a to da mu žena pi... khm ovaj gubi živce , ne samo to već malo fali što ga nije obijesila za .... na sred glavnog trga ali to je njegova privatna stvar ali makar se vidi da pokušava našto pa makar i na startu utrke jer je obično u u 2. krugu ima bolju poziciju nego na startu a to što malo malo pa prokliže mu bolid je činjenica da malo previše stišče bolid i to stilom koji ipak nije za bolid koji trenutno vozividc je napisao/la:bio je spreman to uraditi,ali ferrari je već odavno imao potpisan ugovor sa santanderom,a znamo šta želi santander.jednostavno nije bilo mjesta za schumachera osim u onom suludom scenariju s tri auta po momčadi.čovjek je osjetio želju da se vrati i mercedes je tu uletio kao idealno mjesto.malo se zajebo jer mercedesov (brawngp-ov) auto nije toliko dobar koliko je mislio da će biti.ali kad uzmemo realno,ni u benneton niti u ferrari nije došao u pobjednički bolid već bi nekako napredovao do te razine.u bennetonu su mu trebale nešto više od dvije sezone da počne pobjeđivati redovno,u ferrariju jedna sezona (već 1997. je bio konkurent za naslov).situacija s mercedesom je u neku ruku bolja od tih,a u drugu lošija.bolja je u toliko što imaju velike resurse, nemaju problema s pouzdanošću bolida,imaju dobre ljude kad je riječ o boksovima (ne toliko bitna stavka,al svejedno je dokaz organiziranosti i uvježbanosti-rezultat rada s ljudima od strane Brawn-a) te "jedina" stvar kojoj se stvarno moraju posvetiti su performanse bolida.lošija je situacija jer nema testiranja,što i nije tako mala stvar.deda je napisao/la:Trebo se sa Ferrarijem vratit a ne Mercedesom!
ono što meni daje nadu je to što schumacher ne radi neke velike greške ,kad mu bolid dozvoljava uspijeva držati visoku razinu konzistentnosti vremena i spreman je se utrkivati do zadnjeg milimetra što dokazuje da još uvijek želi pobjeđivati konkurente (žena mu vjerojatno pizdi zbog toga)
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
Re: Michael Schumacher

- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
lijepo je to čuti ali mislim da nije ništa novogaIgor18 je napisao/la:Brawn: Schumacher has not faded

-
- Navijam za: Michael Schumacher
Biti će on bolji sljedeće godine, ovaj bolid nije ni namjenjen za njega, nego za buttona.
On je čista suprotnost u stilu vožnje.

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Majkl je jedan jako napadan vozac koji ce sebi skrojiti bolid da moze voziti onako kako je i naucio
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Svaki vozac ce si probat maksimalno prilagodit bolid to i je razlika između dobrog i vrhunskog vozaca!FerrariF1 je napisao/la:Majkl je jedan jako napadan vozac koji ce sebi skrojiti bolid da moze voziti onako kako je i naucio

-
- Legenda
pa i ja se nadam da je to istina. dodalo bi dodatnu draž u F1werm je napisao/la:Biti će on bolji sljedeće godine, ovaj bolid nije ni namjenjen za njega, nego za buttona.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Po meni je razlika između slabog i vrhunskog vozača ona da se vrhunski može prilagoditi na svaku situaciju i na svaki bolid kakav god da on bio...Šumaher je to ove godine uspio do nekle a to nije za sad dovoljno da pobijedi Rosberga...deda je napisao/la:Svaki vozac ce si probat maksimalno prilagodit bolid to i je razlika između dobrog i vrhunskog vozaca!FerrariF1 je napisao/la:Majkl je jedan jako napadan vozac koji ce sebi skrojiti bolid da moze voziti onako kako je i naucio
-
- Navijam za: Michael Schumacher
Što mislite tko je bolji Schumacher ili Senna.Ne po statistiki nego po vozačkom umijeću.
Po meni je Schumacher bolji.
schuey-otvori si temu ako ne postoji,a mislim da postoji u f1 razno pa tamo razglabajte o tome
svi daljnji postovi ovdje su samo o aktualnostima 
Po meni je Schumacher bolji.
schuey-otvori si temu ako ne postoji,a mislim da postoji u f1 razno pa tamo razglabajte o tome

- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Jel netko zna zašto mi Schumachera zovemo Mihael a ne Majkel?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- lux007
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
mozda zato sto je iz njemackog govornog podrucjaMorgan Freeman je napisao/la:Jel netko zna zašto mi Schumachera zovemo Mihael a ne Majkel?

