Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la vidc »

teško da može puno napredovat na startu,prvi zavoj je blizu starta,možda jednu poziciju uzme,dvije max.al opet u top 10 ako ništa
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Standarde dvije desetinke zaostatka za malim. Bio je to Schumijev maksimum u ovom trenutku, na ovoj stazi, u ovom autu.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
enesp_27
Navijam za: Ferarri

Post Postao/la enesp_27 »

na ovoj stazi uz ove uvjete(kiša možda) od 5 do 8 mjesta strava,mora se uzet u obzir da nikad schumacher nije vozio utrku u singapuru i to po noći,dobar je ovo rezultat danas ja ne volim komentirati (ali svaki dan citam forum),i reci su samo ovo pojedinci možete ga mrzit,nevolit njegov stil vožnje,ali to je ipak najveći vozač današnjice,i u ovako lošem bolidu on stvara jako dobar rezultat...
loš bi bio da svaku utrku starta oko 15 mjesta a to je samo oko 2 sek. za vodećim...
LEGENDAA
Navijam za: Sumija naravno

Post Postao/la LEGENDAA »

šumi je jako dobar vozac i to ce nadams evec dokazati slijedece godine jednostavno taj bolid mu ne lezi pricekajmo slijedecu godinu kad bude on sam sudjelovao u razvoju bolida a i nemojmo zaboraviti da je on došao iz penzije i da su mu 42g ali ja vjerujem da se on nebi vracao da nije znao da moze i sa svojom voznjom pokazuje da moze covijek nije nijednom pogriješio a stvarno vozi do makimalne granice
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Ma jeste vidli drift na početku kvalifikacija. Fenomenalno !!! Tu se vidi razlika Gazde i ostalih ...
Velim ja, previše i prejako ganja on tu mečku, Nico je umjereniji i ide, dok Schoo vadi mast autu. :)

http://img692.imageshack.us/img692/7093/mscu.png" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Dobro je da sam ja u petak popio pivicu na njegov racun jer ce ocito da je bilo i zadnje :)
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Bila je ovo najlošija Šumijeva izvedba u cijeloj karijeri. Sekundu za Rosbergom po krugu. Žešća katastrofa.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

"It is clear that today I am not particularly happy about my first race in Singapore. 2 incidents which were racing incidents made me stop in moments which were not quite ideal and consequently my race was heavily compromised. Plus, the rear tyres of my first set made me slide more than drive through corners. So to sum it up I would probably say that I enjoyed only the second part of this race."
Michael is faster than you!!
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Koja je Schumacher banana posto lik se bori s lotusom
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Ima problema sa Sauberima prvo Kobayashi onda Heidfeld! ;)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

šta reć,loša utrka,nije mogao držati korak s barrichellom,poslije dvoboji s kobayashijem i heidfeldom su ga pokopali.ali ja kao pravi navijač ću primjetiti da je nakon drugog ulaska u boks radio stvarno konstantna vremena, u razini s buttonovim iako su imali manje više jednako stare gume,što govori da ne radi greške,samo mu fali brzine koja će nadam se doć kad se stopi s bolidom.
i da,mora se priznati da je pošteno odradio ono propuštanje alonsa i vettela,vidi se iskustvo i sposobnost percepcije svega što se događa oko njega
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Da, sa tvrđim gumama radio je dobra vremena. Vidjelo se odmah na početku, a kasnije je i on potvrdio da na mekanim gumam kliže na sve strane.
Kad ga je Weber prošao odlično se vidjelo, Schumacherov bolid ide lijevo-desno a Weberob Red Bull koda ima tračnice ispred sebe :D
Jebiga loša utrka, iako je i sam nakon 2.slobodnog treninga rekao da u kišnim i promijenjivim uvijetima bolid radi puno bolje nego na suhoj stazi.

Ovo propuštanje vodećih, lijepo se vidi razlika između iskusnog vozaća i novajlije. Odmah je na prvom mogućem mjestu stao i propustio za razliku od Senne koje se pola kruga vozio ispred Hamiltona koji ga je doslovno morao prestići.

Nadam se da bi u Japanu mogao imati dobru utrku iako nisam siguran kako će Mečka izgledat tamo.

