Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Bibi »

Sto se tice utakmice mislim da su oba dvije ekipe zasluzile uzeti bod.Dinamo je bio bolji u prvom poluvremenu,a Hajduk u drugom.Tako i tako prvenstvo se ne rjesava u derbijima nego na malim utakmica i bit ce tu jos puno obrata.

Sad krecu Europske utakmice i mislim da ce Hajduk biti topovska hrana u gostima.Bit ce uopce pitanje da li ce ikoga pobjediti u skupini.Eventualno pobjeda protiv AEK-a ili Anderlechta mada nevjerujem u takav scenarij.Vidjet cemo sto ce Bog dati... :D

Za razliku od Hajduka,Dinamo se pojacao i kako se cini po prvoj utakmici Tonel se cini jako dobrim pojacanjem,a kod Beciraja se vidi da nije 100% fit tako da njemu treba dati vremena.I zato kazem da ce daleko prije Dinamo proc skupinu nego Hajduk jer znaju igrat u gostima,a to je kod ovakvog nacina utakmica velika prednost.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bibi je napisao/la: Sad krecu Europske utakmice i mislim da ce Hajduk biti topovska hrana u gostima.Bit ce uopce pitanje da li ce ikoga pobjediti u skupini.Eventualno pobjeda protiv AEK-a ili Anderlechta mada nevjerujem u takav scenarij.Vidjet cemo sto ce Bog dati... :D

Za razliku od Hajduka,Dinamo se pojacao i kako se cini po prvoj utakmici Tonel se cini jako dobrim pojacanjem,a kod Beciraja se vidi da nije 100% fit tako da njemu treba dati vremena.I zato kazem da ce daleko prije Dinamo proc skupinu nego Hajduk jer znaju igrat u gostima,a to je kod ovakvog nacina utakmica velika prednost.
Ali, svejedno, Hajduk je dobio najlakšu moguću skupinu i ja i od njih očekujem to 2. mjesto u skupini jer objektivno imaju dosta šansi s obzirom na protivnike.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Odlično 1. poluvrijeme Dinama. =D>
Igraju baš onako kako se i igra protiv jačeg od sebe. Villareal ne može ništa u ofanzivi i to me jako raduje. Samo treba izdržati fizički i ne povući se jako.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bravo za Dinamo,najbolja Europska utakmica Dinama u maksimiru u zadnjih 10-ak godina =D> :peace:

Sammir :klanjanje:
...put u raj nije posut ružama...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Šta reć. Bravo, bravo, bravo. :klanjanje: :thumbup: =D>
Odigrali su veličanstveno. Sad mi je još manje jasno kako su izgubili od nekog tamo sheriffa, a pobijedili ekipu koja je prije par godina bila u polufinalu lige prvaka. Nema veze, oprošteno im je. :biggrin: Samo nek nastave ovako (u europi, u hnl-u ne. :-P :-D )
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kako sam uživao danas gledajući Dinamo. =D>
Vidi se da napokon imaju jednog ozbiljnog trenera koji zna svoj posao, a ne neke Jurčiće, Solde i sl.
Ovakav Dinamo može daleko, ali samo sa ozbiljnim pristupom.
Tomečak si je učvrstio mjesto u prvih 11 nadam se. Jedva sam dočekao da on zaigra, a danas je pokazao i zašto. =D>

A Sammir... nemam riječi, mislim da je definitivno zaslužio poziv u reprezentaciju. Biliću, zovi ga ako si pametan, ne možeš ništa izgubiti.
Uz dužno poštovanje Modriću, Kranjčaru, ovo kako Sammir igra ove sezone je razina više. Čak bih se usudio reći da je ovakav Sammir u Dinamu bolji od Modrića dok je bio u Dinamu. Sada je pokazao da je kvaliteta i da može igrati na vrhunskoj razini i protiv najjačih igrača.
Ovo šta je danas radio obrani Villareala je bio cirkus. :thumbup:

