Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

'Monopoly Kup Hrvatske'

"Monopoly je društvena igra koju je 1935. godine patentirao Charles Darrow. Procjenjuje se da je igra Monopoly prodana u 200 milijuna primjeraka i prevedena na više od 25 jezika. Cilj igre je kupnjom, iznajmljivanjem i preprodajom nekretnina steći što više novca i do kraja igre postati jedini igrač na ploči, odnosno postati vlasnikom svih nekretnina.

Svjetski Kup u igri Monopoly održava se posljednjih 37 godina. Ovogodišnji pobjednik Kupa Hrvatske u igri Monopoly je Joško Svaguša!

Iskrene čestitke hrvatskom laureatu koji će našu zemlju predstavljati na predstojećem Svjetskom Kupu!

Usprkos izvučenoj kartici s kaznom od 60.000 kuna za bespravnu gradnju na Zvončacu, Svaguša je ipak odličnom igrom u nastavku osvojio više od stotinu nekretnina na području Rogoznice. Joško Svaguša, nastupiti će na Svjetskom Kupu u dvije discipline, pojedinačno i u paru s Josipom Grbićem.

Medijskim pokroviteljima turnira koji Svagušu optužuju za otimačinu tuđih nekretnina i prijevaru desetljeća, najbolji Monopoly igrač Hrvatske poručuje da ubuduće isključivo prate turnire u igri “Čovječe ne ljuti se”.

Oštećeni smatraju da Svaguša nije odigrao finale na originalnoj ploči za Monopoly već na njihovoj djedovini, sumnjaju da su Joško Svaguša, Josip Grbić i njegova teta Vjeročka počinili kazneno djelo udruživanja u cilju pribavljanja protupravne imovinske koristi.

Disciplinska komisija Monopoly udruženja ima veliki posao pred sobom s obzirom na podužu listu oštećenih.

Nadležno državno odvjetništvo i sudačka komisija turnira na temelju propozicija natjecanja upravo utvrđuju je li došlo do materijalne povrede pravila igre.

Iz povjerljivih izvora saznajemo da je Svaguša u najboljoj vjeri odigrao finale na ponešto izmijenjenoj ploči za igru.

Torcida.org smatra da Monopoly, kao i svaka druga društvena igra, prvenstveno služi zabavi i razonodi, da izgubiti nije tragedija i da je sve to samo još jedna Svagi-komedija" (preuzeto sa torcida.org)
Ovaj citat nije provokacija!
Samo sam želio reći da nisu samo Z&Z mafija u hr nogometu. ;)
A ima toga i još...

EDIT:
Tko tu od koga radi budalu??? :?

Pogledajte OVO

EDIT:
Špaco: "Unirea je jača od Dinama..."
Joj, sere mi se od ovog lika već polako. :roll:

EDIT 2:
Opet Blažičko prenosi Dinamo... :roll:
Već mi i on lagano pili živce sa svojim stalnim pesimističnim komentarima. Uvijek ista priča. #-o
Zašto Dinamo ovo, zašto ono, zašto ovaj, zašto onaj. Boli te ona stvar, komentiraj utakmicu!

Btw, čestitke Hajduku. =D>
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 09 lis 2010, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: spajanje
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Postavljanje Vrsaljka na lijevi bok - genijalno! :thumbup:

Koliko vidim, Hajduk je bio u gorim problemima nego Dinamo... :?

LINK
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Svaka čast hajduku na prolazu, al stvarno su ovu utakmicu odigrali očajno. Špaco ponovo postavio bunker i prava je sreća šta nisu taj drugi gol primili jer bi treci sam od sebe došao u takvoj situaciji. btw. gledao sam cijelu tekmu, našao sam bio live stream, neka rumunjska stanica prenosila, i onda ovi idioti s hrt-a kažu da se ni signal ne prenosi, čak da nisu ni kamere postavljene. :? :roll:
Dinamo zasad ok, zasluženo 1:1 iako mislim da ono nije bio penal, rijetko koji sudac bi ono dosudio... Nadam se da će u drugom poluvremenu izdržat da ne prime gol, jer onda je mađarima potreban još samo jedan, a taj takoreć sam od sebe dodje obicno u devedeset i nekoj.
slika
doktor95
Navijam za: Otkad je Kimi otisao nist

Post Postao/la doktor95 »

