Onda to slično možemo reći i za WebberaSlash je napisao/la:Jedno je dobar vozac, a drugo ovo o cemu smo mi pricali. Naravno da su bili tu i Kimi i Alonso i Schumacher (iako kad sad pogledam Schumachera hmm), ali mi smo pricali o agresivnosti i spremnosti na rizik, zeljom za pobjedama, bez obzira na situaciju u prvenstvu - u tom kontekstu sam spomenuo, a ne da tvrdim da su ovi svi losiji od Hamiltona, samo sta ja najvise kod voazaca cijenim te karakteristike voznje koje on ima, i koje je Senna imao.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Lewis Hamilton
...put u raj nije posut ružama...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ili ne. U belgiji je nakon restarta bio tik iza Hamiltona i nije niti izgledalo kao da bi uopce probao napasti. Da je bila obrnuta situacija, uvjeren sam da Webber nebi imao sekunde mira s Lewisom na repu.Chuck Norris je napisao/la:Onda to slično možemo reći i za WebberaSlash je napisao/la:Jedno je dobar vozac, a drugo ovo o cemu smo mi pricali. Naravno da su bili tu i Kimi i Alonso i Schumacher (iako kad sad pogledam Schumachera hmm), ali mi smo pricali o agresivnosti i spremnosti na rizik, zeljom za pobjedama, bez obzira na situaciju u prvenstvu - u tom kontekstu sam spomenuo, a ne da tvrdim da su ovi svi losiji od Hamiltona, samo sta ja najvise kod voazaca cijenim te karakteristike voznje koje on ima, i koje je Senna imao.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ako ćemo gledati po agresivnosti niko Sato sanu nije do koljena
.
Svaki cigo svoga konja hvali i to je tako. Alonsovi navijači će naći na 100 njegovih dobrih poteza bar 200 loših Lewisovih (figurativno, ne doslovno), a Lewisovi navijači će naći obratno. Nije F1 samo takav sport.
Njih obojica su vrhunski vozači, ali Alonso vozi za moju momčad i njegov uspjeh ću slaviti kao i Hamiltonov poraz, ali samo zato što Hamiltonov poraz najčešće znači pobjeda mog pulena. Na neki čudan način to ustvari znači da Hamiltona poštujem i smatram vrhunskim vozačem. Isto tako će se ponašati navijači McLarena u obratnoj situaciji.
U svakom slučaju volio bih u Ferrariju vidjeti Hamiltona (kao i svakog drugog vrhunskog vozača). Najbolja momčad treba imati najbolje vozače
. Za sada ima samo jednog (F. Alonso).

Svaki cigo svoga konja hvali i to je tako. Alonsovi navijači će naći na 100 njegovih dobrih poteza bar 200 loših Lewisovih (figurativno, ne doslovno), a Lewisovi navijači će naći obratno. Nije F1 samo takav sport.
Njih obojica su vrhunski vozači, ali Alonso vozi za moju momčad i njegov uspjeh ću slaviti kao i Hamiltonov poraz, ali samo zato što Hamiltonov poraz najčešće znači pobjeda mog pulena. Na neki čudan način to ustvari znači da Hamiltona poštujem i smatram vrhunskim vozačem. Isto tako će se ponašati navijači McLarena u obratnoj situaciji.
U svakom slučaju volio bih u Ferrariju vidjeti Hamiltona (kao i svakog drugog vrhunskog vozača). Najbolja momčad treba imati najbolje vozače

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Mogućnost da Hamilton jednog dana vozi za Ferrari je veoma mala a da ponovo sa Alonsom vozi zajedno, mislim da takva mogućnost ne postoji. Hamilton je McLarenovo dijete i mislim da će on u F1 jedino voziti za McLaren, mada opet nikad ne reci nikad, i Hamilton nije do sada govorio protiv Ferrarija i omalovažavao Ferrari kao Alonso.
Alonso vjerovatno u svojim planovima, kada je došao u McLaren, nije mislio da će jednog dana voziti za Ferrari, ali sve je moguće i on sada želi da svoju F1 karijeru završi u Ferrari-ju.
Alonso vjerovatno u svojim planovima, kada je došao u McLaren, nije mislio da će jednog dana voziti za Ferrari, ali sve je moguće i on sada želi da svoju F1 karijeru završi u Ferrari-ju.
- bravof
- Početnik
ubjedjen sam da ce Hamilton vozit za Ferrari jednog dana kad stekne iskustva i sazrije kao vozac i covjek...

