni blizu Nici,kaze tek od iduce sezone ce M.S da pokaze svoju formu kada se u konstrukciji novog bolida budu koristile njegove primjedbe.Znaci bolid kada je konstruisan prema stilu odredjenog vozaca tesko je sa setupom to posle da se ispravi da da obadvojici odgovara,tako da fakticki svaki tim ima prvog i drugog vozaca jer oba bolida istog tima na gridu imaju istu konstrukciju koja nikada nemoze da odgovara obadvojici.Kako je Baricelo sa sporijim bolidom brzi od M.S kada je sa istim bio sporijim odgovor je u mom prethodnom postu,Ferrari je konstruisao bolide prema zelji i stilu M.S i on nikada nije mogao da bude dobar za Baricela kao za M.SA klempo i Buton nemaju ni priblizno slican stil voznje tago da im setup nemoze biti nikada isti a pogotovo bolid koji je razvijan u cijelosti po klempi nemoze da odgovara Butonu i normalno je da je on sporiji bez obzira na sve,bilo koga da stavite u taj bolid bice sporiji jer je on u potpunosti razvijan prema klempinom stilu voznje.Tako da je Buton ili bilo ko drugi da dodje u McM drugi vozac samim tim sto je cijeli bolid konstruisan u pravcu klempe.Jedino da dodje neko ko ima identican stil i pristup ali ja ne vidim takvog na ovom gridu.Znaci McM ima prvog i drugog vozaca to sam htio da kazem,a ti ako mislis drugacije imas pravo da to izneses ali bi bilo lijepo da to i obrazlozis i potkrijepis cinjenicama.Slash je napisao/la:Inače i Gumb I Hamilton su izjavili da voze bolid sa skoro identičnim postavkama i svim i da izmjenjuju sve telemetrijske podatke, bez obzira na različite stilove vožnje da voze skoro isti auto. Tako da priča ti ne drži vodu. Osim toga zašto je onda Gumb tolko brži od Kovalainena? Kaj,Gumbu su dali bolji bolid, ali ipak ne dovoljno bolji da bude brz ko Hamilton? Gluposti. Bolji je vozač puno od Heikkija i to se vidi i po rezultatima.
Pozz....
Pratim Formulu već podosta dugo, i ima vozače koje volim i koje ne volim kao uostalom i svi.
Ali si nikada nisam dopustio bez obzira na sve da nekoga zovem klempo ili sličnim pogrdnim imenima(kad dotični već ima ime i prezime).
To mislim ne zaslužuje niko od njih pogotovo zato što su sam vrh u svom fahu posla i mislim da bi to trebalo poštovati.
Pa bi zamolio gore citiranog gospodina da se na pravi pametan nego poradi na kulturi.....
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
haha, ima smješnih postova. Neko je reko da su za Hamiltona od njegovog rođenja krojili mu bolid ...haha
Da vas podsjetim sezone 2007. ovako je išla najava otprilike: novi McLarenov bolid je razvijan prema Alonsovom stilu vožnje tako da bi španjolac mogao od starta krenuti u lov na treći naslov. Doveden je i novak englez Hamilton koji je doveden da nauči ponešto od dvostrukok svj. prvaka. U mladom englezu svi vide veliki talent.
-naći ću link ako netko inzistira, ako treba i offical.
Neke staze je prvi put vozio, s play stationa ravno na stazu do pobjede.
mislim da su rječi suvišne i razumijem ljubomoru Alonsa i još ponekih vozača, jer to progutat nije lako. Nije bitno ove sezone prema kome je rađen bolid i da li je neturalan, zna se ko je zaslužio da bude br 1. Button će morat svojski zapet da dokaže drugačije.
Da vas podsjetim sezone 2007. ovako je išla najava otprilike: novi McLarenov bolid je razvijan prema Alonsovom stilu vožnje tako da bi španjolac mogao od starta krenuti u lov na treći naslov. Doveden je i novak englez Hamilton koji je doveden da nauči ponešto od dvostrukok svj. prvaka. U mladom englezu svi vide veliki talent.
mislim da su rječi suvišne i razumijem ljubomoru Alonsa i još ponekih vozača, jer to progutat nije lako. Nije bitno ove sezone prema kome je rađen bolid i da li je neturalan, zna se ko je zaslužio da bude br 1. Button će morat svojski zapet da dokaže drugačije.

- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
2007 nije krojen bolid po njemu slažem a i normalno je pošto je prvi vozac da se njemu u susret.Ćale od Lewisa je napisao/la:haha, ima smješnih postova. Neko je reko da su za Hamiltona od njegovog rođenja krojili mu bolid ...haha

- darky
- Profesionalni vozač
i nagovorili su ga za debeli snop novčanica usput...
da bilo kome od vas neko ponudi hrpu eura da se glupirate pred kamerom, vi biste te tipove odbili????
moš mislit
, samo bi pitali kad se snima opet.
da bilo kome od vas neko ponudi hrpu eura da se glupirate pred kamerom, vi biste te tipove odbili????
moš mislit

-
- Navijam za: Alonso
Hamilton je vrhunski vozač a to što on u slobodno vrijeme radi je njegova stvar. Još ako mu za to plate , super po njega. Kakve veze ima bilo koje njegovo pojavljivanje u javnosti s njegovim vozačkim vještinama. Hamiltona ili volite ili ne, ali taj momak na svakoj utrci vozi za sebe i najbolji mogući rezultat. Nije ni on a niti bilo koji vozač u F1 došao da glumi socijalnog službenika nego da iskoristi sve opcije i mogućnosti da pokaže da je No 1 u svijetu.
