Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Ali Gueline minijature na videu najviše su iz vremena dok je bio u Dinamu. Andersonove "majstorije" sa gornjeg videa nikada nisu viđene u Maksimiru, dok Guelina čarolija, kao što vidimo iz mog videa, jest.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la:Ali Gueline minijature na videu najviše su iz vremena dok je bio u Dinamu. Andersonove "majstorije" sa gornjeg videa nikada nisu viđene u Maksimiru, dok Guelina čarolija, kao što vidimo iz mog videa, jest.
Ma sve OK, ali takvih ima u Dinamu i previše... Svi oni imaju "čarolije", ali nije to to... :(
Sve su to "kvazi pojačanja".
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Ali Gueline minijature na videu najviše su iz vremena dok je bio u Dinamu. Andersonove "majstorije" sa gornjeg videa nikada nisu viđene u Maksimiru, dok Guelina čarolija, kao što vidimo iz mog videa, jest.
Ma sve OK, ali takvih ima u Dinamu i previše... Svi oni imaju "čarolije", ali nije to to... :(
Sve su to "kvazi pojačanja".
Ne znam, po meni on ima sve kvalitete da bude (tj. da bi bio) pojačanje za današnji Dinamo, i to na poziciji krilnog napadača u ovoj trojci iza Slepičke/Rukavine. Jako je brz, ima vrlo lijep i kvalitetan dribiling...

Da mu se samo pružila šansa, mislim da bi bio dobar. Ali, što je, tu je, vrijeme nećemo vratiti. Guela je izgubljen... :sad: Odnosno namjerno izgubljen. 8) #-o
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma Dinamu treba Messi, a ne Guela. :D
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kako Guela nije dobio priliku u Dinamu,a u jednoj sezoni je odigrao 24 utakmice sto je i vise nego solidna brojka :?
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Chuck Norris je napisao/la:Zajec više nije trener Dinama
Ako je ovo istina, onda je ovo zbilja jadno, dati otkaz treneru nakon samo tri kola. :roll:
(Doduse, malo mi je sumnjivo, nigdje ni na jednom drugom portalu nema te vijesti.....)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma nek idu :cenzura:
Sad ću Mamiću pružiti podršku samo ako dovede Hiddinka umjesto Zajeca na klupu. :roll:
Sad mi samo fali da Igor Štimac dođe na klupu Dinama još.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Ma nek idu :cenzura:
Sad ću Mamiću pružiti podršku samo ako dovede Hiddinka umjesto Zajeca na klupu. :roll:
Sad mi samo fali da Igor Štimac dođe na klupu Dinama još.
A ja se ne bih cudio da dodje kvazi profesor iz Kine, jer je u Kini zamisli, ispred Cire u prvenstvu. Tko zna, mozda opet dodje. :roll:
Zbog njega sam i prestao navijati za Dinamo. :!:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma hebo ga profesor. Opet 4-5-1 taktika sa Sammirom na krilu i opet ništa od atrakcije i dobrog nogometa. :(
Danas kužim da je taj čovjek upropastio Sammira. Tek se danas vidi koliko je zapravo on dobar igrač, ali uvijek ga se stavljalo nekud na krilo i mijenjalo pozicije. Nije ni čudo da se nije snašao.

P.S.
Ne znam zašto smjena Zajeca!? Ako je cilj bio ulazak u Europu, a cilj je još uvijek poprilično dohvatljiv, zašto se onda mijenja trener. Pa nije on kriv šta ima Sivonjića i Dodu u napadu. :roll:
Valjda Mamići očekuju da će Dodo i Sivonjić zabiti 30 golova u prvenstvu.

Zajec ni ne zna da je smijenjen??
Sad šta je istina? Da li je smijenjen ili lažljivi index.hr opet piše gluposti?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Ma hebo ga profesor. Opet 4-5-1 taktika sa Sammirom na krilu i opet ništa od atrakcije i dobrog nogometa. :(
Danas kužim da je taj čovjek upropastio Sammira. Tek se danas vidi koliko je zapravo on dobar igrač, ali uvijek ga se stavljalo nekud na krilo i mijenjalo pozicije. Nije ni čudo da se nije snašao.
Jbg, lako moguce da dodje, ma da ja kao navijac Belupa to ne bi volio, jer sama pojava kvazi profeora u medijima mi dize tlak.
Zajec je uspio " srediti " Sammira, a ovaj ako dodje, bit ce opet kao i prije.

Sta je on bio ono izjavio.... " Kontrolirani rizik" i jos nesto.... :roll:

Zajecova reakcija na sve to....
KLIK
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Fuj, :cenzura: jedno :cenzura: ! Jedino si ti odgovoran za ovo sranje, :cenzura: jedno Mamićevsko! Tebe treba smjenit, lopino :cenzura: !