Ja mislim da bi se našlo mjesta za njega u repki, recimo ovako:
Runje - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Rakitić, Vukojević - Modrić, Sammir, Kranjčar (Petrić) - Olić
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: Uz dužno poštovanje Modriću, Kranjčaru, ovo kako Sammir igra ove sezone je razina više. Čak bih se usudio reći da je ovakav Sammir u Dinamu bolji od Modrića dok je bio u Dinamu.
Nećemo pretjerivat,koliko je god je fantastično igrao ovu sezonu ipak je Modrić bolji igrač
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Chuck Norris je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Uz dužno poštovanje Modriću, Kranjčaru, ovo kako Sammir igra ove sezone je razina više. Čak bih se usudio reći da je ovakav Sammir u Dinamu bolji od Modrića dok je bio u Dinamu.
Nećemo pretjerivat,koliko je god je fantastično igrao ovu sezonu ipak je Modrić bolji igrač
Mislim da je htio reći da Sammir sada igra bolje nego što je to igrao Modrić kad je bio u Dinamu. ;) Luka je izrastao u fantastičnog igrača... ;)

Bio sam uživo na stadionu, i moram reći samo jedno - ono što sam danas doživio nikad neću zaboraviti. Atmosfera prekrasna, igra fantastična... Jednostavno sam prepun dojmova, ne mogu normalno komentirati igru... :love: :love: :love:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Nećemo pretjerivat,koliko je god je fantastično igrao ovu sezonu ipak je Modrić bolji igrač
Modrić je bolji igrač, ali trenutno Sammir igra bolje od njega. ;)
Prema pokazanom ove sezone, ovaj Sammir je bolji po meni od Modrića u Dinamu.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cestitke Dinamu na odlicnoj igri.
Najvece pojacanje prijelaznog roka je `Alilhodzic`. Usporedite njegov Dinamo, i od kvazi profesora.... Razlika nebo i zemlja.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

damn mogo je hajduk i bolje da upotpuni ovaj nogometni dan
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Hajduk je pokazao da može igrat bolje od aeka, al oni su išli na izvlačenje boda i to me užasno živcira. Zar nije bilo dosta to šta su obranili penal pa da se konačno trgnu malo? Oni su se nakon toga povukli....
btw svaka čast DINAMU i pravim navijačima koji su ih bodrili i vodili do prve pobjede u skupini
luka_kimi
Moderator
Moderator

Da se malo podsjetimo... =D> =D> =D>

slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Špaco u elementu
Mislim da smo zasluženo pobijedili bez obzira na igrača manje, ali me je stid da netko dijeli pravdu na ovakav način (očigledno je aludirao na suđenje op.a.). Ovo vam govorim iz dna duše i srca. Javili su mi odmah da je komentator na televiziji već slavio Dinamovo prvo mjesto, misleći da će u Rijeci ostati neodlučeno, ali se dodogodio obrat jer je Hajduk pobijedio, makar s igračem manje! Ponavljam, mi smo neuništivi!
:utjeha: :smijeh:

Nisam pozorno pratio utakmicu,istina bilo je grešaka suca na obje strane,ali igra je bila katastrofa puna grubih startova,puno protestiranja i psovanja kako igrača na terenu tako i klupe.Ali na ovakve izjave samo se mogu nasmijati
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ma utakmica sramot!

rijeka zasluzila onakav gol samo tako..

sve im islo na ruku, anas napravuio a mozda i namjerni crveni, krcata kantrida, hajduk u defenzivnom pristupu, a oni nemogu u sat i pol gola zabit..
citavo poluvrijeme igrac vise, a posjed lopte na strani hajduka.. rijeka napada, a ima 29 faula, na hajdukovih 19?? (jest da je sudjeno nekoliko neobjasnjivih faula u napadu, svasta naesto, al ajd..)

kako god - eh moja rijeka.. tuzno...
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:ma utakmica sramot!

rijeka zasluzila onakav gol samo tako..

sve im islo na ruku, anas napravuio a mozda i namjerni crveni, krcata kantrida, hajduk u defenzivnom pristupu, a oni nemogu u sat i pol gola zabit..
citavo poluvrijeme igrac vise, a posjed lopte na strani hajduka.. rijeka napada, a ima 29 faula, na hajdukovih 19?? (jest da je sudjeno nekoliko neobjasnjivih faula u napadu, svasta naesto, al ajd..)

kako god - eh moja rijeka.. tuzno...
Gračan neda ofanzivi ni prismrditi :D

EDIT:
Dinamo u Grčkoj protiv PAOK-a neće imati svojih navijača, ali ni PAOK-ovi neće moći na maksimir.
Mislim da s ovom odlukom Dinamo profitira.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 08 lis 2010, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Čestitke Hajduku =D> Koji facer Vukušić, gol u posljednjoj milisekundi 8)