Nediljko Matijaš
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
A jes se raspiso. A ne moram ni čitat dalje kad vidim da je već u 2. rečenici notorna glupost. Dennis je razvio bolid TOTALNO po Hamiltonu, u sezoni u kojoj je doveo Alonsa i platio ga brdo para (ne sjećam se više točno kolko). Da ima imalo smisla to šta ti tu pišeš nebi se ni trudio dovest Alonsa nego bi dao Hamiltonu nekog jazavca da mu bude drugi vozač. Stvar je u tom kaj nije nitko očekivo da će se on u prvoj sezoni tolko nametnut, i u biti ga je stavio tek tolko da skupi iskustvo uz Alonsa. Al se preračuno.ivanfece je napisao/la: Ti namjerno izvrces moj post,ja sam rekao da je R.Denis spremao bolid za klempu fakticki od njegovog rodjenja,Buton je i rekao da losa voznja M.S je posledica toga sto je Brawn u razvoju bolida koristio primjedbe i postavke koje im je Baton davao i da taj bolid ne odgovara M.S i da zato covjek nemoze da bude ni blizu Nici,kaze tek od iduce sezone ce M.S da pokaze svoju formu kada se u konstrukciji novog bolida budu koristile njegove primjedbe.Znaci bolid kada je konstruisan prema stilu odredjenog vozaca tesko je sa setupom to posle da se ispravi da da obadvojici odgovara,tako da fakticki svaki tim ima prvog i drugog vozaca jer oba bolida istog tima na gridu imaju istu konstrukciju koja nikada nemoze da odgovara obadvojici.Kako je Baricelo sa sporijim bolidom brzi od M.S kada je sa istim bio sporijim odgovor je u mom prethodnom postu,Ferrari je konstruisao bolide prema zelji i stilu M.S i on nikada nije mogao da bude dobar za Baricela kao za M.SA klempo i Buton nemaju ni priblizno slican stil voznje tago da im setup nemoze biti nikada isti a pogotovo bolid koji je razvijan u cijelosti po klempi nemoze da odgovara Butonu i normalno je da je on sporiji bez obzira na sve,bilo koga da stavite u taj bolid bice sporiji jer je on u potpunosti razvijan prema klempinom stilu voznje.Tako da je Buton ili bilo ko drugi da dodje u McM drugi vozac samim tim sto je cijeli bolid konstruisan u pravcu klempe.Jedino da dodje neko ko ima identican stil i pristup ali ja ne vidim takvog na ovom gridu.Znaci McM ima prvog i drugog vozaca to sam htio da kazem,a ti ako mislis drugacije imas pravo da to izneses ali bi bilo lijepo da to i obrazlozis i potkrijepis cinjenicama.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
Both McLaren drivers have been saying for some time that their car is not as quick as the Red Bull and that was self-evident on Sunday even before Hamilton pulled over in his second retirement of the seasonSlash je napisao/la:A jes se raspiso. A ne moram ni čitat dalje kad vidim da je već u 2. rečenici notorna glupost. Dennis je razvio bolid TOTALNO po Hamiltonu, u sezoni u kojoj je doveo Alonsa i platio ga brdo para (ne sjećam se više točno kolko). Da ima imalo smisla to šta ti tu pišeš nebi se ni trudio dovest Alonsa nego bi dao Hamiltonu nekog jazavca da mu bude drugi vozač. Stvar je u tom kaj nije nitko očekivo da će se on u prvoj sezoni tolko nametnut, i u biti ga je stavio tek tolko da skupi iskustvo uz Alonsa. Al se preračuno.ivanfece je napisao/la: Ti namjerno izvrces moj post,ja sam rekao da je R.Denis spremao bolid za klempu fakticki od njegovog rodjenja,Buton je i rekao da losa voznja M.S je posledica toga sto je Brawn u razvoju bolida koristio primjedbe i postavke koje im je Baton davao i da taj bolid ne odgovara M.S i da zato covjek nemoze da bude ni blizu Nici,kaze tek od iduce sezone ce M.S da pokaze svoju formu kada se u konstrukciji novog bolida budu koristile njegove primjedbe.Znaci bolid kada je konstruisan prema stilu odredjenog vozaca tesko je sa setupom to posle da se ispravi da da obadvojici odgovara,tako da fakticki svaki tim ima prvog i drugog vozaca jer oba bolida istog tima na gridu imaju istu konstrukciju koja nikada nemoze da odgovara obadvojici.Kako je Baricelo sa sporijim bolidom brzi od M.S kada je sa istim bio sporijim odgovor je u mom prethodnom postu,Ferrari je konstruisao bolide prema zelji i stilu M.S i on nikada nije mogao da bude dobar za Baricela kao za M.SA klempo i Buton nemaju ni priblizno slican stil voznje tago da im setup nemoze biti nikada isti a pogotovo bolid koji je razvijan u cijelosti po klempi nemoze da odgovara Butonu i normalno je da je on sporiji bez obzira na sve,bilo koga da stavite u taj bolid bice sporiji jer je on u potpunosti razvijan prema klempinom stilu voznje.Tako da je Buton ili bilo ko drugi da dodje u McM drugi vozac samim tim sto je cijeli bolid konstruisan u pravcu klempe.Jedino da dodje neko ko ima identican stil i pristup ali ja ne vidim takvog na ovom gridu.Znaci McM ima prvog i drugog vozaca to sam htio da kazem,a ti ako mislis drugacije imas pravo da to izneses ali bi bilo lijepo da to i obrazlozis i potkrijepis cinjenicama.
