Prva stvar nezna pretjecat. Kad god treba nekog preteć on se zabije u njega.

Šteta za buttona, da sam na njegovom mjestu očitao bi vettelu jednu dobru bukvicu.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
upravo to, ako ćemo kaznit Vettela za ovo, onda se treba kažnjavat svakog vozača za najmanju grešku, a posebno kad neki vozači izguraju druge sa stazeSchumy.d je napisao/la:Po meni kazna upitna.
Kriv je, ali ja bih to nazvao trkaćim incidentom.
Onda treba i Barichella kazniti za onu situaciju s Alonsom!
Slažem se, i po meni je ona kazna nepotrebna. Poprilično bezvezna odlukaSchumy.d je napisao/la:Po meni kazna upitna.
Drugo su takvi incidenti u guzvi na startu a drugo ovakvo zabijanje. Jos je Vettel nastavio voziti, a Button ispao.Schumy.d je napisao/la:Po meni kazna upitna.
Po meni je Rubens napravio veću grešku nego Vettel. Seb je jednostavno izgubio kontrolu nad bolidom kad je pokušao izaći pored Buttona i udario u njega.SRV je napisao/la: Prelazi Vettelu u naviku da se zabija.
po mom je vettel budala,lijepo mu je button ostavio prostor da napada sa vanjske strane a on se pokusava progurat s nutarnje pa vidi da neide pa ajmo na vanjsku naglo pri brzini od 300 kmh aman kad treba kocit... logicna stvar da se ovako okrenuo...Schumy.d je napisao/la:Po meni je Rubens napravio veću grešku nego Vettel. Seb je jednostavno izgubio kontrolu nad bolidom kad je pokušao izaći pored Buttona i udario u njega.SRV je napisao/la: Prelazi Vettelu u naviku da se zabija.
Krivica apsolutno da, ali kazna ne.
Greške su jako slične, ali sa potpuno drugačijim posljedicama. Alonso je nakon udarca nekim čudom nastavio voziti a Barrichello je parkiraoSchumy.d je napisao/la:Po meni je Rubens napravio veću grešku nego Vettel. Seb je jednostavno izgubio kontrolu nad bolidom kad je pokušao izaći pored Buttona i udario u njega.SRV je napisao/la: Prelazi Vettelu u naviku da se zabija.
Krivica apsolutno da, ali kazna ne.
Da, koji bi drugi razlog trebao biti? Mislim išao je van staze sjekao stazu okomito i još tome ušao u box na krivom mjestuBarry je napisao/la: da li je moguce da je ono skretanje u box preko pasice skoro na samom ulazu jos doteglilo na stranu kazne ?
btw 7 pole... kriza je...
Nikako se ne slažem sa tim! Kako je rekao, naletio je na "hupser" pri kočenju (ne zaboravi da je bio van trkaće putanje i morao kočiti bitno oštrije od Buttona zbog zavjetrine) i ne vidim zašto ne bih povjerovao u to. Šta misliš koji je osjećaj kad, odjednom postaneš "putnik" u bolidu bez mogućnosti promijeniti nešta - ovo su utrke , a ne svakodnevni promet gdje se drži rastojanje i mogućnost reakcije je izrazito mala.Walter je napisao/la:Ovo njegovo preticanje Buttona može ući u kategoriju najglupljih preticanja u zadnje vrijeme.
WTF?? Ovo je neka fora ili si se zeznula?YellowIvana je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=jFg_8u87 ... re=channel ~ Vettelovo prednje krilo.
Dobra stvar, ali ne kužim kakve veze ima s Vettelovim prednjim krilomYellowIvana je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=jFg_8u87 ... re=channel ~ Vettelovo prednje krilo.
Smije pogrijesiti,svakome se desi da pogrijesi ,ali ta greska ne mora da unisti utrku drugom vozacu.I Hamilton je pogrijesio ,ali nikom nije unistio utrku.47 je napisao/la:Jeste se zapjenili, tko zna koji je faktor bio, nije sigurno namjerno napravio glupost.
A kazna je bezveze, čovjek više ne smije ni pogriješiti a da ga ne kazne
Da smije se pogrijesiti a ne na silu preticati i "spucati" se u Buttona47 je napisao/la:Jeste se zapjenili, tko zna koji je faktor bio, nije sigurno namjerno napravio glupost.
A kazna je bezveze, čovjek više ne smije ni pogriješiti a da ga ne kazne