Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- FerrariF1
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Re: Michael Schumacher
Naravno da neodgovara njegovom stilu isto kao prosle sezone kad je Fiziko poceo da vozi za ferrari i bio poslednji ,a Kimi 1. primjer Spa utrka
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Koliko znam Fisico je bio 2. na Spa ali u Force IndijiFerrariF1 je napisao/la:Naravno da neodgovara njegovom stilu isto kao prosle sezone kad je Fiziko poceo da vozi za ferrari i bio poslednji ,a Kimi 1. primjer Spa utrka

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Polako, jos se privikava na bolid.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Navijam za: Sumija naravno
covjek je bio u penziji 3g nemojmo to zaboraviti i najbitnije sjeo je u bolid koji je poslozen kontra od onoga šta on voli i želi a to je formula 1 tu i mali nedosatak uništi utrku kolko ja vidim zasad je mihael odvozio cjelu sezonu jako velikom ritmu i šta je najbitnije bez pogrešaka zamislite da se on zabije u zid kao alonso pa mediji bi ga pokopali samo zato jer je šumaher!!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Prije pocetka sezone 99% posto navijaca Schumya su govorili kako ce razbiti Rosberga.LEGENDAA je napisao/la:covjek je bio u penziji 3g nemojmo to zaboraviti i najbitnije sjeo je u bolid koji je poslozen kontra od onoga šta on voli i želi a to je formula 1 tu i mali nedosatak uništi utrku kolko ja vidim zasad je mihael odvozio cjelu sezonu jako velikom ritmu i šta je najbitnije bez pogrešaka zamislite da se on zabije u zid kao alonso pa mediji bi ga pokopali samo zato jer je šumaher!!!!

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ja to nisam rekao jer se još sječam prve utrke Rosberga sa Williamsom i najbržeg kruga u utrki.Felipe Massa je napisao/la:Prije pocetka sezone 99% posto navijaca Schumya su govorili kako ce razbiti Rosberga.LEGENDAA je napisao/la:covjek je bio u penziji 3g nemojmo to zaboraviti i najbitnije sjeo je u bolid koji je poslozen kontra od onoga šta on voli i želi a to je formula 1 tu i mali nedosatak uništi utrku kolko ja vidim zasad je mihael odvozio cjelu sezonu jako velikom ritmu i šta je najbitnije bez pogrešaka zamislite da se on zabije u zid kao alonso pa mediji bi ga pokopali samo zato jer je šumaher!!!!
Ja sam samo sanjao, da se jednom vrati i to se i dogodilo pa makar se vozio tamo otraga sa HRT-om.