Evo ovako svi koji imate nesto protiv Špace nabijte se na ........BOR! špaco majstore samo naprid ... koji je trener prije špace i koja je uprava prije ove dovela hajduka u skupinu kupa UEFA ... Pozdrav svim simpatizerima i navijačima Hajduka i svaka čast Anti Vukušiću okosnici Hajduka predstojecih sezona!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

doktor95 je napisao/la:Evo ovako svi koji imate nesto protiv Špace nabijte se na ........BOR! špaco majstore samo naprid ... koji je trener prije špace i koja je uprava prije ove dovela hajduka u skupinu kupa UEFA ... Pozdrav svim simpatizerima i navijačima Hajduka i svaka čast Anti Vukušiću okosnici Hajduka predstojecih sezona!
Pa nije ih Špaco uveo u Euro ligu.
Zahvalite se radije odličnom Ibričiću i Anasu koji je uhvatio pravu formu ove sezone. Sa ovakvom Špacinom taktikom u Rumunjskoj je Hajduk mogao prosuti svu onu prednost.
Ali, ako ti podržavaš njegovu taktiku bez napadača, onda OK, nemam ništa protiv. Hvala Bogu, u Dinamu su se riješili Ivankovića koji je sličan tip. ;)
doktor95
Navijam za: Otkad je Kimi otisao nist

Post Postao/la doktor95 »

Ne govorim da ih je samo Špaco sam uveo, ali sto je je Špaco je 1. trener u puno godina kojemu je to uspilo. A bez napadača je igra samo u 1. utk u bukureštu protiv dinama ... a ode je igra sa Vukušićem koji je izvrstan napadač
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

BRAVO DINAMO!!! =D> =D>
Praznik za HR nogomet :D

A ti Blažičko, cijenim tvoje komentiranje, ali zaslužio si :nabijemte:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Bravo, bravo, i bravo! =D> =D> =D>

I za Dinamo, koji je u obje utakmice bio bolji od svog protivnika, i za Hajduk, koji je razvalio Unireu u prvoj i provukao se u drugoj utakmici. Dva hrvatska kluba u Europskoj Ligi... Može li bolje? :biggrin: =D> :vibro:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Odlično. Bravo hajduk. Bravo dinamo. =D>
U kolko sati je ždrijeb sutra?
luka_kimi je napisao/la:Dva hrvatska kluba u Europskoj Ligi... Može li bolje? :biggrin: =D> :vibro:
Može. Jedan u ligi prvaka. :) Nadam se sljedece sezone. [-o< :-D Partizan je jučer pokazao da se može. ;) Čak je i žilina u ligi prvaka. :biggrin:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

K1M1 je napisao/la:Odlično. Bravo hajduk. Bravo dinamo. =D>
U kolko sati je ždrijeb sutra?

U 13.00

Čestitke Dinamu i Hajduku na prolazu =D> .Dinamo nam je opet po ko zna koji put kidao živce.Nadam se da su s ovom pobjedom se oslobodili silnog psihološkog pritiska i da će napokon početi igrati bolje i opuštenije

EDIT

Dobra stvar da se Dinamo nalazi u trećem potu
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Evo šta bih ja želio, npr. grupu:
1. Atletico M
2. Man City
3. Dinamo
4. Sheriff

:biggrin: :biggrin:
Mislim da bi to bilo zanimljivo za gledati.

A sad, dosta za*ebancije, bila bi bolja ova skupina:
1. CSKA M.
2. Steaua
3. Dinamo
4. Sheriff

Iako, mislim da Dinamo bolje igra protiv jačih momčadi i zato ne bih želio prelaku skupinu nikako.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:BRAVO DINAMO!!! =D> =D>
Praznik za HR nogomet :D

A ti Blažičko, cijenim tvoje komentiranje, ali zaslužio si :nabijemte:
On ti se pali samo na Jedinstvo iz Mančestera. Ponekad i na Liverpool, ali oni sada očajno igraju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la: On ti se pali samo na Jedinstvo iz Mančestera. Ponekad i na Liverpool, ali oni sada očajno igraju.
Ma ide mi na živce sa svojim pesimizmom kad komentira Dinamo. A kad Dinamo pobjedi, onda su mu svi super dobri... :roll:

GRUPA D:
1. Villareal
2. Club Brugge
3. Dinamo
4. PAOK

GRUPA G:
1. Zenit
2. Anderlecht
3. AEK
4. Hajduk

Mislim da i jedni i drugi mogu biti zadovoljni ždrijebom, a Hajduk pogotovo jer je dobio možda i najlakšu skupinu od svih.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Dobra je ova Kate na izvlačenju. Hajduk dobro prošao. Dinamo tako-tako.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Dobar ždrijeb, bez velikih imena :thumbup:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Hajduk je dobio predivnu skupinu. :love:

Za nju sam navijao otpočetka... Sa Dinamovom skupinom sam...nešto između zadovoljstva i tuge. Brine me PAOK, čak i više nego Villareal i Brugge. :?