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
@F2004_the_best_ever
postoje 3 momčadi u koje svaki vozač želi
Ferrari
McLaren
Williams
to su 3 momčadi sa tradicijom i vjeruj da svaki vozač želi biti u te tri momčadi (je da je već dosta godina williams u krizi, ali ako pregrizu ponos i ponovo stave renault motor. huh, biti će jako opasni)
Ferrari
McLaren
Williams
to su 3 momčadi sa tradicijom i vjeruj da svaki vozač želi biti u te tri momčadi (je da je već dosta godina williams u krizi, ali ako pregrizu ponos i ponovo stave renault motor. huh, biti će jako opasni)
-
- Legenda
neće ...darky je napisao/la:@F2004_the_best_ever
Ferrari
McLaren
Williams

Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
@darky
Svaki vozač želi da vozi za jednu o tri nabrojane momčadi, ali isto tako sam siguran da svaki vozač ne želi vozit za Ferrari, ali istina je da je mali broj takvih vozača koji bi odbili Ferrari.
Odnos Hamiltona prema Ferrariju, za zada, je veoma korektan, jedan normaln odnos, i zbog toga sve pohvale za Hamiltona, iako se Hamilton stalno borio sa Ferrari-jem, 3 puta (2007,2008 i ove sezone) za titulu i prošle godine za 3 mjesto.
Svaki vozač želi da vozi za jednu o tri nabrojane momčadi, ali isto tako sam siguran da svaki vozač ne želi vozit za Ferrari, ali istina je da je mali broj takvih vozača koji bi odbili Ferrari.
Odnos Hamiltona prema Ferrariju, za zada, je veoma korektan, jedan normaln odnos, i zbog toga sve pohvale za Hamiltona, iako se Hamilton stalno borio sa Ferrari-jem, 3 puta (2007,2008 i ove sezone) za titulu i prošle godine za 3 mjesto.
- darky
- Profesionalni vozač
hm, gle ja to gledam na malo drugačiji načinF2004_the_best_ever je napisao/la:@darky
osobno nikad mi se nije sviđao ferari, ali da me ferari zove da vozim za njiih, pa ne bi dvojio ni sekunde (osim da me istovremeno ne zove i McL, ali samo tada bih bio u dvojbi)
dakle, svaki vozač želi voziti u ferariju, onaj koji kaže da ne želi blebeće gluposti.
mislim pa pogledajte alonsa, ona je najbolji primjer, prvo priča protiv ferarija, pa vozi za ferari
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Svaki vozač želi voziti u najjačoj ekipi ... ili(i) dobro zaraditi. Ako bi Hamilton jednog dana i osvanuo u crvenom (sama pomisao je za neke noćna mora) bilo bi to ili zbog predispozicija tima ili zbog novaca da se osigura pred mirovinu ili iz znatiželje i novog izazova tj da osvježi/produži karijeru ... sve je moguće (čak i drvena peć na drva - ako pažljivo kuriš može poslužiti i dvaput)darky je napisao/la:hm, gle ja to gledam na malo drugačiji načinF2004_the_best_ever je napisao/la:@darky
osobno nikad mi se nije sviđao ferari, ali da me ferari zove da vozim za njiih, pa ne bi dvojio ni sekunde (osim da me istovremeno ne zove i McL, ali samo tada bih bio u dvojbi)
dakle, svaki vozač želi voziti u ferariju, onaj koji kaže da ne želi blebeće gluposti.
mislim pa pogledajte alonsa, ona je najbolji primjer, prvo priča protiv ferarija, pa vozi za ferari
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Mika i Schumi! e to su bili dvoboji! Najbolje kad su na pressu zafrkavali...Schumy.d je napisao/la: Stvarno izjava za anale...![]()
![]()
Stvarno mu objektivnost nije jača strana jer s ovom izjavom potpuno stavlja u drugi plan jednog Schumachera, Alonsa, Kimija i još mnogo dobrih vozača. Da li je taj čovjek gledao dvoboje Alonsa i Michaela?![]()
Hamilton je sigurno dobitak za formulu 1, ali ovakvo veličanje mu nije potrebno, barem ne još jer osim dobrih vožnji ima on još štošta toga za naučiti. Senna je bio sasvim druga priča i ne vrijedi uopće uspoređivati njih dvojicu (barem ne još neko određeno vrijeme).