-
šumi je borac i to ce on dokazati slijedece sezone kada ce sudjelovati u razvoju bolida nema nikakve dvojbe da on nemoze voziti on je najbolji vozac svih vremena to šta ga sad pobjeđuje timski kolega ništa ne govori jer on sjedi u bolidu koji po njegovoj zelji i to nije nikako mala stvar ne u f-1
-
svi smo više ocekkivali od mihaela na pocetku sezone jer je on ipak mihael ali ako ti nije bolid poslozen tad ni mihael nemoze da vozi to se i vidi na staziFelipe Massa je napisao/la:Prije pocetka sezone 99% posto navijaca Schumya su govorili kako ce razbiti Rosberga.LEGENDAA je napisao/la:covjek je bio u penziji 3g nemojmo to zaboraviti i najbitnije sjeo je u bolid koji je poslozen kontra od onoga šta on voli i želi a to je formula 1 tu i mali nedosatak uništi utrku kolko ja vidim zasad je mihael odvozio cjelu sezonu jako velikom ritmu i šta je najbitnije bez pogrešaka zamislite da se on zabije u zid kao alonso pa mediji bi ga pokopali samo zato jer je šumaher!!!!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Istina. Puno ljudi je tako mislilo, ja jesam. Ali vjerovatno u euforiji što se napokon vrača na staze nisam (a vjerujem i mnogi drugi) uzeo u obzir neke stvari, otežavajuče stvari zbog kojih bi povratnička sezona mogla biti "neuspješna" ( da se razumijemo ja ne mislim da je neuspješna).Felipe Massa je napisao/la:Prije pocetka sezone 99% posto navijaca Schumya su govorili kako ce razbiti Rosberga.LEGENDAA je napisao/la:covjek je bio u penziji 3g nemojmo to zaboraviti i najbitnije sjeo je u bolid koji je poslozen kontra od onoga šta on voli i želi a to je formula 1 tu i mali nedosatak uništi utrku kolko ja vidim zasad je mihael odvozio cjelu sezonu jako velikom ritmu i šta je najbitnije bez pogrešaka zamislite da se on zabije u zid kao alonso pa mediji bi ga pokopali samo zato jer je šumaher!!!!
Jednostavno puno stvari se promijenilo u 3 godine koje ga nije bilo. Ovo sada je jedna posve nova era u odnosu na njegovu posljednju godinu prije pauze.
Bolidi su posve drugačiji, gume su drugačije, puno je tu otežavajućih stvari. Najveći problem je bolid koji je rađen za Buttona, totalno suprotno od onog kako Schumacher voli, a i tako složen za Buttona očito je promašen i da je Button ostao nebi bilo niš bolje od ovog kaj rade Schumacher i Rosberg.
Da, sad će ljudi reći pa ni Rosberg nije sudjeloval u razvoju, i on je ko Michael došau na gotovu stvar, "sjeo i vozio". Al vidljivo je od početka da takav bolid više paše njegovom stilu vožnje, jednostavno mu je bolje sjeo.
Neki će reči "pa to je veliki Schumacher kaj se ne prilagodi bolidu". Takvo razmišljanje je glupo, površno i takvi ljudi baš i ne razumiju formulu 1 ili su jednostavno još klinci. Čovjek (a tako je i kod drugih vozača siguran sam) cijelu karijeru vozi (i slaže) automobil stilom koji mu najbolje odgovara i kad u ruke uzmeš auto koji ti jednostavno ne odgovara teško se prilagođavat tijekom sezone. Tu očito pati i sama vožnja i set-up.
Sljedeća sezona biti će pravo mjerilo i mislim da će (ako ne sjebu u konstrukciji bolida a ne vjerujem da će se to dogodit) to izgledati potpuno drugačije.
Da će se Schumachera gledati na čelu poretka, tamo gdje smo ga i navikli gledati. Siguran sam u to. Zašto? Pa najvažnija stvar je činjenica da će od prvog dana sudjelovat u izgradnji bolida. Imat će bolid posložen po svom guštu i načinu vožnje. Neće se morat uhodavat i prilagođavat bolidu.
Svi koji mogu objektivno gledati na stvari i koji nešto znaju o formuli 1 vide da Schumacherova vožnja pati u ovom bolidu ali i gumama s kojima i rosberg ima problema ali schumacher još više. To je čak i Jergović danas rekao, a on ga blago rečeni i ne voli baš i gotovo uvijek omalovažava sve kaj napravi. No ipak njegova vremena su konstantna, ne radi pogreške a mislim da je uvjerljivo najbolji starter. Od kud god da starta uvijek uspije nadoknadit nekoliko pozicija.

Sve to mi daje optimizam i vjeru da će sljedeća sezona bit prava, onakva kakvu smo navikli gledat od Schumachera.
A ukoliko se dogodi (sumnjam) da ga i tad Rosberg bude derao, neće biti nikakvih opravdanja i isprika. Ja ću prvi reći da je povratak bio nepotreban i neuspješan.
Michael is faster than you!!
- FerrariF1
- Početnik
Da tako je znaci u vrhu je bio fiziko ,a poslije medju zadjnim. To je mjerilo da treba vremena da se priviknes na nesto sto ti neodgovaraFerrari-BiH je napisao/la:Koliko znam Fisico je bio 2. na Spa ali u Force IndijiFerrariF1 je napisao/la:Naravno da neodgovara njegovom stilu isto kao prosle sezone kad je Fiziko poceo da vozi za ferrari i bio poslednji ,a Kimi 1. primjer Spa utrka
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ova sezona nam je puno pokazala:
Zapocetak da je i shumi vozac kao i svaki drugi (ne umanjujem njegove dosadasnje uspjehe) ali bez konkurentnog bolida nemoze nista ko ni niko drugi!
Tako da njegov uspijeh u sljededecoj sezoni ponajvise ovisi o mercedesovoj formi! (naravno da ce mu ic na ruku ako poslozi bolid prema svojim karakteristikama voznje ali i to nemora nista znacit ak je mercedes preslab kao ove godine naprimjer).
Treca vrlo vazna stvar je da ovakva konkurencija u formuli nije nikad bila (bar ne u zadnjih 20 godina kolko ju ja pratim).
Uzevsi sve ove cinjenice u obzir mislim da ce mu sigurno bit teze nego ikad prije da se vrati na puteve stare slave!
Zapocetak da je i shumi vozac kao i svaki drugi (ne umanjujem njegove dosadasnje uspjehe) ali bez konkurentnog bolida nemoze nista ko ni niko drugi!
Tako da njegov uspijeh u sljededecoj sezoni ponajvise ovisi o mercedesovoj formi! (naravno da ce mu ic na ruku ako poslozi bolid prema svojim karakteristikama voznje ali i to nemora nista znacit ak je mercedes preslab kao ove godine naprimjer).
Treca vrlo vazna stvar je da ovakva konkurencija u formuli nije nikad bila (bar ne u zadnjih 20 godina kolko ju ja pratim).
Uzevsi sve ove cinjenice u obzir mislim da ce mu sigurno bit teze nego ikad prije da se vrati na puteve stare slave!
- Schumy.d
- Legenda
Schumacher je najbolji vozač koji je ikada sjeo u bolid formule 1 (moje mišljenje).
Meni nije potrebna ova sezona da mi to pokaže jer je on pokazao svo svoje umijeće u 15 godina provedenih u svijetu f1. Ako netko želi prosuđivati njega kao vozača samo po ovoj sezoni, slobodno neka prosuđuje, ali isto tako neka se zapita gdje je nestalo tih 15 godina u toj prosudbi.
Da se pita recimo Alonsa tko mu je bio najveći konkurent s kojim je vozio, ja sam uvjeren 100% da bi on rekao Schumacher. A sigurno i ostali "stari" vozači tako misle (Webbera smo već čuli).
I meni je sama pojava Michaela na stazi fenomenalna, pa makar vozio HRT i bio na začelju poretka, ali za mene će ostati najveći.
Meni nije potrebna ova sezona da mi to pokaže jer je on pokazao svo svoje umijeće u 15 godina provedenih u svijetu f1. Ako netko želi prosuđivati njega kao vozača samo po ovoj sezoni, slobodno neka prosuđuje, ali isto tako neka se zapita gdje je nestalo tih 15 godina u toj prosudbi.
Da se pita recimo Alonsa tko mu je bio najveći konkurent s kojim je vozio, ja sam uvjeren 100% da bi on rekao Schumacher. A sigurno i ostali "stari" vozači tako misle (Webbera smo već čuli).
I meni je sama pojava Michaela na stazi fenomenalna, pa makar vozio HRT i bio na začelju poretka, ali za mene će ostati najveći.
-
- Rezervni vozač
JA ni ne umanjujem njegove uspjehe samo kazem da kolko god bio dobar bez dobrog bolida se moze j......t! 
prije sada i uvijek!!!