A sad ajmo svi uz Dinamo da nas i on rezveseli u ovo večer [-o<
luka_kimi
Moderator
Moderator

Kako se ljudi izvuku sa kriminalnom igrom, svaka im čast... =D>
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Hajduk bio lošiji od anderlechta i pobijedio, dinamo bio bolji od paoka i izgubio. :|
Svaka čast hajduku na pobjedi, slabo su odigrali al onda gol u 96. min. Tako je najslađe. :D =D>
A dinamo, imam dojam da nisu igrali ni upola na onoj razini kao protiv villareala, paok stvarno ništa nije pokazao al jbg, zabili sretan, glup gol koji je bio dovoljan za pobjedu. :x
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Evo nam dinama tamo gdje mu je i realno mjesto,na 1. mjestu :peace:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Chuck Norris je napisao/la:Evo nam dinama tamo gdje mu je i realno mjesto,na 1. mjestu :peace:
A sta bi ono neki dan u Europi?

Nemoj mislit da podhebavam vas navijace Dinama, ali me zanima misljenje u vezi te utakmice koja je odigrana. ;)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Evo nam dinama tamo gdje mu je i realno mjesto,na 1. mjestu :peace:

Nemoj mislit da podhebavam vas navijace Dinama, ali me zanima misljenje u vezi te utakmice koja je odigrana. ;)
Po meni, ta je utakmica odigrana sasvim dobro. Jako zrelo u obrani i pametno prema naprijed. Da se nije dogodila greška Dinamo bi uzeo najmanje bod. Pokazao je da je puno kvalitetnija ekipa, nametnuo se igrom i potpuno nezasluženo izgubio.

S druge strane, Hajduk se ponovno izvukao (što je činjenica). Izvukli su se protiv Rijeke u posljednjim minutama (doduše, ne nezasluženo), izvukli su se protiv Varaždina koji ih je doslovno razbio u svakom smislu nogometne igre, osim u najvažnijem, izvukli su se i protiv Anderlechta, i to u 95. minuti, i jučer su se ponovno skoro izvukli protiv Karlovca, kada je Ahmad fulao zicer u 93. minuti.

Ja sam, kao vatreni navijač Dinama, izuzetno zadovoljan sa načinom na koji je Dinamo odigrao protiv PAOK-a koji je izrazito domaćinska ekipa. Postavili su se pametno. Možda će netko reći da je izbor igrača bio krivi, tj. da su igrači koji su igrali predefenzivni, ali ja se ne bih složio. Da Dinamo nije izgubio, danas bi svi govorili kakav je Vaha genijalac zato što je odabrao te igrače. To je tako u nogometu.

Prvi sam puta siguran da će Dinamo prezimiti, i zato ne nimalo ne brinem. Vjerujem Vahi i vjerujem u Dinamo. Lako za ostalo. ;)

Hajduk sam uzeo kao primjer zato što igra u Europi, kao i Dinamo. Odkad je Vaha došao, Dinamo je odigrao puno jakih utakmica, u niti u jednoj od njih nije bio podređena ekipa i u svakoj od tih utakmica je bio bolji suparnik. Samo je božica Fortuna odgovorna za događaje u četvrtak. I u Splitu, i u Solunu. ;)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:

Tipična utakmica dinamova u Europi,tipičan gol dinamo prima
Ja za razliku od kolege luke nisam zadovoljan igrom ni taktikom,i utakmica za koju je po meni najviše odgovoran trener sa ziheraškim pristupom,sa lošim odabirom sastava i taktike i za zakašnjelim izmjenama.

I još jedna stvar falit će nam puno Lončarić,Kelava mi je katastrofa golman nesigzran u svakoj intervenciji i snosi dio krivice za gol
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:I još jedna stvar falit će nam puno Lončarić,Kelava mi je katastrofa golman nesigzran u svakoj intervenciji i snosi dio krivice za gol
Pa nije baš da je Lončarić puno bolji, ali ajde...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:I još jedna stvar falit će nam puno Lončarić,Kelava mi je katastrofa golman nesigzran u svakoj intervenciji i snosi dio krivice za gol
Pa nije baš da je Lončarić puno bolji, ali ajde...
Meni je on odličan,ne kiksa često a i nije plašljiv kao Kelava
Odgovori