hehe felipe stedi i pokupi 12 bodova a fernando ganja i dobije 0 eto vidiš isplati se ganjat....Schumy.d je napisao/la:A, gle, kako netko kaže, mogao je osvojiti 6 bodova i unatoč činjenici da je išao čak 2 puta više od Masse u boks, na kraju je mogao čak i završiti samo 2 mjesta iza njega. Pa, onda je valjda bilo kapaciteta, ali treba goniti Ferrari, a ne štediti ga. Od toga nema ništa.F2004_the_best_ever je napisao/la: Kako možeš reći da je na osnovu Alonsa bilo kapaciteta u F10, pa Alonso danas i juče apsolutno ništa nije napravio i njegov tempo je bio loš, vjerovatno veliku ulogu u tome ima i set-up, ali to je činjenica, ako ti misliš da je spektakularno obilaženje ovih sporaća ja ne mislim.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Felipe Massa
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Pa pogledaj ukupni poredak, jednostavno je.McLewis je napisao/la: hehe felipe stedi i pokupi 12 bodova a fernando ganja i dobije 0 eto vidiš isplati se ganjat....

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Što se tiče sezone do sada, ukupno gledano, Ferrari-jev bolid je bolji od Renoa tu nema dilema, što se tiče utrke na Spa ako pogledamo vremena u kvalifikacijama i u utrci Kubica je bio brži od Masse, Alonso je očigledno bio na drugačijem set-upu tako da je on irelevantan za usporedbu, da li bi Alonso bio brži od Kubice da je imao set-up sa suho,hmm..Schumy.d je napisao/la:
A ako ti misliš da Renault ima više kapaciteta od Ferrarija, onda nemamo o čemu raspravljati u opće.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Felipe je odvezao jako dobru utrku.Nije odustao, nije se izvrtio u utrci, smireno je odvozio, te zavrsio na cetvrtom mjestu. Steta samo, sto je izgubio poziciju od Webbera.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pogledajte gdje je stao Massa na startu utrke, to sudije nisu vidjele i nisu ga kaznile.
Jedan veliki
za sudije, ne znam u šta su gledale.
Posle ovoga sam siguran da i Hamiltona ne bi kaznili u Valenciji da ga nije Alonso prijavio, vjerovatno ni to nisu vidjeli. Ne znam stvarno šta ove sudije rade i u šta gledaju.
Morat će Todt da popriča sa njima.
Jedan veliki

Posle ovoga sam siguran da i Hamiltona ne bi kaznili u Valenciji da ga nije Alonso prijavio, vjerovatno ni to nisu vidjeli. Ne znam stvarno šta ove sudije rade i u šta gledaju.

Morat će Todt da popriča sa njima.
- Schumy.d
- Legenda
I opet mu nije pomoglo. 

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ovo je već jako velik propust. Zna se gdje vozač mora postavit svoj bolid na startu. Ovo sigurno nije bilo regularno...
- Dero
- Profesionalni vozač
Ne kužim kako se ovo nije primjetilo, pa gotovo je poravnat sa stražnjim kotačem dugmeta.
- Schumy.d
- Legenda
Ma vidiš da ovog suca uz Massu boli ona stvar za formulu.Dero je napisao/la:Ne kužim kako se ovo nije primjetilo, pa gotovo je poravnat sa stražnjim kotačem dugmeta.

Izgleda kao da ga je došao s njive suditi, ono "hoćeš suditi?", "pa može..."

