LJUDI MOJI KIMIJA NECE VISE BIT

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Evo i rezultata na službenim stranicama http://www.wrc.com/results/2010/adac-ra ... age-times/padobranac je napisao/la:inače kimi je u njemačkoj osvojio prvu pobjedu na nekoj wrc etapi. doduše, zadnja etapa i samo 4.5km duga i mislim da ovi brži malo puste pedalu, al opet prvi je prvi.
ukupno je završio 7. par sekundi za 6. mjestom
Odlična vijest.K1M1 je napisao/la:Kimi se vraća u F1!!!![]()
![]()
![]()
Dakle Kimi je kontaktirao renault i zainteresiran je za povratak u f1 sljedece sezone.:
Walter je napisao/la:Vidio je da mu u WRC ne ide pa je zato odlučio sa vrati u F1 i radi ono u čemu je bio najbolji.
Ovi u Renaultu sigurno nisu ludi da propuste da za njih vozi jedan od najboljih vozača pa će Petrov sigurno dobiti šut kartu.
ovo za nokiu je istina neki dna nešto sad sam vidio na njegovom siteu i vidim da ima na slikama neke veze to s nokiom sad sta jeto neznam al sigurno sad razmisljaju u renaultu ..! i neka dobro razmislevidc je napisao/la:petrov ne da je džaba,nego im njegovi sponzori daju pare da on vozi u F1 .ali ni kimi nije neprivlačan,čini mi se da bio on imao NOKIA-u iza sebe,bar se nekad to spominjalo,a i jedan je od najpopularnijih vozača,što im u komercijalnom smislu sigurno ne bi škodilo
U potpunosti dijelim tvoje mišljenje!zagor je napisao/la:Oče naš koji jesi na nebesima daj pošalji Kimija natrag u Formulu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jooooooooj ak se bu vratil, nema sretnijeg covjeka od mene, pa makar vozil i za Lotus!!!
ja mislim da je riječ o ovome:jel se sjecate mozda kako je prvi put,jos puno prije nego se kimi javio renaultu,sam renault trazio kimija za vozaca,tada kimi bas i nije trzao a renault ga je silom htio za vozaca.sada kada ih je kimi kontaktirao,normalno da renault ne zeli postupiti tako da pokazu da je on kao jedini vozac na svijetu,pa odma potpisivat ugovor i te procedure.sad ce prica tako,s natezanjem i tako toluka_kimi je napisao/la:U potpunosti dijelim tvoje mišljenje!zagor je napisao/la:Oče naš koji jesi na nebesima daj pošalji Kimija natrag u Formulu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jooooooooj ak se bu vratil, nema sretnijeg covjeka od mene, pa makar vozil i za Lotus!!!
U međuvremenu, stvar se zahuktava...
Renault želi doznati prave Raikkonenove motive
da, stvarno se pitam zake tvoj nando nije ostal u mclarenu kraj lewisa... kimija ne drba uz koga bu vozil ko tvojeg nanda....FERRARI-MAN je napisao/la:Ja mislim da se kimi samo pravi iso bi u f1 pa nebi iso iso bi u f1 pa nebi ici cu ak je dobar bolid ustvari necu mora biti pobjednicki bolid
mah predomslio sam se moze renault ak nece biti kubice..............