prije sada i uvijek!!!
- Schumy.d
- Legenda
To nije istina!deda je napisao/la:JA ni ne umanjujem njegove uspjehe samo kazem da kolko god bio dobar bez dobrog bolida se moze j......t!
prije sada i uvijek!!!

Sjeti se njegovog dolaska u Ferrari, a vjeruj da nebi svaki vozač dominirao kao on u ono doba.

Treba znati voziti dobar auto. Imao je i Kovalainen Mclarena u rukama, imao je i Fisico tada Renault, a kasnije malo i Ferrari u rukama pa opet nisu ništa pokazali.

- FerrariF1
- Početnik
Slozi deda bolid za 2011 kako bog zapovjeda i nema zime za njega cak nemora osvojiti naslov neka bude gdje mu je mjesto u vrhu pa da zadovolji svoju i nasu dusu
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Sjećam se njegovog dolaska u Ferrari ali dominacije baš i ne. Vrijeme kad su na bolidu otpadale poluosovine iz čista mira i kada je jedino mogao biti konkurentan na mokrom.Schumy.d je napisao/la:To nije istina!deda je napisao/la:JA ni ne umanjujem njegove uspjehe samo kazem da kolko god bio dobar bez dobrog bolida se moze j......t!
prije sada i uvijek!!!![]()
Sjeti se njegovog dolaska u Ferrari, a vjeruj da nebi svaki vozač dominirao kao on u ono doba.
Treba znati voziti dobar auto. Imao je i Kovalainen Mclarena u rukama, imao je i Fisico tada Renault, a kasnije malo i Ferrari u rukama pa opet nisu ništa pokazali.
Naredne sezone, kad je bolid posložen po njegovom (kad je bolid postao crveno pofarbani Benetton) već se borio za naslov no Williams je ipak imao bolji bolid ... tek nakon toga možemo pričati o nekakvoj dominaciji (upitno do 2000) jer je McLaren imao bolji bolid `98. i možda `99. (kolika je slučajnost što Williams pada, a McLaren se uzdiže prelaskom Newya) ...
... dakle bolid ipak puno (previše) znači u performansama nekog vozača, a što se tiče privikavanja i adaptacije - zamisli da igraš stolni tenis cijeli svoj život desnom rukom i onda netko od tebe zatraži da prebaciš reket u lijevu ruku i da igraš isto dobro kao i desnom (to je što se tiče privikavanja na bolid) ... ili da ti da reket sa bitno drugačijim gumicama koje "ne vuku" ni blizo kao one koje si dosad koristio - i da traži da igraš isto kao i netko tko je navikao na njih ... period navikavanja može pomoći samo da postaneš i ostaneš prosječan dok za vrhunski rezultat trebaš "pravi reket"!!
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Sezona gore od ove teško se može ponovit bar za Michaela.
Duboko sam uvjeren da ce iduce sezone nesto smislit novog i inovativnog jer s konvencionalnim prostupom ce teško nešto napravit. Živi primjer je ova godina bolid nije popracen svim novim cudima koji su izmislili ove sezove i rezultat je takav kakav je razocaranje veliko. Možemo mi govirt da ga Rosberg bolji od Schumija ali sve je to jad i bjeda ako se uzme u obzir da su još prošle godine "harali" i osvojili naslov a ove godine ih nema doslvno nigdje.
Duboko sam uvjeren da ce iduce sezone nesto smislit novog i inovativnog jer s konvencionalnim prostupom ce teško nešto napravit. Živi primjer je ova godina bolid nije popracen svim novim cudima koji su izmislili ove sezove i rezultat je takav kakav je razocaranje veliko. Možemo mi govirt da ga Rosberg bolji od Schumija ali sve je to jad i bjeda ako se uzme u obzir da su još prošle godine "harali" i osvojili naslov a ove godine ih nema doslvno nigdje.