EDIT: Nije samo Red Bullov i Ferrarijev bolid čvrst, i Schumijeva mečka je dobro udarila u onaj zid i ostala čitava :D pa onda ponovo koji krug kasnije :D
Ak niš drugo zadnju trećinu utrke mogao je dobro razgledat ulice singapura i zabilježit podatke za sljedeću sezonu :)
Michael is faster than you!!
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

kad ga je Webber prošao, počeo je zaostajat za Barrichellom :( šta se tiče incidenata, ne vidi se sve baš dobro, ali ovako mi izgleda da su bili baš trkaći incidenti i ništa drugo. zadnji dio utrke je imao dobra vremena, na kraju su Aloso, Vettel i Kubica imali brže najbrže krugove od njega. za krugom alonsa kasni 1,7 s.
a ništa, bit će bolje drugi put ;)
'cause everything is possible for those who believe..
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

vidc je napisao/la: da,mora se priznati da je pošteno odradio ono propuštanje alonsa i vettela,vidi se iskustvo i sposobnost percepcije svega što se događa oko njega
Dobri su mi ovi Shumaheristi sad su vec zadovoljni kak propušta vodeče za cijeli krug! ;)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

naravno da smo zadovoljni jer pokazuje da i u takvim situacijama ima potpunu kontrolu i zna sto se desava oko njega,vrlo malo ih ima tu kvalitetu.a s druge strane,mozda je samo zelio pokazat alonsu i vettelu kako ce se morat ponasat sljedece sezone :)
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

vidc je napisao/la:naravno da smo zadovoljni jer pokazuje da i u takvim situacijama ima potpunu kontrolu i zna sto se desava oko njega,vrlo malo ih ima tu kvalitetu.a s druge strane,mozda je samo zelio pokazat alonsu i vettelu kako ce se morat ponasat sljedece sezone :)
Tako je
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Ja mislio da on ima manje iskustva u tome da ga drugi preticu za krug od Chandoka ili Senne!
A to da ce prestizat Vettla il Alonsa za krug moze samo sanjat! ;)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

upravo tako,nema bas iskustva u tome a savrseno je to odradio,opet dokaz kvalitete.
Za ovo drugo,nikad ne reci nikad.za to su dokaz upravo vettel i alonso.u igri su za naslov unatoc tome sto su u sezoni radili zaista debilno pocetnicke pogreske
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

OK imali su gresaka obojca al su zato i pokazali da znaju potegnut kad treba!
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

sljedeće sezone se može svašta dogoditi od toga da schumi se bori na naslov pa do toga pokraj njegovog imena ne piše zaostatak u vremenu nego ...
slika
werm
Navijam za: Michael Schumacher

Post Postao/la werm »

Samo se bojim da Shumi ove godine ne otiđe
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

neće schumi ić na kraju ove godine 100%.ali ako sljedeće sezone ne bude u samom vrhu onda vjerujem da odlazi i da ga u 2012. nećemo gledat.
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

da schumi ode to bi značilo da se bezveze upopče i vračao
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Trebo se sa Ferrarijem vratit a ne Mercedesom!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

deda je napisao/la:Trebo se sa Ferrarijem vratit a ne Mercedesom!
bio je spreman to uraditi,ali ferrari je već odavno imao potpisan ugovor sa santanderom,a znamo šta želi santander.jednostavno nije bilo mjesta za schumachera osim u onom suludom scenariju s tri auta po momčadi.čovjek je osjetio želju da se vrati i mercedes je tu uletio kao idealno mjesto.malo se zajebo jer mercedesov (brawngp-ov) auto nije toliko dobar koliko je mislio da će biti.ali kad uzmemo realno,ni u benneton niti u ferrari nije došao u pobjednički bolid već bi nekako napredovao do te razine.u bennetonu su mu trebale nešto više od dvije sezone da počne pobjeđivati redovno,u ferrariju jedna sezona (već 1997. je bio konkurent za naslov).situacija s mercedesom je u neku ruku bolja od tih,a u drugu lošija.bolja je u toliko što imaju velike resurse, nemaju problema s pouzdanošću bolida,imaju dobre ljude kad je riječ o boksovima (ne toliko bitna stavka,al svejedno je dokaz organiziranosti i uvježbanosti-rezultat rada s ljudima od strane Brawn-a) te "jedina" stvar kojoj se stvarno moraju posvetiti su performanse bolida.lošija je situacija jer nema testiranja,što i nije tako mala stvar.
ono što meni daje nadu je to što schumacher ne radi neke velike greške ,kad mu bolid dozvoljava uspijeva držati visoku razinu konzistentnosti vremena i spreman je se utrkivati do zadnjeg milimetra što dokazuje da još uvijek želi pobjeđivati konkurente (žena mu vjerojatno pizdi zbog toga :D)
Odgovori