Hajduk ima realnu šans za prezimljavanje u Europi. Dinamo nešto teže... :(

EDIT: I Hajduk i Dinamo u grupu dobili Belgijance i Grke... Suđeno nam je. :biggrin:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Što se tiče žrijeba,nije loš za Dinamo.Samo cijelo vrijeme govorim samo ne Paok iz 4. grupe,ali šta je tu je.Grupa se može proći ali bit će teško
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Sa sudačkom organizacijom smo imali sastanak. Upozorili smo ih da ćemo, ako se budu ponavljale pogreške na štetu Hajduka, kako ćemo na susrete kasniti 14 minuta! To je naše pravo - najavio je Svaguša.
???
WTF??

Kakva su ovo glupiranja? :-s
Schumy.d
Legenda
Legenda

Svaguša: "igrači Hajduka će kasniti 14 minuta na derbi!

??
Molim??
Kakav je ovo :asshole: ne mogu vjerovati.
Ja bih mu takvu kaznu opalio ako to napravi. Ti si našao ucjenjivati nekog. :roll:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Svaguša: "igrači Hajduka će kasniti 14 minuta na derbi!
??
Molim??
Ja bih mu takvu kaznu opalio ako to napravi. Ti si našao ucjenjivati nekog. :roll:
...još više me žalosti i ljuti što pekara u tome podržavaju navijači ne želeći sagledati niti čuti cijelu priču i istinu oko razloga jer eto radi se protiv hajduka i dalmacije - normalno da ćemo svi biti stalno u "svađama" zbog takvih likova...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ...još više me žalosti i ljuti što pekara u tome podržavaju navijači ne želeći sagledati niti čuti cijelu priču i istinu oko razloga jer eto radi se protiv hajduka i dalmacije - normalno da ćemo svi biti stalno u "svađama" zbog takvih likova...
Ma jede govna.
Prva stvar, Split-Hajduk nije prenošeno zbog velikog vaterpolskog derbija između HRVATSKE i Crne Gore i to je puno važniji događaj od jedne prosječne tekme HNL-a!
Druga stvar, ta utakmica je igrana u nedjelju kada nije planiran nikakav prijenos.
Treća stvar, isti dan se igrala još jača utakmica (Dinamo-Cibalia) pa ne znam zbog čega bi se tako trebalo prenositi splitski derbi prošlogodišnjeg doprvaka države i donedavnog drugoligaša. Ali, unatoč tome, HTV je stavio 15-minutni izvještaj sa splitskog derbija, dok npr. sa Dinamove tekme nije bilo ništa.
Četvrta stvar, kad je Hajduk igrao svoju utakmicu doma protiv Uniree, iz HTV-a su ih zamolili da utakmicu premjeste na termin u 19h, ali to su iz hajduka ODBILI.

Zato, Svaguša, začepi tu gubicu i nemoj puno :cenzura: , nego igraj
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:Svaguša: "igrači Hajduka će kasniti 14 minuta na derbi!

??
Molim??

zasto bas 14 :D nije mogo neku okruglu brojku uzet ?:D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

kimiraikkonen1 je napisao/la:

zasto bas 14 :D nije mogo neku okruglu brojku uzet ?:D
Tolerancija kasnjenja je 15.min. Nakon toga, ako se momcad ne pojavi, sudac prekida utakmicu. ;)
Tako sam barem ja procitao.
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

danas hajduk protiv dinama. imam filing neki da će mi se spavat na pol tekme jer tako uvijek biva. al kako god da bude nek 3 boda odu hajduku :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Odlično, Dinamo vodi na Poljudu na poluvremenu.
Ajmo drugo isto tako agresivno i zabit još gol i riješiti tekmu.

Samo Doda van, ubaciti Moralesa. Tonel se pokazao odličnim za sada, a onaj Bišćan ne zna dodati valjda loptu po podu... :?
Odgovori