-
- Rezervni vozač
Da s tim da je Heiki imo Lewisa a Fisico Fernanda kojem je cijeli tim bio naklonjen.Schumy.d je napisao/la:To nije istina!deda je napisao/la:JA ni ne umanjujem njegove uspjehe samo kazem da kolko god bio dobar bez dobrog bolida se moze j......t!
prije sada i uvijek!!!![]()
A kog je imo Shumi? Ervinea!!!

- Igor18
- Veteran
Naravno da je bolid bitan. Vrhunski vozač u lošem bolidu (Schumacher-Mercedes) može postizati samo prosječne rezultate. Isto tako je bilo i sa Alonsom u Renaultu prije prelaska u Ferarri, vrhunski vozač-loš bolid=prosječni rezultati. Bez dobrog auta nemreš ništa.
Heiki i Ficico nisu vrhunski vozači! Oni su samo OK vozači, nit smrde nit mirišu i naravno da s vrhunskim autom nisu ništa napravili.
@zvjerko- mislim da usporedba lijepo prikazuje ovosezonski problem Schumachera. U svakom sportu ima sitnih detalja (i onih ne tako sitnih) koje odlučuju i u izjednačenoj konkurenciji stvaraju razliku. Pa eto i na atletskom kupu u splitu Sandra Perković je rekla da nije mogla baciti svoj najbolji hitac jer njen disk nije prošao kontrolu i morala je bacat s drugim diskom. A čovjek bi reko pa šta, disko ko disk, isti su svi. Uzmi i baci koda je bitno jel tvoj il tuđi
Heiki i Ficico nisu vrhunski vozači! Oni su samo OK vozači, nit smrde nit mirišu i naravno da s vrhunskim autom nisu ništa napravili.
@zvjerko- mislim da usporedba lijepo prikazuje ovosezonski problem Schumachera. U svakom sportu ima sitnih detalja (i onih ne tako sitnih) koje odlučuju i u izjednačenoj konkurenciji stvaraju razliku. Pa eto i na atletskom kupu u splitu Sandra Perković je rekla da nije mogla baciti svoj najbolji hitac jer njen disk nije prošao kontrolu i morala je bacat s drugim diskom. A čovjek bi reko pa šta, disko ko disk, isti su svi. Uzmi i baci koda je bitno jel tvoj il tuđi

- Igor18
- Veteran
Izjava poslje utrke
"I had a quite clean race and I am pretty happy about my start. It was tight with lots of action, so nice fighting. Unfortunately I had to give away against Sebastian and Mark Webber who I could not keep behind me. From there onwards, the race was pretty lonely. But anyway, we got the maximum from out of the race, considering from where we came, and together with Nico we got some important points for the team, so I would say it was a decent race
"I had a quite clean race and I am pretty happy about my start. It was tight with lots of action, so nice fighting. Unfortunately I had to give away against Sebastian and Mark Webber who I could not keep behind me. From there onwards, the race was pretty lonely. But anyway, we got the maximum from out of the race, considering from where we came, and together with Nico we got some important points for the team, so I would say it was a decent race
- indy500
- Navijam za: Kubica i Schumacher
- Kontakt:
Ervine?deda je napisao/la: A kog je imo Shumi? Ervinea!!!

-
- Rezervni vozač
Irvine ja se ispricavam!indy500 je napisao/la:Ervine?deda je napisao/la: A kog je imo Shumi? Ervinea!!!![]()
Takvog u formuli 1 nije bilo...

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Evo kaj veli Brawn o sljedećoj Gazdinoj sezoni:
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Igor18
- Veteran
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Petljanija. Već se pravdaju za mogući promašaj bolida i Schumachera naredne godine. Prva izjava je bila u svezi Pirellijevih guma i kako će se Michael naviknuti na njih. Sad ovaIgor18 je napisao/la:Brawn denies Mercedes building 'Schumacher car'