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Zovi kako hoces Mihael ga zovu Njemci , Mikael italy, Majkl eng.
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Kako ga je Lewis popljuvo: http://www.autosport.hr/iz-svijeta/form ... u-schumija
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...objašnjenje uz članak ti je ko da si novinar 24deda je napisao/la:Kako ga je Lewis popljuvo: http://www.autosport.hr/iz-svijeta/form ... u-schumija

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Vuksa_KC
- Veteran
Da, i to su sve pravilni izgovori, za razliku od Novaka i Blažička koji ne znaju kak se čita Hamilton.FerrariF1 je napisao/la:Zovi kako hoces Mihael ga zovu Njemci , Mikael italy, Majkl eng.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Ja ga zovem "BOG" a vi kak hoćete 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Toon
- Veteran
Eddie Irvine bez dlake na jeziku o Schumacheru....ma šta god šumaheroljupci rekli na ovo taj čovjek je ipak bio u istom timu sa njim i oduvijek je poznat kao osoba koja će reći ono što misli bez uvijanja...u svakom slučaju zanimljiva interpretacija...
KLIK
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Schumy.d
- Legenda
Isto kao je poznata njegova ljubomora prema Michaelu.Toon Army je napisao/la:Eddie Irvine bez dlake na jeziku o Schumacheru....ma šta god šumaheroljupci rekli na ovo taj čovjek je ipak bio u istom timu sa njim i oduvijek je poznat kao osoba koja će reći ono što misli bez uvijanja...u svakom slučaju zanimljiva interpretacija...
KLIK

- Toon
- Veteran
...njegova ljubomora? gdje to i kada?...pa sam je tvrdio da je Schumacher bolji vozač od njega...čovjek je izrazio svoje mišljenje i iznio neke činjenice (ili ih on smatra takvima)...i to je to...Schumy.d je napisao/la: Isto kao je poznata njegova ljubomora prema Michaelu.
- Schumy.d
- Legenda
Samo neka misli... nemam ja ništa protiv.Toon Army je napisao/la:čovjek je izrazio svoje mišljenje i iznio neke činjenice (ili ih on smatra takvima)...i to je to...

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Schumy.d je napisao/la:Samo neka misli... nemam ja ništa protiv.Toon Army je napisao/la:čovjek je izrazio svoje mišljenje i iznio neke činjenice (ili ih on smatra takvima)...i to je to...
loooooooool automehaničar po struci,milijone slika ima kako gleda djelove bolida,i ona nezaboravna kako je gledao kokpit Mike Hakkinena,sigurno iz znatiželje kakav sic ima hahahahahahahha Ma Irvine je odavno poznat kao "glupan" na jeziku,pijanac i partijaner koji samo gleda kako nekog oblatiti,u ono vrijeme ga ama baš nitko nije podnosio,upravo zbpg debilizma na jeziku. Može reći da je fulao sa povratkom ali da nezna razvijat automobil,to je totalni bullshit. I da,u ono vrijeme je imao "rubbish" od auta ali neograničenu kilometražu i imao je 2 mjeseca pripreme duže!!!!!!! ijedan normalan vozač koji zna nešto to nikada nebi ni pomislio a kamoli izrekao,ma kakav vozač,čovjek koji imalo prati f1 to nebi rekao
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Schumy.d
- Legenda
Ma... neću se mnogo obazirati na takve, nema svrheschuey je napisao/la: loooooooool automehaničar po struci,milijone slika ima kako gleda djelove bolida,i ona nezaboravna kako je gledao kokpit Mike Hakkinena,sigurno iz znatiželje kakav sic ima hahahahahahahha Ma Irvine je odavno poznat kao "glupan" na jeziku,pijanac i partijaner koji samo gleda kako nekog oblatiti,u ono vrijeme ga ama baš nitko nije podnosio,upravo zbpg debilizma na jeziku. Može reći da je fulao sa povratkom ali da nezna razvijat automobil,to je totalni bullshit. I da,u ono vrijeme je imao "rubbish" od auta ali neograničenu kilometražu i imao je 2 mjeseca pripreme duže!!!!!!! ijedan normalan vozač koji zna nešto to nikada nebi ni pomislio a kamoli izrekao,ma kakav vozač,čovjek koji imalo prati f1 to nebi rekao

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Ma kak se nebi obazirao kad mi takvu glupariju izvali,kad se sjetim JV i njega,da sam ja Jacques bio ja mislim da bih ga zadavio da mi je rekao da sam dovoljno ljudi ubio,pa bih tek onda bio miran!!! našo se pametnjaković raspravljat o SchumacheruSchumy.d je napisao/la:Ma... neću se mnogo obazirati na takve, nema svrheschuey je napisao/la: loooooooool automehaničar po struci,milijone slika ima kako gleda djelove bolida,i ona nezaboravna kako je gledao kokpit Mike Hakkinena,sigurno iz znatiželje kakav sic ima hahahahahahahha Ma Irvine je odavno poznat kao "glupan" na jeziku,pijanac i partijaner koji samo gleda kako nekog oblatiti,u ono vrijeme ga ama baš nitko nije podnosio,upravo zbpg debilizma na jeziku. Može reći da je fulao sa povratkom ali da nezna razvijat automobil,to je totalni bullshit. I da,u ono vrijeme je imao "rubbish" od auta ali neograničenu kilometražu i imao je 2 mjeseca pripreme duže!!!!!!! ijedan normalan vozač koji zna nešto to nikada nebi ni pomislio a kamoli izrekao,ma kakav vozač,čovjek koji imalo prati f1 to nebi rekao

