Vitaly Petrov

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Vitaly Petrov

Post Postao/la King iCool »

Bravo Vitaly. =D> Danas je supre odvozil. Taj rezultat mu je bio potreban da malo učvrsti svoju poziciju u Renaultu.
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Sad ima 50 % sansi da ostane u renaultu bravo za njega =D>
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Nedostaju komentari; izvukao je maksimum iz bolida! ("obožavam" takve napise)
Cijeli vikend je bio jako dobar i prvi put bolji od Kubice. Svaka mu čast za ovo danas, i nadam se da će i dalje bit dobar, ili barem bez grešaka.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

gringo73 je napisao/la:Nedostaju komentari; izvukao je maksimum iz bolida! ("obožavam" takve napise)
Cijeli vikend je bio jako dobar i prvi put bolji od Kubice. Svaka mu čast za ovo danas, i nadam se da će i dalje bit dobar, ili barem bez grešaka.
Bas sam to pisao jucer poslije kvala u namjenskoj temi za ovaj GP
Ferrari-BiH je napisao/la:Napokon se potvrdjuje moja tvrdnja (polako ali sigurno), a to je da Kubica nije neki vanzemaljac, da ne pravi cuda i da ne izvlaci neki "nadljuski" maksimum iz bolida, nego je jednostavno Renault brz. To je danas pokazao Petrov. Kubici fali jedan konkurentan kolega, da bi pokazao da je brz, a takvog je imao u vidu Heidfelda, pa se nije bas uspio odvojiti od njega, bili su tu negdje.

A RBR....ma budale, dosli da se zajebavaju sa konkurencijom, ja bih njih pred WMSC, unistavaju duh sporta :biggrin:

Sutra bi moglo biti zestoko, imam neki osjecaj da bi Massa mogao mahnuti sva tri bolida u prvom zavoju, s vanjske strane (poznato navijacima McM?) :biggrin:

Svaka cast Petrovu =D>
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Odlična voznja danas, drzo se momak jako dobro.. :)
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Ako nista covjek je barem poceo osvajati bodove, evo tri trke zaredom osvaja.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Tommy je napisao/la:Ako nista covjek je barem poceo osvajati bodove, evo tri trke zaredom osvaja.
i to sa 23. pozicije. =D>
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

King iCool je napisao/la:
Tommy je napisao/la:Ako nista covjek je barem poceo osvajati bodove, evo tri trke zaredom osvaja.
i to sa 23. pozicije. =D>
Da zaboravio sam na to, stvarno impresivno da je rookie uspjeo mirno sacuvati glavu i onom kaosu doci do bodova =D>
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

http://www.autosport.com/news/report.php/id/86854" onclick="window.open(this.href);return false;

Još jedan Renaultov sponzor iz majke rusije.

Možda nagovještaj Vitalijevog ostanka u Renaultu?

No, ostaje da vidimo koliko će finci izvući iz kese za svoga pulena. :biggrin:
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Petrov: Why choose Kimi over me?
Pa zar on to ozbiljno? LOL
Michael is faster than you!!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

kowalski je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/86854

Još jedan Renaultov sponzor iz majke rusije.

Možda nagovještaj Vitalijevog ostanka u Renaultu?

No, ostaje da vidimo koliko će finci izvući iz kese za svoga pulena. :biggrin:
kimi nikad nije niti će nositi pare za sobom da bi vozio
Igor18 je napisao/la:Petrov: Why choose Kimi over me?
Pa zar on to ozbiljno? LOL
Pa dobro čovjek kaže,doći će umjesto Kubice
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne nego da će voziti pored Kubice( alongside Robert Kubica ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Ne nego da će voziti pored Kubice( alongside Robert Kubica ).
a Massa pored Alonsa :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

schuey je napisao/la:
Dani je napisao/la:Ne nego da će voziti pored Kubice( alongside Robert Kubica ).
Zasto mislis da nece?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Felipe Massa je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Zasto mislis da nece?

