Stalo govoriš da je Rubens sve zeznul Alonsu...Schumy.d je napisao/la:Daj te moje isprike na sunce. Može i za ovo danas isprika. Da vidim ja to.King iCool je napisao/la: Šta se ti tako čudiš? Pa isti si kao i svi mi subjektivni navijači. U temi Lewis Hamilton uvijek imaš nešto za kritizirat a kod svojih uvijek nađeš neku ispriku kad zahebeju. Stari,sorry,ali tako je.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Opet ne shvaćaš šta je htio da kaže. Nikako. Šta da ti dalje objasnim...kowalski je napisao/la:@The Greatest
Njegov tok misli malo tko shvaća. Kako si ti jedan od ovih koji shvaćaju, mogao si malo pojasniti kako Alonso odustajanjima ima sve veće i veće šanse da osvoji naslov. Što se prije pomiri da je popušio, to bolje. Za njega i navijače.
Avanti FER, Avanti!!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Oke. Jasno mi je. Trebao si reć da nisi čitao članak. Mogli smo sve ovo izbjeći.The Greatest je napisao/la:Opet ne shvaćaš šta je htio da kaže. Nikako. Šta da ti dalje objasnim...kowalski je napisao/la:@The Greatest
Njegov tok misli malo tko shvaća. Kako si ti jedan od ovih koji shvaćaju, mogao si malo pojasniti kako Alonso odustajanjima ima sve veće i veće šanse da osvoji naslov. Što se prije pomiri da je popušio, to bolje. Za njega i navijače.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Nema teksta o njemu da ga nisam pročitao. Samo ti ne shvaćaš šta je htio da kaže. A ovako možeš tjerat' inat do sutra, al' džaba... kad ne razumiješ, onda ne razumiješ.
Avanti FER, Avanti!!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A nije??King iCool je napisao/la: Stalo govoriš da je Rubens sve zeznul Alonsu...

Pa baš me zanima koji bi to vozač uspio sa 2 dodatna ulaska u boks doći do izglednog postolja (koje je bilo prije onog zavoja)... ma da, nije mu baš naškodio onaj sudar sa Barrichellom, sitnica.

Opet se ne vide neke moje napisane stvari... Slučajno?Schumy.d je napisao/la:Dobra utrka s obzirom na okolnosti i onda ona greška. Jbg
Naravno da je kriv jer je napravio grešku

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
ruku na srce, nije mu rubens kriv što su u boxu stavili intermedije za jedna odlazak više u box
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Schumy.d
- Legenda
Nije, ali je Rubens kriv za taj ulazak u boks.Domi je napisao/la:ruku na srce, nije mu rubens kriv što su u boxu stavili intermedije za jedna odlazak više u box

Da ga Rubens nije napucao, on nebi ni išao u boks. U tom je caka.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ljudi... pa vi kao da niste gledali utrku. Te gume su stavljene zato što ga je Rubens napucao na zadnje mjesto, a onda nije imao više šta za izgubit'.Domi je napisao/la:ruku na srce, nije mu rubens kriv što su u boxu stavili intermedije za jedna odlazak više u box
Avanti FER, Avanti!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja mislim da je onaj udarac Barichella u zadnji dio Alonsovog bolida ostavio traga na Alonsovom bolidu ako ništa sigurno mu je poremetio balans bolida i mislim da se dešava da u 1 od 100 takvih udesa onaj drugi bolid, u ovom slučaju Alonsov bolid nastavi utrku i to se danas dogodilo.Schumy.d je napisao/la: A nije??![]()
![]()
Pa baš me zanima koji bi to vozač uspio sa 2 dodatna ulaska u boks doći do izglednog postolja (koje je bilo prije onog zavoja)... ma da, nije mu baš naškodio onaj sudar sa Barrichellom, sitnica.![]()
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
kad tad bi morao u box, tako da konstatacija o 2 ulaska previše ne stoji, eventualno 1Schumy.d je napisao/la: Da ga Rubens nije napucao, on nebi ni išao u boks. U tom je caka.
nisam niti ciljao na gumeThe Greatest je napisao/la:
Ljudi... pa vi kao da niste gledali utrku. Te gume su stavljene zato što ga je Rubens napucao na zadnje mjesto, a onda nije imao više šta za izgubit'.