Oba vozaca su izjavila da nisu konkurentni i prije ali je Ron nagazio samo Batona,dobro on moze bilo kako da vozi u takvoj atmosferi.Ja bi njih poslao tamo gdje im je i mjesto.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pa di ti vidiš da je Ron nagazio samo Buttona?? Dennis je rekao da VOZAČI ne bi trebali toliko kritizirati momčad budući da su bolidu posvetiliivanfece je napisao/la:Both McLaren drivers have been saying for some time that their car is not as quick as the Red Bull and that was self-evident on Sunday even before Hamilton pulled over in his second retirement of the seasonSlash je napisao/la:A jes se raspiso. A ne moram ni čitat dalje kad vidim da je već u 2. rečenici notorna glupost. Dennis je razvio bolid TOTALNO po Hamiltonu, u sezoni u kojoj je doveo Alonsa i platio ga brdo para (ne sjećam se više točno kolko). Da ima imalo smisla to šta ti tu pišeš nebi se ni trudio dovest Alonsa nego bi dao Hamiltonu nekog jazavca da mu bude drugi vozač. Stvar je u tom kaj nije nitko očekivo da će se on u prvoj sezoni tolko nametnut, i u biti ga je stavio tek tolko da skupi iskustvo uz Alonsa. Al se preračuno.ivanfece je napisao/la: Ti namjerno izvrces moj post,ja sam rekao da je R.Denis spremao bolid za klempu fakticki od njegovog rodjenja,Buton je i rekao da losa voznja M.S je posledica toga sto je Brawn u razvoju bolida koristio primjedbe i postavke koje im je Baton davao i da taj bolid ne odgovara M.S i da zato covjek nemoze da bude ni blizu Nici,kaze tek od iduce sezone ce M.S da pokaze svoju formu kada se u konstrukciji novog bolida budu koristile njegove primjedbe.Znaci bolid kada je konstruisan prema stilu odredjenog vozaca tesko je sa setupom to posle da se ispravi da da obadvojici odgovara,tako da fakticki svaki tim ima prvog i drugog vozaca jer oba bolida istog tima na gridu imaju istu konstrukciju koja nikada nemoze da odgovara obadvojici.Kako je Baricelo sa sporijim bolidom brzi od M.S kada je sa istim bio sporijim odgovor je u mom prethodnom postu,Ferrari je konstruisao bolide prema zelji i stilu M.S i on nikada nije mogao da bude dobar za Baricela kao za M.SA klempo i Buton nemaju ni priblizno slican stil voznje tago da im setup nemoze biti nikada isti a pogotovo bolid koji je razvijan u cijelosti po klempi nemoze da odgovara Butonu i normalno je da je on sporiji bez obzira na sve,bilo koga da stavite u taj bolid bice sporiji jer je on u potpunosti razvijan prema klempinom stilu voznje.Tako da je Buton ili bilo ko drugi da dodje u McM drugi vozac samim tim sto je cijeli bolid konstruisan u pravcu klempe.Jedino da dodje neko ko ima identican stil i pristup ali ja ne vidim takvog na ovom gridu.Znaci McM ima prvog i drugog vozaca to sam htio da kazem,a ti ako mislis drugacije imas pravo da to izneses ali bi bilo lijepo da to i obrazlozis i potkrijepis cinjenicama.
Oba vozaca su izjavila da nisu konkurentni i prije ali je Ron nagazio samo Batona,dobro on moze bilo kako da vozi u takvoj atmosferi.Ja bi njih poslao tamo gdje im je i mjesto.
puno više pažnje kada se radi od race paceu, a da su qualifying pace ostavili po strani. Nigdje on nije nikoga nagazio budući da je to njegova
zadnja izjava. Ti bi zbilja trebao liječiti svoje komplekse na drugom mjestu, a ne ovdje. Plus da i ne govorim da tvoj odgovor na ovaj post od
Slasha koji si citirao nema apsolutno nikakve veze s onim što si ti napisao.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.