Ponajviše radi slike menađera u boksu,oja po meni odaje krajnje napore da ostane u timu,drugo su već odavno špekulacije da je samo zbog Todta tu,a i treće nebi me čudilo da pošto do sada nije napravio ništa (pod ništa mislim osvojio naslov) da se okrene "staroj ekipi" i krene skupljat pare za penziju po lošim timovima,recimo u Renaultu sa svojim znanjem bi bio iznimno iznimno koristan a i naplatio bi to,no kako to biva već duže vremena,Ferrari sve ostavlja za kraj i iako se puno toga zna unaprijed (po par godina kao za Kimija i Alonsa) a siguran sam i za Vettela tako da mislim da će ove godine biti kraj za njega,do sada nije potpisivao ugovore tako kasno,pitanje je dali on zahtjeva više novca ili Ferrari ima nekog u planu,po meni samo te dvije opcije postoje ;)
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

schuey je napisao/la: Ponajviše radi slike menađera u boksu,oja po meni odaje krajnje napore da ostane u timu,drugo su već odavno špekulacije da je samo zbog Todta tu,a i treće nebi me čudilo da pošto do sada nije napravio ništa (pod ništa mislim osvojio naslov) da se okrene "staroj ekipi" i krene skupljat pare za penziju po lošim timovima,recimo u Renaultu sa svojim znanjem bi bio iznimno iznimno koristan a i naplatio bi to,no kako to biva već duže vremena,Ferrari sve ostavlja za kraj i iako se puno toga zna unaprijed (po par godina kao za Kimija i Alonsa) a siguran sam i za Vettela tako da mislim da će ove godine biti kraj za njega,do sada nije potpisivao ugovore tako kasno,pitanje je dali on zahtjeva više novca ili Ferrari ima nekog u planu,po meni samo te dvije opcije postoje ;)
Po ovome bi dakle Petrov mogao računati na mjesto u Renaultu dogodine.
Kubica, koliko znam, nije još potpisao ugovor za iduću godinu, Massa je, ali imao je i Raikkonen ugovor za ovu godinu
u istoj momčadi pa to nije puno značilo. Doduše sad postoji puno opcija s Raikkonenom, Massom i Kubicom...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

fankiđoe je napisao/la:
schuey je napisao/la: Ponajviše radi slike menađera u boksu,oja po meni odaje krajnje napore da ostane u timu,drugo su već odavno špekulacije da je samo zbog Todta tu,a i treće nebi me čudilo da pošto do sada nije napravio ništa (pod ništa mislim osvojio naslov) da se okrene "staroj ekipi" i krene skupljat pare za penziju po lošim timovima,recimo u Renaultu sa svojim znanjem bi bio iznimno iznimno koristan a i naplatio bi to,no kako to biva već duže vremena,Ferrari sve ostavlja za kraj i iako se puno toga zna unaprijed (po par godina kao za Kimija i Alonsa) a siguran sam i za Vettela tako da mislim da će ove godine biti kraj za njega,do sada nije potpisivao ugovore tako kasno,pitanje je dali on zahtjeva više novca ili Ferrari ima nekog u planu,po meni samo te dvije opcije postoje ;)
Po ovome bi dakle Petrov mogao računati na mjesto u Renaultu dogodine.
Kubica, koliko znam, nije još potpisao ugovor za iduću godinu, Massa je, ali imao je i Raikkonen ugovor za ovu godinu
u istoj momčadi pa to nije puno značilo. Doduše sad postoji puno opcija s Raikkonenom, Massom i Kubicom...