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Čitajući komentare nekih kolega na ovom forumu ispada da je Barichello učinio uslugu Alonsu što ga je udario. 

- Schumy.d
- Legenda
Kolega, pričamo o ulasku u boks u 3. (TREĆEM) krugu utrke. Tad definitivno nije bilo ni približno vrijeme za ulazak.Domi je napisao/la: kad tad bi morao u box, tako da konstatacija o 2 ulaska previše ne stoji, eventualno 1

S tim ulaskom je izgubio najmanje pola minute, a SC nije nitko mogao predvidjeti. Da su znali da SC ide na stazu, sigurno mu nebi stavili intermedije.
A baš...F2004_the_best_ever je napisao/la:Čitajući komentare nekih kolega na ovom forumu ispada da je Barichello učinio uslugu Alonsu što ga je udario.

- kowalski
- Rezervni vozač
Nije mu učinio uslugu, al' po njegovoj izjavi ima iste šanse za naslov kao prije trke. Kako on kaže ima još "6 finala" do kraja.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ne znam kako mozete govoriti da je isti incident izmedju Rubensa i Fernanda i onaj izmedju Vettela i Buttona.
Rubens nije krv jer su svi vodeci izlezili na toj krivini pa tako i on ,nije niko mogao kontrolisati bolid na tom zavoju .
Dok incident izmedju Vettela i Buttona je proizvod Vettelove gluposti.Staza je bila suva i pokusao je preambiciozno.Cista greska Vettela.
Rubens nije krv jer su svi vodeci izlezili na toj krivini pa tako i on ,nije niko mogao kontrolisati bolid na tom zavoju .
Dok incident izmedju Vettela i Buttona je proizvod Vettelove gluposti.Staza je bila suva i pokusao je preambiciozno.Cista greska Vettela.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Felipe Massa je napisao/la:Ne znam kako mozete govoriti da je isti incident izmedju Rubensa i Fernanda i onaj izmedju Vettela i Buttona.

čovjek koji je ispred i drugi mu probuši gumu ispadne kriv?znači Fisico nije bio kriv što je Ms-u naravno,nenamjerno u Brazilu probušio gumu jel je Ms bio ispred,po tvojoj logici uvijek je kriv onaj koji je ispred,dapače kad se Hami skuco u boksu u Kimija,nebi me čudilo da kažeš da je Kimi kriv

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Po meni je suludo opravdavati Rubensa i reci da nije kriv zato sto "nitko" nije mogao kontrolirati bolid... To sto je prvih 5 vozaca izletilo je njihova greska i svi koji su izletili su krivi... Rubens je bio poprilicno udaljen od alonsa, imao je vremena uociti da svi oni lete van... A zabio se takvom brzinom u Alonsa da je to bilo "smijesno" za gledat... Cini mi se da su vettel sutil i alonso pogodili putanju zavoja do tada... A bilo je jos vozaca nakon njih koji su normalno usli u zavoj... Sve u svemu ja sam za da se tamo na to mjesto stavi šljunak... Sto bi tek tada bilo jucer na tom mjestu? 