- Toon
- Veteran
...kakve veze ima što je automehaničar po struci? Od kada su to automehaničari zaslužni za dobar ili loš bolid?schuey je napisao/la:loooooooool automehaničar po struci,milijone slika ima kako gleda djelove bolida,i ona nezaboravna kako je gledao kokpit Mike Hakkinena,sigurno iz znatiželje kakav sic ima hahahahahahahha Ma Irvine je odavno poznat kao "glupan" na jeziku,pijanac i partijaner koji samo gleda kako nekog oblatiti,u ono vrijeme ga ama baš nitko nije podnosio,upravo zbpg debilizma na jeziku. Može reći da je fulao sa povratkom ali da nezna razvijat automobil,to je totalni bullshit. I da,u ono vrijeme je imao "rubbish" od auta ali neograničenu kilometražu i imao je 2 mjeseca pripreme duže!!!!!!! ijedan normalan vozač koji zna nešto to nikada nebi ni pomislio a kamoli izrekao,ma kakav vozač,čovjek koji imalo prati f1 to nebi rekaoSchumy.d je napisao/la:Samo neka misli... nemam ja ništa protiv.Toon Army je napisao/la:čovjek je izrazio svoje mišljenje i iznio neke činjenice (ili ih on smatra takvima)...i to je to...
Ono što se uvijek isticalo je da Schumacher zna jako dobro prenijeti svoja zapažanja i dojmove o ponašanjima bolida pa je inžinjerima bilo mnogo lakše "ukloniti" mane - zato sam i napisao da mi je zanimljiva ta interpretacija njegovog timskog kolege...
...i poprilično je degutantno svakoga tko se drzne okrznuti Schumachera proglasiti glupanom, alkoholičarom i ostalim epitetima...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
nije degutantno ego istinito,najveći playboy od doba 70-ih a sama riječ irac i finac idu uz alkohol,da ne spominjem njegove izlete sa lakim damama i narkoticima,izjavama o JV,Miki,DC-u itd ma daaaaaj molim te.Toon Army je napisao/la: ...kakve veze ima što je automehaničar po struci? Od kada su to automehaničari zaslužni za dobar ili loš bolid?
Ono što se uvijek isticalo je da Schumacher zna jako dobro prenijeti svoja zapažanja i dojmove o ponašanjima bolida pa je inžinjerima bilo mnogo lakše "ukloniti" mane - zato sam i napisao da mi je zanimljiva ta interpretacija njegovog timskog kolege...
...i poprilično je degutantno svakoga tko se drzne okrznuti Schumachera proglasiti glupanom, alkoholičarom i ostalim epitetima...
ima itekako veze jer je od kartinga pa nadalje doslovno svaki kart/auto/bolid sastavio i rastavio u djelovima sa mehaničarima. Jedan jedini puta je u 16 godina išao na godišnji odmor,i jedino tada i samo tada nije gradio bolid,a reci mi od kad nisu automehaničari zaslužni za bolid????????? pa zar nebi on prije trebao baš zato znat što ne valja a što valja na bolidu i unaprijedit ga tako,makar i to demantira uvaženi "leteći irac". inače od doba kad je došao dojmovi i zapažanja nisu toliko bitna,zato postoji jedna malena stvar zvana TELEMETRIJA!!!!!!! a da bi to znao pročitat moraš znat rukovat autom i poznavati auto da bi ga mogao provesti što bolje,a ako ga ijedan moderni vozač zna onda je to MS,i btw sam je nekoliko puta izjavio da mu je najveća prednost to što je sam slagao na početku sa ocem i sponzorom a poslje sa momčadi aute koje je vozio te da je tu iznimno puno naučio o ponaašanju automobila!!!!! i dapače,brzina nikad nije bila njegova vrlina,strategija,smirenost i mogućnost da odvozi kontinuirano je njegova vrlina,Senna je imao brzinu a Prost "pamet" tipa MS. I u automobilizmu općenito poznavanje mehanike je najvažnija stvar,na aerodinamiku nemožeš utjecat na mehaniku možeš,aj ti daj nekom da odvozi 30+ krugova u 5 brzini i završi drugi,uspije stati i krenuti iz boksa dok su se drugima u prvoj gasili motori,zato svaka čast ako misliš kao ovaj lajavac,jednostavna ljubomora,ista kao kod RB-a tako i kod ovog.