Mislim da je Petrov godinu zacementirao još jednim velikim sponzorom ma koliko oni govorili da to nema veze s tim ;) zato sam siguran da je Kubica out a Massa ili Kimi in,čak jako moguće sami trade ta dva vozača Kubica-Massa jer Kimi zahtjeva jako puno novaca,što doduše će moći Renault i dati,ma klasična sapunica na kraju godine :D
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

@schuey nemoj se zavaravati
ruski sponzori kao i svi ostali žele naslovnice i pogotovo postolja
sa kubicom renault je skoro pa na postolju (fali im onaj mali korak, te ako zataje ovi napred, kubica je tu da iskoristi šansu)
sa druge strane petrov nije loš vozač, ali nije ona top klasa i vjerujem da je njegov doseg cca 6 mjesto max (nešto poput kovalajnena)
e sad da si ti sponzor koji je spucao u momčad renaulta par vreća novaca, naravno da želiš da je taj auto i na postolju, jer onda se vidi i tvoja reklama, jer ako se reklama ne vidi, pa onda pa pa sponzor
do sad u povijesti je poznato da vozači drže mjesto u momčadi
a) jer su opako dobri i pobjeđuju (u pobjede možemo računati i postolja odnosno 3 mjesta)
b) jako su atraktivini da se kamere lijepe za njih (ili jako dobro voze ili jako ljube zidove pa ako ne već dobrom vožnjom onda bar posredno sponzor dobije par minuta na live)

Zato ako kimi bude voljan doći u renault, ne bih se ni trena začudio da ruski sponzori podrže kimija koji im obećava postolje, za razliku od petrova
je da je domoljublje sveto, ali posao je posao (a u F1 smo se već jako puno puta u to uvjerili)
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Meni se čini da Petrov ne ide nikuda. i ovo mi se čini realnim: http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

A Kubica bi mogao, ali ne zbog Kimija, nego ako ga Ferrari stvarno odluči primiti pod svoje
Samo neka se trkaju.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ne kazem da nije tako ,ali jedna stvar u svemu tome mi je cudna.Zasto su Massi produzivali ugovor ako su vec tad znali da sledece sezone nece voziti za njih?
Jer oni su razmjenu mogli dogovoriti i da nisu produzili ugovor,Massin stari ugovor je vrijedio do kraja ove sezone ,kao i Kubicin.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Kimijevo vrijeme je proslo.nema on motivacije vise ,nije je imao zadnje godine u ferariju i zato je dobio nogu.Ne kazem da i takav nije bolji od Petrova ali ne vjerujem u com-backove u F.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Alonso Fernando je napisao/la:,nije je imao zadnje godine u ferariju i zato je dobio nogu.
kolko ja znam bio je best of the rest,pobjedio je i hvatao postolja u autu koji je bio 5. najbrži na gridu i nije se razvijao 4 mjeseca prije kraja sezone, ako to nije bilo dovoljno da ga se zadrži ili znak motivacije onda neznam šta je
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Felipe Massa je napisao/la:Ne kazem da nije tako ,ali jedna stvar u svemu tome mi je cudna.Zasto su Massi produzivali ugovor ako su vec tad znali da sledece sezone nece voziti za njih?
Jer oni su razmjenu mogli dogovoriti i da nisu produzili ugovor,Massin stari ugovor je vrijedio do kraja ove sezone ,kao i Kubicin.
Možda su ga se odlučili riješiti tek nakon što su mu produžili ugovor.
Meni više od toga nije jasno zašto bi doveli Kubicu umjesto njega... Možda planiraju uništiti Renault pa im uzimaju prve vozače.
Uglavnom, Petrov se ne treba misliti za mjesto na gridu dogodine. Ako ne bude u Renaultu, skrpat će se u Lotusu koji će postati
ekipa za reklamiranje automobila općenito; Lotus, Renault i Lada - za svakoga ponešto.
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Alonso Fernando je napisao/la:Kimijevo vrijeme je proslo.nema on motivacije vise ,nije je imao zadnje godine u ferariju i zato je dobio nogu.Ne kazem da i takav nije bolji od Petrova ali ne vjerujem u com-backove u F.
bolje da nis ne napisem, samo bum rekel, daj boze da se kimi vrati....
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

fankiđoe je napisao/la: Meni više od toga nije jasno zašto bi doveli Kubicu umjesto njega (Masse)...
Zašto??

Ja mislim da je moguće da Kubica ode u Ferrari, a Kimi/Massa u Renault
Odgovori