Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Re: 2010 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX
Ako će u subotu već znati, ili koji dan ranije da će padati kiša, jednostavno stave utrku u popodnevne sate po lokalnom vremenu kada je dan? Jel to moguće?
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Nije to tako jednostavno. Par dana prije utrke promijenit satnicuSilver_Neelsen je napisao/la:Ako će u subotu već znati, ili koji dan ranije da će padati kiša, jednostavno stave utrku u popodnevne sate po lokalnom vremenu kada je dan? Jel to moguće?

Jedino šta može stvarat problem je jaki pljusak a onda jebiga, dogodila bi se situacija kao u Japanu. SC na čelu kolone i piči miško.
Michael is faster than you!!
-
- Navijam za: Otkad je Kimi otisao nist
da bas to ... a nece valjda bit ko u onoij trci kad su prekinuli na pocetku ove ili na kraju prosle sezone ... mislim da je to bila Malezija ove godine al nisam siguran..Igor18 je napisao/la:Nije to tako jednostavno. Par dana prije utrke promijenit satnicuSilver_Neelsen je napisao/la:Ako će u subotu već znati, ili koji dan ranije da će padati kiša, jednostavno stave utrku u popodnevne sate po lokalnom vremenu kada je dan? Jel to moguće?Mislim da je nemoguće, tu bi se TV kuće morale puno toga pitat, mijenjat satnice i shemu svojih programa. Ništa od toga. Ma, normalna kiša nebi smetala, to je brutalna rasvjeta nisu to reflektori sa maksimirskog stadiona.
Jedino šta može stvarat problem je jaki pljusak a onda jebiga, dogodila bi se situacija kao u Japanu. SC na čelu kolone i piči miško.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Malezija prosle sezonedoktor95 je napisao/la:da bas to ... a nece valjda bit ko u onoij trci kad su prekinuli na pocetku ove ili na kraju prosle sezone ... mislim da je to bila Malezija ove godine al nisam siguran..Igor18 je napisao/la:Nije to tako jednostavno. Par dana prije utrke promijenit satnicuSilver_Neelsen je napisao/la:Ako će u subotu već znati, ili koji dan ranije da će padati kiša, jednostavno stave utrku u popodnevne sate po lokalnom vremenu kada je dan? Jel to moguće?Mislim da je nemoguće, tu bi se TV kuće morale puno toga pitat, mijenjat satnice i shemu svojih programa. Ništa od toga. Ma, normalna kiša nebi smetala, to je brutalna rasvjeta nisu to reflektori sa maksimirskog stadiona.

- Igor18
- Veteran
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
http://www.weather.com/weather/weekend/SNXX0006" onclick="window.open(this.href);return false;
Scattered thunderstorms ne znace da ce kisa pasti sigurno, jer nekada su takve prognoze bile i u Maleziji pa nije pala. Ili nece nikako pasti, ili ce biti opci potop
Scattered thunderstorms ne znace da ce kisa pasti sigurno, jer nekada su takve prognoze bile i u Maleziji pa nije pala. Ili nece nikako pasti, ili ce biti opci potop

- Igor18
- Veteran
Nadam se da opći potop neće biti jer to znači dovođenje u opasnost samog održavanja utrke. Ali nadam se i navijam za mokru stazu, taman onolko kiše da se vozi na kišnim gumama i da gledamo malo krša i lomaNitrous Oxide Systems je napisao/la:http://www.weather.com/weather/weekend/SNXX0006

Mogla bi to biti spektakularna utrka, noćna utrka, ulična staza i još kiša

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Mislis da Felipe ne moze pobjediti ovde??? Prije 2. godine ovo je utrka koja mu je odnjela naslov.... Ima on ogroman motiv....kevin je napisao/la:mkrajaci je napisao/la::smijSoulTaker je napisao/la:meni je iskreno svejedno kad ja znam da ce massa biti prvi xD
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo se ti smij....

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- kevin
- Navijam za: Hamilton
možda i bi pobjedio da u momčadi ne vlada takva naklonost prema alonsu,tako da mislim da teško a što se tiče motiva itekako ga ima
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
- Igor18
- Veteran
Ma nema Massa šanse. Misllm ono, Massa+kiša+ulična utrka nije dobra kombinacija haahah.
Nema mjesta kao one sezone u engleskoj da se 10 izvrti i ostane na stazi
tu ga čeka zid haah
Nemojte zamjerit, šalim se malo.
Ozbiljno mišljenje: u slučaju kiše Massi (koji mi je drag, mojoj mami još više
) ne predviđam neki spektakularni rezultat. Iako bi volio da bude ispred momčadskog kolege.
Nema mjesta kao one sezone u engleskoj da se 10 izvrti i ostane na stazi

Ozbiljno mišljenje: u slučaju kiše Massi (koji mi je drag, mojoj mami još više

- Schumy.d
- Legenda
Ma da... to je sigurno razlog.kevin je napisao/la:možda i bi pobjedio da u momčadi ne vlada takva naklonost prema alonsu,tako da mislim da teško a što se tiče motiva itekako ga ima