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- One and only
- Svjetski prvak
Ko je od Ferrarijevaca 2005. i 2006. mislio da će Alonso jedan dan voziti u Ferrariju? Nije niko.
Isto to vrijedi i za Lewisa. Nikad ne reci nikad.
Isto to vrijedi i za Lewisa. Nikad ne reci nikad.

-
- Profesionalni vozač
Haha, nadajte se Ferrarijevci! 

- One and only
- Svjetski prvak
Nije to nikakva nada. Ferrari će uvijek imati bar jednog vrhunskog vozača. Iskreno više bi volio vidjeti Vettela jednog dana u Ferrariju, ali ako i dođe Hamilton ne bih imao ništa protiv. Bitno je da je momčad prava 

-
- Legenda
tema- Hamilton, a svi o Ferrariju 
moguće, moguće. Stvarno je sve moguće. Samo pogledajte sada ovo s Kimijem i Petrovom. Nitko ništa ne zna...

moguće, moguće. Stvarno je sve moguće. Samo pogledajte sada ovo s Kimijem i Petrovom. Nitko ništa ne zna...
Samo neka se trkaju.
- Vuksa_KC
- Veteran
Tek sam sad naišao na ovo, Kubica je uspio napraviti pretjecanje koje Hamilton nije.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ne nego je Sutil kočio kad je trebalo, za razliku od Webbera. A i Kubica je imao, nove mekše gume i puno brži bolid od FI kojoj ne odgovaraVuksa_KC je napisao/la:Tek sam sad naišao na ovo, Kubica je uspio napraviti pretjecanje koje Hamilton nije.
[ http://img84.imageshack.us/img84/5477/kubicasinga.jpg ] [ http://img823.imageshack.us/img823/4691/hamsinga.jpg ]
ova staza. Hamilton je ispred imao puno bržeg Webbera i bili su na istom setu guma.

- Vuksa_KC
- Veteran
Hamilton je imao friške gume, 7 krugova stare, Webber od 4. kruga sa dosta preticanja, u 36. se desilo.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
koliko god slična situacija bila ,opet postoji razlike u pozicijama bolida.vidi se da je webber više ispred hamiltonovog zadnjeg točka,dok je sutilov prednji točak paralelan s kubicinim zadnjim točkom.ta mala razlika odlučila o tome da li će webber udarit u hamiltona ili ne...hamiltonu je falilo pola metra prednosti,a webberu malo više opreza
- One and only
- Svjetski prvak
U ove dvije situacije isti je samo zavoj
.
Sa ovih slika ne može se procjeniti dubina, a samim tim ni kolko je ko imao prostora. Slika/snimka iz ptičije perspektive najbolje bi pokazala i prostor i putanje. Tad bi se mogao dati neki sud.

Sa ovih slika ne može se procjeniti dubina, a samim tim ni kolko je ko imao prostora. Slika/snimka iz ptičije perspektive najbolje bi pokazala i prostor i putanje. Tad bi se mogao dati neki sud.