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Šteta kaj Rubens nije uspio onako "majstorski" uloviti bolid kao Kimi u Monaku. Rezultat bi bio isti, ali bi barem pričali o tome.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Mislim da se nakon ove utrke može reći slijedeće za Alonsa:
brzina je i dalje tu, jedan je od najbržih na stazi, ali kombinacija loše fortune i neobjašnjivih grešaka ga ubija.
Da je ovu utrku nastavila padati kiša, ispostavilo bi se da je taktička odluka prelaska na gume za kiše majstorska. Ali nije nastavila padati. To su te sitnice koje su odlučile utrku. Recimo 2-3 kruga još da je padala, Alonso bi pobijedio. Ali nije.
Spa je sama po sebi bila neka vrsta lutrije, i meni je utrka za Alonsa praktički završila kad ga je pokupio Rubinho. Nisam mogao vjerovati da će nastaviti utrku, i zaista sam pomislio nakon promjene na kišne gume "sad će se posložiti malo sretnih okolnosti i evo pobjede". Ali nažalost nije došlo do toga. Kao njegov navijač, u tom jednom zavoju se izmještalo na brzinu par jakih osjećaja, od sreće što je mislim jedan od dvojice koji je pogodio zavoj, do vulkana kad ga je pokupio Rubinho (dogodi se u takvim situacijama) sve do olakšanja kad je nastavio utrku. Tako nešto su vjerovatno i Hamiltonovi navijači proživjeli u onoj ekskurziji po šljunku
Mislim da će ga to koštati na kraju, te greške kada je morao osvojiti pokoji bod.
Ali bez obzira, još uvijek je jedan, za mene od rijetkih, koje je uživancija gledati svaku utrku.
brzina je i dalje tu, jedan je od najbržih na stazi, ali kombinacija loše fortune i neobjašnjivih grešaka ga ubija.
Da je ovu utrku nastavila padati kiša, ispostavilo bi se da je taktička odluka prelaska na gume za kiše majstorska. Ali nije nastavila padati. To su te sitnice koje su odlučile utrku. Recimo 2-3 kruga još da je padala, Alonso bi pobijedio. Ali nije.
Spa je sama po sebi bila neka vrsta lutrije, i meni je utrka za Alonsa praktički završila kad ga je pokupio Rubinho. Nisam mogao vjerovati da će nastaviti utrku, i zaista sam pomislio nakon promjene na kišne gume "sad će se posložiti malo sretnih okolnosti i evo pobjede". Ali nažalost nije došlo do toga. Kao njegov navijač, u tom jednom zavoju se izmještalo na brzinu par jakih osjećaja, od sreće što je mislim jedan od dvojice koji je pogodio zavoj, do vulkana kad ga je pokupio Rubinho (dogodi se u takvim situacijama) sve do olakšanja kad je nastavio utrku. Tako nešto su vjerovatno i Hamiltonovi navijači proživjeli u onoj ekskurziji po šljunku

Mislim da će ga to koštati na kraju, te greške kada je morao osvojiti pokoji bod.
Ali bez obzira, još uvijek je jedan, za mene od rijetkih, koje je uživancija gledati svaku utrku.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Navijam za: Alonso
O čemu ti baljezgaš? Pa naravno da će reć da se još bori za naslov i da se ne predaje. Što bi trebao reć, da više nema šanse i ne nada se ničemu. Tip je fighter kao i svi drugi i bori se dokle god postoji teorija. Uostalom još je u igri 150 bodova i s dvije pobjede za redom opet je u priključku. Uostalom lijepo je rečeno kako je Kimi došao do naslova prije 3 godinekowalski je napisao/la:Oke. Jasno mi je. Trebao si reć da nisi čitao članak. Mogli smo sve ovo izbjeći.The Greatest je napisao/la:Opet ne shvaćaš šta je htio da kaže. Nikako. Šta da ti dalje objasnim...kowalski je napisao/la:@The Greatest
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Jel je toliko tesko procitati cijeli post?? Rekao sam da uslovi nisu bili normalni na stazi i SVI od vodecih su izletili pa i Rubens....schuey je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Ne znam kako mozete govoriti da je isti incident izmedju Rubensa i Fernanda i onaj izmedju Vettela i Buttona.
Dok incident izmedju Vettela i Buttona je proizvod Vettelove gluposti.Staza je bila suva i pokusao je preambiciozno.Cista greska Vettela.![]()
![]()
![]()
čovjek koji je ispred i drugi mu probuši gumu ispadne kriv?znači Fisico nije bio kriv što je Ms-u naravno,nenamjerno u Brazilu probušio gumu jel je Ms bio ispred,po tvojoj logici uvijek je kriv onaj koji je ispred,dapače kad se Hami skuco u boksu u Kimija,nebi me čudilo da kažeš da je Kimi kriv
Da su uslovi bili normalni i da je staza bila suha onda bi Rubens bio kriv.Bas kao sto je Vettel bio kriv u sudaru sa Buttonom.
Nemoj se smijati necemu sto ne znas .