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Evo šta nam kaže Massica
After the summer break, it was nice to be back “at work” racing at the fantastic Spa circuit and the weekend started in a nice way when nearly all the drivers attended a small party to celebrate my friend Rubens Barrichello’s three hundredth Grand Prix. To be honest, I don’t think I will ever match this statistic, as I reckon I will stop racing before that landmark figure. But I am pleased for him, as it is a very nice statistic, and it is a great achievement in a successful career.
Looking back a couple of days to the Belgian Grand Prix, I started sixth and finished fourth, so at a certain level, I could say that I had a good race. However, in terms of the result and in terms of the championship and the points total for Ferrari, it was not enough. Given the difficult conditions, with the weather changing several times during the race, this was a positive performance in difficult conditions. However it was not what I expected, or what the team had hoped for, given the fact that in Spa, the car was not as competitive as it had been in the two previous races in Hungary and Germany. This was probably another example of how, this year, the situation in terms of which teams are competitive, has been governed by the nature of the track. On Friday, we had looked very strong, while we were less so on Saturday and Sunday, so maybe our competitors did not show their full potential on the first day. This meant the whole weekend was more difficult than we expected. On Sunday, the changing conditions meant that just staying on the track was quite difficult and given how easy it was to make a mistake, I was pleased with my performance, even if I had a solitary race, never really being able to challenge those ahead, while I did not have much pressure from behind.
On Sunday I will be returning to the Hungaroring, for a Ferrari Racing Days event, where I will be doing some demonstration laps in a Formula 1 car, the 2008 model, which for obvious reasons definitely has some special memories for me. Today I am Maranello, where I had meetings with my engineers and also did a session on our simulator, in preparation for the next round, the team’s home Grand Prix at Monza. That will be a great event, racing in front of our tifosi, but the reality is that it will be a very important race, because after the less that satisfactory performance in Belgium, the championship is not looking so easy for us. We need to keep pushing for the last six races, trying to be back in the fight for wins or at least as many podiums as possible. For sure it won’t be easy.
...put u raj nije posut ružama...
- Marlboro
- Početnik
Schumy.d je napisao/la:Ma vidiš da ovog suca uz Massu boli ona stvar za formulu.Dero je napisao/la:Ne kužim kako se ovo nije primjetilo, pa gotovo je poravnat sa stražnjim kotačem dugmeta.![]()
![]()
Izgleda kao da ga je došao s njive suditi, ono "hoćeš suditi?", "pa može..."
hahha a sudac si mislio taman još malo krumpira okopat ali veli ono ajde kad već baš moram idem i to odsuditi

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nije regularno, to stoji, no nece dobiti nikakvu kaznu.King iCool je napisao/la:Ovo je već jako velik propust. Zna se gdje vozač mora postavit svoj bolid na startu. Ovo sigurno nije bilo regularno...
KLIK na Link ( njemacki jezik)

- Dero
- Profesionalni vozač
Scuderia je napisao/la:Nije regularno, to stoji, no nece dobiti nikakvu kaznu.King iCool je napisao/la:Ovo je već jako velik propust. Zna se gdje vozač mora postavit svoj bolid na startu. Ovo sigurno nije bilo regularno...
KLIK na Link ( njemacki jezik)
Evo i autosport se dotakao neregularnog starta ali vidim i FIA je nakon one amaterske snimke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86327" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali mislim stvarno jedan veliki LOL ako nitko nije ovo vidio na startu i ovo vađenje na sustav za jump start, pa mislim stvarno ako njima treba elektronički sustav da detektiraju bolid koji odstupa 2 metra od crte

- Schumy.d
- Legenda
A ako sad to naknadno kazne, onda su stvarno debelo "u banani".
-
- Navijam za: Nikoga
Zasto?Schumy.d je napisao/la:A ako sad to naknadno kazne, onda su stvarno debelo "u banani".
Ako se u nekim drugim situacijama mogu naknadno davati kazne i oduzimati bodovi, zasto se u ovom slucaju nebi moglo?
Istina, najgore je kada nakon trke mijenjaju rezultate, a da ne govorimo kada je to vec par dana nakon trke, ali zasto zatvarati oci kada je u pitanju ovako evidentno krsenje osnovnih pravila?

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2417 ... stigation/" onclick="window.open(this.href);return false;
under investigation!!!
kakva glupost... slažem se da je neregularno ali 5 dana nakon utrke krenut u under investigation mod.. uff
under investigation!!!
kakva glupost... slažem se da je neregularno ali 5 dana nakon utrke krenut u under investigation mod.. uff
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Ja kažem da gase kazni tako da na sljedećem startu mora startati metar iza 
AKo ga drastično kazne bit će to poprilična glupost, nije stekao niakakvu veliku prednost!
ja glasam za jedno mjesto niže od ostvarenog na sljedećim kvalifikacijama!