Jaoooj, sad bi mogao nastavit ovako, ne mogu se kontrolirat. I tako smijenit čovjeka, preko telefona, kako mi se zgadio taj čovjek sada, fuj! :evil: :evil: :evil: :evil:
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

#-o
Problemi su eskalirali nakon Kopra. Trebali smo ga još tada smijeniti. Da smo to napravili tada, igrali bi u Ligi prvaka. To vam ja jamčim - rekao je Zdravko Mamić na izvanrednoj konferenciji za novinare.
Otišli su samo Mandžukić i Vrdoljak, a doveli smo mnogo igrača. Sustavno već godinama pojačavamo kostur. A pogledajte Hajduk. Njih proglašavate čudom, a prodali su gomilu igrača. Čak deset njih - izjavio je izvršni dopredsjednik kluba i osvrnuo se na svoje igrače:

- Doveli smo 11 napadača. Boljih na tržištu nije bilo.

Mamića je zasmetalo neigranje Pedra Moralesa.

- Protiv Varteksa nama ne igra Morales koji je lani zabio čudo golova. On nam ne igra ni jednu minutu, pa to nije normalno!

Mnogi su kritizirali Sammira koji je odlaskom Mandžukića procvijetao.

- Vi ste mi se smijali za Sammira, a ja znam da je brazilska reprezentacija tražila njegove podatke - kaže Zdravko.
IZVOR_Jutarnji
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Fuj, :cenzura: jedno :cenzura: ! Jedino si ti odgovoran za ovo sranje, :cenzura: jedno Mamićevsko! Tebe treba smjenit, lopino :cenzura: !

Jaoooj, sad bi mogao nastavit ovako, ne mogu se kontrolirat. I tako smijenit čovjeka, preko telefona, kako mi se zgadio taj čovjek sada, fuj! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja pak mislim da je za ovo najviše odgovoran Zoran Mamić jer ga je Zajec izbacio s klupe. ;)
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Ako je ovo istina odu B.B.B. ode atmosfera na Maksimiru i opet ce bit cca 100 ljudi a na derbiju cak 1000-2000... Tako da #-o #-o
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
luka_kimi
Moderator
Moderator

Najvjerojatnije je Karačić novi trener. Još jedno potrkalo. :roll:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Najvjerojatnije je Karačić novi trener. Još jedno potrkalo. :roll:
E on je pravi trener za Dinamo... :roll: #-o
Pa jbte, to nije normalno.

Daj dovedi kakvog trenera pravog, već mi je pun kufer trenera tipa Jurčić, Karačić, Vlak, Soldo i sl.
Do kada će se treneri učiti svom poslu baš na klupi Dinama?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ne znam šta bih rekao,žao mi je Zajeca ali nije se snašao na klupi.Previše je griješio.Mada su mu trebali dati još vremena pa da vidimo hoće li biti napretka.A i nije način da ga se ovako po hitnom postupku rješi,mogli su to uraditi na ljepši način.Izgleda mi kao da su Zajeca samo iskoristili za dovođenje Rukavine
I nemam nekog svog kandidata za klupu Dinama jer nema nekog izbora
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: E on je pravi trener za Dinamo... :roll: #-o
Pa jbte, to nije normalno.

Daj dovedi kakvog trenera pravog, već mi je pun kufer trenera tipa Jurčić, Karačić, Vlak, Soldo i sl.
Do kada će se treneri učiti svom poslu baš na klupi Dinama?
Problem je taj, ako dovedu pravog trenera, onda doticna gospoda se nece moci igrati sa sastavima i slicnim igricama. Tu je problem. Zajec je upravo zbog toga i izletio, jer nije dopustao da se netko mijesa u njegov rad.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la: Problem je taj, ako dovedu pravog trenera, onda doticna gospoda se nece moci igrati sa sastavima i slicnim igricama. Tu je problem. Zajec je upravo zbog toga i izletio, jer nije dopustao da se netko mijesa u njegov rad.
Ali se mora priznati da je Zajecov rad čudan.Forsiranje Callela,Barbarića pa zatim zapostavljanje Moralesa a rezultata nema
Schumy.d
Legenda
Legenda

Zdravko Mamić:
"Birali smo puno instant-rješenja, treneri su se učili na Dinamu, a toga više ne smije biti. Hoćemo iskusnog stratega koji će jasno reći gdje su problemi i kako ih poboljšati. Naš je najveći problem što nikad nismo bili momčad i želim trenera koji će napraviti momčad."
Ajd baš da vidimo...
Za boldano se slažem pa me tim više zanima koga će dovesti. Prema ovoj izjavi Karačić nema šanse.
Scuderia
Moderator
Moderator

Pamic jedan od mogucih trenera....
KLIK
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:Pamic jedan od mogucih trenera....
KLIK
To mi se jako sviđa i po meni je on jedini hrvatski trener koji može nešto napraviti sa ekipom u ovakvom stanju. Dovesti je u red, popraviti disciplinu u igri, i povrh svega, drastično smanjiti broj primljenih golova. ;)

Ipak ne mogu prežaliti Zajeca... :(
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Meni se to niš ne sviđa.
Ako sad Dinamov trener ne bude trener sa iskustvom bit ću razočaran.
Zadnji trener pravi u Dinamu bio je Ćiro.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Meni se to niš ne sviđa.
Ako sad Dinamov trener ne bude trener sa iskustvom bit ću razočaran.
Zadnji trener pravi u Dinamu bio je Ćiro.
Da je dovest Šuška, sada sam se njega sjetio... :doubt:
slika
Odgovori