-
PA normalno,bolji vozac uvijek moze vise od losijeg.Vuksa_KC je napisao/la:Tek sam sad naišao na ovo, Kubica je uspio napraviti pretjecanje koje Hamilton nije.
[ http://img84.imageshack.us/img84/5477/kubicasinga.jpg ] [ http://img823.imageshack.us/img823/4691/hamsinga.jpg ]
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ta slika je već bila u temi VN Singapura odma poslije utrke postavljena i prodiskutirana. I baš kao što Arai veli Sutil je na vrijeme kočil pošto je Kubica bio sa pola bolida naprijed...Ludi Webber se napravil čorav i samo nastavil vozit kao da je sam na stazi i dobro je prošlo za njega ali drugi puta možda neće.Vuksa_KC je napisao/la:Tek sam sad naišao na ovo, Kubica je uspio napraviti pretjecanje koje Hamilton nije.
http://img84.imageshack.us/img84/5477/kubicasinga.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; http://img823.imageshack.us/img823/4691/hamsinga.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ludi Weber nije vozio kao da je sam na stazi,covjek je normalno usao u krivinu i da ga pametni Hamilton nije dodirnuo iz nje bi noramlno i izasao.A ti netrebas krivca traziti u Weberu nego u naduvanom vozacu koji ima jako visoko misljenje o sebi a koji je imao dovoljno incidenata u ovoj sezoni sto je malo ko imao u karijeri.King iCool je napisao/la:Ta slika je već bila u temi VN Singapura odma poslije utrke postavljena i prodiskutirana. I baš kao što Arai veli Sutil je na vrijeme kočil pošto je Kubica bio sa pola bolida naprijed...Ludi Webber se napravil čorav i samo nastavil vozit kao da je sam na stazi i dobro je prošlo za njega ali drugi puta možda neće.Vuksa_KC je napisao/la:Tek sam sad naišao na ovo, Kubica je uspio napraviti pretjecanje koje Hamilton nije.
http://img84.imageshack.us/img84/5477/kubicasinga.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; http://img823.imageshack.us/img823/4691/hamsinga.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ja ne simpatiziram Hamiltona al ovo je previse... Pa covjek je bio ispred kad ga je Webber pukao i tu je kraj svake price... Webber je cisti i ociti krivac jer ne misli popustit ni milimetra IAKO je vec iza brzeg bolida... Hamilton, kolko god imao, da tako kazem, "prljavih poteza", ovaj put je u pravu...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
Ja stvarno neznam koju si ti utrku gledao,nije Weber na Hamiltona ni milimetra namotao isao je uz sami ivicnjak jos jedino u zid da se zabio po tebi je to trebao izgleda da uradi.Sto hamilton nije paralelno prosao sa njim a imao je jos dosta mjesta desno a da je bio toliko brzi on bi prosao ispred njega jer je krenuo u preticanje kreivinu ispred ove i vozio sa njim pravcem po mojoj procjeni 200-300 metara i da je bio brzi ubacio bi se ispred njega.Ulazak u krivinu Hamilton nije za pola bolida ispred,mozda jeste za trecinu ali ima dovoljno mjesta desno a Weber nema kuda.Lijevo je rubnik i zid a desno Hamilton tik do njega,a po tebi on treba da koci i da omoguci svom najvecem suparniku da ga pretekne.Koliko se ja razumijem u utrkivanje,smisao tog je da budes brzi i bolji a ne sporiji i losiji.Hamilton je imao dovoljno mjesta desno a imao je dovoljno i vremena prije te krivine i nije mogao da ga pretekne.Weber nije mijenjao pravac i nije ga blokirao i neznam kako se vi sada tu iscudjavate ZASTO WEBER NIJE KOCIO.Pa weber mozda i jeste lud al budala nije vidio sam.Pogledajte snimak imate na netu pa onda pricajte.tomidix je napisao/la:Ja ne simpatiziram Hamiltona al ovo je previse... Pa covjek je bio ispred kad ga je Webber pukao i tu je kraj svake price... Webber je cisti i ociti krivac jer ne misli popustit ni milimetra IAKO je vec iza brzeg bolida... Hamilton, kolko god imao, da tako kazem, "prljavih poteza", ovaj put je u pravu...