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nigdje se ne spominje da ce biti 100% kisna utrka.A nije Massa opste los na ulicnim utrkama.Ima on pobjeda i na Valenciji ,a i u Singapuru je bio veoma blizu.Igor18 je napisao/la:Ma nema Massa šanse. Misllm ono, Massa+kiša+ulična utrka nije dobra kombinacija haahah.
Nema mjesta kao one sezone u engleskoj da se 10 izvrti i ostane na stazitu ga čeka zid haah
Ozbiljno mišljenje: u slučaju kiše Massi (koji mi je drag, mojoj mami još više) ne predviđam neki spektakularni rezultat. Iako bi volio da bude ispred momčadskog kolege.
E sad ,druga stvar je to sto ove sezone ne ide bas najbolje ,ali nikad se ne zna....Ako bih birao stazu na kojoj bi Felipe pobijedio onda bi to sigurno bio Brazil,a iza njega odmah Singapur zbog stvari koje su se desile.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Igor18
- Veteran
Ma nisam ja rekao da je on loš na uličnim stazama, nego kažem ako bude kiša onda se baš i nebih kladio na njega.Felipe Massa je napisao/la:Nigdje se ne spominje da ce biti 100% kisna utrka.A nije Massa opste los na ulicnim utrkama.Ima on pobjeda i na Valenciji ,a i u Singapuru je bio veoma blizu.Igor18 je napisao/la:Ma nema Massa šanse. Misllm ono, Massa+kiša+ulična utrka nije dobra kombinacija haahah.
Nema mjesta kao one sezone u engleskoj da se 10 izvrti i ostane na stazitu ga čeka zid haah
Ozbiljno mišljenje: u slučaju kiše Massi (koji mi je drag, mojoj mami još više) ne predviđam neki spektakularni rezultat. Iako bi volio da bude ispred momčadskog kolege.
E sad ,druga stvar je to sto ove sezone ne ide bas najbolje ,ali nikad se ne zna....Ako bih birao stazu na kojoj bi Felipe pobijedio onda bi to sigurno bio Brazil,a iza njega odmah Singapur zbog stvari koje su se desile.

- piquet
- Početnik
-
http://eplsite.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
imas linkove sa strane pa provaj neki bi triba radit
imas linkove sa strane pa provaj neki bi triba radit
-
- Navijam za: Otkad je Kimi otisao nist
staza je mokra al ne pada kisa evo gledam live stream ovo bi bilo najbolje za trku

- Igor18
- Veteran
Webber tops damp opening practice
Kako je lijepo vidjet Schumachera odmah iza Webera, makar i na 1.slobodnom treningu
Kako je lijepo vidjet Schumachera odmah iza Webera, makar i na 1.slobodnom treningu

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Ma ovaj 1. trening nista ne znaci, ici ce oni lako ispod 1:50 na 2. treningu kada se staza osusi...

-
- Navijam za: ferari
ima li ko link za gledat treci trening
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
3.treningrovaccccc je napisao/la:ima li ko link za gledat treci trening
...put u raj nije posut ružama...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Zanimljiv trening,Alonso i Kubica se zamalo sudarili.Hamilton u zadnjem krugu je imao najbrži 1. sektor ali zbog žute zastave nismo mogli vidjeti koliko je bio brz(Webber je također bio brz)
Prognoza dva RB na prva dva mjesta a od 3-6 borba između Ferraria i Mclarena,kiše ne bi trebalo biti na kvalifikacijama
Prognoza dva RB na prva dva mjesta a od 3-6 borba između Ferraria i Mclarena,kiše ne bi trebalo biti na kvalifikacijama
...put u raj nije posut ružama...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Slažem se, zanimljivo... Samo neznam kakve bi kvalifikacije bile bolje za rasplet prvenstva. Čini se da su sve tri momčadi blizu,Chuck Norris je napisao/la:Zanimljiv trening,Alonso i Kubica se zamalo sudarili.Hamilton u zadnjem krugu je imao najbrži 1. sektor ali zbog žute zastave nismo mogli vidjeti koliko je bio brz(Webber je također bio brz)
ali opet se pribojavam Red Bulla. Možda bi najbolje bile kaotične kvalifikacije, a po ovome ispada da će takve i biti. LINK!

- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
zna se-red bull 1-2 kvale,a u utrci negdje na zacelju 

- Mika_bar
- Početnik
Zanimlivi trening, na kraju Hamilton i Webber nisu mogli završiti brze krugove zbog žute zastave, al vremena po sektorima do tada, pokazuju da Vettel u 2. i 3. sektoru bježi svima 3-4 desetinke ( u svakom sektoru) čak ga ni Webber nije mogao pratiti, a zanimljivo Rosberg vrlo dobar u 2. , čak i brži od Webbera, oba Ferraria i McM-a!
http://www.formula1.com/results/season/ ... times.html
Inače očekujem Vettela na pole-u, a iza veliku borbu Alonso, Webber i Hamilton, Button ne djeluje tako dobro kao u Monzi. Naravno, ako ne bude kiše (više bi volio da padne tokom utrke, a ne u kvalama), a u slučaju da padne, onda je moguće i da Sutil uzme pole!
http://www.formula1.com/results/season/ ... times.html
Inače očekujem Vettela na pole-u, a iza veliku borbu Alonso, Webber i Hamilton, Button ne djeluje tako dobro kao u Monzi. Naravno, ako ne bude kiše (više bi volio da padne tokom utrke, a ne u kvalama), a u slučaju da padne, onda je moguće i da Sutil uzme pole!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.