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kada gledam snimku sudara Rubensa i Alonsa imam osjećaj kao da je birao koga će pogoditi. Kada je vidio crveni bolid kao da si biku pokazao crvenu krpu. Možda je mislio da još uvijek Šumi unutra.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Znam samo da Alonso i Massa nemaju šanse više za naslov (teoretske ima, ali...) i da neka punom parom rade 2011 bolid. Treće mjesto u poretku konstruktora neće izgubiti. 

kakav potpis staviti???
- kowalski
- Rezervni vozač
Sarumane, ostvariti dvije pobjede za redom nije lako kao popiti šalicu čaja. Pogotovo nije lako Alonsu koji ima ukupno 2 pobjede u 12-13 trka, i to prvu ostvario Vettelovom nesrećom, a drugu tužakanjem Masse boksu.curumo je napisao/la: O čemu ti baljezgaš? Pa naravno da će reć da se još bori za naslov i da se ne predaje. Što bi trebao reć, da više nema šanse i ne nada se ničemu. Tip je fighter kao i svi drugi i bori se dokle god postoji teorija. Uostalom još je u igri 150 bodova i s dvije pobjede za redom opet je u priključku. Uostalom lijepo je rečeno kako je Kimi došao do naslova prije 3 godine
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Felipe Massa je napisao/la:Jel je toliko tesko procitati cijeli post?? Rekao sam da uslovi nisu bili normalni na stazi i SVI od vodecih su izletili pa i Rubens....schuey je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Ne znam kako mozete govoriti da je isti incident izmedju Rubensa i Fernanda i onaj izmedju Vettela i Buttona.
Dok incident izmedju Vettela i Buttona je proizvod Vettelove gluposti.Staza je bila suva i pokusao je preambiciozno.Cista greska Vettela.![]()
![]()
![]()
Da su uslovi bili normalni i da je staza bila suha onda bi Rubens bio kriv.Bas kao sto je Vettel bio kriv u sudaru sa Buttonom.
Nemoj se smijati necemu sto ne znas .
smijem se izjavi,čovjek pogriješi i kaj,sam je priznao ali,ne,po tvom on nije kriv ? isti su incidenti dvi trksči po mrni,i osim Rubensa ako telemetrija ne pokaže drugačije,nitko,al baš nitko nije smio biti kažnjen,po čemu je kriv onda Vettel?????????????? jel ga je zanijelo,uslovi?

i dajte se vratite normalnoj raspravi i komentiranju vožnje,gle kako party fino piše,tak se uljudno razgovara ne ovaj je kriv onaj je kriv,ma neka su krivi,uvijek će biti netko kriv,iskreno ja sam u tom trenutku bio za eutanaziju rubensa koji kao da vozi 1. a ne 300-ti put i malo se umislio čini mi se,jer takve greške se ne rade,dok niti ne opravdavam Vettelovu grešku,nije niti on rookie više osim toga i on se malo umislio,al valjda to tako ide,jedinu koju stvarno podupirem je Alonsova,jer on je vozio na kišnom setupu po suhom i ubijao konkurenciju i kad je pala kiša stisnuo je koliko ide,nažalost prejako je stisnuo ali zaista je dao sve od sebe,a kad od srca voziš onda je meni to lijepše gledati nego 44 kruga od starta do cilja,svaka mu čast i ne zamjeram na grešci (po meni jednaka onoj kimijevoj u duelu sa Hamijem,stvarno se trudio i kad tad pogriješi,onda se zna zašto je pogriješio i da je dao sve od sebe i čak pretjero u naletima adrenalina ali je sa srcem)
al razumijem,to je Alonso,ti si poznati massin dečko na forumu,tako da se više nemam kaj raspravljat,samo ću te opomenut da je zabranjeno komentiranje autora,jer znam kak tvoji postovi idu ako ti nisi u pravu ili nije po tvome,a opominjem ama baš sve
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ovako je izgledao udarac Barichella u Alonsa.Dani je napisao/la:Kada gledam snimku sudara Rubensa i Alonsa imam osjećaj kao da je birao koga će pogoditi. Kada je vidio crveni bolid kao da si biku pokazao crvenu krpu. Možda je mislio da još uvijek Šumi unutra.
Znao je Barichelo da Alonso vozi Ferrari sada a ne Schumacher