dobra stvar je da nema nadolijevanja goriva

bitno je samo (ako bude brz) dobra taktika i sreća
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
"I braked late for Turn 18," he said. "Then I put reverse to get back on the track and, when I put first gear to rejoin the circuit, the engine stopped. So I finished the session there.
"Unfortunately we lost the last 20 minutes when we were ready to try something else – but no big problem."
Naprotiv, rikverc je odradio kako treba, kad je ubacio u prvu, onda mu se ugasio. Kod Engleza je to izazvalo poprilično podsmijeha, ali oni ga ionako imaju na nišanu (kao i Španjolci Hamiltona) tako da nije čudo.tomidix je napisao/la: Probao je u rikverc... nije islo.. *ebiga
Ja sam u Monzi bio pesimist pa i ovdje,izgleda da smo zamijenili ulogeF2004_the_best_ever je napisao/la:Čestitke Alonsu na polu.![]()
Izgleda da sam ja bio u pravu što se tiče Alonsovih mogućnostimnoge kolege koje navijaju za Ferrari ili Alonsa nisu bile tako optimistične za ove kvalifikacije
kao ja iako smatraju da sam ja najpesimističniji navijač Ferrarija na forum.
O može se i u Singapuru preticati, i to po suhom, a tek ako bude mokra staza!anteprimorac je napisao/la:Nadam se dobrom startu i da se na ovoj stazi ne može pretjecati