AKo ga drastično kazne bit će to poprilična glupost, nije stekao niakakvu veliku prednost!
ja glasam za jedno mjesto niže od ostvarenog na sljedećim kvalifikacijama!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Vidjet ćemo da li će ga kazniti i kako će ga kazniti, ako ga kazne sa dodavanjem 20 s na njegovo vrijeme onda će Massa završiti na 9 mjestu na Spa.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Teško da će mjenjati rezultate utrke. Nakon što su postali službeni u nedjelju navečer takvi će i ostati. A ako se Massu evevtualno kazni to bi bilo za sljedeću utrku (10. mjesta nazad na gridu) ili novčano.F2004_the_best_ever je napisao/la:Vidjet ćemo da li će ga kazniti i kako će ga kazniti, ako ga kazne sa dodavanjem 20 s na njegovo vrijeme onda će Massa završiti na 9 mjestu na Spa.
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Očito niste shvatili članak - svrha istrage nije kažnjavanje Masse jer, kao što je King rekao rezultati su objavljeni (i istraga nije inicirana prije objave rezultata) već šta se desilo da to prođe neprimjećeno (suci, mjerna elektronika koja nije registrirala da se bolid ne nalazi na korektnom mjestu itd) ...
- Schumy.d
- Legenda
OK, mogu ga kazniti, ali u tom slučaju samo novčano jer npr 5 mjesta unatrag u Monzi bi bilo smiješno jer je to nova utrka, a ovaj incident se dogodio NA POČETKU prošle utrke. Znači, suci su zakazali, imali su vremena kazniti Massu za vrijeme utrke. A ispravljati SVOJE propuste na nekom drugom puno kasnije je besmisleno.race control je napisao/la:Zasto?Schumy.d je napisao/la:A ako sad to naknadno kazne, onda su stvarno debelo "u banani".
Ako se u nekim drugim situacijama mogu naknadno davati kazne i oduzimati bodovi, zasto se u ovom slucaju nebi moglo?
Istina, najgore je kada nakon trke mijenjaju rezultate, a da ne govorimo kada je to vec par dana nakon trke, ali zasto zatvarati oci kada je u pitanju ovako evidentno krsenje osnovnih pravila?
-
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ja mislim da nema sta tu kaznjavati Mase.To je veliki propust suce,ako ga je trebalo kazniti to su trebali da urade na samu trku ili posle nje.Onda zasto imaju svu tu vrhunsku elektronsku opremi i sta ti ja znam drugo kada ovo ne mogu da vide na startu.Necu da brani Masu,napravijo je pogresku ali da nije bila ova amaterska snimka niko ne bi znao sta se dogodilo tamo.Ako ga sad kazne stvarno ce da urade veliku blamazu.
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Samo mi nije jasno kak je fuljal za tak puno... Mozda je mislil da je pozicija ispred...
Mislim da je gledateljima i navijacima vec pun k kazni i da bi malo trebali popustiti s tim kaznama... Ali prema svima, ne samo prema Massi...

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Schumy.d
- Legenda
Tko zna, možda ovo i drugi vozači znaju napraviti... Samo je sad Massa uhvaćen na djelu.zagor je napisao/la:Samo mi nije jasno kak je fuljal za tak puno... Mozda je mislil da je pozicija ispred...Mislim da je gledateljima i navijacima vec pun k kazni i da bi malo trebali popustiti s tim kaznama... Ali prema svima, ne samo prema Massi...
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Trebali bi zaposliti nekoga da ih vraca natrag ak ne stanu na crti...Schumy.d je napisao/la:Tko zna, možda ovo i drugi vozači znaju napraviti... Samo je sad Massa uhvaćen na djelu.zagor je napisao/la:Samo mi nije jasno kak je fuljal za tak puno... Mozda je mislil da je pozicija ispred...Mislim da je gledateljima i navijacima vec pun k kazni i da bi malo trebali popustiti s tim kaznama... Ali prema svima, ne samo prema Massi...

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."